|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Smuda dalej opowiada glupoty("Mamy grac ladnie dla oka")...a w kolejnym zdaniu mowi, ze nie ma z kogo wybierac. Ten czlowiek tylko sie osmiesza. Juz nie mowie o tym, ze "chyba" od pieknej gry wazniejszy jest wynik
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
przygotowani na 200%
![]() ![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
O ktorej ten mecz Orzelkow?
Bardzi bym potrzebowal link do transmisji tekstowej prosze Czyli z Wislakow zagra Kuba. a z bylych Wtorek i Dudka ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
mecz o 2 relacja na onecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
To słaba jakość obrazu czy rzeczywiście ta murawa jest tak tragiczna? murawa w Poznaniu to cud miód i orzeszki w porównaniu z nią, wygląda jak wycinka kosami na jakiejś łące
Ostatnio edytowane przez aNouc : 10.10.2010 o godz. 01:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Amerykanie nam bramę strzelili, w 13 minucie..
Oczywiście obrona się popisała ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
co ten Lewandowski robi? może to Mariusz jest.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wiadomo bylo, ze bedzie porazka, bo kadra pod przewodnictwem Smudy nic nie gra. Pytanie tylko w jakich rozmiarach...ja cos czuje, ze bedzie ostre strzelanie
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zastanawiam sie czy pozycja Smudy jest wogole zagrozona? Moze warto zeby wygralo USA. Wtedy cos sie moze zmieni i genialnego Franka zastapi koles co sie zna na robocie.
P.S To co teraz zrobil (17 min.) nasz pilkarz powinno go dozywotnio dyskwalifikowac z reprezentacyjnego poziomu. Lewandowski
Ostatnio edytowane przez RAF : 10.10.2010 o godz. 01:30.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nowak mówi bardzo trafne komentarze odnośnie gry naszej kadry. Aż miło się słucha.
Szybkie tempo, lewandinho cipka. wydaje mi się, czy Orły grają w trójkątach |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
całkiem fajny mecz jest, gdyby jeszcze bardziej dokładne były podania i strzały to już całkiem.
gool. ten to ma nogę ułożoną ale co za idioci odpowiadają za kamery to ja nie wiem, jakość do dupy, powtórki jakieś przyśpieszone, kamera na wysokości jak graliśmy na Litwie z Szawle.
Ostatnio edytowane przez jabadabaryba : 10.10.2010 o godz. 01:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Matuszczyk... tego nam brakowało. Lewandowski, stoperzy i prawy obrońca do kosza! :]
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 10.10.2010 o godz. 01:50.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
bardzo dobry szybki mecz. pomału zaczynam się przekonywać do Smudy, widać, że ta drużyna ma jakiś pomysł! jedynie obrona słabiutka, ale poza tym mamy naprawdę wartościową drużynę.
Lewandowski powinien buty nosić Frankowskiemu! Wygramy, mówię Wam! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
faktycznie, jestem zaskoczony poziomem meczu. Obrona jest okropna, ale mam nadzieję że jak dojdą Boenisch, Głowacki i Perquis to będzie to o niebo lepiej wyglądało
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wygrać, nie wygramy. Z taką obroną nie ma na to szans. Chyba że mamy na ławie jakiegoś napastnika, który strzela gola co mecz i już grał przy takiej publiczności... ;]
Co do Głowackiego. Ten piłkarz już nie będzie grał w kadrze. Na pewno nie w finałach Euro 2012. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
To Wy w ogóle słyszycie co komentatorzy mówią? Jakość obrazu i dźwięku katastrofalny, nie da się tego oglądać. Jakieś tam skomlenie Szpakowskiego jeszcze usłyszę ale tego drugiego to nie ma mowy, obraz też zostawia wiele do życzenia, mało przyjemnie się to ogląda, wiem że daleko ale jest mnóstwo innych programów nadawanych z USA i obraz wyśmienity, i operatorzy kamer, najebani są czy co? trzepie nią jakby miał dilerkę, a i wyżej mogli ją postawić, powtórki też dobre, mega szybkie przewijanie taśmy, gra nawet dobra, zważając na brak aklimatyzacji, obrona nie ten teges no i oczywiście skuteczność
Ostatnio edytowane przez aNouc : 10.10.2010 o godz. 02:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Zajebiscie Kuba
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na Kube zawsze mozna liczyc
Tylko ciekawe co bedzie jak go zabraknie bo 99% groznych akcji idzie przez niego |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Okazja żeby sie przekonać jak nasza reprezentacja gra bez Kuby już w środe z Ekwadorem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
dwa szybkie zdjecia z trybun gdzie duzo Wislackich barw 90% pikniki cieszy bramka Kuby ktory czesto pozdrawiany przez Wislacki sektor jak i czesto pozdrawiany tez pzpn
![]() ![]() ![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Obrone mamy na poziomie Wysp Zielonego Przylądka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Żuć ktoś skrótem, nie chciało mi się wstawać bo każdy zakładał, że przegramy a tu peszek
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja myślę jednak, że będzie mógł grać, gdyż w 2012 r. będzie miał 33 lata i przed nim dwa lata gry na najwyższym poziomie. Tylko pytanie z kim będzie grać w duecie Żewłakow będzie już wtedy miał 36 lat, a nie wyobrażam sobie, żeby na stoperze grał Glik lub Sadlok bo to by była kompromitacja! Szczerze mówiąc najlepszy, obecnie rozwiązaniem jest Perquis.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a kto taki ten Perquis, panowie ? bo nie byłem ostatnio na bieżąco z kadrą
![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chyba najlepszy mecz za Smudy, szczerze to podobała mi się gra kadry, wreszcie grali jak piłkarze, ogólnie bardzo fajny szybki mecz
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
obrona jest jak u nas w Wiśle albo nawet słabsza
mecz w sumie dobry, ale lewandowski? co on wogóle robił?![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|