|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
MatMario, http://www.zikit.krakow.pl/attachmen...201_X_2010.pdf strona 3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Czyż nie można sobie wyobrazić, że Obtułowicz poległ z ręki inwestora i wykonawcy, kosztem jakości stadionu Wisły a także być może i terminowości jego oddania To nie prezenty Mikołajkowe od Majchrowskiego a raczej zwrot należności Wisły, przy czym lista zwrotów, zapewne powinna być i mam nadzieje, że będzie o wiele dłuższa.
Ostatnio edytowane przez kot : 09.10.2010 o godz. 02:06.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Telebimy jak telebimy, ja jestem ciekaw czemu nie ma żadnej informacji o rozstrzygnięciu przetargu na zaplecze trybuny północnej...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rav
Ależ oczywiście, że Obtułowicz zaplanował podstawę pod telebim zgodnie z poźniejszymi wymiarami ekranów, które to przecież też on opracowywał do zamówienia pod przetarg. Wysokość jest raczej ok. 6 m a szerokość ok. 19 m ( po zmierzeniu boków konstrukcji ekranowej, gdzie wysokość jest trzykrotnie mniejsza od długości ). Obtułowicz raczej nie popełniał błędów szkolnych i nie projektował innej podstawy, pod inne potem ekrany w swoich projektach i zamówieniach pod przetargi. Widać z wielką szkodą dla estetyki, że raczej nie pomyślano o przykryciu pomocniczych boków podstawy pod telebimy, żadnymi elementami, typu zegary czy inne wyświetlacze lub choćby podświetlane reklamy np. z herbem klubu czy logo sponsora itp., jak np. na Realu - http://www.football-pictures.net/r-f...-jpeg-2147.htm - podobnie, jak nie pomyślano o jakiejś formie ozdobnej na całej konstrukcji pomocniczej do obsługi oświetlenia i nagłośnienia, wzdłuż trybuny wschodniej i narożników, być może z uwagi właśnie na to oświetlenie, co wydaje się wtedy w miarę logiczne w tym przypadku akurat, choć jak widzimy na Realu i z oświetleniem, też sobie poradzono, pięknie zabudowując konstrukcję pomocniczą i to wszystko, dziesiątki lat temu ? ![]() EDIT rav zrobiłem dokładnie to samo i wyszły mi identyczne, jak Tobie wymiary ( uprzednio popełniłem literówkę z przyzwyczajenia do formatów 16/9 a nie jak u nas wymiarów 19/6 ) ![]() Niedziałkowka z Majchrowskim - oddajcie Diodowe Bandy Reklamowe oraz wszystko to, co zabraliście stadionowi Wisły, bo to my teraz mamy czas po upływie terminu jego oddania, a nie Wy ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 10.10.2010 o godz. 00:33.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Są... zapewne wypożyczane przez klub.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chyba, że zakupiono te Bandy Reklamowe bez przetargu i nikogo o tym nie powiadomiono Ps. Ciekawe jak popstąpiono z Diodowymi Bandami Reklamowymi na Pasach
Ostatnio edytowane przez kot : 09.10.2010 o godz. 13:11.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^
zobacz, czy stoją w ciągu tygodnia, czy tylko w trakcie meczu - jak stoją w ciągu tygodnia, to znaczy tyle, że mają je na własność. Te bandy nie bez powodu u nas sprzątają po meczu, każda godzina ich wypożyczenia kosztuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przeciez za trybuną G na kazdym meczu stoją 2 - 3 busy z firmy wynajmującej takie bandy. Jest na nich m.in. zdjecie z naszego meczu z Barceloną 2 lata temu, wiec jak widac klub wspolpracuje z nimi juz dłuzszy czas, i napewno te bandy nie są jego własnoscią.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli rzeczywiście zakupione zostanę te bandy, będzie to niewątpliwym plusem.
Fajnie, że z telebimem coś zaczyna się dziać. Mam nadzieję, że zakupiony zostanie taki, który będzie nam doskonale służył przez lata. Coś cicho niestety jest cały czas ze starą trybuną D... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
No to następny zajebisty bubel wyjdzie - 4,5 m z każdej strony (jeśli się nie mylicie) konstrukcji to jakieś jaja- miałem cichą nadzieję że w środkowej części będzie telebim z kolorowym video a po bokach na czarnym tle np.zegar z jednej strony a z drugiej info o kartkach , golach,składach- takie jest u izraelitów.Ale wygląda na to zę tak nie będzie i zostawią tą konstrukcję nie zasłoniętą.
TYLKO CZEMU W PRZETARGU JEST INFO O KONSTRUKCJI SKORO TA JUŻ JEST? |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ciekawiło mnie jak będzie wyglądać transmisja meczu jeśli kamera będzie ustawiona na swoim miejscu, czyli wyżej niż do tej pory. Na meczu ME z Arką kamera była ustawiona właśnie wyżej, co prawda na trybunie E ale mecz z tej wysokości ogląda sie lepiej. Link do meczu ME http://www.youtube.com/watch?v=wu0CU...layer_embedded
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No i tak właśnie powinna być ustawiona kamera główna pokazująca mecz. Bardzo fajny widok, a i kratownice telebimu nie przeszkadzają pokazywać dolnego poziomu trybun.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Słyszałem w radiu ze sprawą przetargu budowy stadionu Wisły ma sie zając prokuratura. Wie ktoś coś więcej na ten temat?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
W jakim radio to uslyszales jesli pamietasz w ogole ? ![]() ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
bodajze RMF bylo to w faktach o 12 byc moze o 13 tez cos wspomną
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czy ta informacja się tu już pojawiła, ale właśnie RMF podało że prokuratura interesuje się budową naszego stadionu...
Chodzi o sprawdzenie czy sposób wyboru głównego projektanta był prawidłowy... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|