The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
festereknh
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2010, 17:39. Wisła - Lechia 2010-10-23
Witam. Już na 100% wiem, że goszczę 3 osoby z Gdańska na meczu zgodowym 23 października 2010.
Mam pare pytań związanych z tym meczykiem. Przyjaciele przyjeżdżają ICC, nie zorganizowaną grupą (na własną rękę) oto pytania:

1. Jak będzie wyglądała sprawa biletów dla przyjaciół z Gdańska? Czy jak przyjadą na własną rękę dostaną bilety na mecz za złotówkę czy trzeba będzie kupić Lechistom bileciki normalnie w kasie po normalnej cenie?

2. Czy będzie mecz zgodowy wyglądał mniej więcej tak samo jak dawniej na R22? Na dowód osobisty mają poczęstunek itp...

3. Jeżeli będą mieli bilety za złotówkę, gdzie będzie można je nabyć? (po okazaniu D.O.)

4. Będą wydawane specjalne szale z tej okazji? (mecz zgodowy Wisła-Lechia 2010-10-23)

5. Czy ABG, UW, WG, będą coś organizowali specjalnego? Mam na myśli coś, jak Lechia zorganizowała Wiśle w Gdańsku imprezkę w hali stoczni.

Pozdrawiam festereknh.
B.S.N.T.
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 25.09.2010, 18:20
Od kiedy będzie można kupić bilet na ten mecz
Miałem nadzieje że kupie tak jak na korone w sobote bez stania w kolejce a tu nic o biletach mi nie wiadomo .
Odpowiedz cytując
Kaszalot
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.09.2010, 18:31
didzej132 napisał(a):Wyświetl post
Od kiedy będzie można kupić bilet na ten mecz
Miałem nadzieje że kupie tak jak na korone w sobote bez stania w kolejce a tu nic o biletach mi nie wiadomo .
bo jutro jest Belchatow a za tydzien Śląsk.
Do meczu z Lechia jeszcze troche czasu zostalo
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 25.09.2010, 19:05
Pisałem juz w innym temacie o tym ale napisze i tu mam prośbe czy moglby ktos z Krakowa kupic mi 2 bilety na ten mecz juz od dawna planuje wyjjazd na mecz Wiselki i chcialem wlasnie na mecz z Lechia a do Krakowa mam 450 km wiec nie moge przyjechac w tygodiu i kupic sam sobie. Prosze o odpowiedz na priv
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 26.09.2010, 07:54
Kaszalot napisał(a):Wyświetl post
bo jutro jest Belchatow a za tydzien Śląsk.
Do meczu z Lechia jeszcze troche czasu zostalo

Sorka porąbało mi się kolejność myślałem że pierwsze gramy z Lechią ;p
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 26.09.2010, 08:50
mecz będzie na 100% 23.10?
Odpowiedz cytując
festereknh
Senior Member

Stary 26.09.2010, 09:19
http://www.wisla.krakow.pl/pl/rozgry...asa_2010_2011/
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 26.09.2010, 09:22
Co do meczu z Lechia to jeszcze data oraz godzina spotkania nieznana. Wiadomo ze beda to okolice 23.10 ale moze to byc 22 czy 24. Nie wprowadzajcie ludziw blad
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
DanteKH
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 26.09.2010, 09:28
Ja też mam kawałek do Krakowa(Rzeszów) i też BD musiał kogoś poprosić o zakup biletu. Problem tkwi jednak w tym, czy jeszcze będą wejściówki na sektor G, bo z tego co mi wiadomo to na karnetach zostały wyprzedane prawie wszystkie. Pozostaje jeszcze narożnik i górny E, mam nadzieje ze te będą wolne...(zależy mi na sektorze z dopingiem)
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic59394_3.gif Dwie naradowosci,dwa kluby, JEDNA MILOSC!!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 26.09.2010, 09:34
Jak pokazal mecz z Korona to doping mozna powiedziec byl na kazdym sektorze. Wiadomo najbardziej fanatyczny to G2,3,4 chociaz obzerza sektroa G to ju byla lipa, W narozniku ok i gorna czesc E ok. Wiec jak macie okazje to idzcie tez na E bo tam tez mozna spiewac i dopingowac Wisle. Jesli chodzi o bilety na G to ja to widze tak, pewnie ponad 1500 sztuk bedzie slzo w rece FC, sprzeda siekilka tys karnetow i na G zostanie albo wcale albo kilkaset sztuk, wnioske jest prosty, zeby zdobyc bilet na G to trzebaby sie ustawic od rana w kolejce w 1 dzien sprzedazy. A mozliwe ze nawet nie bedzie biletow na G w sprzedazy wiec pozostaje E i F
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
festereknh
Senior Member

Stary 26.09.2010, 11:21
Data nie pewna, ok. Wiem, że mecz za miesiąc dopiero, ale odpowiedzi nie uzyskałem na pytania dalej.
Odpowiedz cytując
Wiślak91
Junior Member

Od: 12.2007

Stary 10.10.2010, 20:24
jesli chodzi o zakup biletow to w meczu ze Ślaskiem mozna bylo jeszcze kupic przed samym meczem wiec musicie wchodzic na tygodniu i sprawdzac jakie jest zainteresowanie. mnie niestety chyba nie ma na mecz z Lechią ale jesli bym byl to chyba mozna bilet komus kupic.oczywiscie potrzebne sa dane. a jesli sektor z dopingiem to F bo na G nie ma juz miejsc.
"W życiu piękne są tylko chwile..."
Odpowiedz cytując
festereknh
Senior Member

Stary 10.10.2010, 20:44
Jak to na G nie ma miejsc Te abonamenty wszystkie miejsca zajęły?
Odpowiedz cytując
farciarz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.10.2010, 20:48
w piątek ok. 15-16 abonamenty na G jeszcze były nawet dostałem na G3
Odpowiedz cytując
Zubert_Wisla
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 10.10.2010, 20:56
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Co do meczu z Lechia to jeszcze data oraz godzina spotkania nieznana. Wiadomo ze beda to okolice 23.10 ale moze to byc 22 czy 24. Nie wprowadzajcie ludziw blad
Mecz z Lechia na 99 % jest w sobotę23.10 o 18.15 Info http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.org/0,0.html. Akurat na tej stronie są informacje chyba najbardziej "prawdopodobne". I bardzo rzadko zdarza się by nastąpiła zmiana bo jest to oficjalny terminarz "Ekstraklasy S.A.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 10.10.2010, 21:01
Cytat:
Mecz z Lechia na 99 % jest w sobotę23.10 o 18.15 Info http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.org/0,0.html. Akurat na tej stronie są informacje chyba najbardziej "prawdopodobne". I bardzo rzadko zdarza się by nastąpiła zmiana bo jest to oficjalny terminarz "Ekstraklasy S.A.
Teraz to juz pewne ze 23 ale jak ja pisalem ze moze byc dzien wczesniej czy pozniej to wtedy jeszcze data meczu nie byla znana
drozd:
Odpowiedz cytując
festereknh
Senior Member

Stary 15.10.2010, 09:02
Nie wiecie czy Lechia dostanie bilety? Bo na Śląsk podobno nie było nic biletów...
Odpowiedz cytując
normalny 1906
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 15.10.2010, 13:25
festereknh napisał(a):Wyświetl post
Nie wiecie czy Lechia dostanie bilety? Bo na Śląsk podobno nie było nic biletów...
Muszą sobie kupić sami w Gdańsku:

http://www.lwypolnocy.pl/Start/tabid...wa-i-odzi.aspx
Cytat:
Cena biletu na mecz w Krakowie wynosi 20 zł, w tym koszt okazjonalnego gadżetu(ów), który dostanie każdy kibic Lechii Gdańsk. Zapisy ruszają od czwartku tj. 14 października br. i odbywać się będą w salonie RED BOX JAKO przy ulicy Traugutta 29 na terenie stadionu.
Zapisujemy się do wyczerpania puli biletów, jednak nie później niż do wtorku, 19.10. Zapisy odbywają się w godzinach 15-18, oprócz soboty i niedzieli.

Niewątpliwie w dobrym tonie będzie podarowanie po meczu naszym braciom z Krakowa gadżetu, który otrzymamy podczas zapisów. Będzie to miły gest z naszej strony w ramach podziękowania za gościnę, którą dla nas przygotowali. W gościnie organizowanej przez naszych braci, będą mogli brać udział tylko i wyłącznie kibice, którzy zapiszą się w Gdańsku.

W tym miejscu informujemy, że Stowarzyszenie nie organizuje przejazdu na ten mecz – każdy kibic samodzielnie decyduje w jaki sposób dotrze do Grodu Kraka i kiedy z niego wróci.
Ewentualnie ty im możesz zafundować na jaki sektor chcesz,o gościnie też tam pisze wszystko dokładnie.
Odpowiedz cytując
nasri95
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 20.10.2010, 19:35
witam, mam pytanie, czy z sektora D21 można spokojnie przejść na D24 ?
Odpowiedz cytując
francesc92
Junior Member

Stary 20.10.2010, 19:41
Witam, kupię 2 bilety na G na Lechię. Zainteresowanych zapraszam na prv.
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.10.2010, 20:00
PomysŁy na goŚcinĘ braci tu zbieraĆ a nie chrzaniĆ o gŁupotach
Odpowiedz cytując
Seba_kraków
Member

Od: 08.2010

Stary 20.10.2010, 20:18
Witam, mam pytanie czy jak kupiłem sobie bilet na G1 to mogę iść na G2 ? bo na g2 mój wujek ma abonament
Odpowiedz cytując
anka1906
Senior Member

Stary 20.10.2010, 20:22
Seba_kraków napisał(a):Wyświetl post
Witam, mam pytanie czy jak kupiłem sobie bilet na G1 to mogę iść na G2 ? bo na g2 mój wujek ma abonament

możesz sie przemieszczać po całym G, czyli możesz iść z G1 na G2 itd...
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881

Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg

Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
Odpowiedz cytując
Musiek1906
Senior Member

Stary 20.10.2010, 20:29
Nie.. Każdy odpowiada za swoje miejsce. Jak znajdą jakieś rysy po meczu, bedziesz musiał zapłacić za nowe krzesełko!

....
Ludzie ogranijcie się!
Może lepiej bedzie jak wujek przejdzie do Ciebie na G1... Mam nadzieje, że żaden z was nie wpadnie na pomysł aby pójść na G3 "Bo lepiej bedzie widać" Pamiętaj na przyszłość, że sektor G jest dla dopinugących!
Odpowiedz cytując
Seba_kraków
Member

Od: 08.2010

Stary 21.10.2010, 16:35
@Musiak1906 spoko, nie nie wpadnę na ten pomysł żeby iść na G3, wiem że G to dla dopingujących ale teraz wyjątkowo z wujkiem idę bo zawsze z kolegami na G4 chodzę
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.10.2010, 16:42
Jak jest z bramkami wejściowymi? Ile przed meczem trzeba wchodzić żeby zdążyć przed meczem. Dla mnie jest to ważne bo mam długą drogę przed sobą.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
Odpowiedz cytując
DanteKH
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 22.10.2010, 09:56
Wie ktoś jak się mają sprawy z biletami Jutro o 13'stej BD w KRK, zdążę zakupić bilet na G, bądź na F Mam kawałek do Krakowa i nie wiem jak teraz tam jest przed meczem z Lechią hehe
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic59394_3.gif Dwie naradowosci,dwa kluby, JEDNA MILOSC!!
Odpowiedz cytując
Incognito
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 22.10.2010, 10:06
@DanteKH: najlepiej zrobisz, jak przejrzysz oficjalną stronę klubową lub zadzwonisz do WŚ i dowiesz się, czy są jeszcze bilety na G Z tego co widzę jest promocja dla studentów (na sektor D po 2 dyszki zamiast 3 dyszek), ale o szczegółach poczytaj na oficjalnej.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów