|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Przykłady z tego sezonu: Sobota ze Śląska, Kucharczyk z Legi, czy nawet Makuszewski z Jagi. Oczywiście taki zawodnik nie musi "odpalic" ale wielkiego kontraktu to mu dawac nie trzeba i można zawsze go gdzieś pierw wypożyczyc. Ryzyko wtopy kasy na pewno jest mniejsze niż w przypadku obcokrajowca. No ale tu potrzeba kilku dobrych skautów do monitorowania takich zawodników. |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jaki chłopaków? Z jakich lig? My olewamy Lewandowskiego bo nie ma kto ocenić chłopaka z 1 ligi to gdzie do szukania w 3 czy 4. Przypomnijcie sobie jak trafił do nas Kuba. A osobna sprawa to danie takiemu chłopakowi szansy. Krew mnie zalewa jak płacimy za kogoś choćby 100 k. i nie dajemu mu szans. Bo niby ślepy i ma astme (baretto) itd.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
1 - 0 ![]() 1 Połowa part 1 - http://www.fileserve.com/file/5BknG5U part 2 - http://www.fileserve.com/file/mbf5QUU 2 Połowa part 1 - http://www.fileserve.com/file/DprNePN part 2 - http://www.fileserve.com/file/jHbgr29 Jak ściągnąć pliki: Zjeżdżamy na dół strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne ![]() Bramka i skórt z meczu TUTAJ ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Są lepsi od tych sprowadzonych przez Basałaja z pomocą Klejdinsta i Kapki. To nie znaczy, ze są dobrzy - są po prostu lepsi od sprowadzonych w tym okienku paralityków w rodzaju Cikosa. Że tak zapytam - a czegoś ty się spodziewał po graczu z kartą na ręku? Albo - po gościu co to od jakichś dwóch lat praktycznie nie gra w piłkę?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mając tylu piłkarskich nieudacznikow w składzie, a także zważając na słabą dyspozycję Brożka, Sobola i Małeckiego, należy postawić na walkę i zapieprzanie na maxa. Do tego potrzebni są Kirm i Wilk w pierwszym składzie. Mamy taką nędze w drużynie, że Garguła w pierwszym pełnym meczu po 1,5 rocznym rozbracie z piłką prezentował się najlepiej na boisku.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Co ciekawe z kregu u.m.(nie mam tego potwierdzone żadnymi artykułami itd), majchrowski chciał zrobić kompleks piłkarski dla cracovi i wisły dla rozwoju "piłkarskiego krakowa" z jakichs nieuzytkow należących do miasta, cos na wzor bvb(oni chyba ze starego lotniska cos takiego zrobili). Ale po stadionie z wisły, ostrego dopingu podczas meczow w kierunku majrchrowskiego powiedział ze wała. Wiem tylko ze po wycofaniu sie z "kogos" z hali wisly profesorek sie wstawił i wydaje mi sie ze tylko dlatego ze buduje sie tez hala cracovi
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy tylko mi wydawało się, że Sobolewski nie istniał na boisku ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Poza kilkoma minutami to faktycznie nie istnial.
Co do Branco. Tak mowicie ze sie myle ze zagral poprawnie. Byc moze i macie racje. Ale i tak uwazam na ten moment ze jest lepszy od Cikosa. To ze duzo sie nie wlanczal do ataku....a moze zalozenia taktyczne takie byly Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
cos tam walczył ,ale to juz nie ten Sobol trzeba powioli przestawiac sie na Wilka,oczywiscie Sobol pewnie jeszcze troche grac bedzie ale kazdy widzi ze to juz raczej chyli sie ku koncowi. martwi to ze Gornik nic nie gral ,a mysmy bezradnie klepali pike i tez nic. pod bramka zagrozenia zero,nie ma strzalow ,to nie ma goli proste jak drut jakby tak popatrzec z boku,to pilkarze nie potrafia zrobic akcjii na tyle zeby zakonczyc ja strzalem na bramke rywala..... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|