|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Będzie wymęczone 2:1 dla Wisełki z racji tego że Pawełek w bramce to jak zwykle coś wpuści
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
A powaznie to skonczy sie 3:1,licze w koncu ze sie chlopaki odblokuja... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wystawiając słabego Żurawskiego trener popełnia notorycznie błąd. Czyżby w kontrakcie Żuraw miał wpisane granie w podstawowym składzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja to widziałbym w składzie Kirma zamiast Żurawia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Aj no i znowu Żuraw z Boukharim. Dwa dziadki, co sił biegać nie mają... I jak ma być ruch z przodu? Obrona z Kowalskim i Paljiciem to też nie jest marzenie, ale powiedzmy, że tam, co by trener nie zrobił, pewnie i tak byłoby źle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No coz skład słaby i mecz trzeba wybiegac
![]() Zamiast Zurawskiego powinien grać Kirm albo Paljic(a na obronie wtedy Brozek)... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zaczyna mnie nasz trener irytować wystawianiem Paljica na lewej obronie (kiedy do dyspozycji jest Piotrek) a już mocno wkurza notorycznym wystawianiem w podstawowym składzie Żurawskiego... No ale ja niecierpliwy jestem, trener widocznie dużo spokojniejszy ode mnie i myśli, że lada moment Żuraw odpali. Oby miał rację.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Teks z Branco spacerującym w nocy i chcącym portfela żałosny, ani śmieszny ani mądry i tylko jakiś debil mógł to wymyślić . Mam nadzieję ,że dzisiaj Szymek będzie bardziej obiektywny a ostatnio miałem wrażenie że ciągnął za przeciwnikami Wisły ,choćby z Koroną, tamtych chwalił często a naszym nigdy nawet jeśli nasi dobrze rozegrali.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 01.10.2010 o godz. 19:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No w końcu chyba Mały przestał stałe fragmenty gry wykonywać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Boukhari to już chyba nigdy nie strzeli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ręka była jak ch.. !!! Przecież zawodnik Śląska trzymał ręce na wysokości głowy , to nie było naturalne ułożenie więc dla mnie przewinienie ewidentne ale jednak komentatorzy zdecydowanie powiedzieli że nie było karnego - jakoś mnie to nie zdziwiło :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kiedy Wisla zacznie grac tak jak kiedys?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Brano jest 2-3 klasy lepszy od Cikosza. Gra rozsądnie, widać, że ma duże doświadczenie i ogranie, niezłą dynamikę, zwrotność, technikę, twardo trzyma się na nogach, dobrze się ustawia, jest trudny do przejścia i ma nawet fajne wrzutki.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wilk - najlepszy na boisku. Uważam, że on i Rios to najlepsze transfery Wisły. Reszta jakoś mnie nie przekonuję. Gra strasznie słaba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
remis biore w ciemno !!!
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
kopanina jak za skorży..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
coście k***** zrobili z tą drużyną......
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale dno gramy znowu. Nie ma Riosa i w ataku nic się nie dzieje. Gdzie jest Sobol, czy ktoś go widział
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
ahhh ta obrona ;/
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cupiał i Basałaj zrobili z Wisły śmietnisko - Bunoza i wszystko jasne...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Liczyłem że ten Bunoza miał zły początek ale może sie zadomowi i jakoś rozegra ale on chyba już taki zostanie do końca, nie wiem na czym polega jego problem ale on w piłke nie umie prosto kopnąć. Może on na jedno oko nie widzi albo co ?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Bunoza? Ty sie popatrz na Żurawskiego, na Brożka, na Sobolewskiego.. Tutaj gra tylko Wilk i nikt więcej.. zobaczcie ile serca wkłada w grę, jak się zastawia, jak odbiera.. jedyny któremu się coś chce..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ale padaka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
poza Wilkiem i Paljicem wszyscy w tym meczu do wymiany...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dodałbym do Wilka jeszcze Paljica, mimo że gra na nie swojej pozycji to stara się.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Narazie gramy, jak rowny z rownym ze Slaskiem, ktory jest jedna z najgroszych druzyn w tym sezonie
. Z taka gra to Maaskant nie doczeka wiosny. Linia pomocy kompletnie nie istnieje, o obronie i Bunozie zostalo juz napisane wszystko.P.S - Szymkowiak nie zostawia suchej nitki na nas i w sumie nie ma co sie dziwic. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W tej chwili wychodzą nam bokiem kolejne okienka transferowe kiedy byliśmy osłabiani a przychodził piłkarski szrot - dlaczego gra Kebab, dlaczego gra Żuraw? trenerze co pan w nich widzi czego nikt dostrzec do tej pory nie może.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Boukhari, Żurawski - DNO, jak zawsze zresztą, najlepiej Wilk i Kowalski, a o Branco szkoda gadać, co za kaleka, we łbie popi***** a do tego biegac nie potrafi
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|