The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2010, 18:08
dno...ten Górnik grał straszliwą padakę, a my z Zabrza przyjeżdżamy bez punktu. To kompromitacja.

Gra wcale nie była dobra, ja nawet uważam że jako drużyna jest kolejny regres z tym że doszedł kreatywny Garguła i trochę obraz zamazał bo był głodny piłki po tak długiej przerwie.

Maaskant poraz kolejny beznadziejny na ławce pierwsza zmiana w 72 miunucie. Co to było i jeszcze jedynego napastnika zdjąła. Bukhari to jest gorszy od Ba. Powinni juz teraz wypożyczenie rozwiązać. Mam wrażenie że cała taktyka jest pod niego budowana byle tylko miał miejsce w składzie. Co z tego że ma technike użytkową jak gra jak 40 letni emeryt bez dynamiki. Na koniec wszedł Łobodziński który ma ratować wynik litości...
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.10.2010, 18:08
robin hood napisał(a):Wyświetl post
Ty oglądałeś jakiś inny mecz
Pawełek na plus
: rotfl:
Ty bardziej niż ocenianiem piłkarzy zajmij się lepiej rabowaniem bogatych w okolicy sherwood.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.10.2010, 18:09
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
Dokladnie nie wiem czy zatrudnienie obcokrajowca jako trenera bylo dobrym posunieciem w naszej sytuacji no cóż trzeba poczekac z osadami do konca sezonu .Gramy wolno bez polotu i bez wyobrazni.........
A mnie osobiście nasza gra się podobała. Nieźle rozgrywamy piłkę, wszystko mniej więcej dobrze funkcjonuje jak mówili komentatorzy meczu do 30 metra, a potem coś nagle siada. Myślę, że naszym mankamentem jest w tej chwili ofensywa i trzeba zastanowić się, kogo do ataku tu sprowadzić.

Maaskant to dobry trener, jakby miał trochę lepszy materiał do pracy z przodu...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 17.10.2010, 18:09
Moje oceny po tym arcydziele zafundowanym nam przez holenderskiego "playboya" i zgraje kopaczy w skali 0-10

Pawełek - 5 - raz uratował nam skórę, raz nie. Żadnych błędów
Pio. Brożek - 3 - współudział przy straconej bramce, pytanie czemu on a nie Bunoza krył Zahorskiego?
Bunoza - 4 - współudział przy straconej bramce, gdzie był?
Cleber - 4 - dzięki bogu nic nie zmalował i zakończył bez czerwieni czy karnym
Branco 4 - grał
Sobolewski 4 - grał
Boukhari - 3 - kiedy trzezba było strzelać, kombinował przed polem karnym, jak trzeba było podać strzelał! Najsłabszy na placu!
Paljić 5 - biegał i walczył, szkoda tej sytuacji kiedy dostał piłkę od Brożka
Małecki 5 biegał i walczył,
Garguła 6 - najlepszy wg mnie w drugiej linii
Pa. Brożek 5 - kilka zagrań dobrych (Paljić)

Rios - 3 - nic nie pokazał
Łobo - za mało czasu
Żurawski - grał za krótko

No to tak dalej - powiem szczerze - bryndza że Hej! To już trener Kulawik gwarantował nam więcej punktów. No ale co robić jak u nas partyzantka z transferami, obroną i partyzantka z trenerem który w trakcie rundy dostaje zespół. Bryndza i tyle.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 17.10.2010 o godz. 18:13.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 17.10.2010, 18:10
Paradoks tego meczu to fakt że my grając tragicznie ale znacznie lepiej od Górnika nie wywozimy nawet 1 pkt
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Maciejj
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 17.10.2010, 18:12
bida z nędzą, zero ambicji, nakopać do dupy i tyle
zamrożenie pensji i kary - może by poskutkowało
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Wichar87 napisał(a):Wyświetl post
robin hood - dokładnie tak jak napisał Tymon PRO, czyli Pawełek na plus, tak samo Garguła. Ogólnie dało się to już oglądać, tylko niech przyjdą w końcu te wyniki...

Bez Bramkarza nie będzie wyników......

Pokaz mi plus Pawełka w drugiej połowie jeden jedyny strzał Kwieka prosto w niego i środek bramki, druga sytuacja to (nie wiem co to było wypad, wpad, rzut, skok, wyskok) broniłem kilkanascie lat i nie wiem co to było na pewno nie interwencja....

I pamiętaj że pewność w grze wynika z pewności zawodników i odpowiedzialności za siebie nawzajem, jeśli na pozycji bramkarza nie ma pewnego i odpowiedzialnego człowieka to w całej drużynie nie ma pewności.

Co innego że błąd popełnili po pierwsze działacze bo nie ma bramkarza a po drugie trener bo jeśli wie że kontraktu nie przedłuży Pawełek to biorąc pod uwagę że Ten Pan pokazał kibicom kilkakrotnie co o nich myśli może teraz swoją grą pokazuje co myśli o swoim pracodawcy ....

sorki może przesadzam ale w takim meczu to może na juniora trzeba postawić
Odpowiedz cytując
master777
Senior Member

Od: 04.2010

DrunkenBear napisał(a):Wyświetl post
O grze pisać nie będę, bo to już nie ma co mówić. Ale o co chodzi z tym dzwonkiem na Górniku? Obiady im wydają na dzwonek czy jak?
taka tradycja... Jedyni walą w bębny, inni wyją w wuuwuzele, a u nich jest dzwonek... Każdy nowy piłkarz Górnika dostaje od kibiców koguta

Co do meczu, futbol jest piękny, gramy przez 83 minuty lepiej niż oni a dostajemy po dupie. Dożyć jakoś do zimy, do zimy, do zimy... Nie ma sensu pisać więcej. A przepraszam, zapomniałem podpisać się pod laurką dla Garguły - szczere brawa, gość siedział półtora roku po masakrycznej kontuzji a teraz wchodzi i gra całe 90 minut i jest najlepszy na boisku.
I jeszcze jedno... Ktoś napisał że śrut wywalony z Wisły nas bije. Miałem dziś wrażenie że gramy z naszymi rezerwami - podobne stroje, Nawałka i Zając przed linią, w polu kilka znajomych twarzy... Ech, do zimy!
Odpowiedz cytując
LUKAS77
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.10.2010, 18:13
czy ktos widzial jaks mysl szkoleniowa lub pomysl na gre? nie mowie o zaangazowaniu.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 17.10.2010, 18:13
Pawelek rozegral dobry mecz. Obrona rzutu wolnego, wyjscie poza pole karne oraz intuicyjne wybronienie strzalu Kwieka. Trzeba mu to zapisac na plus. Niestety powinien wybronic tego gola, wg mnie bramkarz nie powinien puszczac bramek po krotkim rogu a ten strzal nawet nie byl jakos specjalnie silny.
Koniec koncow Pawelek na pluc
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.10.2010, 18:14
pysio napisał(a):Wyświetl post
ja tym składem w FM zdobywam Wisłą mistrzostwo więc nie piszcie, że grajki są słabe.. po prostu trener nie ma pomysłu na grę tej drużyny.
teraz to już się nie opłaca kończyć stadionu, przecież maks 10 tysięcy będzie chodzić
jest jeden pozytywny aspekt tych porażek i remisów Wisły...
każdy WEEKEND WOLNY!

w końcu będzie można soboty i niedziele spędzać za Krakowem lub w ciepłym mieszkanku

A wiec drogi kosmito.
Po pierwsze ocenianie potencjalu pilkarzy na podstawie ich statystyk w grze komputerowej - wszech czasow na tym forum. Przebiles nawet swoje zdjecia.

Pozostale dwa teksty. Nie przychodz, nie ogladaj, nie komentuj, spedzaj soboty i niedziele w cieplym mieszkanku.
Dziekuje, do nie zobaczenia.

Odnosnie meczu. Taka refleksja patrzac na tabele. Jeszcze nie tak dawno widzialem tam druzyny ktore regularnie lalismy i takie z ktorymi bywalo roznie. Teraz widze druzyny z ktorych KAZDA ograla nas w przeciagu ostatnich dwoch-trzech sezonow, z czego niektore regularnie. Wyjatkem jest juz chyba tylko Polonia Bytom i Widzew bo go nie bylo w ekstraklasie.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 17.10.2010 o godz. 18:20.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 17.10.2010, 18:15
Gramy w PP o puchary , liga nie będzie nasza w tym sezonie
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 17.10.2010, 18:16
Przepraszam, ale jak możecie twierdzić, że nasza gra się poprawiła? Gdzie, w którym miejscu? Pierwsze 20 minut piłka prawie nie dotykała podłoża, obie drużyny przebijały ze strony na stronę. Potem górnik odpuścił cofnął się pod własne pole karne i tyle. Nie byliśmy w stanie zrobić absolutnie nic. Klepaliśmy sobie piłkę na ich połowie, a pewnie, ale dlatego, że Górnik nawet nie próbował nam przeszkadzać. Natomiast żeby z tego sytuację jakąś stworzyć ni było mowy. Nawet przy podaniu Brożka do Garguły była asekuracja i Garguła tej piłki nie dostał, więc trudno mówić o sytuacji. Po przerwie Górnik stwierdził, że Wisły nie ma co się bać. Zagrał bardziej otwrtą piłkę, zaczął atakować, zostawiał mniej zawodników z tyłu i to i tak wystarczało. Nawet przy przerzedzonej defensywie Górnika zdołaliśmy stworzyć sobie jedną nie do końca czystą sytuację Brożka, bo Paweł nawet nie miał tam z czego uderzyć a jego pomysł na podanie nie miał racji bytu. Co więcej nie było nawet takich sytuacji, że gdyby któryś z naszych zauważył dobrze ustawionego partnera. Graliśmy gigantyczną padakę jako zespół i Górnik przez 90 minut grał z nami tak jak chciał.

A osobny rozdział to pan kebab. Ja tego gościa kompletnie nie trawię, nie wiem co on robi na boisku- ani się nie rusza, ani jakoś wybitnie nie kopie. Rysia Czerwca wystawić do składu, pewnie dałby drużynie tyle samo. A jeden z lepszych w ostatnich meczach- Wilk siedzi na ławie.

I ja wiem, że nasza obrona to jest dramat, że nie ma graczy w formie, że transfery do niczego... No ale litości. TAK grać? Wystawiać takiego kebaba? Czy my nie możemy się po ludzku zacząć murować w 11 i czekać na kontry? No jak mamy skład jaki mamy to trzeba sobie jakoś radzić, a nie jak Franek Smuda 4-3-3 na Hiszpanię.
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Nie rozumiem w ogóle tego Marokańczyka. Jak ma okazje do strzału, to się kiwa, jak ma podać to strzela, jedynie ten strzał-dośrodkowanie z ostrego kąta (nie wiem co to miało być i czy tak chciał) było spoko, bo tak to groza.
Bunoza się strasznie podpala do piłki. Małecki dobrze szarpie z przodu, chyba się stara. Pawełek dzisiaj bez "pawełków", ogólnie ładny mecz. Ale największą radość daje Garguła. Kiedyśmy go kupili? 2 lata będą? Ładnie mu mecz wyszedł, szkoda że Boukhari ma refleks szachisty :] Mam nadzieję, że już koniec z jego kontuzjami

Wydaje mi się, że więcej byśmy zdziałali wystawiając zamiast Boukhariego Żurawia, albo Wilka, który wygaraniałby wszystko z tyłu razem z Sobolewskim, albo Riosa, który ma więcej energii i jest bardziej ruchliwi od Marokańczyka.
Szkoda tego 0:1, bo gnietliśmy Górnika momentami aż miło. Gol tak naprawdę padł z dupy.

Za tydzień Lechia no i pardon, ale to nie jest czas na sentymenty kibicowskie, zabawa się skończyła kilka kolejek temu. Trzeba ją rozjechać, jeśli chcemy uskoczyć z 8. miejsca
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

As napisał(a):Wyświetl post
Pawelek rozegral dobry mecz. Obrona rzutu wolnego, wyjscie poza pole karne oraz intuicyjne wybronienie strzalu Kwieka. Trzeba mu to zapisac na plus. Niestety powinien wybronic tego gola, wg mnie bramkarz nie powinien puszczac bramek po krotkim rogu a ten strzal nawet nie byl jakos specjalnie silny.

Hmmm ilu kibiców tyle ocen

... ale zawodników rozlicza się z wyniku,
Bramkarza z goli wpuszczonych...... jeden na minus, mecz przegrany, 3 pkt w plecy więc jak Pana Pawełka oceniać na plus .....
Odpowiedz cytując
cebulka997
Senior Member

Od: 06.2007

najgorsi zawodnicy:
1. Boukhari
2. Piotr Brożek
3. Sobolewski

ten pierwszy to widac bylo jak nic mu nie idzie, rusza sie jakby mial 120 kg, boi sie skoczyc do glowki, i taki drugi Rasiak.
"Pietia" niby chcial ale nie umial. Sobol wgl nie widoczny i tylko faulowal
GURNY
ŚLUNSK
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 17.10.2010, 18:17
Maciejj napisał(a):Wyświetl post
bida z nędzą, zero ambicji, nakopać do dupy i tyle
zamrożenie pensji i kary - może by poskutkowało
Tyle że w klubie nikt nie odważy się na takie kroki. Będzie tak jak jest, może Maskaant dotrwa do zimy i kupią (przepraszam - wezmą paru darmowych graków) przy okazji sprzedadzą Brożka i w nowym sezonie będzie to samo. Może przegrają kolejne 2-3 mecze, zwolnią holendra i karuzela trenerska na nowo. Ciekaw jestem na ile starczy im cierpliwości, ale jeżeli go zwolnią to Basałaj przyzna się do błędu i też powinien wylecieć i dostać bana na wstęp na R22 za rozwalenie drużyny w dwa miesiące i z klubu bijącego się co sezon o mistrza zrobić przeciętniaka ligowego.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 17.10.2010, 18:18
donecki napisał(a):Wyświetl post
Gramy w PP o puchary , liga nie będzie nasza w tym sezonie

Ale jaki PP jak my ledwie Ząbki pokonujemy...
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 17.10.2010, 18:18
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
A mnie osobiście nasza gra się podobała. Nieźle rozgrywamy piłkę, wszystko mniej więcej dobrze funkcjonuje jak mówili komentatorzy meczu do 30 metra, a potem coś nagle siada. Myślę, że naszym mankamentem jest w tej chwili ofensywa i trzeba zastanowić się, kogo do ataku tu sprowadzić.

Maaskant to dobry trener, jakby miał trochę lepszy materiał do pracy z przodu...

ale co Ci sie podobało? to ze kopiemy sobie pilke w srodku pola i nic z tego nie wynika ? praktycznie zadnej sytuacji 100% nie stworzylismy a co do Maskanta to moim zdaniem zle ustawil druzyne.
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 17.10.2010, 18:19
Tylko z Wisła można nic, a nic nie grać, a wygrać

Górnik beznadziejny, ale i tak wracamy na tarczy.

Maskaant powoli mnie irytuje. Ładnie mówi, ale mało z tych jego słów wynika. Gra przypomina mi grę Wisły za Liczki. Niby gramy, ale nie stwarzamy sytuacji. A jak już stwarzamy, to nie mamy w ataku Frankowskiego, tylko Brożka, więc te znikome szanse na bramkę są marnowane.

Jak już kiedyś pisałem Boukhari gra chyba za znajomości z trenerem. Gość może i ma duże możliwości, ale jest motorycznie słaby. Jak chcieliśmy mieć w środku pola takiego ślamazarnego piłkarza, to trzeba było zostawić Senegalczyka Ba, który się znacznie lepiej, w moim odczuciu, prezentował.

Paljić dziś bardzo słaby, Mały nieco lepszy, przynajmniej był widoczny. Sobol jak zwykle, dużo walki, ale mało konkretów.

Jak na koniec rundy będziemy mieć 20 pkt, to chyba będzie sukces.
Teraz Lechia, i prawdopodobnie remis, lub porażka. Potem Amica w Poznaniu, więc nie ma się co napalać na jakieś pkt. Następnie zremisowane derby...

Obyśmy nie byli zmuszeni patrzeć na Parchy, czy nas czasem nie gonią.

Ciekaw jestem jak w przerwie będą chcieli namówić kogoś do gry w średniaku Super Ekstrakalsy Polskiej. Już widzę walące tłumy dobrych piłkarzy...
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Stary 17.10.2010, 18:22
W nagrodę to powinni dziś zaraz po powrocie i udać się na stadion na 20 kółeczek w okół boiska a jak się komuś nie podoba to dyscyplinarka i rozwiązanie kontraktu. Ja nie mogę patrzeć jak ktoś hańbi barwy Wisły brakiem zaangażowania!! Ja mam wrażenie że K**** u nas w drużynie umieją biegać tylko Mały i Paljic tylko że oni chyba tylko to umieją!
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.10.2010, 18:23
Niektórym się w głowach przewraca, gramy najgorszy sezon od 12 lat, mamy reprezentatntów byłych Polski, Bośni, Słowenii, Kamerunu, Maroka, który inny klub w Polsce ma ich tylu? Żaden! I tu jest problem, nasprowadzali szmelcu z zagranicy i to ma zaskoczyć? Grubasy nieprzygotowane, wypalone. Pisałem o tym w sierpniu że na co nam takie drewna, gdzie kasa ze sprzedaży graczy? Teraz macie co chcieliście. Krytyka po mnie ostra, ale ja wiedziałem że tak będzie. Zamiast sprowadzać zawodników z polskiej ligi, czy z niższych lig lepiej sprowadzać drewna, do tego dochodzi poziom przygotownia kondycyjnego i ustawienia zespołu. Pan Maskaant po 2 tyg. gubi się i ustawia zespół z jedyn napastnikiem, a potem psioczy na konferencji że nie ma bramek. Robi to samo co Skorża, my jestesmy na dnie, bez obrony, mamy największy potencjał w ataku a go trener z holandii marnuje co mnie dziwi bo piłka holenderksa opierała się zawsze na grze do przodu....Basałaj pokazał co można zrobić z drużyną w 5 miesięcy, kompletnie rozwalić, przed nami mecze z Legią, Lechem, Cracovią...oni są też w patowej sytuacji, jak skończymy rundę na 15 miejscu to może Cupiał przejży na oczy co zrobił.
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 17.10.2010 o godz. 18:26.
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 17.10.2010, 18:23
Następne tygodnie piłkarzy powinni wyglądać tak:
7:00 -14:00 - praca na jakiejś budowie, a popołudniu ze 2 godzinki treningu.
i oni są profesjonalistami, całe życie grają w piłkę?no bez jaj..

Cała nasza liga powinna być półprofesjonalna..
I
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 17.10.2010, 18:24
Cóż...Po raz kolejny nie potrafimy wygrać spotkania co powoli staje się regułą...Co więcej nie potrafimy strzelać bramek a nawet stwarzać sytuacji.Może gra się nieco poprawiła gdyż potrafimy dłużej utrzymać się przy piłce ale nic z tego nie wynika.Będę się upierał przy tym że nie mamy po prostu obrony.Po stracie Głowy i Marcelo nastała wielka pustka.Poprawy nie widzę...W tamtym sezonie kiedy nie szło w ataku czy to Diaz czy to Marcelo potrafili sami zagrozić bramce rywali.Jedynym plusem w dzisiejszym spotkaniu jest dobra postawa Garguły.Przyznam że sam go skreśliłem jednak jeśli będzie regularnie grał i nie odnosił kontuzji będziemy mieli z niego wszyscy wielki pożytek.Zapomnijmy o tym meczu i walczmy..Liga się jeszcze nie skończyła.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 17.10.2010, 18:26
As napisał(a):Wyświetl post
Napisz mi sytuację w której zachował się ponad podstawowe zasady rzemiosło bramkarskiego że puszczenie kolejnej szmaty usprawiedliwiasz?

Wolny strzelony w miarę celnie ale niezbyt silnie i na wysokości wchodził metra może półtora. Dobra reakcja, ale bez fajerwerków. Wyjście poza pole karne ok, ale nie róbmy jaj że to ponad stan, strzał Kwieka prosto w niego, że mógł to puścić to jasne przecież jest Pawełkiem.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 17.10.2010, 18:26
Kolejny słaby mecz , ciężko wogóle go skomentować ...

oceny 1-10

Pawełek : 5 , dobry mecz , kogo jak kogo ale tym razem nie ma co go winić za bramke
Branco : 1 , co on robi w koszulce Wisły ?
Cleber : 4 , poprawnie,
Bunoza : 4 to samo , z tym że strasznie partaczy akcje ofensywne , gdy już bierze w nich udział
Piotr Brożek : 2 , bramka na jego konto
Małecki : 3 , biegał , kłócił się , większość akcji bez pomysłu a i tak prezentował się obok Guły najlepiej w ofensywie
Sobolewski : 3 , utrzymuje stabilny słaby poziom
Garguła : 5 , nowa nadzieja na poprawe gry ? jestem pozytywnie zaskoczony jego grą
Boukhari : 1 , za dużo złych decyzji ...
Paljic : 1 , marny z nigo skrzydłowy , już chyba wolałem jak walczył w obronie
Paweł Brożek : 1 , coraz mniej ma w sobie z napastnika , gdzie ten dawny Brożek ?

niby cały mecz pod naszą kontrolą , Górnik tylko patrzył na nasze rozgrywanie piłki , ale to nic nam nie daje . Niestety liga nam ucieka .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 17.10.2010 o godz. 18:29.
Odpowiedz cytując
OPTIMUS_(konto_usunięte)
Banita

Od: 09.2007

Stary 17.10.2010, 18:28
"Drętwą mową ust nie kalać wyjść na boisko i zapierdalać" - I to by było na tyle.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

ja .......ę
spójrzcie w terminarz

Lechia
Lech
Cracovia
Legia
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Kolejny słaby mecz , ciężko wogóle go skomentować ...

oceny 1-10

Pawełek : 6 , dobry mecz , kogo jak kogo ale tym razem nie ma co go winić za bramke
Branco : 1 , co on robi w koszulce Wisły ?
Cleber : 4 , poprawnie,
Bunoza : 4 to samo , z tym że strasznie partaczy akcje ofensywne , gdy już bierze w nich udział
Piotr Brożek : 2 , bramka na jego konto
Małecki : 3 , biegał , kłócił się , większość akcji bez pomysłu a i tak prezentował się obok Guły najlepiej
Sobolewski : 3 , utrzymuje stabilny słaby poziom
Garguła : 5 , nowa nadzieja na poprawe gry ? jestem pozytywnie zaskoczony jego grą
Boukhari : 1 , za dużo złych decyzji ...
Paljic : 1 , marny z nigo skrzydłowy , już chyba wolałem jak walczył w obronie
Paweł Brożek : 1 , coraz mniej ma w sobie z napastnika , gdzie ten dawny Brożek ?

niby cały mecz pod naszą kontrolą , Górnik tylko patrzył na nasze rozgrywanie piłki , ale to nic nam nie daje . Niestety liga nam ucieka .

Wytłumacz mi kryteria ocen ?

Napastnik - nie strzelił bramki nie wygrywamy ocena 1
Bramkarz - puszcza szmatę, przegrywamy, ocena 6

Ostatnio edytowane przez robin hood : 17.10.2010 o godz. 18:30.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 17.10.2010, 18:29
Też pozwolę sobie ocenić naszych piłkarzy:
Pawełek - 9 bezbłędnie , jakby nie on przegralibyśmy wyżej.
Branco - 5 przyzwoicie, na początku kilka złych zagrań ale już w drugiej połowie lepiej
Cleber - 7 myślę że nie popełnił większych błędów
Bunoza - 6 też przyzwoicie
Pietia - 4 początek niepewny , później nieco lepiej , przy bramce tak bardzo nie zawinił
Małecki - 4 pierwszy raz w tym sezonie kiedy Mały próbuje grać zespołowo i za to plus ale okrzyki na Branco niepotrzebne zresztą nie zawsze obrońca będzie na pełnej szybkości biegł do przodu a Mały musi widzieć to a nie grać w ciemno
Sobol - 6 dużo walczył , myślę że poprawny występ
Garguła - 7 cieszy powrót w przyzwoitej formie
Boukhari - 7 tez dużo się napracował , często pokazywał się do gry, był bardzo aktywny
Paljic - 4 pierwsza połowa lepsza ,druga nieco słabsza
Paweł Brożek - 2 rozczarował mnie , za mało pracował a kiedy dostał dobrą pikę to źle ją przyjmował , brakowało mi w tym meczu wysuniętego napastnika .
Rios , Łobo, Żuraw - za krótko grali by móc ich jakoś ocenić.
Ogólnie gra nasza nie była najgorsza ale za mało stwarzaliśmy sytuacji podbramkowych, Górnik w drugiej połowie praktycznie miał jedną sytuację i strzelił jedną bramkę . Krótko mówiąc - liga będzie ciekawsza, te drużyny które teraz tracą mało punktów jeszcze będą mieć spadki formy a wtedy Wisła,Amica i Legia dojdą do głosu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów