The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2010, 19:00
Radek Majdan jeździ po Polsce i robi tournne po Carrefour 'ach dzisiaj odwiedził Zamość nie byłem, ale miałem się wybrać można pogadać z Radziem zrobić foto,strzelić gola i zagrać w Fifę
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.09.2010, 23:37
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Pewnie i to się przełożyło na jego grę. Co do techniki-zgadzam się, pamiętam co robił w meczu z Polonią w Warszawie, jak na tamte czasy świetnie to wyglądało. Tyle,że za rzadko tak grał.
Grał bardzo dobrze. Do momentu aż odniósł kontuzje. Potem pojechał do Nigerii na wakacje i złapał malarię (taka była przynajmniej informacja oficjalna). I było po zawodniku. Był ulubieńcem Smudy (chyba dlatego w pewnym momencie znalazł się w Lubinie).
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 20.09.2010, 17:57

Poszperałem trochę i się okazało, że Ibrahim gra teraz w Warcie Sieradz. Zdjęcie z meczu z 11 września, który wygrali 3:2 z Pilicą Przedbórz ;]
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 20.09.2010, 18:04
Warta Sieradz-nieżle
Pamiętacie jak na niego wołali Polacy-Wiślacy na boisku?
Niedziela bodajże Poligloci
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.09.2010, 06:45
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Warta Sieradz-nieżle
Pamiętacie jak na niego wołali Polacy-Wiślacy na boisku?
Niedziela bodajże Poligloci
A nie śpiewano czasem na trybunach ""blady" Sunday"? Kibice = fani U2.
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 21.09.2010, 12:49
Junior Diaz (Club Brugge) – 90 min w wygranym 5:0 debiucie z Sportingiem Charleroi.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.09.2010, 13:14
Sunday miał ten sam problem co Jirsak jak dla mnie. Potencjał był ale gdzieś był problem.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 21.09.2010, 14:59
Wójtowicz: po cichu marzę o Wiśle Kraków

http://sandecja.pl/Community/51883,B...le_Krakow.html

Ciekawy wywiad z "Wujem". Byłyby jaja, gdyby faktycznie został kiedyś trenerem Wisły.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.09.2010, 15:09
farben napisał(a):Wyświetl post
Wójtowicz: po cichu marzę o Wiśle Kraków

http://sandecja.pl/Community/51883,B...le_Krakow.html

Ciekawy wywiad z "Wujem". Byłyby jaja, gdyby faktycznie został kiedyś trenerem Wisły.
Póki co, to mógłby nam podesłać paru młodych ciekawych zawodników
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 21.09.2010, 17:56
Bednarz ma nową posadę, komentator w TVN Turbo
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 21.09.2010, 18:44
ypeeh napisał(a):Wyświetl post
A nie śpiewano czasem na trybunach ""blady" Sunday"? Kibice = fani U2.
Możliwe,ale mi chodziło o to,że nasi piłkarze na boisku krzyczelii do niego Niedziela Sentyment mam do tego faceta, potrafił zagrać z fantazją i niekonwencjonalnie.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.09.2010, 23:04
Witoldon napisał(a):Wyświetl post
Bednarz ma nową posadę, komentator w TVN Turbo

oni tam maja srednią 1 mecz na rok wiec wlasciwie to jest bez pracy

ciekawe tez jak Diaz bedzie grywal w tym Brugge,tzn czy bedzie gral reguralnie .
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.09.2010, 23:11
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Junior Diaz (Club Brugge) – 90 min w wygranym 5:0 debiucie z Sportingiem Charleroi.
Diaz już w uefie, w zeszłym tygodniu, zagrał cały mecz.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 22.09.2010, 09:08
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Diaz już w uefie, w zeszłym tygodniu, zagrał cały mecz.
Chodzi o debiut w lidze nie pucharach
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 22.09.2010, 17:34
http://www.gazetawroclawska.pl/stron....html?cookie=1
Ptaszki ćwierkają, że u przyjaciół z Wrocławia po 30 latach znów nadejdzie czas Oresta
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 22.09.2010 o godz. 17:37.
Odpowiedz cytując
rozan
Senior Member

Stary 22.09.2010, 17:41
Albo Bakero...
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 22.09.2010, 21:19
Borussia, która w ostatnim czasie gra świetnie wygrała dzisiaj z Kaiserslautern, aż 5 do 0!
Błaszczykowski wrócił do pierwszej jedenastki i wyprowadził akcję po której Borussia strzeliła bramkę na 5:0. Widać, że z meczu na mecz jest coraz lepiej. Dobrze spisał się Piszczek oraz Lewandowski który zdobył bramkę. To pokazuje, że Dortmund to odpowiednie miejsce dla polskich piłkarzy. Jakiś czas temu mówiło się o przyjściu Ludo - ja jestem za! W Lille ostatnio zalicza sporo asyst mimo to trener nie stawia na niego od pierwszych minut. Natomiast trener drużyny Błaszczykowskiego należy do jednych z najlepszych w swoim fachu, w Niemczech. Jestem pod wrażeniem tego co udało mu się osiągnąć z Borussią.
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 24.09.2010, 15:15
http://www.legia.net/wiadomosci,3863...azl_prace.html

Ryszard Szul zakotwiczył u boku Stawowego w GKS Katowice.
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 26.09.2010, 16:29
Kalu Uche strzelil juz 2 bramki w meczo z Deportivo, a dopiero 30 min.
Odpowiedz cytując
michalo28
Member

Od: 08.2004

Stary 27.09.2010, 12:37
Junior Diaz zagrał wczoraj od pierwszej minuty, na lewej obronie w przegranym ligowym meczu z Germinalem. Dostał też żółtą kartkę ;]
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.09.2010, 16:33
Własnie natknałałem sie na zapowiedz programu "niepokonani". Program prowadzi Krzysztof Ziemiec i zaprasza do niego ludzi ktorzy napotkali w swoim zyciou na jakies tragedie. W zapowiedzi pokazali Kube Blaszczykowskiego wiec mysle ze najblizszy program bedzie z Jego udziałem.
Data emisji to najblizsza soda 22:25. TVP 1

O a tutaj potwiedzenie:
http://www.jakub-blaszczykowski.pl/news-278.html
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.09.2010, 22:30
W związku z informacją jaką zapodał Jaroo1 jest wielka a nawet potężna prośba ode mnie i od innych którzy z różnych względów nie dadzą rady tego obejrzeć czy ktoś obeznany mógłby to nagrać i wrzucić gdzieś?

Z góry dziękuje!

Wisła
Odpowiedz cytując
__Cobra__
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 28.09.2010, 07:10
Tomasz Kulawik podobno w sobote w Niepołomicach na meczu Puszcza - Ruch WM choć nowym trenerem Puszczy zostal kto inny. Sebastian Janik wypożyczony z Wisły wpuszczony w pierwszej połowie "coś" pokazywał zwód,balans ciałem jakies podanie a poźniej "wyciął" na czerwień.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 28.09.2010, 14:29
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Własnie natknałałem sie na zapowiedz programu "niepokonani". Program prowadzi Krzysztof Ziemiec i zaprasza do niego ludzi ktorzy napotkali w swoim zyciou na jakies tragedie. W zapowiedzi pokazali Kube Blaszczykowskiego wiec mysle ze najblizszy program bedzie z Jego udziałem.
Data emisji to najblizsza soda 22:25. TVP 1

O a tutaj potwiedzenie:
http://www.jakub-blaszczykowski.pl/news-278.html
Dzięki wielkie za tą informację. Na pewno obejrzę program Krzysztofa Ziemca, w którym bohaterem będzie Kuba. Oglądałem "Niepokonanych" z udziałem ojca Skolimowskiej. Bardzo poruszający program. Szkoda że trwa tylko z 20 minut.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 28.09.2010, 19:12
Jak podała stacja Orange Sport Info w dzisiejszym meczu z Realem Madryt zagra były Wiślak a obecnie gracz Auxerre Dariusz Dudka.
Odpowiedz cytując
filoo
Senior Member

Stary 28.09.2010, 20:34
Do przerwy Auxerre remisuje z Realem 0:0, Dariusz oddał niezły strzał pod sam koniec I połowy.. swoją drogą miał lekką spinkę z Cristiano, ale to raczej Ronaldo coś mu tam powiedział, a Darek .... nie rozumiał i tak śmiesznie na niego patrzył, taka zdziwiona mina
btw to pewnie wielu z nas widziało darka przechodzącego obok nas gdzieś na rynku, a tu gość "gada " z CR7...sie świat zmienia....
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home

G 'n' R
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 28.09.2010, 20:48
Napinacie się, żeby taki Małecki uczył się języka obcego, a tu przykład Darka Dudki, który ma gdzieś francuski, nie zna go, a gra w Lidze Mistrzów przeciwko Realowi. Można? Można. A tak na poważnie to jak Masskant mówi że on lepiej zna polski, niż niektórzy piłkarze angielski, to aż przeraża. Kłania tu się profesjonalizm naszych piłkarzy.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 28.09.2010, 21:08
filoo napisał(a):Wyświetl post
btw to pewnie wielu z nas widziało darka przechodzącego obok nas gdzieś na rynku, a tu gość "gada " z CR7...sie świat zmienia....

Majdan, Baszczyński, Głowacki, Mijailović, Stolarczyk, Zieńczuk, Żurawski, Frankowski, czy Szymkowiak, a nawet Kłos czy Cantoro też grali przeciwko Realowi i zawodnikom typu Casillas, Salgado, Carlos, Figo, Bekcham, ZIdane, Raul czy Ronaldo, także wybierz się jutro na trening i poproś o autograf Żurawskiego i po wszystkim będziesz mógł z dumą obwieścić że stanąłeś przez Żurawskim, który grał przeciwko Realowi, albo jedz do Warszawy przejść się obok Majdana, czy do Gdańska obok Zienia czy do Białegostoku obok Frankowskiego, albo zaczekaj na mecz ze Śląskiem, Szymkowiak na pewno będzie chodził przy linii bocznej, może przejdzie obok Ciebie, ale trzeba byłoby się spytać czy gadali w ogóle z którymś z tych piłkarzy, bo jak gadał ktoś z Reaulem czy Beckhamem co ma żonę, która należała do grupy Spice Girls to będziesz czuć się o wiele bardziej spełnionym, swoją drogą , ciekaw jestem czy któryś z naszych zemdlał na ich widok, albo gdzieś w ukryciu bawili się w Renię Rączkowską , nie czuj się atakowany, tak mnie to rozśmieszyło że nie mogłem się powstrzymać, aaaa i nie jesteśmy pewien czy gadał z Cristano, może mu Cristano zabronił i nici z pełnej satysfakcji, a szkoda, bo miałby o czym opowiadać Dudka swoim wnukom
Ostatnio edytowane przez aNouc : 28.09.2010 o godz. 21:14.
Odpowiedz cytując
filoo
Senior Member

Stary 28.09.2010, 21:51
No i Real wcisnął bramkę pod sam koniec , szkoda bo Auxerre dość fajnie i odważnie grało, mieli kilka dogodnych sytuacji, całą drugą połowę rozegrał Ireneusz. Dariusza trochę mniej było widać po przerwie, ale ogólnie występ może zaliczyć do udanych. Ogądałem ten mecz po hiszpańsku i komentatorzy nazywali Dariusza: " El Polaco Dudka"
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home

G 'n' R
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Stary 28.09.2010, 22:49
Marcelo gra reguralnie w PSV

i jak mu tam idzie,aklimatyzacja itp?ktos cos wie ?
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów