|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
a co takiego zrobil bo nie jestem w temacie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Bronił w opasce na oczach, tą opaską był szalik i po jednym czy dwóch strzałach zdjął i odruchowo nim rzucił żeby już bronic widząc , po sekundzie go podniósł po czym podmuchał czy tam pocałował i zawiesił na bramce. Niefortunny odruch, na przyszłość będzie bardziej skupiony
Ostatnio edytowane przez aNouc : 07.10.2010 o godz. 22:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
ojej weźcie go rozstrzelajcie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Weź nie przesadzaj. Nawet po tak szczytnej imprezie nie potraficie wyzbyć się małostkowości i nienawiści. Aż żal na to patrzeć.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Taniec z gwiazdami ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() Mina Maria też z pierwszych stron gazet ![]() Fajnie że po treningach zostają i coś robią, a nie rozchodzą się każdy w swoją stronę. Coś drgnęło jeśli chodzi o podejście do swojego bądź co bądź zawodu po skończonej pracy - w tym przypadku po treningu. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cleber miażdży w tej czapce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...4771704193.jpg
Brożkom się chyba najbardziej spodobał ten pomysł Fajny numer przy pierwszym karnym zrobił Boukhari z Jovaniciem[?] z tym przesunięciem bramki. Żeby jeszcze taki pomysłowy był na boisku... Naprawdę bardzo fajna impreza. Myślę, że warto jeśli kiedyś powtórzą to (pewnie inni wykonawcy). Raz na jakiś czas będzie miło zobaczyć Wisłę razem. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
ta impreza to byla zal uzbierali marne 18tys ,a sam klub musial wiecej wyplacic wszystkim pilkarzom za dniowki,lepiej jakby kazdy odstawil chociaz te 5% i bylo by git
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
"Żal" to jesteś Ty. Schowaj się i więcej nie wyskakuj charcerzyku.
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Z trenerem Kurdzielem.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Erin ma większą łydkę niż Piotruś
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dokładnie, ale nalezy zwrócić uwagę np, że Rios, mimo że nie mógł grać to przyszedł dopingować kolegów.. szkoda, że się po sezonie z nim rozstaniemy, bo i tak jest jednym z epszych naszych graczy, a na pewno nie pokazuje wszystkiego na co go stać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ilicić w pierwszym składzie. To było do przewidzenia, Kirm chyba był najsłabszym ogniwem tej drużyny. A mając takiego konkurenta to była kwestia czasu.http://www.youtube.com/watch?v=xmVxbS0eqWc
Ostatnio edytowane przez tofik : 09.10.2010 o godz. 10:32.
![]()
.
. |
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No ten Ilicić na tym filmiku wygląda naprawdę nieźle, szybkość, dynamika, strzał, bardzo szybka noga.
W Interze może się rozwinąć i być za parę lat gwiazdą światowego formatu. edit: Fakt, pomyłka, gra w Palermo :]
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 09.10.2010 o godz. 11:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Szczególnie, ze gra w Palermo
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Widziałem także wszystkie 3 mecze Słowenii na mistrzostwach świata tam nasz Kirm był najsłabszym ogniwem tej drużyny. Nie zrobił ani jednej ofensywnej akcji która utkwiłaby mi w pamięci. Był tłem dla swojego kolegi z przeciwnej strony boiska Birsy. Kirm jest strasznie nieprzewidywalny... potrafi strzelic bramkę z 40 metrów po czym w następnym meczu ma problemy z podaniami na 5 metrów.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.10.2010 o godz. 11:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Kirm znowu nie gra w kadrze jakoś bajecznie. Niektórzy mitologizują jego grę (zwłaszcza że większość nie widziała jak gra w kadrze - no może mecz przeciwko Polsce w eliminacjach który akurat zagrał dobrze). Zgadzam się z westersylem - był słabym ogniwem na MŚ - dokładniej mówiąc zwykłym wypełniaczem, tyle że zgranym z kolegami. Birsa to jednak wyraźnie lepszy zawodnik.
Jednak teraz kiedy mamy Maaskanta za trenera - albo Kirm zacznie grać i pokaże te skrzętnie maskowane umiejętności, albo jednak okaże się ze to zwykły przecinak tyle tylko że pasował trenerowi kadry Słowenii do zespołu i tyle. Mam nadzieje że jednak Maaskant wybierze najlepszych piłkarzy do gry i Kirm okaże się jednak przydatny ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kirm = Krivets ? To samo ?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kirm = może Wilk
Kriveć to gra non stop, mimo iż partoli to ma też pozytywne zagrania. A nasz Kiro to taki Wilk. Wchodzi z ławki,tylko robi mniejszy szum i strzela mniej bramek, a zespołowi ..nie daje nic. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
hmm powiem tak...mam nadzieję że Maaskantowi uda się stworzyć zespół z tej zgrai, która chce zwać sie zespołem Wisły.
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tego nie widzę, bo wszyscy grają fatalnie i jednym z lepszych to jest co najwyżej i na wyrost Małecki. Czy szkoda, to się okaże, jeśli coś pokaże.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A dlaczego Rios od nas odejdzie po sezonie? Może uda się go wykupić?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dziś na meczu ME byli Cleber i Rios. Andy z tego co usłyszalem mimochodem , nie mogl uwierzyć że Wisła kiedys po golu Żurawskiego ograła Inter Mediolan 1-0
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Polska U-23 zremisowala 1-1 w Teheranie z Iranem. Bramke dla Polakow strzelil Cezary Wilk.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|