|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie pytanko mam... Co to sie podziało z biletami na G? Ostatnio nie miałem czasu sie zakręcić i jestem nie na czasie... Ktoś może mi streścić ocb? Czy będzie można kupić bilet przed meczem np. z Lechią?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mówiąc krótko to jeśli zostaną to tak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Można jeszcze kupić karnet na G? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy jeszcze zostały.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=24075 wystarczyło dać 3 razy wstecz informacje na stronce i jest!!Pozdr ![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dzięki wielkie, zwykle radzę sobie z wyszukiwaniem takich informacji, tym razem chwilowe zaćmienie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ile karnetów zostało sprzedanych do tej pory? bo nie widze ostatnimi czasy zadnych informacji na ten temat...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ktoś wie ile Lechia dostanie biletów na mecz w KRK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie, nie ma za bardzo gdzie zapytac. Czy wybiera sie ktos na mecz z Lechią z okolic Jordanowa - Osielca - Białki - Juszczyna - Suchej Beskidzkiej ?
Chodzi mi o to, że potrzebuje miejsca dla mnie i dla kolegi . . .
Ostatnio edytowane przez zidanemarcin : 15.10.2010 o godz. 19:48.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie .Ile może jedna osoba kupić biletów ? Nie chodzi mi , że jeden na pesel tylko jest taka sytuacja , że zgadaliśmy się w paru osób na mecz a nie dadzą rady wszyscy po bilet jechać ( jesteśmy z okolic Krk ) i tylko we 2 z kumplem jedziemy i nie wiemy ile możemy wziąć biletów.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() Dasz 4 pesele kupisz 4 bilety itd. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Bierzesz imię, nazwisko, pesel kumpli i kupujesz im bilety, raczej nie ma jakiegoś ograniczenia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
możesz wziąć ile chcesz tylko że biorąc np. 5 biletów musisz mieć 5 numerów pesel oraz 5 imion i nazwisk
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OK. Dzięki za odpowiedź ale mam jeszcze jedno pytanie. Czy jest szansa abym jutro dorwał jeszcze bilety na G ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ponawiam na nowej stronie
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dubel: "ktoś wie ile Lechia dostanie biletów na mecz w KRK
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wreszcie klub pomyślał o studentach, wiadomo że cała masa chodzi na G za 20 zeta, ale mam dużo znajomych którzy nie są aż tak fanatycznie a te 40 zloty za bilet na ekstraklase jakoś ich nie przyciąga, także dobre posunięcie klubu z tymi biletami za 20 zloty dla studentów
![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szkoda, że nie wpadli na taki pomysł np. przy sprzedaży karnetów, tutaj żadnych ulg nie było dla studenta... ;]
Swoją drogą, takie posunięcie oznacza, że bilety/abonamenty idą kiepsko... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie widzę związku. Właściwie na każdym stadionie w Ekstraklasie są zniżki dla studentów/uczniów. Na niektórych są też zniżki dla kobiet (niekoniecznie myślę tu o parchach
) czy seniorów. Także moim zdaniem łaski nie robią, szkoda że tak późno.![]()
the end
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
a kiedy zniżki dla tych którzy są z Wisełką od xxx lat
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szkoda, że nie biorą pod uwagę to, czy tym ludziom, chce sie stac w kilometrowej kolejce po bilety... tutaj nie mają sobie nic do zarzuczenia... wszyscy śmigają i cieszą się że muszą stać... 5 godzin lepiej zwalić na to, że dzieci i starsi ludzie nie wytrzymają stać przez 90 minut |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A te zniżki studenckie to jednorazowe czy jakaś dłuższa promocja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem dla was... starszyzny ale jak miał by niby klub egzekwowac tą waszą starość klubową ,świadkowie,zdjecia ,bilety, liczba podanych wyjazów? Nie spotykane chyba jest to aby dawac zniżki komuś kto chodzi i jezdzi bo jest to nie do wyegzekwowania na gębe. Ale mam dla was info po pierwsze dużo z tych starszych ludzi o ktorych piszecie chodzi na WISŁĘ OD LAT powojennych więc meczy maja zaliczone więcej niż wy obaj ,a po drugie znizki sa i to od dawna tylko zapiszcie sie np; do SKWK lub FANCLUBOW .A ja osobiście jestem za tym żeby w przyszlości puste miejsca na stadionie zapełniali studenci i tz. pikniki bo puste dziury w sektorach nie wyglądaja fajnie .
A w temacie ,jest jakieś info o przypuszczalnej dacie otrzymania biletów na LECHA ? Poza tym czytalem na stronie LEGII że mieli straszny problem z wchodzeniem na sektor gości na Lechu ,trwało to strasznie dlugo ,przy naszej ilosci jeśli będzie tak samo wejdziemy na stadion w drugiej polowie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciekawe jak Legia mogła wchodzić na stadion Lecha jak tam jeszcze nie grali.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
SKWK |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
podejrzewam że przy zapisach na mecze "u siebie" w Sosnowcu i Suchych Stawach dane były wprowadzone w system więc nie byłoby kłopotu z weryfikacją tego kto był i ile razy, to może od razu na młynie niech określą norme hałasu żeby klientom nie psuło komfortu oglądania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Jakakolwiek ingerencja związana z weryfikowaniem tych danych na potrzebę zwiększenia sprzedaży szeroko pojętej byłaby podstawą interwencji Głównego Inspektora Ochrony Danych Osobowych. Wymagałoby to podpisania przez kibiców kolejnej klauzuli dotyczącej przetwarzania danych. Technicznie można to łatwo załatwić na przykład przygotowując tzw "spersonalizowaną ofertę", której przyjęcie jest zezwoleniem na to przetwarzanie (wymagany podpis). Ale żeby chciało się chcieć... Przy takiej grze niech się klub lepiej nie wygłupia bo choćby nie wiem co teraz robił to z frekwencją może być tylko gorzej na dzień dzisiejszy. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie: gdzie należy odebrać wejściówkę na dzisiejszy mecz Młodej Wisły? W WŚ?
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|