|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że zagramy 4-4-2. Rios i Brożek w ataku, skrzydła Kirm i Łobo, a w środku Garguła z Sobolewskim.
Tak wnioskuję z tych zapowiedzi zmian. ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Smiać mi się chce trochę. Wczoraj rozmawiałem z ojcem, i on mi mówi że nic z tego nie będzie jak nie wrócą do składu Kirm i Rios, a nawet Łobo...
kosztem Boukhariego i Palijca. Tak jak tofik, uważam, że ustawienie 442 będzie optymalne. Tylko co do tego Łobo się zastanawiam. Ja osobiście na prawej obronie widziałbym Cikosa, zamiast Branco. Pomimo jego chaotyczności. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tak z ciekawości spytam - jest dla was jakaś różnica między tym czy zremisujemy, czy przegramy? Bo tak widze niektóre posty typu "remis będzie sukcesem" i się trochę dziwię. Biorąc pod uwagę naszą żenującą passę jak dla mnie brak zwycięstwa będzie kolejną klęską, niezależnie od tego czy zremisujemy, czy przegramy 0-4.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Mam dwa wolne karnety na sektor E cena 30 zł za jedną osobę kontakt na PW
Już nie aktualne
Ostatnio edytowane przez buli116 : 21.10.2010 o godz. 12:18.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() P.S. Z Legią i derby gramy w piątki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
-------------Pawełk--------------------
--Branco--Cleber-Bunoza--Palić--- -----------wilk----------------------- Łobodziński-------Garguła---------Kirm --------------Brożek--Małecki---------- trzeb zagrać tak jak za skorzy bo znowu beda becki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Obecnie na mistrza szanse mamy matematyczne, za to już niebezpiecznie zbliżyliśmy się do strefy spadkowej. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Łobo w pierwszym? W tym szaleństwie może być metoda. I na dobre wejścia raz na rundę.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 21.10.2010 o godz. 13:24.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Łobo ma patent na Lechię
Bajić wypadł Czego chcieć więcej, akurat na ten mecz przychodzi kulminacja Łobocopa
Ostatnio edytowane przez szprotson : 21.10.2010 o godz. 13:26.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wejdę do głowy trenera :
------------Pawełek-------------------- --Branco--Cleber-Bunoza--Brożek--- ------------------Sobol----------------------- Łobodziński-------Garguła---------Kirm --------------Brożek--Rios---------- Chyba taki skład będzie. Przynajmniej wynika to ze słów Maaskanta. Możliwa jest chyba tylko zmiana w obronie, bądź na środku, bądź na lewej obronie. Ale w ofensywie raczej tak wyjdziemy. I bardzo dobrze, jak nie idzie to niech trener zmienia i daje szanse innym. Przykład Garguły z ostatniego meczu pokazał, że jak piłkarz jest głodny gry to może dać więcej. Zauważcie ilu jest nowych piłkarzy. Tylko Rios tak naprawdę nie będzie grać z musu. A Bunoza i Branco nie mają raczej konkurencji, chyba że też nowych Chaveza i Cikosa.
Ostatnio edytowane przez rabi86 : 21.10.2010 o godz. 13:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ja bym sie zastanawial jeszcze nad Wilkiem i Zurawskim w I-szej jedenastce. Jesli wyjda Lobodzinski i Kirm, to wydaje mi sie, ze w koncu beda celne dosrodkowania(Lobo to jedyny zawodnik w naszej kadrze, ktory potrafi to robic). Zobaczymy co wykombinuje Maaskant, ale czas na tych, ktorzy malo albo wcale nie grali. Trzeba dac kazdemu szanse, bo gorzej grac od dotychczasowych, podstawowych pilkarzy, napewno nie beda
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A Ja tak do konca nie jestem pewien czy wrocimy do 4-4-2. Moze byc tak ze Rios wejdzie za Brozka na szpice (glupie ale mozliwe), a Lobo i Kirm wejda na skrzydla. A moze jak juz tu ktos pisal Rios wejdzie za Boukhariego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moze łobo sie przebudzi jak garguła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a czemu nie Łobo przeciez w Zagłebi grał niezle. Nie jest to słaby gracz w Wiśle dopiero zaczoło mu nie wychodzić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Liczę na przebudzenia naszych!
Liczę tak już piąty mecz z rzędu... ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jedyny jakikolwiek pozytyw przed tym meczem to fakt ze Gargula cos gra i wytrzymuje 90 minut.
To nam daje jakies 3-4 piliki zagrane do przodu ,ale niestety ze nie ma kto ich wykorzystac ,zapowiada sie kolejnym ciezkii mecz Wisla ostatni mecz wygrala z Polonia Bytom (ostatni mecz na Hutniku) ......az sie nieche w to wierzyc. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jest to słaby gracz i nie ma co wmawiać sobie bajek. Raz na ruski rok to i pierwszy lepszy chłopak z ligi zakładowej zagrałby niezłą piłkę na poziomie Ekstraklasy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś o której jest dzisiaj konferencja przed meczem z Lechią i czy jest gdzieś transmisja?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Nie ważne jak ale jak Maaskant nie wygra to będzie jedną nogą na wylocie !!!!... Nie ma zmiłuj się !!!... bo w net obudzimy się w strefie spadkowej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
. Przypomnę, że wolny jest Czesio M. i Bobo K. Opanuj się, problem nie leży w Maaskancie.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
lexm = Cupiał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Tak tak i pewnie Ty go zwolnisz.....ehh czlowieku zastanow sie co by teraz zmiana trenera dala. Maaskant ma kredyt i czas przynajmniej do lata wedlug mnie. Wiadomo ze nie jest za wesolo ale nie mozna dzialac impulsywnie.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
O boże Czesio Czy Bodzio czy inny wali mnie to wziąść nawet Kulawika przynajmniej kasy nie będzie brał tyle !!!
a wcale tragicznie nie było oparł by taktykę na 4-4-2 lub 4-5-1 i napewno więcej pktów by było.. Maaskant ma jakieś sukcesy w trenerce zasłużony jest tym że ładnie gadał w tv Holenderskiej i tym że jest Holendrem co na was działa jak Magia !!!... Oczywiście będziemy przegrywać mecz za meczem i śpiewać Robert nic się nie stało!. Czas spojrzeć prawdzie w oczy Maaskant+Basałaj = wielka wtopa i brak perspektyw na przyszłość !! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
"Maaskant+Basałaj = dobra perspektywa na przyszłość" ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,t...wiadomosc.html
Kafarski myśli podobnie. Mam nadzieję że ta pewność siebie ich zgubi. Jeśli jutro nie wygramy to kiedy? |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
jeśli pójdą na grę w otwartą piłkę i faktycznie będą chcieli wygrać a nie zremisować to myślę że może być fajny mecz i może wreszcie zwycięstwo.
I oby doping był lepiej prowadzony niż na Śląsku ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Nie zauważyłeś, że nawet zwyciestwo w lidze nie oznacza, że mamy dobrą drużynę ? W gablocie pełno, a Cupiała wymarzonej LM jak nie było, tak nie ma. Chyba po tylu latach by wypadało zmienić troche strategię klubu i spróbowac innej drogi ? Czy nie ? Dalej sie bedziemy wygłupiać ? ![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|