|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie no ten Issa Ba nie był zły tylko zdrowia to miał chłopina tyle co chorowite dziecko.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale wybór , jeden z brzuchem a drugi wieczny rekonwalescent ehhh...
to chyba nie jest przypadek że Issa Ba i Boukharki byli za darmo |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Niewiem dlaczego w temacie tak pisoczycie ze Boukharii jest zly,gruby ,brzydki itd
Jak dla mnie z Korona zagral dobrze,pozniej slabiej ale cala druzyna grała i gra kiche. Jest to gosc sprowadzony przez trenera ale on go znal i juz wole kogos takiego niz kolejnego Beto z DVD. Pozatym z takimi zawodnikami nigdy nic nie wiadomo,Boukahri pare lat temu walił bramy w Ajaksie wiec napewno umiejtnosci pozostaly ,gorzej z innym rzeczami. Holendrzy na razie musza dotrzymac do zimy i wtedy zrobic 2-3 transfery a to w zasadzie minium.Multum pracy przed nimi........ ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja myślę , że mamy większe nieszczęścia w klubie niż Boukhari
Swoją drogą widzę w nim spore rezerwy, jak mocno potrenuje to będziemy mieli z niego pożytek w przyszłej rundzie. Podobnie jak Wojtas uważam , że zagrał przyzwoicie w meczu z Koroną. Ocenianie Holendrów za te transfery "last minute" jest niedorzeczne . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a być może nie to się okaże ![]() co do tego jednego jedynego Boukhariego - to na nim się nie skończy bo zapowiedzi są jakie są krótko mówiąc pożywiom uwidim jak Boukhari zrzuci brzuszek i zacznie grać jak w Ajaxie a Wisła Maaskanta zacznie grać a nie udawać że... jestem gotowy odszczekać wejść pod stół i odszczekać ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
Co do transferów to może być z nimi na prawdę różnie - nie ma nikt wcale pewności że do zimy ostanie się model holenderski etc.. jest zbyt wiele znaków zapytania by snuć prawdopodobne scenariusze wypadków na kilka miesięcy naprzód. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja sie boje ze latem odejdzie znowu 50% graczy niektórym konicza sie umowy,innym wypozyczenie,inni sie nie nadaja nie wyglada to na wesoło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Pawełkiem zainteresowane są dwa Tureckie kluby Trabzonspor i Genecebirligi jednak Maasnakt chce zatrzymac Mariusza w Wiśle http://www.fakt.pl/Pawelek-z-Wisly-m...y,85035,1.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 14.10.2010 o godz. 12:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie, to spasiony Boukhari jest lepszy od wielu piłkarzy Wisły, widać że ma doświadczenie, technikę: umie przytrzymać piłkę i podać ją dokładnie do kolegi, ma dobry przegląd pola. Mam nadzieję że będzie grał i łapał formę. A nawet jeżeli jej nie złapie do końca, to ciągle będzie w składzie Wisły, co tylko pokazuje, na jakim poziomie jesteśmy, my i nasza liga.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Coś czuję, że pierwszym "hitem" nadchodzącego okienka będzie podpisanie nowej umowy z naszym długoletnim numerem 1 - Mariuszem Pawełkiem. W taki oto sposób zakończymy wieloletnie poszukiwania solidnego bramkarza. Każdy przecież zdążył zauważyć, że Mariusz tak naprawdę jest bardzo dobrym zawodnikiem i zdecydowanie zasłużył na nowy, wyższy kontrakt. Drużynę buduje się od tyłu. No to zaczynamy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Coś czuję że tam pójdzie a Pawełek ostatni występ u nas będzie miał w grudniu.Niech wezmą Pilarza z Ruchu bez odstępnego jest do wyjęcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja szczerze mówiąc wolałbym nieco młodszego i lepszego w mojej ocenie Łukasza Sapele, obecnie mogę nawet zaryzykować stwierdzenie, najlepszego bramkarza ligi.
Popatrzcie na jego ostatnie występy w Bełchatowie gdzie broni świetnie. Oczywiście najlepszym rozwiązaniem jest ściągnięcie Sandomierskiego jednak jest to chyba mało realne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Szanujcie Pawełka
Jak na razie jest naszym jedynym bramkarzem. Z nim źle, ale bez niego to by już była bida z nędzą.Co oczwyiście nie przeczy opinii, że powinniśmy zakontraktować kogoś jako numer 1. ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
hmm..to może Pawełka?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje że te ciężkie treningi pomogą
![]() chłopaki ciężko trenuje, dwa razy dziennie dla nich to nowość ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Podobno z Górnikiem w pierwszym składzie wybiegnie Garguła , osobiście się cieszę bo chce aby dostał szanse
A Lech podobno interesuje się tym niby falszerzem wiekowym jakim wg. forumowiczów jest Charles Uchenna Nwagoue,chciałbym go zobaczyć na testach w Wisełce ;] (wiem,wiem że był ) . Ja bym proponował zacząć szukać młodych piłkarzy w 1,2,3 lidze tam muszą być piłkarze wyróżniający sie i perspektywiczni . Nie ma bata ! i nie żądali by wygórowanych cen . ![]() ![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Skąd info że Guła zagra w pierwszym składzie? Ogólnie też jestem ciekaw jego gry
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24112 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
co do Garguły, pierwszym mecz w tym sezonie w E-klasie, zobaczymy, nie napalałbym sie, padnie kondycyjnie po polowie i tak go trzeba bedzie zmienic |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Myślę że nie padnie i nie będzie trzeba go zmienić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ot takie gadanie. Prawdziwym testem będzie mecz z Górnikiem. Jeśli się okaże że grają kiche to kto będzie się patrzyl na to jak wypadły jakieś tam testy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
jak jakim fałszerzem ? połowa tego forum osądzało go że nie ma tych 20 lat co podaje ...o to mi chodziło
![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
A poza tym, Boukhari jest tylko na rok. Sam chciałbym kogoś młodszego, jakiegoś talenta, którego wyszukałby nam Stan Valcks w zimie, ale narazie gramy tym, czym mamy grać i jestem wręcz przekonany, że taki Boukhari jest 100 razy lepszy od Jirsaka, który w ogóle nie jest kreatywny i to od kilku już lat. Wisła powinna się zainteresować tym Nwangou z Floty z pierwszej ligi - w sumie to już kiedyś się interesowała, a teraz czas na danie takiemu młodemu piłkarzowi szansy na grę w Ekstraklasie. Lech się ponoć nim interesuje, więc dlaczego nie Wisła? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.wislasoccer.com/news_item_11566.htm
Oby do transferu nie doszło. Nie wytrzymałbym jakby kolejny tak wiele znaczący piłkarz zmienił barwy klubowe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak kupimy za niego Amoaha z Nac lub kogoś w tym typie to jestem za. Brożek jest ok ale to chimera. Choć najlepiej by było kupić kogoś, a Brożka po prostu zostawić
No i niech ten Głowa nie mąci. Tak mu zależy na Wiśle, a chce ją osłabić ? ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie dla Pawełka, niech sobie pokazuje fucki i puszcza szmaty gdzie indziej
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A ja mam nadzieje że Brożka opylą.Za 3 mln jurków z pocałowaniem ręki.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|