|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Noo jak na 8 dni, to postęp zajebisty...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
znalazłem jedną: trochę więcej krzesełek.. jak będą tak szybko układać te krzesełka to może zdążą przed startem nowego sezonu..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dodatkow chyba barierki sie pojawily
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mógłby ktos zapodac zdjecie krzesełka vip-owskiego ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() ![]() Tutaj widać różnice... że popieprzyła im się szachownica i przekręcali konstrukcje ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() przepraszam, nie mogłem się powstrzymać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Matejas_ chodzi mi o krzesełka/fotele jakie bedą na trybunie AiB bo podobno zostały wybrane a zdjecia nie ma :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Donki
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri..._na_zachodzie/ Tutaj masz na zdjęciach krzesełka dla dziennikarzy, vipowskie i jakieś jeszcze. Ale które są które to nie wiem. Był kiedyś jeszcze artykuł do tych zdjęć ale teraz nie mogę znaleźć. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
http://galeria.wislakrakow.com/20101018/tb/19.jpg |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
krzesełka na zachodniej będą prawdopodobnie w 4 różnych wersjach:
- dla zwykłych widzów - dla prasy - dla VIPów z dolnego poziomu trybun - dla VIPów z balkonów skyboxów i loży prezydenckiej. Nie liczę stanowisk komentatorów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Z lozy dla Vipw najbardziej podoba mi sie ten beton,jest klasa sama w sobie ,dla vipów
![]() oglolnie ten stadion tak pobieznie to jest fajny,ale jak juz tak glebiej poszperac ............ ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czy odpowiedzi na interpelację dalej nie ma? Info, że miasto potrzebuje więcej czasu jest z 22 września...
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mostostal Warszawa (nie Polimex) dokończy budowę trybuny północnej.
http://zikit.krakow.pl/sprawy-urzedo...prawy-27ix2010 Były dwie oferty, ale jedną odrzucono. Pewnie będzie odwołanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
nastepne 16 baniek... w pyte to jest ze ta trybuna w sumie bedzie kosztowała prawie tyle co cały stadion Arki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wolelibyście taki "stadion" jak będzie mieć Arka? Nie rozśmieszajcie mnie, bo ja wolę taką jedną trybunę od tego ich kurnika.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nareszcie jakis wynik, cieszy mnie ze w koncu jakas inna firma sie tym zajmie.. ale te 16 mln.. :/
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Nawet jak na standardy polskiej ligi. p.s. Podobno konkurs na halę Wisły cieszy się dość sporym zainteresowaniem biur architektonicznych ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To w takim razie starczy na te telebimy? Chyba mieli je kupić jak wystarczy kasy z przetargu na północną, jeśli nie to poprawcie mnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ten Mostostal między innymi wyleciał z budowy stadionu we Wrocławiu, bo zrobili półroczne opóźnienie.
W każdym razie jak zrobią to zaplecze w 4-6 miesięcy to będzie to dobrym wynikiem, ważne że wreszcie jest jakakolwiek informacja. Teraz tylko czekać na podpisanie umowy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Swoją drogą trochę dziwne że zgłosiły się tylko 2 firmy. Jak wygląda sprawa z terminami na wykonanie telebimów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |