|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tyle, że jestem już w 4 sezonie Macho skończył karierę a Copa kosztuje 20 milionów tyle, że ma już 32 lata.Wiem, że jest dobry, ale musi być bramkarz chociaż na 5 lat
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 21.09.2010 o godz. 17:51.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jasnowidzem nie jestem, więc nie wiem ile u Ciebie kosztują piłkarze i w jakich grają klubach, ale sprawdź tych:
-Renan Ribeiro -Luis Giulherme ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
brylant17 - Grzegorz Sandomierski
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
siema ! własnie osiagnalem swoj zyciowy sukces jako trener Wisły
wyszedlem z grupy LM !! ![]() grupa koncowa Manchester, Wisła, Anderlecht, Rangers! w pierwszym meczu porazka 4-3 z Man Utd nastepnie buła od Rangersow 1-3 remis z Anderlechtem 1-1 wygrana z Anderlechtem 3-5 wygrana z Man Utd 2-1 i na koniec o wejscie wygrana z Rangersami 1-3 !! w lidze 1 miejsce w PP z Legia zagram cwiercfinal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
potrzebuje dobrego asystenta najlepiej zagranicznego do Jagi a ta propo gdzie znajdę raporty testowanych zawodników
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
brylant17 a może niedoszły wiślak Navas czy jak mu tam było
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
klikasz na testowanego i tam masz raporty trenerów
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sprzedałem Grosickiego za 800 tys i Hermesa za 60 tys i nie wiedzieć czemu w kasie na transfery mam 0 a najwyższa pensja jaką mogę zaproponować zawodnikowi to niecały tysiąc ktoś wie o co biega
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
nie masz embarga transferowego z powodu próby przejęcia klubu przez Iksińskiego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jose a kiedy ich sprzedałeś? Pieniądze z transferów dostajesz dopiero w letnim okienku transferowym.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
snyrting.... jeśli sprzedaż jest gotówkowa otrzymuje tą kasę odrazu na konto...
mozliwe ze poprostu ma zadłużenie przez za wysokie płace.. no i kasa ze sprzedaży zawodników idzie na pokrycie tych kosztów ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
*Michael* o dziwo zadłużenia mam 14tys a na transferach zarobiłem 1mln,200tys czyli prawie 1,5mln ata propo miał ktoś za systenta Marca tego scouta z Wisły jak tak to po jakim okresie jemu rosną atrybuty
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 27.09.2010 o godz. 14:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hmmm to moze idzie kasa do kieszeni prezesa a za dobre wyniki przed otwarciem okienka da Ci kase
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Gram Wisłą na tym nowym uaktualnieniu i jak na razie idzie mi w sumie niezle
Awansowałem do grupy LE w pierwszym roku prowadzenia drużyny. W grupie mam Bragę, Fenerbache, H.Tel.Aw . H.Tel.Aw ograłem 3-0 z fenerbache zremisowałem 1-1 w lidze tylko 5 miejsce ale mam zaległy mecz a strata do lidera wynosi tylko 3 pkt. Andy Rios...fenomenalny zawodnik ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Na lewe skrzydło bardzo dobry był u mnie Walter Erviti - 29-latek z Argentyny oraz 27-letni Brazylijczyk Richarlyson, jednak tego drugiego raczej ciężko wciągnąć będzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A może kogoś młodszego ? chcę budować drużynę w oparciu na młodych zawodnikach...a szczególnie Polaków, choć jak wiemy ciężko o dobrego zawodnika w przystępnej cenie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ivory1906,
polecam FM SCOUT ![]() Ciekawa historia przytrafiła mi się w grze. Mam w zespole zawodnika wypożyczonego z innego klubu i właśnie oświadczył mediom, że chce odejść z klubu, bo jest ambitny a w moim klubie nie doczeka się upragnionych sukcesów. I jeszcze jedna dziwna sprawa. Sprzedałem kilku młodych zawodników a dalej są u mnie. Tzn. grają tam, gdzie ich sprzedałem a u mnie nie mogą, ale są na liście zawodników. Natomiast z jednym z nich mogę zrobić wszystko, np. zaoferować nowy kontrakt, zwolnic z klubu, ustawić trening, itd. Dziwne... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po długich poszukiwaniach znalazłem asystenta który daje rade (5 wygranych z rzędu 3 remisy 3porażki)teraz poszukuje dobrego fizjoterapeuty Wisła Ma Bahra Legia Terzoti Polonia W Hiszpana Villarroel którzy odrzucają oferty a kondycja mego zespołu siada dzięki czem mój team ma braki kondycyjne i w ten sposób z 4tego spadł na 8 miejsce więc niech ktoś powie jakie atrybuty musi mieć dobry trener siłowy czy wystarczy że ma wysokie atrybuty kondycyjne czy coś jeszcze
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jak zwykle przy trenerach: DDM
Determinacja, Dyscyplina, Motywowanie Kiedyś muszę powrzucać tu swoje skany, moje Wexford Youths wygrało ligę irlandzką i grało w grupie LE z Panatą, Rubinem i Red Bullsami. Skończyło się na 9 punktach, brakło 1 do awansu W składzie jest tylko 1 zawodnik z Polski, kilku z Królestwa (Anglia x5, Szkocja, Walia, Irl. Płn x1), a tak ściągam zawodników z niższych lig + wychowankowie. Frajda niebywała ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jose, co to za asystent?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mam mecz. wybieram wyjściową 11 + 7 rezerwowych. Daje zgłoś zespoł. wyskakuje mi komunikat, ze wybralem tylko 3 zawodnikow rezerwowych z 7. a poniżej > Wybrałeś jednego zawodnika poza składem... i musze grac z 3 rezerowywmi. jak to zmienic?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To zależy od ligi chyba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Do kasacji
Powód: pomyłka
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 29.09.2010 o godz. 19:53.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
ja Gram w FM 2007 mam 2014 rok...jestem 4 klubem w europie(spadek z 2)
![]() wygralem kilka razy lm i puchar uefa ![]() od 2007 roku jestem mistrzem nie przerwanie na transfery mam teraz 9mln funtow ![]() powodzi sie ![]() ![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
siema a ja gram drugi sezon i nie rozumiem tej gryy :( wchodze elegancko do LM grupowej
pokonuje Anderlecht w pierwszym meczu przegrywam 2-1 a w rewanzu na R22 2-0 w przod i jest awans przychodza oferty dla Ebiego od Hull i Galatasaray daja po 18 mln zl Ebi wybiera Hull i oto moj najwyzszy transfer zarobiony(sprzedalem poniewaz ostatni rok kontraktu a nie chce przedluzyc wiec chyba lepiej sprzedac i zarobic niz oddac za darmo ) Teraz problem kogo w jego miejsce z Nec za 1,5 mln ale narazie sredniawo! w grupie LM mam Liverpool Valencia Celtic ;/ takze nie ciekawie ale chodzi mi o to czemu w LM daja rade wchodza do grupowych a w Lidze cienko? stosunek 1-2-2 ;/ 11 miejsce nie rozumiem zawsze mi sie tak dzieje ze 2 sezon jest slaby w moim wykonaniu a grywam 4-5 sparingow wybranych przez asystenta (Okaj) trening ten sam... co moge jeszcze zmienic |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
wlasnie dolaczyl do mnie trener od silki Pincolini z Lokomotiwu Moskwa myslicie ze to dobry wybor
|
|
|