|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Witam. Jeśli dobrze widzę, na trybunie zachodniej zaczynają właśnie montować barierki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
dziwne, że wtedy tak zrobili, a na meczu Legia-Lechia zdecydowanie zrobili odstęp między kibicami gospodarzy i gości.
Lechia Gdańsk ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co się tam dziś wyprawia?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
szkoda że nie ma kamer we środku trybun tak aby można było na bieżąco kontrolować postępy w pracach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Z tego co widzę na kamerce to chyba montują ,,ramy'' pod krzesełka, ewentualnie same barierki, trudno zweryfikować poprzez kam
Ostatnio edytowane przez aNouc : 05.10.2010 o godz. 10:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Widziałem na kamerce od rana montuja barierki i mocowania na krzesełka. Teraz widziałem w nowej galerii krzesełka. Na jednym zdjeciu widac krzeselka skórzane lub imitacja skory, domyslam sie ze beda montowane na lozy honorowej bo skyboxach wypasione fotele. Na kolejnym zdj. widac krzesełko z podstawka na kubek. Ktos wie gdzie beda montowane te krzeselka z podstawkami na kubek jak w kinie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Te z podstawką pod kubek to fotele ze skyboxów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
dwa szybkie pytania
1. mógłby ktoś wrzucić aktualny obraz z 1. kamerki? u mnie nie działa niestety 2. gdzie dokładnie będą stanowiska komentatorskie i ile ich będzie? ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Stanowiska komentatorskie będą na samej górze trybuny zachodniej (jest to chyba poziom +4).
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak widać "profesjonalna" firma produkująca i montująca nam krzesełka, zrewolucjonizowała projekt o skosy przy przejściach. Widać trybuna wschodnia była testową...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
odpowiedź na interpelację - była już i ją przeoczyłem, czy też wsiąkła jak kamień w wodę?
-> dzięki Ewcia - i za poprawki i odpowiedź ![]() Powód: interpelację nie interpretację ;)
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 06.10.2010 o godz. 06:45.
![]() |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Radny Olszówka dostał odp. że odpowiedzą w późniejszym terminie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z tego co pamietam to na wschodniej tez sa skosy. Sam przy takim stalem na koronie, tyle ze nie pamietam czy sa takie duze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Skosy po tym jak zostaly nalozone poprawki, wczesniej byl kat 90 stopnii przy laczeniach. Wyglada wiec na to ze chociaz jedna firma uczy sie na bledach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
jakieś info odnośnie przetargu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wczoraj miało nastąpić otwarcie ofert, jak na razie na stronie ZIKITu brak jakichkolwiek informacji. Żeby się tylko nie skończyło na unieważnieniu przetargu z powodu braku chętnych.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jak nie będzie ofert to jeszcze pół biedy, bo wtedy można z konieczności w wolnej ręki wziąć Budimex na przykład. Gorzej będzie jak zaczną protestować konkurenci. Będzie wtedy jazda na całego. Ale bądźmy dobrej myśli, chociaż idzie zima, każda firma lubi mieć coś takiego na przezimowanie...
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ze skyscraperscity:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To i tak in + bo na meczu Polska-Australia siedzialem na E11 w najwyższym rzędzie i też nie widziałem linii bocznej :/
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.zikit.krakow.pl/attachmen...205%20opis.pdf
Proszę o rozszyfrowanie tego.Dobre są minimalne parametry?Jakich rozmarów mamy kratownice na telebimy? ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
16x9?
....... |
|
|