|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czy ja tez mam takie wrazenie jak bym ogladal mecz dwoch zespolow walczacych o utrzymanie... chociaz te slowo walczacych nie jest zbytnio na miejscu.. Az sie nie chce tego meczu ogladac..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja dochodzę do takiego wniosku, że żaden trener nie jest w stanie z tymi drewniakami cokolwiek zrobić... P A D A K A...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja myślę, że niestety, ale taką grę będziemy oglądać do końca rundy. Nie ma co cały czas powtarzać, że gramy słabo. Przeczekajmy do wiosny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Niby większośc z tych zawodników na papierze wygląda obiecująco. Młodzieżowi reprezntanci słowackich oraz serbskich młodzieżówek, doświadczeni (Żuraw, Sobol,Boukhari) młode talenty Rios, Małecki, Paljic który prezentuje się korzystnie... (oczywiście w kadrze są gracze słabi) jednak brakuje im ewidentnie "Team spirit", Chyba tak, to nie brak komunikacji, spójrzcie na Lecha wczoraj a też ma międzynarodowe towarzystwo... może nasi piłkarze po prostu się nie lubią? Nikt nie mówi o oddaniu nerki ale po prostu tylko o pójściu na piwo, albo na dziewczyny... Oni są jak oderwani od siebie, każdy z innego świata...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jaki w tym stanie rzeczy był sens zatrudniania trenera z zagranicy - przy tak słabych zawodnikach to narażanie na poważne straty finansowe klub vide zwolnienie trenera etc... wiedząc że potencjału ten zespół nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Bo nie ma kto. Mały gra od początku i po niezłym początku wtopił się w tło. Wiadomo już dlaczego trener nie widzi go w składzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mecz jest mega masakryczny. Poziom podworkowej rabanki.
Magic Zurawski jak zwykle stosuje obstrukcje. Bourkhari marnuje kolejna setke. Bunoza ponownie "blyszczy" swoim drewniactwem, tj. koordynacja ruchowa jak u slonia. Malecki bezproduktywny, Brozek nie potrafi przyjac normalnie zadnej pilki. Jedynie Wilk cos gra i o dziwo Kowalski w miare daje rady. Ten zespol z takim personelem pilkarskim nie ma zadnej przyszlosci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
i jak taka gra przyciagnac kibicow zeby zapelnic stadion jak tu pol stadionu jest i ile jeszcze miejsc wolnych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Bogowie... Ten Paljić to jedyny na boisku, który umie grać w piłkę. Wilk już takich umiejętności nie ma, ale przynajmniej mu się chce. Reszta (po obydwu stronach) to większy lub mniejszy dramat. Kowalski jest lepszy od Bunozy... Ach ta ofensywa transferowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Do przerwy straszna cienizna. Poziom pierwszej ligi - z obu stron. Mam nadzieję, że po przerwie będzie chociaż trochę lepiej.
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Żuraw gra chyba tylko za zasługi...tak słabo grającej Wisły od kilku spotkań dawno nie widziałem.Cóż pozostaje wierzyć...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
panowie jaki jest wasz skrót pierwszej połowy , bo dopiero teraz mam możliwość oglądania spotkania - ktoś pokusi się o analizę tej połowy głownie pod względem naszej drużyny
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
dośrodkowania: 21
strzały 3/1 tu nie ma nawet z czego strzelić :( Śląsk dośrodkowania 5 strzały 8/2 tego się nie da oglądać dobrze to w C+ określili oni nie graja tylko kopią totalny brak agresji w grze Wisły mało gry w piłkę, w polu w pierwszych minutach zawsze brakowało jednego napastnika, totalny brak zgraniagra defensywna fatalna ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Zaraz Wisła wygra dwa mecze po 2:0 i będziecie się spuszczac z radości, apeluje o zachowanie obiektywizmu oraz ustabilizowanie poglądów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Spodziewałem się zdecydowanie więcej jeśli chodzi o pierwszą połowę ale widać że coś w tym naszym zespole jest nie tak. Nie widać takiego zaangażowania jakie powinno być ze strony zawodników , mam nadzieję że nie jest to wina jakichś konfliktów w zespole. Defensywa bardzoooo niepewnie , myślę że najlepiej jak dotąd radzi sobie Kowalski i Paljic coś próbuje ale jego widziałbym na skrzydle , na środku walczy Wilk , stara się go uzupełniać Sobol , natomiast co do ofensywy to jest katastrofa. Boukhari - nic , Żurawski - nic , Małecki - nic i nie chwalcie go że przynajmniej walczy bo tyle co on miał niedokładnych podań , podań do bramkarza woła o pomstę do nieba. Co do Pawła też niewidoczny ale czy możemy mieć do niego pretensje , przecież nie ma kompletnie wsparcia... Mam nadzieję że wejdą jak najszybciej Kirm i Pietia i rozruszają nieco naszą grę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
no nie jeszcze wilka zdjal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
....a ale zmiana!!! Jirsak za Wilka!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zdjął WILKA?! <lol2>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak mozna bylo sciagnac najlepszego zawodnika Wilka? :o
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wilk zszedł za niego Jirsak żal
i za Marokanczyka wszedl Kiro |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Po Paljiciu widać przede wszystkim niemiecką szkołę w wyszkoleniu techniczym. On może tylko z Riosem zagrać w piłkę w tej drużynie. Branco nie ma pomysłu jak rozegrać, nikt mu się nie pokazuje, a w Canal+ jadą po nim jak po psie.
Czemu Wilk? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zdejmując Wilka i grając z samym Sobolem nie przechodzimy na grę z jednym defensywnym pomocnikiem, tylko na grę bez defensywnego pomocnika ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Robi się śmiesznie, Maaskant zmienia Wilka
Tak jak ostatnio zmienił Riosa, najlepszego gracza Wisły w meczu z Koroną, tak teraz Wilka, który jako jedyny coś szarpie, dziwny ten trener, on oczów nie ma? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jirsak- ofensywny pilkarz hahaha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Chcieliście Małeckiego? Macie! Coś pokazał?
![]() Żuraw nadaje się do gry w Warcie Poznań. Kowalski ostoją defensywy, dobry mecz w jego wykonaniu, nic tylko usiąść i płakać nad resztą. |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeśli Wilk nie doznał kontuzji, to Maaskant się kompromituje jak dla mnie.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Może Wilka narzekał na jakiś uraz - proste?
![]()
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|