The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2010, 22:52
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To jest inna sprawa - Przy takiej grze to przyjdzie mecz z Zagłębiem i przyjdą tylko ci co są dziś na cenzurowanym u prezia.
Ale też trzeba wziąć pod uwagę to że czasy się zmieniają.Tak jak kiedyś bluzgi stanowiły dużą część dopingu. tak teraz trzeba to zostawić tylko na specjalne okazje.Podobnie ze staniem - odrobina inwencji a nie że zapłaciłem to stoję a jak komuś się nie podoba to niech wypierdala.Na dziś problem jest w tym że po za E czy tam G, miejsca są respektowane i nie ma tak jak kiedyś że jak ktoś chciał siedzieć to szedł tam gdzie się siedzi

Wiadomo że jak będzie stadion cały to problem zniknie(oczywiście nie do końca bo ile razy na starym stadionie dochodziło do lekkich nieporozumień w tej kwestii) ale na dziś odrobina zrozumienia z obu stron(choćby zamienienie się miejscami) i będzie git
Wybacz, ale mnie wpieniają takie głodne kawałki, gdzie prezio traktuje najwierniejszych kibiców jak debili. To co, może jeszcze będzie śpiewnik zatwierdzał? Oprawy sprawdzał?

Na Łazienkowskiej już próbowali, efekt znany. Tylko kretyn myśli kategoriami Manchesteru UTD nie zauważając takiego drobiazgu jak poziom sportowy klubu i ligi. Piknik da się zrobić w wała tylko raz, później zamiast na stadion kupi bilet do kina. No bo tak szczerze - zapłacić kilkadziesiąt złotych tylko po to, żeby zobaczyć jak Żurawski brzydko się starzeje?

To są prawdziwi "geniusze" - skopiować bezmyślnie wszystko poza najważniejszym elementem - widowiskiem sportowym. Wiecie, ja mam takie przeczucie, że przeciętny gość kupujący bilet będzie miał ( za przeproszeniem ) w dupie, że Bunoza jest ( podobno ) obiecujący, a Cikos młody.

No, ale ja nie jestem takim fachowcem jak Basałaj. Ten już się zastanawia gdzie upchać te matki z dziećmi...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.09.2010 o godz. 23:26.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 29.09.2010, 23:13
Basałaj niech się lepiej ogarnie, najlepiej szybko i nie wpierdala się w coś o czym nie ma pojęcia bo niedługo będzie się przewijał tutaj
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 30.09.2010, 10:52
Basałaj .......i ze mu sie nie podoba ze ludzie na wschodniej stali a nie siedzieli :l

"Już na meczu ze Śląskiem obsługa meczu będzie zwracać uwagę osobom stojącym na trybunie wschodniej, żeby zajęły swoje miejsca i usiadły na nich"

Co on (...) wywiadów udziela? :l
Powód: słownictwo
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 30.09.2010 o godz. 11:58.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 30.09.2010, 12:04
A czy trybuna wschodnia to mlyn?
Znajduja sie tam obecnie loze vipow, najdrozsze miejsca, miejsca dla rodzin z dziecmi. To chyba oczywiste, ze to nie jest miejsce do stania.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 30.09.2010, 13:07
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
A czy trybuna wschodnia to mlyn?
Znajduja sie tam obecnie loze vipow, najdrozsze miejsca, miejsca dla rodzin z dziecmi. To chyba oczywiste, ze to nie jest miejsce do stania.

A to dopinguje sie tylko na młynie
Moim zdaniem ludzie idą na stadion dopingować, a jakos niie mogę sobie wyobrazić dopingu na siedząco :l
Jak sie chce ogladac na siedząco to chyba lepiej w tv?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 30.09.2010, 13:08
Wasiu jasne że E to nie młyn tylko że jest jedna bardzo ważna rzecz o której zapominasz, tak samo jak zapomniał Basałaj.

Do tej pory były przynajmniej 3 oddzielne trybuny.

D całe stojące, E przeważnie też, AB siedzące. Był moment że do tego dochodziła stojąca trybuna C. Teraz mamy stojącą G i E na której trzeba jakoś pogodzić z jednej strony ludzi którzy znaleźli się tam z sektorów AB jak również część dawnego C i D.

Czyli dochodzimy do sytuacji gdzie na trybunie 12 tys, ludzie próbują wprowadzić zasady którą przyjmowało do tej pory maksymalnie 6 tys kibiców. Może zamiast jakiś bzdur pod publiczkę w GK lepiej powiedzieć przykro nam, jesteśmy w punkcie przejściowym, postaramy się to rozwiązać a nie nasyłać na ludzi "stewardów".

Może zaapelować że jeśli e14 e15 jest VIP to widzów chcących zasiąść zapraszamy na parter? Lub na odwrót klubowych Vipów na piętro i piętro siedzące.

Ja wiem jak skończy się wprowadzenie stewardów, były przykłady tego na E. I co będzie wyprowadzanie ze stadionu?

Dla mnie E na dzień dzisiejszy jest przejściowym sektorem i trzeba unikać antagonizowania grup kibiców między sobą.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 30.09.2010, 13:08
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem ludzie idą na stadion dopingować, a jakos niie mogę sobie wyobrazić dopingu na siedząco :l
Na stadion idzie się też oglądać mecz. Jedni oglądają, inni dopingują. Dla wszystkich jest miejsce na stadionie.

Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 30.09.2010, 13:18
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Na stadion idzie się też oglądać mecz. Jedni oglądają, inni dopingują. Dla wszystkich jest miejsce na stadionie.
I co, jak kolo bedzie na E i stanie to go ochrona wyniesie to nawet śmieszne nie jest
Odpowiedz cytując
damians
Member

Od: 05.2010

Stary 30.09.2010, 13:20
A co, musi wchodzić na E? NIe może na G? Albo do narożnika na F?
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Stary 30.09.2010, 13:21
Z takim podejsciem bedziemy miec 8 tys widzow na stadionie i posmiewisko na cala Polske. Zeby dopingowac nie trzeba siedziec na mlynie, ale nie trzeba sie tez wpychac na najdrozsze miejsca. Chyba nie wyobrazasz sobie, ze caly sektor gosci w garniakach i rodzin z dziecmi siedzi, a w srodku 3 osoby wstaja i zaczynaja dopingowac.
Obecna sytuacja z otwartym stadionej w polowie jest rzeczywiscie przejsciowa. Ale tak samo dla fanatykow, jak i dla piknikow. A o tych drugich tez nalezy dbac. Na pomysl ze stewardami usadzajacymi kibicow na wschodniej patrze z lekkim niepokojem, ale docelowy pomysl trybuny siedzacej jest jedyna mozliwoscia.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 30.09.2010, 13:25
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem jak skończy się wprowadzenie stewardów, były przykłady tego na E. I co będzie wyprowadzanie ze stadionu?

Dla mnie E na dzień dzisiejszy jest przejściowym sektorem i trzeba unikać antagonizowania grup kibiców między sobą.
Dokładnie.
A Basałaj niech lepiej milczy, jeżeli ma mówić coś obraźliwego i głupiego.

Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Obecna sytuacja z otwartym stadionej w polowie jest rzeczywiscie przejsciowa. Ale tak samo dla fanatykow, jak i dla piknikow. A o tych drugich tez nalezy dbac. Na pomysl ze stewardami usadzajacymi kibicow na wschodniej patrze z lekkim niepokojem, ale docelowy pomysl trybuny siedzacej jest jedyna mozliwoscia.
Docelowo - jak otworzą stadion - nie będzie tego problemu. Sam się rozwiąże. Przecież wcześniej też były trybuny tylko siedzące...
A niestety - nie dla wszystkich "zwykłych" kibiców starczy miejsca na sektorach "stojących".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.09.2010 o godz. 13:27.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 30.09.2010, 13:27
Wasiu jasne że E to nie młyn tylko że jest jedna bardzo ważna rzecz o której zapominasz, tak samo jak zapomniał Basałaj.

Do tej pory były przynajmniej 3 oddzielne trybuny.

D całe stojące, E przeważnie też, AB siedzące. Był moment że do tego dochodziła stojąca trybuna C. Teraz mamy stojącą G i E na której trzeba jakoś pogodzić z jednej strony ludzi którzy znaleźli się tam z sektorów AB jak również część dawnego C i D.

Czyli dochodzimy do sytuacji gdzie na trybunie 12 tys, ludzie próbują wprowadzić zasady którą przyjmowało do tej pory maksymalnie 6 tys kibiców. Może zamiast jakiś bzdur pod publiczkę w GK lepiej powiedzieć przykro nam, jesteśmy w punkcie przejściowym, postaramy się to rozwiązać a nie nasyłać na ludzi "stewardów".

Może zaapelować że jeśli e14 e15 jest VIP to widzów chcących zasiąść zapraszamy na parter? Lub na odwrót klubowych Vipów na piętro i piętro siedzące.

Nie rozumiem stwierdzenia nasyłania na ludzi "stewardów". Tak jak napisałeś, mamy teraz sytuacje przejściową i do obecnej sytuacji się trzeba dostosować. Są dwie trybuny. Jedna dopingująca i nawet klub wyraźnie zaznaczył na oficjalnej jej przeznaczenie. Druga jest główna i chyba logicznym jest, że jest przeznaczona dla chcących obejrzeć mecz w warunkach siedzących. Jest jeszcze narożnik będący przedłużeniem młyna.

I nie rozumiem dlaczego ludzie chcący stać, a nie mogący dostać biletów na G , aby tam stać i dopingować nie potrafią uszanować i podporządkować się obecnej sytuacji. Gdyby zależało im na interesie klubu , a nie własnym, dostosowaliby się do próśb spikera na meczu. To samo z chcącymi przechodzić z narożników na środkowe sektory. Tak ciężko dojść do wniosku, że jeśli jedna trybuna dopinguje to druga spełnia rolę a i b, a nie jest przejściowa jak ją nazwałeś.
Ostatnio edytowane przez rabi86 : 30.09.2010 o godz. 13:33.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 30.09.2010, 13:29
A czy ja piszę że dbać nie trzeba? Jasne że trzeba. Ale zarządzając klubem piłkarskim usiadłbym i pomyślał chwile co zrobić żeby to miał ręce i nogi. A nie wymyślił że kij z tym, wypuszczę "stewardów" i będzie dobrze. Był klub który tak zrobił i powiedz sam czy na zdrowie im to wyszło?

rabi jeśli tak to dla kibiców chcących stać trybuna G jest po prostu niewystarczająca. Podporządkować się czemu mają kibice? Komu? Ty nie rozumiesz że stadion czy jest nowy czy stary to jednak różni się deczko od wszystkiego innego! Chcesz wydać nakaz, to proste że trafi to na opór. Ale ktoś tego nie pojmuje i widzę że nie jedynie Basałaj...
Ostatnio edytowane przez MatMario : 30.09.2010 o godz. 13:38.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 30.09.2010, 13:31
Trzeba wypracować kompromis, który byłby akceptowalny dla wszystkich kibiców. Gdzie indziej jest info, że pozostało 5 tys. biletów = sprzedano ok. 12 tys. Jak widać nie możemy wypełnić nawet 17 tys. stadionu, a nam się marzy wiekszy budżet, nowi, lepsi gracze, większy budżet. Trzeba zrobić wszystko żeby każdy z nowych kibiców-pikników czuł się równie dobrze jak Ci starzy i pozostał z Wisłą i przyprowadził kolejnych.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Stary 30.09.2010, 13:35
A czy ja piszę że dbać nie trzeba? Jasne że trzeba. Ale zarządzając klubem piłkarskim usiadłbym i pomyślał chwile co zrobić żeby to miał ręce i nogi. A nie wymyślił że kij z tym, wypuszczę "stewardów" i będzie dobrze. Był klub który tak zrobił i powiedz sam czy na zdrowie im to wyszło?
Ja sie z Toba zgadzam. Nie wierze w trafny wybor stewardow i ufam, ze ta sytuacje mozna bylo inaczej zalatwic logistycznie. Nie zgadzam sie tylko z opinia Semper Fidelisa, ze wszedzie ma byc doping, i to na stojaco, a pikniki maja siedziec po domach.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 30.09.2010, 13:35
Tego się trzymać http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ny_dla_dzieci/ , a nie bawić się w Waltera
i powtarzam są osoby, które po prostu lubią stać, nie biorą czynnego udziału w dopingu ale stoją bo tak lubią. I nikt im tego zabronić nie może, a jeśli będzie inaczej to nie wróże niczego dobrego w przyszłości, natomiast jeśli otworzą cały stadion jako tako będzie można to ogarnąć ale mimo wszystko dalej będą osoby, które będą stać choćby na środku E czy na nowej przeciwległej bo takie mają przyzwyczajenie odkąd chodzą na mecze, Semper Fidels troszkę zbacza z tematu bo nie o to w tym chodzi żeby całe E dopingowało, po prostu żeby nikt nie ingerował w to że ktoś sobie stoi, ale tak samo jeśli ktoś ma ochotę dopingować to to robi, ktoś stać to to robi, ktoś siedzieć to to robi, odrzuć Panie Basałaj dyktatorstwo, terror i komunę, stadion jest dla wszystkich, prawda?
co do rodzin, dzieci i matek to spokojnie, jak Basałaj ma trochę oleju w głowie to w przyszłości zrobią taki osobny sektor i będą tam tylko matki z dziećmi, tak samo można zrobić z sektorem seniorów, jest wielu dziadków, którzy dopingują , ale są też tacy, którzy chcą sobie usiądz wiec będą mieli taką możliwość, zrobi się odrębne sektory i po kłopocie, bo to nie może być tak że ogółem cała trybuna E ma siedzieć, to jest aż 8993 miejsc i to bez narożników i nawet 1/3 osób to osoby, które lubią stać czy k.. śpiewać, ale nie chodzą na młyn bo nie ingerują się w doping przez cały mecz czy z innego powodu
Ostatnio edytowane przez aNouc : 30.09.2010 o godz. 13:43.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 30.09.2010, 13:37
cassius31krakow napisał(a):Wyświetl post
Słusznie, słusznie...
i na mecze będzie przychodziło tylko 5700 ultrasów skaczących na G
I nic więcej do szczescia nie potrzeba ^^
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Stary 30.09.2010, 13:38
aNouc napisał(a):Wyświetl post
i powtarzam są osoby, które po prostu lubią stać, nie biorą czynnego udziału w dopingu ale stoją bo tak lubią. I nikt im tego zabronić nie może, a jeśli będzie inaczej to nie wróże niczego dobrego w przyszłości, natomiast jeśli otworzą cały stadion jako tako będzie można to ogarnąć ale mimo wszystko dalej będą osoby, które będą stać choćby na środku E czy nowego A/B bo takie mają przyzwyczajenie odkąd chodzą na mecze
No wlasnie niestety nie.
To, ze ktos lubi stac to jest jego problem. Innym sie to moze nie podobac. Chce postac - niech idzie na naroznik albo do ostatniego rzedu na trybunie gdzie nie bedzie nikomu zaslanial.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 30.09.2010, 13:45
Ale on nie pójdzie na narożnik bo kupuje bilet i ma prawo sobie stać gdzie chcę, jak zrobią odrębne sektory to każda osoba, której się to nie podoba pójdzie właśnie do tych wyznaczonych sektorów, pomóc mogą tylko i wyłącznie odrębne sektory, a na dziś dzień nie ma mowy o czymś takim że całe E siedzi, jest to niewykonalne, a nawet jeśli to pod rygorem grózb ze strony stewardów i wtedy dojdzie do konfliktów jak na Legii, po to jest tak duży stadion żeby zrobić odrębne sektory, i zapominasz o najważniejszej rzeczy, jeśli przykładowo nie ma możliwości zakupu biletu na narożnik to co ma zrobić? odpuścić sobie z meczem? nie, kupić na środek, w sumie to u nas znów jakieś dziwne problemy, na Legii, Lechu, Koronie, Zagłębiu każdy sobie siedzi gdzie chce, czy stoi i nikt z tego powodu nie robi problemów, czy Ty myślisz że na Legii tylko sektor za bramką stoi? spójrz na zdjęcia. Spójrz na zdjęcia z Lubina, Kielc czy Poznania, ale już mniejsza o to, odrębne sektory tylko pomogą, żadne dyktatorstwo, terror i komuna, dobrze w sumie ktoś napisał, że Basałaj naoglądał się za dużo meczów z udziałem Manchesteru na Old Trafford, nie tędy droga, bo to całkiem inny świat
Ostatnio edytowane przez aNouc : 30.09.2010 o godz. 13:54.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 30.09.2010, 13:52
Obawiam że należałoby przeznaczyć przynajmniej także narożnik dla szalikowców , fanatyków czy jak nas tam nazywać. Na lepszych meczach 6-8 tyś takich stojących i śpiewających będzie lekką ręką i siłą rzeczy będą gdzieś stali i komuś zasłaniali jeśli nie będzie dla nich miejsca na G - w przyszłości C. Jak klub o ty pomyśli wcześniej - uniknie kłopotów i rozczarowań
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 30.09.2010, 13:59
I nic więcej do szczescia nie potrzeba ^^

Hmm, to dlaczego wczesniej nie krzyczales ze to styka, stadionu by nie trzeba bylo budowac, chodzilo by te 5700 i klub stalby sie wlasnoscia "elyt".....
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 30.09.2010, 14:05
Basałąj zamiast napominać nas w prasie powinien pomyśleć w zaciszu swojego gabinetu razem z marketingowcami jak zaradzić takiemu "niespodziewanemu" obrotowi sprawy.

Wybudowano 1/2 nowoczesnego stadionu a ci kibice tacy nienowocześni. No proszę, stoją jak na starym stadionie, śpiewają, machają szalikami a ciesząc się po bramce potrafią nawet naruszyć nietykalność cielesną osób obok poprzez ich objęcie. A miała być druga Anglia.

Sprawa jest prosta, sektory super Vip są na parterze trybuny E. W takim razie wystarczyło powiedzieć, że dolna część trybuny E to sektor gdzie wszyscy siedzą, można wziąć małe dziecko czy żonę, wnuk może zabrać dziadka a pani pytająca sąsiadów z krzesełka obok "którzy to nasi" zostanie uprzejmie poinformowana iż ci w czerwonych koszulkach.

A piętro trybuny ... no cóż, jeśli większość lubi stać, a takich jest dużo bo stało się na młynie, stało się na dawnym C i w większości stało się na E, to właśnie piętro powinno się zostawić w spokoju. Ludzie sami zadecydują. Ale u nas się nie da pomyśleć o niczym wcześniej...

Dużo jest osób, które w młodości aktywnie dopingowały i stały a teraz stać je aby zakupić bilet czy karnet na środek trybuny E. I jeśli Basałaj myśli, że kilkoma słowami zmieni ich wieloletnie przyzwyczajenia to najzwyczajniej w świecie się myli.

Pomijam już fakt, że przy tak grającej Wiśle zwolennicy siedzenia będą szybko wybierać inne formy rozrywki niż mecz, z kolei osoby przyzwyczajone do stania mogą już wcześniej w ramach protestów olać sprawę.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 30.09.2010, 14:13
Napiszę to, co zawsze żeby Wisła była silna muszą na nią chodzić fanatycy, byli fanatycy, pikniki
I dla nich wszystkich musi być miejsce.
Chcesz stać i kibicować idź na G chcesz siedzieć idź na E. Nie zapełnimy stadionu fanatykami.
Jeśli tego nie zrozumiemy to zostanie nas 8 max 10 tys ma 32 tys stadionie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 30.09.2010, 14:19
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Napiszę to, co zawsze żeby Wisła była silna muszą na nią chodzić fanatycy, byli fanatycy, pikniki
I dla nich wszystkich musi być miejsce.
Chcesz stać i kibicować idź na G chcesz siedzieć idź na E. Nie zapełnimy stadionu fanatykami.
Jeśli tego nie zrozumiemy to zostanie nas 8 max 10 tys ma 32 tys stadionie.
Nikt tego nie neguje. Ale przy połowie stadionu dla kibicujących na stojąco zwyczajnie brakuje miejsca. Na poprzednim stadionie takich była większość.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Stary 30.09.2010, 14:22
Nie zapełnimy też stadionu samymi piknikami. I mówię to w oparciu o bieżącą sytuację jaką widać jak i o przyszłość, której można się domyślać.

No chyba, że klub kupią szejkowie i zakupią zawodników za grube miliony euro ... wtedy to pikniki będą do nas jeździć na mecze nawet z Poznan*a.

Jak widać struktura kibicowska na trybunie E kształtuje się inaczej i nie ma tam samych pikników.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 30.09.2010, 14:32
Problem sam się rozwiąże moim zdaniem. Nie potrzeba do tego stewardów ani innych osób. Kwestia jest tego typu,że na mecze będzie przychodzić góra 20 tysięcy ludzi. To teraz jest taki harmider,bo dopiero otworzyli stadion.Ludzie chcą zobaczyć coś nowego. A zobaczycie jak to będzie wyglądało w przeciągu roku,dwóch. Przychodzić będą Ci co stoją i Ci co krzyczą i śpiewają, zwani fanatykami. Nie widzę inny przesłanek dla których można by mówić,że spośród tej stałej liczby osób która chodziła wcześniej na stadion będą jacyś nowi, i to w oszałamiającej ilości. Tak więc nie ma się czym przejmować. Jest problem bo są tylko dwie trybuny,będą cztery to problemu nie będzie. Każdy znajdzie miejsce dla siebie. Jak odejmiemy"fanatyków" i "stojących" to ile osób na stadionie będzie miał Basałaj?
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 30.09.2010 o godz. 14:35.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 30.09.2010, 14:41

rabi jeśli tak to dla kibiców chcących stać trybuna G jest po prostu niewystarczająca. Podporządkować się czemu mają kibice? Komu? Ty nie rozumiesz że stadion czy jest nowy czy stary to jednak różni się deczko od wszystkiego innego! Chcesz wydać nakaz, to proste że trafi to na opór. Ale ktoś tego nie pojmuje i widzę że nie jedynie Basałaj...
Nikt nie ma ochoty wydawać nakazów. Może jestem marzycielem i mam za dużą wiarę w ludzi, ale liczę, że Ci, dla których nie ma miejsca na G z powodu nie oddania całego stadion zrozumieją obecną sytuację i do wiosny pójdą na rękę klubowi, że się tak wyrażę i uszanują jego wolę. Chyba nie jest trudnością przez cztery mecze dostosować się do prośby Basałaja? No chyba, że jednak jest to za duży problem.

A tak na marginesie są jeszcze miejsca na G, więc aż tak źle z tym niewystarczaniem trybuny G jeszcze nie jest. Raczej myślę, że problemem jest to co ktoś wcześniej napisał, że są ludzie z dawnego C , których stać na te bilety, a na dawnym C stali i teraz też by chcieli.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 30.09.2010, 14:49
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Jak odejmiemy"fanatyków" i "stojących" to ile osób na stadionie będzie miał Basałaj?
Z 5 tys ze starego AB loży.

Tak przemyślałem chwilę zachowanie Basałaja i niestety za dobrze to dla niego nie wygląda.

Albo jest głupi i myśli że mu to wyjdzie, albo nie zna realiów i też myśli że mu to wyjdzie. Jest jeszcze inna możliwość że jest peplającą bez pomyślunku marionetką i lubi gadać głupoty. Ogólnie to przyszłości mu nie wróżę świetlanej.
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Stary 30.09.2010, 14:50
rabi86 napisał(a):Wyświetl post
Raczej myślę, że problemem jest to co ktoś wcześniej napisał, że są ludzie z dawnego C , których stać na te bilety, a na dawnym C stali i teraz też by chcieli.
No to jak w końcu jest? Skoro jest takich wielu, płacą za bilet odpowiednią kasę i mają życzenie stać to może klub by się nimi zainteresował i tak jak napisałem piętro choćby w części dla stojących, parter z uwagi na sektor super Vip tylko dla siedzących.

Szkoda, że klub nie podjął tematu reaktywowania na E dawnej X.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 30.09.2010, 14:51
Mariuszku, jeszcze żaden steward nie zaatakował, więc się nie denerwuj. Może nie będzie tak źle
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów