The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2010, 22:43
grzesiek_gt napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś może do której w piątek można kupić karnecik?

Pisze jak byk wyżej.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 29.09.2010, 22:45
Natomiast bilety
Cytat:
piątek (o ile wcześniej wszystkie bilety nie zostaną sprzedane): od godz. 11:00 do końca pierwszej połowy meczu. W godz. 14:00-14:45 nastąpi przerwa spowodowana koniecznością przełączenia systemu sprzedaży biletów na tryb meczowy.
bo widzę że niektórzy mają problem z czytaniem
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.09.2010, 06:05
Kompletu raczej nie będzie, zastanawiam się co by było gdyby cały stadion przyszło zapełnić? Pan Basałaj skompromitowałby się po raz kolejny...
Odpowiedz cytując
derr
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 30.09.2010, 06:11
kompromitujemy to sie My
derr
Odpowiedz cytując
wojtala8
Member

Stary 30.09.2010, 06:49
My to swoją drogą ale najbardziej kompromituje się zarząd Wisełki nie nażarty kasy.. mają gwarancję że bardzo nieczęsto będzie zapełniany stadion w całości bo ceny biletów są poprostu za wysokie. Na G rozumie bo ceny są spoko..a na piętrową trybunę to ceny są kosmiczne. Założeniem tej trybuny są sektory rodzinne. Tylko weź tutaj żone, i dwoje dzieci i zapłać 150 zł.. i tak na każdy mecz. Odsetek ludzi bogatych w stosunku do średnich i biednych jest bardzo niski...i przeciętnego kibica nie stać poprostu żeby zapłacić za bilet równowartość dwutygodniowego wyżywienia. I niech to w końcu zrozumia nie tylko bogacze typu Basałaj ale także kumaci z tego forum. To że was stać na G to nie znaczy że innych stać na drogie trybuny.

ps: i nie mówcie mi że Wisła musi odrabiać pieniądze które straciła na sosnowcach i innych hutnikach... Bo dając takie ceny jakie są chcąc łapczywie zarobić to przyjdzie 15 tysięcy góra, a obniżając cenę najdroższych biletów np. do 30-35 zł stadion zapełni się w całości i kasy do budżetu Wisły wpłynie znacznie więcej. Ale w naszej Wisełce trwa tradycja od początku Cupiałowania- Nażreć się jak najwięcej kasy za nic. Bo w sprawie felernego stadionu Wisła nie kiwnęła nawet palcem a teraz gra tak jak im pani Niedźwiedź i pan komuch zagrają.
Ostatnio edytowane przez wojtala8 : 30.09.2010 o godz. 06:55.
*NASZA SIŁA WAS PRZERASTA - LEPSZA STRONA TEGO MIASTA*
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 30.09.2010, 07:32
Jak otworzą całość i ceny będą na tym samym poziomie to będzie problem. Zresztą zdemolowanie drużyny przez Basałaja spowodowało że odpadliśmy z pucharów, to też miało wpływ, a poziom w lidze to już żal komentować...to wszystko powoduje że ze Śląskiem będzie pewnie ok 15 tyś, z Lechią może być jeszcze mniej
Odpowiedz cytując
LUKAS77
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.09.2010, 07:57
leb mi peka jak slysze biadolenie o cenach na naszym stadionie. Wystarczy porownac z innymi klubami i latwo dojdziesz do wniosku ze Zarzad poszedl kibicom na reke. Wiem ze kazdy by chcial uczestniczyc w widowisku jak najtnszym kosztem ale bez przesady!
Wystarczy porownac ceny do innych topowych klubow i zobaczysz ze na Wisle jest najkorzystniejsza. Latwo jest nam narzekac na wszystko a trudniej zmobilizowac i zapelnic ten stadion.
Zgadzam sie z uzytkownikem derr ze kompromitujemy sie w pierwszej kolejnosci MY a nie zarzad!
Odpowiedz cytując
TSNH
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.09.2010, 08:11
To czy damy ciała okaże się w piątek późnym wieczorem.
5 tys. biletów to nie jest jakaś astronomiczna liczba a pamiętajmy że nie każdy może podjechać w ciągu tygodnia i kupić sobie bilet.
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 30.09.2010, 08:11
Narzekać będą.
Prawda o kibicach:
Ambicja na niebiańskim poziomie a możliwości na poziomie ziemskim.
Chce się jeździć BMW, trzeba mieć na paliwo.

Pozdrawiam
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 30.09.2010, 08:12
LUKAS77 napisał(a):Wyświetl post
leb mi peka jak slysze biadolenie o cenach na naszym stadionie. Wystarczy porownac z innymi klubami i latwo dojdziesz do wniosku ze Zarzad poszedl kibicom na reke. Wiem ze kazdy by chcial uczestniczyc w widowisku jak najtnszym kosztem ale bez przesady!
Wystarczy porownac ceny do innych topowych klubow i zobaczysz ze na Wisle jest najkorzystniejsza. Latwo jest nam narzekac na wszystko a trudniej zmobilizowac i zapelnic ten stadion.
Zgadzam sie z uzytkownikem derr ze kompromitujemy sie w pierwszej kolejnosci MY a nie zarzad!
Musisz uwzględnić to że jak drużyna gra lepiej i gra z dobrymi drużynami w pucharach to przychodzi więcej ludzi, bo nasz naród taki jest, nie każdy chce oglądać kopaninę, a my kibice nie mamy z tym nic wspólnego bo taki poziom gry jest zasługą zarządu. Zresztą wszędzie na świecie jest tak że mecze Topowe przyciągają więcej ludzi. Ci co kibicują klubowi na dobre i na złe kupili karnety, więc nie mów że się kompromitujemy. Pozostali to nie są kibicami ale fanami z doskoku.
Odpowiedz cytując
LUKAS77
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.09.2010, 08:27
dobrze cie rozumiem i wiem ze gdy przyjdzie do meczy z Legia czy Lechem to nasz stadion moze sie okazac nawet za maly ale nie ma to nic wspolnego ze wczesniejszymi narzekaniami na ceny biletow gdyz naprawde ciezko jest miec do nich zastrzezenia...
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 30.09.2010, 08:49
Moim zdaniem bilety nie sa przeciez az takie drogie. Ciagle sa zdaje sie bilety po 20 na G, czy tez 30 na narozniki.
20-30 peelenow to nie jest zadna przeszkoda w takim sensie ze jak dla kogos znalezienie takiej sumy jest problemem to nawet gdyby bilet kosztowal dyche to by akurat sie skusil. Generalnie i tak nie przyjdzie. Bycmoze jakies jednostkowe przypadki by sie znalazly ale to i tak bez wplywu na ogolna frekwencje.
Wiekszym problemem niz cena biletu dla wiekszosci ludzi jest znalezienie motywacji by przyjsc na mecz, czasu czy tez zwykle wygodnictwo.

Wieksza frekwencje mozna uzyskac ale raczej droga marketingowa. No i nie oszukujmy sie: gdyby Wisla wszystkich miazdzyla tez by sie przelozylo na wieksza frekwencje. Na naszym stadionie musi byc miejsce dla fanatykow, piknikow, rodzin i krawaciarzy. Kazdy rzecz jasna na swoim sektorze.
DysoN
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 30.09.2010, 09:59
ostatnio na Korone (analogiczna sytuacja, mecz w piątek, z tym że był to mecz "otwarcia") dwa dni przed meczem zostało sprzedanych 14tys. biletów, teraz ponad 13tys., więc różnicy wcale wielkiej nie ma.
Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 30.09.2010, 11:37
Może i różnicy nie ma 13, a 14 tys, ale bierz pod uwagę, że na ostatnim meczu nie było kibiców Korony. Teraz Ślaska przyjedzie min 1000 więc weź to też odejmij od tego i zostaje już 12 tys.

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.09.2010, 13:39
DysoN napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem bilety nie sa przeciez az takie drogie. Ciagle sa zdaje sie bilety po 20 na G, czy tez 30 na narozniki.
20-30 peelenow to nie jest zadna przeszkoda w takim sensie ze jak dla kogos znalezienie takiej sumy jest problemem to nawet gdyby bilet kosztowal dyche to by akurat sie skusil. Generalnie i tak nie przyjdzie. Bycmoze jakies jednostkowe przypadki by sie znalazly ale to i tak bez wplywu na ogolna frekwencje.
Ale reszta stadionu ma bilety po 40 i 50 zł. Uwierz mi, ze gdyby bilet kosztował 10 zł jak np. u parchów to przyszłoby masę młodzieży, która groszem nie śmierdzi. A tak ci co nie załapali się na bilety po 20 czy 30 zł. musza bulić 40 czy 50 zł. Dla wielu jest to wydatek za duży. Często ich całomiesięczne kieszonkowe. I dlatego zostają w domu.
Odpowiedz cytując
jaceeek9
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 30.09.2010, 13:47
Gwiaździsty dobrze pisze, jak mialbym dac 50zł za bilet na mecz (u siebie bez kibicow gosci!!)............. to wole dolozyc jeszcze troche i jechac na jakis wyjazd niz kupowac taki bilet
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 30.09.2010, 13:51
Przecież było już tak i to całkiem niedawno, że do kas trafiała pula tańszych biletów dla młodzieży. Szkoda, że teraz tego już nie ma.
Odpowiedz cytując
barthok
Senior Member

Stary 30.09.2010, 13:53
a ja dołożyć 20 i mieć karnet na G nie przesadzajcie na głupią A klasę 5zl wjazd

pytanie na ile tańsze bilety przełożą się na wzrost frekwencji - pewnie niewielei, przypominają mi się liczby wyjazdowe gdy klub dopłacał do wyjazdów ;]
Ostatnio edytowane przez barthok : 30.09.2010 o godz. 13:55.
Odpowiedz cytując
PelsonTSW
Member

Od: 08.2008

Stary 30.09.2010, 14:00
Mam do sprzedania wejściówkę na jutrzejszy mecz ze Śląskiem na sektor G.
Propozycje cenowe na pw.
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 30.09.2010, 14:11
PelsonTSW napisał(a):Wyświetl post
Propozycje cenowe na pw.
Zarabiasz na braciach po szalu ?

Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Stary 30.09.2010, 14:16
Propozycje cenowe na pw.
Brat brata w dupe harata.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.09.2010, 14:40
Mógłbym jakimś niewiarygodnych cudem zakupić 3 bilety na g lub f, gdzie jest prowadzony doping (zakup przed meczem)? Generalnie kieruję się na G (+koszty dojazdu, cola, ultrasi) Zapłacilibyśmy przed stadionem danej osobie.

Nie mamy na razie kasy z kumplami na abonamenty, a bardzo chcielibyśmy być i dopingować cały mecz BG.

E: To nie brat. To lanser, ew. menda (just like Paździoch)...
Odpowiedz cytując
PelsonTSW
Member

Stary 30.09.2010, 14:51
Chcę odzyskać hajs za bilet(+za stracony czas na dojazd na jakiś browar)czy to tak dużo?
Czy to jest zdzieranie z braci?
Ostatnio edytowane przez PelsonTSW : 30.09.2010 o godz. 14:58.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Stary 30.09.2010, 14:58
Chcę odzyskać hajs za bilet(+za stracony czas na dojazd na jakiś browar)czy to tak dużo?
Wiem ze to raczej teoria tylko i raczej malo kto sprawdza ale na bilecie jest imie, nazwisko, pesel wiec teoretycznie tego biletu nie moze juz uzyc zadna inna osoba.

A co do sprzedazy samej w sobie: ty decydujesz ale nie dziw sie ostracyzmowi jesli sprzedajesz za wiecej niz bilet kosztowal.
DysoN
Odpowiedz cytując
KamAr
Senior Member

Stary 30.09.2010, 15:29
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Ale reszta stadionu ma bilety po 40 i 50 zł. Uwierz mi, ze gdyby bilet kosztował 10 zł jak np. u parchów to przyszłoby masę młodzieży, która groszem nie śmierdzi. A tak ci co nie załapali się na bilety po 20 czy 30 zł. musza bulić 40 czy 50 zł. Dla wielu jest to wydatek za duży. Często ich całomiesięczne kieszonkowe. I dlatego zostają w domu.

Z tego co wiem to jeszcze dzisiaj były/są bilety na G/F. Więc raczej takie teorie mnie osobiście nie przekonują.
Odpowiedz cytując
PelsonTSW
Member

Stary 30.09.2010, 15:38
Wejściówka na G-20zł.
Kontakt pw lub gg-23737890
Odpowiedz cytując
~SKWARU~
Member

Od: 01.2008

Stary 30.09.2010, 16:04
Wymienię bilet na piątkowy mecz ze Śląskiem , daje bilet na sektor G a w zamian chce na F . Zależy mi na czasie , wymiana przed meczem ! Proszę o priva tylko od osób zainteresowanych transakcją , dogadamy się
Rabka-Zdrój.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 30.09.2010, 16:07
Nie mam słów do ludzi, którzy mówią, że bilety za drogie.. Mówię - najlepiej za darmo i jeszcze koszulkę Żurawskiego przy wejściu każdemu.. Co za ludzie..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.09.2010, 17:20
Ja nie mam słów do takich gosci jak ty..
Biletów po 20 zlotych nie ma w sprzedazy(wszystko abonamenty), zostaje tylko pareset sztuk niewykorzystane przez FC..
Czyli pozostaja bilety po 30 zlotych..Czy uwazasz ze wydatek 60 zlotych(2xmecz w miesiacu) to jest maly wydatek dla 14-19latka? Mało kto w tym wieku pracuje,a nie kazda mamusia moze dac 60 zlotych w miesiacu na mecze(tym bardziej ze wykreowany przez media wizerunek kibica, solidnie ja odstrasza od tego by poslac tam syna).To samo wypad rodzinny na łuk 120 zlotych(mama,tata,dwoje dzieci).. Dla Ciebie najtansze bilety moglyby byc nawet po 50 zlotych(tak wczesniej pisales), wiec albo juz pracujesz, albo jestes bananowcem..

Kraków jest specyficznym miastem, to nie Poznan gdzie pomimo stosunkowo wysokich cen na Salzburg przyjdzie dzis 42 tysiace. Pamietasz mecze UEFA u nas? Ile bylo ludzi na meczach z Tottenhamem,Interem,Hajdukiem,Sarragossa,Sevilla? Niby mega ważne mecze, a ludzi bylo dwa razy mniej niz w nastepny weekend na meczu ligowym..Bo bilety byly po e 50 zlotych, co okazalo sie zbyt wysoka ceną!

Po oddaniu calego stadionu bedzie wiecej o te 3500 miejsc po 20 zlotych, to w jakims stopniu rozwiaze problem..Ale i na pozostale sektory klub bedzie musial dac umiarkowane ceny i dodac do tego kilka grup których obejmie znizka..Inaczej bedzie nas chodzic po te 16-20 tysiecy maks..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 30.09.2010 o godz. 17:39.
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Stary 30.09.2010, 17:24
Czy to jest zdzieranie z braci?
Napisałbyś ze sprzedasz bilet na G za 20 zł, do tego 2 piwka i nikt by pretensji nie miał, a ''propozycje cenowe na priv ''brzmi nie najlepiej.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów