The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2010, 17:40
Wygrają, najgorzej zremisują, prawdę mówiąc trafili na zespoły, które bronią tylko nazwy, ale są kompletnie bez formy. Poza City, które mimo wszystko też nie pokazuje nic wielkiego. Juventus, wiadomo. Salzburg na 9 meczów tylko dwa wygrał i odpadł z 3 ligowcem w pucharze Austrii. Jedynie City może ich podwieźć, ale czy jakoś widocznie to też wątpię, oby na przekór było inaczej, ale nie ma przesłanek by tak też było
Odpowiedz cytując
Nowohucki
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 30.09.2010, 18:59
Skoro są już praktycznie faworytem meczu to najwyżej zremisują 0:0 albo wdupią. Lepiej grać z pozycji atakującego.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 01.10.2010, 19:55
To był ostatni mecz w jakim Kolejorz zdobył punkty (no może remis na wyjeździe z RBS będzie ale wątpię).
Te punkty na które liczyłem (Juventus - zlekceważy, RBS - bez formy) już zostały zdobyte.
Teraz myślę że będzie pogrom w Manchesterze, oklep w rewanżu u siebie, zaskoczenie w Salzburgu i nieudane męczarnie w Poznaniu z Juve.
Odnośnie wczorajszego meczu - pierwsza połowa: bez ładu bez składu, druga połowa: szybko strzelona bramka szybko ustawiła mecz i spowodowała, że Kolejorz mógł grać to co mu wychodzi najlepiej - grę z kontry.
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.10.2010, 20:40
Ostrożnie z tymi przepowiedniami, bo było już tu kilku wróżbitów, którzy przed meczami z Dnipro zapowiadali 5:0 w dwumeczu dla Ukraińców, a po awansie do LE 6 porażek i 0 strzelonych bramek.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 01.10.2010, 20:47
Chodzi mi o to że to co zakładałem że zdobędą punkty to zdobyli. Każdy punkt więcej to już sukces. Myślę że na te 4 punkty było Kolejorza stać.

Podobno na ekranie tv przy żółtych kartkach dla Peszki, Injaca i Wichniarka wyświetlały się napisy "Misses next match". To był błąd. Od fazy grupowej pauzuje się po trzech żółtych a nie dwóch.
Powód: kartki
Ostatnio edytowane przez sq : 01.10.2010 o godz. 20:51.
Odpowiedz cytując
penetracja
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 01.10.2010, 21:32
ile kibicow mialo byc
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.10.2010, 21:49
sq napisał(a):Wyświetl post
Podobno na ekranie tv przy żółtych kartkach dla Peszki, Injaca i Wichniarka wyświetlały się napisy "Misses next match". To był błąd. Od fazy grupowej pauzuje się po trzech żółtych a nie dwóch.
O, to zaskoczony jestem
Nawet sobie wyrobiłem teorię już, że spejcalnie się chłopaki wykartkowały Tak by po meczu w Manchesterze mieć już czyste konto na "rundę rewanżową". Bo w sumie kto by tam wybiegł to i tak oklep, spokojnie można zatem puścić zmienników.

A tak z innej beczki - szacunek. Te 4 pkt to już dobre osiągnięcie. Nawet 4 mecze po 2:0 w plecy nie zmienią faktu, że Lech kolejny raz w Europie zrobił dużo...
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 01.10.2010, 21:59
eee @felipe bez przesady... myślę że za 4 mecze wróci wszystko do normy. 4:0 w plecy z ManC, 0:2 w rewanżu, może remis w Salzburgu, przegrana na koniec z Juve 1:3.. i będzie znów powód do śmiechu z polskiej piłki. Z poznańskiej piłki.

Kibiców nie wiem. Dużo. Na bank ponad 40tys... Najbardziej denerwujące było wykupywanie biletów (przez koników na 99%) po 100szt biletów w systemie online i po 10-20 przy kasach... i przez to puste place na stadionie. Muszą to jakoś ogarnąć i wprowadzić limity bo inaczej oszaleć można będzie.
Odpowiedz cytując
cieniek
Member

Od: 03.2009

Stary 01.10.2010, 22:08
eee @felipe bez przesady... myślę że za 4 mecze wróci wszystko do normy. 4:0 w plecy z ManC, 0:2 w rewanżu, może remis w Salzburgu, przegrana na koniec z Juve 1:3.. i będzie znów powód do śmiechu z polskiej piłki. Z poznańskiej piłki.
W sytuacji w której obecnie się znajdujemy (Wisełka) dałbym sobie jednak siana z wyśmiewaniem ewentualnych porażek Lecha w LE.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 01.10.2010, 22:17
po przedsezonowych trzech strzałach Wisły w prawą stopę (Głowacki), w lewą stopę (Marcelo) i na koniec w kolano (Diaz), wpadce w UEFA i obecnej formie w lidze, każdy powód do radości będzie dobry, nie uważasz?
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 01.10.2010, 22:20
Myślmy o sobie i nie przepowiadajmy Lechowi pogromów bo wcale tak nie musi być im przynajmniej przyzwoicie się układa w tej Lidze Europejskiej a nasza gra to jakaś kompromitacja...ja nie wiem kiedy to się skończy.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.10.2010, 22:25
ja nie wiem, ten Lech ani nie ma super ataku, ani super obrony, trenera takiego jak każdy klub z A-klasy, a na puchary spinają poślady i grają bardzo dobrze, A jeśli nie dobrze, to chociaż nie najgorzej. Nie kompromitują się, grają mądrze. W lidze dają się masakrować 10-osobowej Legii, ale w Pucharach zawsze są pełni mobilizacji. Inne drużyny (w tym Wisła) jeśli kopią się po czołach w lidze, to w pucharach tym bardziej. Nie wiem, jak oni to robią...

I bez napinki, że Juve słabe, Salzburg tym bardziej - wystarczy sobie wspomnieć Tottenham, którego musieliśmy wyręczyć samobójem, by nas pokonał. Naszych zamiast to mobilizować - stresuje.

Chciałbym się doczekać meczu Wisły, w którym ci zawodnicy daliby z siebie wszystko, wzbili się na wyżyny. Ostatni taki mecz to chyba z Realem u siebie. Przegrali, ale grali jak wilki.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 01.10.2010, 22:34
po przedsezonowych trzech strzałach Wisły w prawą stopę (Głowacki), w lewą stopę (Marcelo) i na koniec w kolano (Diaz), wpadce w UEFA i obecnej formie w lidze, każdy powód do radości będzie dobry, nie uważasz?
Ale z czego tu się śmiać tudzież cieszyć? Owszem, można życzyć Waszemu balonowi porażek, tak w lidze, jak i pucharach. Czy jednak porażki Lecha mają być powodem do radości dla kibiców Wisły Kraków. Pierwszym (i najlepiej jedynym) powodem do naszej radości mają być nasze wyniki. A że tych (mam nadzieję czasowo) nie ma, to cóż... Ani porażka, ani zwycięstwo klubu z Poznania nie wpływa na mnie jakoś kojąco.

A co do samych występów, to tak, jak pisałem w tym wątku wcześniej - tylko Manchester jest poza zasięgiem i wcale nie zdziwi mnie wyjście z grupy.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
Robson_ABG
Member

Od: 01.2010

Stary 02.10.2010, 01:41

Kibiców nie wiem. Dużo. Na bank ponad 40tys... Najbardziej denerwujące było wykupywanie biletów (przez koników na 99%) po 100szt biletów w systemie online i po 10-20 przy kasach... i przez to puste place na stadionie. Muszą to jakoś ogarnąć i wprowadzić limity bo inaczej oszaleć można będzie.
Nie ośmieszaj się
co to za różnica jak przyjdzie 10 ludzi po 10 biletów każdy lub przyjdzie 1 człowiek i kupi 100 biletów... użyj mózgu.
TYLKO WISŁA !
http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,30818.html zaloguj się tu a ja zaloguje się w twojego linka
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 02.10.2010, 11:52
Fatalna płyta boiska przy Bułgarskiej mogła sprawić, że mecz Lecha z Salzburgiem nie doszedłby do skutku w planowanym terminie. Jeśli stan murawy się nie poprawy, UEFA nie wyda zgody na rozegranie meczu z Manchesterem City - donosi FutbolNews.pl.
...mają czas do 4 listopada
za WP.PL
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 02.10.2010, 14:01
Robson_ABG napisał(a):Wyświetl post
Nie ośmieszaj się
co to za różnica jak przyjdzie 10 ludzi po 10 biletów każdy lub przyjdzie 1 człowiek i kupi 100 biletów... użyj mózgu.
to że chodzisz do szkoły to nie znaczy że w większym stopniu używasz mózgu od pracującej osoby, bo...
chyba nie zrozumiałeś tego posta co zacytowałeś
muszą ogarnąć to i nie sprzedawać po 10 biletów na pysk, czy też po 100. Wprowadzenie limitów o których napisałem to dla mnie max. 5 biletów na głowę.

Jak to jest w Krakowie? Każdy może kupić tyle biletów ile chce? Jak było na puchary u was?
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 21.10.2010, 14:34
Hmm, to jaki wynik dzisiaj bedzie? Stawiam na wysokie zwyciestwo Man City, bo to jednak druzyna angielska(wysmienicie przygotowana fizycznie), a znajac jeszcze problemy Lecha z bramkarzami, to praktycznie kazda wrzutka bedzie zagrozeniem. 5 : 1 dla City .
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 21.10.2010, 14:53
Obiktywny wynik miedzy czołowym klubem świata nafaszerowanym gwiadami w dodatku grającym u siebie, a zespołem przegrywającym 4 razy z rzędu i zajmującego miejsce na dole tabeli w lidze polskiej - to co najmniej 6 do 0. Nie ma się co łudzić każdy wynik lepszy będzie sukcesem "kolejorza". Osobiście uważam że dziś Lech ponownie odniesie "sukces" i przegra tylko 2:0 . Dlatego strasznie będę się śmiał z dziennikarzy i internetowych błaznów któzy będą zaskoczeni i źli na Lecha jeśli przegra powiedzmy właśnie 2:0.

Nasza liga jest obecnie bardzo mocna i niesamowicie nastawiona na walkę. Drużyny przyzwyczajone do gry technicznej i wygrywanie umiejętnościami sobie nie radzą. Natomiast w Europie gra się zdecydowanie bardziej otwarcie, nikt się kurczowo nie broni i zawodnicy Lecha mają więcej miejsca na dokładną i szybką grę z kontry. I Z tąd się bierą niepowodzenia polskich klubów w pucharach.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 21.10.2010, 14:54
Oby tylko nie było więcej niż 3:0...
Na inne cuda zdrowy rozsądek nie pozwala liczyć.
O ile na Juve pozwalał liczyć na remis z "zaskoczenia" i olewajstwa i o punkty u siebie z RBS... teraz już nie ma złudzeń.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.10.2010, 15:21
Jest mi to obojętne ile będzie, ale jak cokolwiek wiem o piłce, to powinni wam pokazać prawdziwą grę i was normalnie pojechać ze 4;0. Nie chodzi o to, ze jestescie do dupy, przeciwnie. Wyniki pucharowe macie do pozazdroszczenia. Ale City to przeciez inna półka, potencjal dla klubow z Polski nieosiągalny. Wlasciwie to spodziewam sie dominacji City (duh) niezależnie od ich nastawienia, ale już koncowy wynik zalezy od tego czy wyjdą strzelac gole i miazdzyc, czy po prostu wygrac najmniejszym nakladem sil.
..
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.10.2010, 15:27
Nie będzie żadnego 6:0. Może nie być nawet 3:0, ja obstawiałbym coś między tymi wynikami 3:1, 3:2 albo 2:1.
Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 21.10.2010, 15:32
Ciekawe ustawienie Lecha się szykuje - http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...85/story.shtml -

Tak czy siak liczę na niespodziankę
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 21.10.2010, 15:33
Boje się, że City zlekceważy Lecha tak jak inną polską drużynę - Groclin Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski. To, że klub z Wielkopolski jest na trzecim od końca miejscu w Ekstraklasie nic nie znaczy. Wynika tylko z tego to, że naszą ligę mają gdzieś, a całe swoje siły kierują na Ligę Europejską. Ja osobiście liczę na manto, które sprawi City KKS-owi. Po prostu wiem, że piłka nożna jest nieprzewidywalna i tu nic nie jest pewne. I jeszcze jedno. Manchester City to nie jest Real, Manchester United, Inter czy Chelsea. Da się ich pokonać. Więc, gdyby klub Rutkowskiego zremisował nawet to media by piszczały z zachwytu mimo, że leje ich każdy w lidze.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.10.2010, 18:55
Jeszcze nie widziałem, by Lech kiedykolwiek skompromitował się w Pucharach, więc spodziewam się skromnego 1:0 dla City. Troszkę przewidując: bramka strzelona przed 20. minutą.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
maro olTSkul
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.10.2010, 18:57
kibice amicowcy powinni uważac żeby gdzieś w knajpie nie przysnać

http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,360...zny_gejom.html
TYLKO WISŁA TS
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 21.10.2010, 20:19
Bosacki zenujaco dal sie ograc jak junior na podworku.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.10.2010, 20:23
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Bosacki zenujaco dal sie ograc jak junior na podworku.
NIe takich jak on Adebayor wkrecal w ziemie.

Mnie ciekawi sytuacja na trybunach. Angoli od Lecha oddziela tylko podwojny rząd stewardów i już coś tam machali po bramce - ciekawe jak sie sytuacja rozwinie ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Vashut
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 21.10.2010, 20:25
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze nie widziałem, by Lech kiedykolwiek skompromitował się w Pucharach, więc spodziewam się skromnego 1:0 dla City. Troszkę przewidując: bramka strzelona przed 20. minutą.
no to krótką masz pamięć- tej jesieni u siebie z.. Inter Baku? nie tak dawno bodajże z Terekiem Groznyj, nie ma polskiej drużyny, która nie zaliczałaby w ostatnim czasie wielkiej kompromitacji- Wisła- Levadia i Karabach, Legia- Vetra, Gieksa- Cementarnica..
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 21.10.2010, 20:26
A na chwilę obecną jaki wynik bo ich nie oglądam?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.10.2010, 20:28
Kandzior napisał(a):Wyświetl post
A na chwilę obecną jaki wynik bo ich nie oglądam?
1-0 w pipe Adebayor w 12 minucie

edit

2:0 oj będzie lanie Adebayor
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 21.10.2010 o godz. 20:30.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów