|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Widać Tomek przyjął taktykę że jak ma być wpier..ol to przynajmniej za dobrą kasę ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
No to przed telewizory panie i panowie ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
gdzie jest transmisja? Bo czytam relacje live i niedługo powinni wychodzic
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Na Polsacie i Polsacie Sport. Jeszcze 1 runda wcześniejszej walki.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
A w międzyczasie:
Cytat:
Szkoda że tego nie pokazali, Albert prezentuje kawał dobrego boksu ![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Co to za szopka przed walką Diabla?!
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Hehehe - wywołanie Robinsona takie że brzuch boli ze śmiechu
![]() ![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Hutkowski wczoraj bardzo rozczarował z tym arabskim francuzem. Wg mnie był z przebiegu całej walki słabszy.
![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Walka Alberta
http://www.youtube.com/watch?v=IRjCeV9FH2I To co zrobił sędzia to kpina dziesięciolecia :[ Angol stał na nogach, Sosnowski chciał mieć prawdziwy KO a ten dupek przerywa walkę :/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzisiaj gala, na której walczy Kliczko z Briggsem. Transmisja jest na Orange Sport. Zna ktoś stronkę, na której będzie można ją obejrzeć w necie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Co to za Briggs jakieś mięso armatnie w typie Sosnowskiego ? (:
E: o, to może być dobra walka faktycznie jak efektowny, ale z Kliczką to nikt nie jest efektowny ;/
Ostatnio edytowane przez tofik : 16.10.2010 o godz. 20:37.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Briggs to niedawny mistrz świata, o której dokładnie jest walka Kliczki ?
Walczy w bardzo efektowny sposób, nawet jeśli przegrywa to nigdy nie salwuje się statyczną obroną. Walka może być przyjemna dla oka
Ostatnio edytowane przez Buziek_LG : 16.10.2010 o godz. 20:26.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Dokładnie to nigdy nie wiesz ...
![]() Jak to na każdej gali. Odpalaj linka i słuchaj o czym mówią - na razie się skończyła jakaś walka włączyłem na koniec. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To już nie ten Briggs co dawniej, zbiera ładny w....... ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kurde jest ktos kto pokona braci Kliczko?
Cięzko to widze.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W końcu ktoś się znajdzie, chociaż w tej chwili nie widać nikogo takiego na horyzoncie. Hollyfield był lepszym bokserem a i na niego ktoś się znalazł
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jak patrzę na tą walkę to nie jestem w stanie wyobrazić sobie tam Adamka.
Przecież by trzech rund nie przetrwał i nie mówcie mi że jest szybki itp. :/ ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Sosnowski przetrwał 10
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kliczko się wziął na serio do roboty z tym Briggsem. Pewnie go skarcił za pajacowanie przed walką
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
A swoja droga z czego musi być zrobiona szczęka Briggsa że on te bomby wszystkie wytrzymał... ![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Boże jak ja nie lubię jak ktoś szczeka przed walką, że znokautuje Kliczko,przecież to jest nie możliwe....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Reklamodawcy też wymagają
![]() Zgadzam się z Kocurem....kompletnie nie widzę Adamka.Kliczko to jest taki bokserski Mourinho, żadnych fajerwerków, wszystko podporządkowane temu by wygrać.W tej walce miał kilkadziesiąt momentów gdzie mógł nokautować.Nic z tych rzeczy - kilka ciosów i odejście Obił tego Briggsa strasznie ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A ja bym wlasnie chcial zobaczyc Adamka jak walczy z Kliczko. Mysle ze byloby to ciekawsze widowsiko jak to dzisiaj gdzie Kliczko sobie obijal stary 120 kg worek... Ja wiem ze szybkosc i technika to nie wszystko ale jak koles sie porusza jak mucha w smole to moze sobie w d.pe wsadzic te swoje resztki sily i mocna szczeke. Briggs nie pokazal nic a nic.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Briggs był strasznie wolny w ringu - zostawił po sobie zdecydowane gorsze wrażenie niż choćby Sosnowski (ten przynajmniej coś tam próbował). Z Adamkiem Kliczko wygra, jednak będzie miał zdecydowanie tudniej. Adamek ma równie mocną szczękę co Briggs, jest za to zdecydowanie bardziej ruchliwy, zadaje ciosy seriami (do czego Kliczko w ostatnich walkach raczej nie przywykł). Nie ma niestety naturalnej "wielkości" ciężkiego, dlatego będzie miał problem z przedostaniem się odpowiednio blisko Kliczki. I co ważniejsze - nawet jeżeli wypracuje sobie odpowiednią pozycję do zadania ciosu musiałby go jeszcze mieć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
ten Briggs otrzymywał takie ciosy że miałem wrażenie iz głowe miał ze stali.........
|
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie lubię tego stylu Kliczki.. za bardzo asekuracyjnie walczy. Wygrywa, ok spoko, chwała mu za to, ale przecież tego nie da się oglądać - wieję nudą i tyle. Zanim się walka zacznie to można już przewidzieć jak będzie wyglądał jej przebieg. Mianowicie 2 lewe, od czasu do czasu jakiś prawy, klincz, odskok i tak przez 10 rund. No chyba, że przeciwnik padnie wcześniej. Może nie umie zadawać innych ciosów ha ha. A na poważnie to mam nadzieję, ze Adamek jak to on wojownik przyjmie otwartą walkę i pójdzie na wymiany. Może się to źle dla niego skończyć, bo Kliczko ma piorunujące uderzenie, ale może zobaczymy w końcu coś innego a nie ten nudny boks w wykonaniu Ukraińca. Wracając do walki to po 3 nudnych rundach przełączyłem i oglądałem Polską galę z Legionowa - pojedynki Szota i Jonaka. Jonak pokazał kawał dobrego bosku! Pokonał bardzo doświadczonego Meksykańca jednogłośnie na punkty.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez _bzyku_ : 17.10.2010 o godz. 12:08.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Przez 2 pierwsze rundy, jeszcze starał sie dawać pstyczki pod żebra Kliczce, ale potem do końca walki utrzymywał taktyke, przyjmowania pięsći na twarz, skuteczna, bo dotrwał do końca. Widać było po Kliczce, ze chłop jest zdziwiny że Cannon Briggs trzyma sie jak robocop ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|