|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ona się dobrze zakorzeniła, robiła to 2 miesiące.
Problem w silnych opadach, które nawet przy drenażu wpływają na stan murawy, gdy ta jest użytkowana. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358..._bardziej.html
oczekuję dymisji niedziałkowskiej ! powinna siedzieć za te wszystkie kłamstwa
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 28.09.2010 o godz. 06:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
mam nadzieje, ze jakis transparent slusznej wielkosci pojawi sie na meczu. najlepiej na balkonie E
Ostatnio edytowane przez Coglin : 28.09.2010 o godz. 07:46.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Czy realnie daloby sie zorganizowac protest przed UM wspolnie z SK.WK ?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Myślę, że wszyscy tu wiemy na kogo NIE głosować w wyborach na prezydenta miasta. Pytanie czy kto inny nie będzie równie żenujący, nie zmienia to faktu, że najwyższa pora zrzucić majchrowskiego ze stołka.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nawet najgorszy osiol bedzie lepszy od tego pasiastego kreta.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Czy ktos orientuje sie ile kosztuje wykupienie w gazetach wkladki reklamowej? powiedzmy 1 lub 2 strony?
Zastanawiam sie czy bylibysmy wstanie zrzucic sie na takie cos i wykupic w jednej lub w kilku krakowskich gazetach miejsca, w ktorych opisalibysmy sytuacje z naszym stadionem + link do jeszcze bardziej szczegolowego opisu przekretow przy naszym stadionie. Powiedzmy sobie szczerze: biadolenie na forum nic nie da, nie jest ono podstawowym zrodlem informacji dla mieszkanca Krakowa, a na dziennikarzy tez nie ma co liczyc, bo to ludzie niestety wiekszosci warci naszej miernej klasy politycznej... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Taaa... Niemca do kotła, a Niedziałkowską na stos
![]() Jeśli chodzi o elewacje stadionu Wisły, to chciałbym nadmienić, że inwestor ma w planie jedynie malowanie betonowej konstrukcji obiektu, bez uprzedniego szlifowania. Tutaj dla przykładu jak wygląda beton przed i po szlifowaniu oraz impregnacji. przed: http://www.muzeumlotnictwa.pl/gmach_...a/image_74.jpg po: http://www.muzeumlotnictwa.pl/gmach_.../image_104.jpg Wielkiej róznicy nie ma. Ale przynajmniej po szlifowaniu nie rzaucają się w oczy łączenia płyt szalunkowych, a beton jest gładki jak pupa niemowlaka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Akurat JM twierdzi że ma byc elewacja szlifowane co : nie znaczy ze będzie i wg.mnie nie jest wcale potrzebne. Wystarczy obłożyć elewację czymś ładnym . np. okładzinami z tej strony http://www.kingspan.pl/first.php?pag...ws=474&archiv=. Ale kto by tam pomyślał o czymś takim - podejrzewam że szlifowanie,gruntowanie i malowanie nie byłoby aż tak wiele droższe od obłożenia elewacji czymś takim
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Widziałam jak się starzeją budynki z niestarannie malowanym betonem, bez uprzedniego szlifowania. Nie wygląda to dobrze. Co prawda obiekty te miały już kilka lat i zapewne kładziona farba była gorszej jakości niż ta planowana na elewację stadionu, ale mimo wszystko... |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
a nasz "brutalistyczny" beton to po prostu kpina |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Na jakiej podstawie wnosisz ze nasza farba bedzie dobrej jakosci ?
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
U nas nie ma jak mocowac zadnych paneli elewacyjnych. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ktoś kiedyś chyba pisał tu co to ma być za farba.
Poczytalam wtedy o niej na stronie producenta ( czy dystrybutora ) i nie wyglądało to źle. Ale specjalistą nie jestem i faktycznie trudno mi określić na ile była to tylko reklama i opis jakości produktu zgadzał się z rzeczywistością. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do uszkodzeń i graffitii - nowowczesne systemy raz- maja możliwośc wymiany każdego elementu bez demontażu reszty , dwa robione sa z powłok z których specjalnymi środkami łatwo mozna usuwać graffitii ( myślisz ze betonu pejsy nie pomalują? ciekawe jak to usuniesz), trzy - jest jednak na zewnątrz monitoring i nie łatwo będzie podejść pod stadion |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy było wrzucane, ale jest pewna alternatywa. Pytanie na ile realna...
http://stadiony.net/aktualnosci/2010..._co_z_elewacja cena za takie płyty to od 135 do 200zł za metr kw.
Ostatnio edytowane przez samsung_08 : 28.09.2010 o godz. 13:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jeszcze chwila i bedzie komunikat o stadionie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...beda_parkingi/
mnie ciekawi czy przed tą trybuną też będzie wylany asfalt, wszak to główna trybuna, poniekąd wizytówka ![]() ajajajaj, będzie czuję że będzie komicznie i niech oni chociaż zrobią jakiś podświetlany napis nad jęzorem "WISŁA KRAKÓW" , na Cracovii nie ma żadnej mowy o tabliczkach "Miejski coś tam", a niedawno zamontowali im przed stadionem.. maszty z flagami Cracovii i "złotą" końcówką, srają pieniędzmi po drugiej stronie jak widać
Ostatnio edytowane przez aNouc : 28.09.2010 o godz. 14:34.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja to jestem ciekaw czy 'dziś', gdziekolwiek w Krakowie robi się asfaltowe deptaki, placyki, chodniki itp czy jedynym miejscem są okolice naszego stadionu.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
oby bo juz sie niemoge doczekac !!!! ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No przecież to są jaja co oni napisali w tym komunikacie...to wszystko
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet jest logo cracovia w tym oświadczeniu .Symptomatyczne.
Ściema ściem.Połączone instalacje na północnej i zachodniej ? Ciekawe które. Woda?Kanalizacja , c.o.? wymiennikownie?wentylacja ![]() Nawet nie ma połączenia żeby przejść pomiędzy oboma trybunami a co dopiero łączyć instalację- którymi się od lat zajmuję .Tak się robi w ch... ludzi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
E tam w chuja - dorzucili siatki, kołowrotek i kasę
![]() Z telebimami ta sama gadka ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
"Z uwagi na fakt, iż infrastruktura techniczna trybun północnej i zachodniej jest ze sobą powiązana, do czasu zakończenia prac wewnątrz trybuny północnej nie będzie możliwe korzystanie przez widzów również z trybuny zachodniej."
Jola je połączyła ![]() "Zgodnie z uprzednimi informacjami do końca października br. zakończone zostaną prace związane ze wzniesieniem wszystkich trybun i całej widowni stadionu. " A tutaj to wyprzedzili harmonogram bo trybuny już stoją Jedynie z widownia będzie problem bo gdzie krzesełka?"Podjęto zatem decyzję m.in. o instalacji: - dodatkowych kołowrotów do trybuny wschodniej, - dodatkowych kas biletowych do narożnika południowo – wschodniego, - 2 siatek oddzielających sektor gości." - I mojej dymisji powinno być od kolejnego myślnika.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 28.09.2010 o godz. 15:46.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|