The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2010, 15:51
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
To ja mowie tak, wole juz w tym momencie wyciagnac zdolnych z nizszych lig, glodnych sukcesu, i nimi wojowac nasza kopana.
Też mi się wydaje, że w niższych ligach jest sporo graczy o dużym potencjale, którzy kosztowaliby znacznie mniej niż ściągnięcie średniej klasy obcokrajowców.

Przykłady z tego sezonu: Sobota ze Śląska, Kucharczyk z Legi, czy nawet Makuszewski z Jagi.

Oczywiście taki zawodnik nie musi "odpalic" ale wielkiego kontraktu to mu dawac nie trzeba i można zawsze go gdzieś pierw wypożyczyc. Ryzyko wtopy kasy na pewno jest mniejsze niż w przypadku obcokrajowca.

No ale tu potrzeba kilku dobrych skautów do monitorowania takich zawodników.
Odpowiedz cytując
glutusmaximus
Member

Od: 02.2006

Stary 18.10.2010, 16:08
Jaki chłopaków? Z jakich lig? My olewamy Lewandowskiego bo nie ma kto ocenić chłopaka z 1 ligi to gdzie do szukania w 3 czy 4. Przypomnijcie sobie jak trafił do nas Kuba. A osobna sprawa to danie takiemu chłopakowi szansy. Krew mnie zalewa jak płacimy za kogoś choćby 100 k. i nie dajemu mu szans. Bo niby ślepy i ma astme (baretto) itd.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 18.10.2010, 16:17

Jak ściągnąć pliki: Zjeżdżamy na dół strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne

Bramka i skórt z meczu TUTAJ
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.10.2010, 18:12
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Mam takie samo spostrzezenie. Niestety gracze sprowadzeni po znajomosci z trenerem byli najslabsi na boisku - trudno o dobra atmosfere w zespole w takiej sytuacji.
Są lepsi od tych sprowadzonych przez Basałaja z pomocą Klejdinsta i Kapki. To nie znaczy, ze są dobrzy - są po prostu lepsi od sprowadzonych w tym okienku paralityków w rodzaju Cikosa. Że tak zapytam - a czegoś ty się spodziewał po graczu z kartą na ręku? Albo - po gościu co to od jakichś dwóch lat praktycznie nie gra w piłkę?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.10.2010, 19:03
Mając tylu piłkarskich nieudacznikow w składzie, a także zważając na słabą dyspozycję Brożka, Sobola i Małeckiego, należy postawić na walkę i zapieprzanie na maxa. Do tego potrzebni są Kirm i Wilk w pierwszym składzie. Mamy taką nędze w drużynie, że Garguła w pierwszym pełnym meczu po 1,5 rocznym rozbracie z piłką prezentował się najlepiej na boisku.
Odpowiedz cytując
bomber85
Member

Od: 09.2010

Stary 18.10.2010, 19:23
Co ciekawe z kregu u.m.(nie mam tego potwierdzone żadnymi artykułami itd), majchrowski chciał zrobić kompleks piłkarski dla cracovi i wisły dla rozwoju "piłkarskiego krakowa" z jakichs nieuzytkow należących do miasta, cos na wzor bvb(oni chyba ze starego lotniska cos takiego zrobili). Ale po stadionie z wisły, ostrego dopingu podczas meczow w kierunku majrchrowskiego powiedział ze wała. Wiem tylko ze po wycofaniu sie z "kogos" z hali wisly profesorek sie wstawił i wydaje mi sie ze tylko dlatego ze buduje sie tez hala cracovi
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 18.10.2010, 19:57
Nie wiem czy tylko mi wydawało się, że Sobolewski nie istniał na boisku ?
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 19.10.2010, 14:33
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Poza kilkoma minutami to faktycznie nie istnial.

Co do Branco. Tak mowicie ze sie myle ze zagral poprawnie. Byc moze i macie racje. Ale i tak uwazam na ten moment ze jest lepszy od Cikosa. To ze duzo sie nie wlanczal do ataku....a moze zalozenia taktyczne takie byly?Zauwazcie ze Pietia tez za czesto sie nie zapedzal do przodu. Zreszta podczas transmisji komentatorzy (sam Szymkowiak zreszta) mowili ze w Wisle widac wyrazny podzial na tych co maja atakowac i na tych co maja bronic (mniej wiecej 5 atak i 5 obrona). Przez to momentami wydawalo mi sie ze w srodku bylismy "rozerwani" co dodatkowo powodowalo utrudnienia w rozgrywaniu (gdzie byl Sobol aby wyprowadzic choc kawalek pilke od obroncow i potem dograc do Guly lub Kebaba).

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 19.10.2010, 22:59
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post

cos tam walczył ,ale to juz nie ten Sobol

trzeba powioli przestawiac sie na Wilka,oczywiscie Sobol pewnie jeszcze troche grac bedzie ale kazdy widzi ze to juz raczej chyli sie ku koncowi.

martwi to ze Gornik nic nie gral ,a mysmy bezradnie klepali pike i tez nic.
pod bramka zagrozenia zero,nie ma strzalow ,to nie ma goli proste jak drut
jakby tak popatrzec z boku,to pilkarze nie potrafia zrobic akcjii na tyle zeby zakonczyc ja strzalem na bramke rywala.....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów