The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2010, 09:35
philips kr napisał(a):Wyświetl post
Stadion to jedna ze skladowych,to chyba normalne , wstyd grac i goscic druzyny na obiekcie ktory juz jest starociem.Nie powiesz mi ,ze infrastruktura klubu nie jest wazna.
Aha, czyli budowanie silnego klubu nie powiedzie się, bo jak będziemy grać z klasowym rywalem to nasi piłkarze spalą się ze wstydu ...

Wszyscy wiemy, że nasz stadion ma całe mnóstwo wad ... ale to nie powód by pisać takie pierdoły.
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.09.2010, 09:59
Adasss napisał(a):Wyświetl post
Aha, czyli budowanie silnego klubu nie powiedzie się, bo jak będziemy grać z klasowym rywalem to nasi piłkarze spalą się ze wstydu ...

Wszyscy wiemy, że nasz stadion ma całe mnóstwo wad ... ale to nie powód by pisać takie pierdoły.

Szczególnie ze musimy rozgraniczyc pewne rzeczy. To ze za te pieniadze mozna bylo miec fajniejszy stadion nie oznacza ze tego ktory mamy musimy sie wstydzic. Nie odbiega on standardami od wiekszej czesci stadionow na zachodzie ( chociaz niektore maja juz po kilkanascie dobrych lat), wiec nikt kto tu przyjedzie nie bedzie sie z tego stadionu smial. Wole te 34 tysiace w takiej postaci plus atmosfere jakich malo, niz kameralna ''perelke''.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.09.2010, 11:13
dzisiaj ma byc informacja od Wisły i miasta na temat stadionu
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 27.09.2010, 11:52
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
dzisiaj ma byc informacja od Wisły i miasta na temat stadionu
Czekamy, czekamy ale czego tu się spodziewać innego jak komunikatu typu:
"Północna NIE. Zachodnia BYĆ MOŻE."
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.09.2010, 11:59
Ja typuję 2 x NIE
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
matheo91
Member

Od: 11.2008

Stary 27.09.2010, 12:09
Wie ktoś o której ma być ta konferencja?
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 27.09.2010, 12:22
Jaka konferencja...?
Wczoraj dziennikarze o żadnej konferencji nie wiedzieli. Dziś nie przyszła żadna informacja, chyba że tylko do nas jej nie przysłano ;-)
Odpowiedz cytując
matheo91
Member

Od: 11.2008

Stary 27.09.2010, 12:25
rav napisał(a):Wyświetl post
Jaka konferencja...?
Wczoraj dziennikarze o żadnej konferencji nie wiedzieli. Dziś nie przyszła żadna informacja, chyba że tylko do nas jej nie przysłano ;-)
Czyli będzie informacja prasowa żeby dziennikarze nie mogli zadać nieodpowiednich pytań
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 27.09.2010, 12:34
Tak
o ile w ogóle coś będzie.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 27.09.2010, 12:35
Bedzie konferencja lub zostanie wydane oswiadczenie nt stadionu.Podobno bedzie jakas miła niespodzianka dla kibicow(telebimy lub podpisanie umowy dzierzawy stadionu)
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.09.2010, 13:16
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Bedzie konferencja lub zostanie wydane oswiadczenie nt stadionu.Podobno bedzie jakas miła niespodzianka dla kibicow(telebimy lub podpisanie umowy dzierzawy stadionu)
a jimeneza nie bedzie ?
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 27.09.2010, 14:52
Miła niespodzianka to by była jakby Majchrowski napisał oświadczenie ,podpisane własną krwią, że wszystkie wady stadionu zostaną poprawione po rygorem popełnienia przez niego sepuku
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 27.09.2010, 15:04
Zobaczycie jakie bedzie wytłumaczenie opoznienia inwestycji .Normalnie smiech na sali bedzie
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 27.09.2010, 15:16
Zobaczycie jakie bedzie wytłumaczenie opoznienia inwestycji .Normalnie smiech na sali bedzie
Chyba nikt się niczego innego nie spodziewa jak głupiego wytłumaczenia?!
Wychodzi na to, że interesu Wisła nie zrobi z miastem i to milczenie na dobre nie wyjdzie.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 27.09.2010, 15:18
medyk napisał(a):Wyświetl post
a jimeneza nie bedzie ?
Też będzie. I jeszcze Makinwa

Do czego to doszło, żeby montaż telebimów był uznawany za "miłą niespodziankę". Toż to ich psi obowiązek, a nie łaska. Zupełnie, jak ja bym przyszedł rano do roboty i powiedział szefowi "No widzi Pan, jaka niespodzianka"...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.09.2010, 15:22
ja obstawiam, że gdyby nie mecz z Australią to wszystko by zdążyli zrobić na czas. Ba, nawet na czerwiec by było. Ale niestety PZPN się uparł, nikt tego w Krakowie nie chciał, ale trzeba było to zrobić. Potem pan M. z panią N. na dwa głosy zanucą piosenkę o PZPN by zdobyć głosy kibiców niezdecydowanych.

Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 27.09.2010, 15:26
Dzis juz raczej nic nie bedzie ogłoszone najwczesniej jutro.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 27.09.2010, 15:28
Kolejne kłamstwo pana "M" Miało być dziś i nie będzie.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 27.09.2010, 15:38
Dla mnie to jest matrix jakiś. Stadion im Matrixa taka powinna być nazwa.

Myślę że powodem może być mecz reprezentacji, niepokoje w Grecji, upalne lato, powódź, głód w Kambodży. O jeszcze katastrofa w Smoleńsku i walki o krzyż to też może być powodem.

Powiedzą że terminu nie ma, ale za to będą telebimy bo nie ma płyt granitowych, przed trybunami.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 27.09.2010, 16:08
ch*j z telebimami!! niech nam D otworzą w tym roku !!! I niech poda konkretna date pan M. kiedy bedzie caly otwarty stadion...
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 27.09.2010, 16:28
Otwarcie północnej w tym roku jest niemożliwe i tyle. Prace wewnątrz potrwają z 6 miesięcy, może przy pełnej mobilizacji i dobrej organizacji skończyliby na rundę wiosenną.
A co do nowych obietnic - co z tego, że wyjdzie Majchrowski z Niedziałkowską, zaśpiewają pieśń: "to nie nasza wina", walną datę na koniec lutego, a w styczniu znowu będą przekładać?
Odpowiedz cytując
vit-stjärna
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 27.09.2010, 16:45
Nie wiem czy bylo, komentarrz J. Majchrowskiego:

"
piątek, 24 września 2010

Jeszcze o Wiśle

Mój wpis dotyczący Stadionu Miejskiego przy ul. Reymonta, wywołała Państwa żywą reakcję. Rozumiem ją, bo przebudowa tego stadionu to jedno z większych wyzwań jakie stanęły przed Gminą Kraków, Wisłą SSA, jej działaczami i przede wszystkim kibicami w ciągu ostatnich 20 lat......... tutaj calosc obszernebo artykulu: http://majchrowski.blogspot.com/2010...e-o-wisle.html
Odpowiedz cytując
loomp
Member

Od: 03.2004

Stary 27.09.2010, 17:27
Pozwolę sobie przypomnieć fragment postu PiotraG z dnia 05.09.2010, post nr 14749

PiotrG napisał(a):Wyświetl post
A dokładnie 8 października trzeba wysłać kolejną interpelację, z pierwszym pytaniem: "Dlaczego nie został dotrzymany termin oddania całego stadionu w dniu 29 października?" Odpowiedzą najwcześniej po 3 tygodniach, czyli nie wcześniej niż 2 listopada.
Ciekaw jestem reakcji i odpowiedzi
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 27.09.2010, 17:39
vit-stjärna napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy bylo, komentarrz J. Majchrowskiego:

"
piątek, 24 września 2010

Jeszcze o Wiśle

Mój wpis dotyczący Stadionu Miejskiego przy ul. Reymonta, wywołała Państwa żywą reakcję. Rozumiem ją, bo przebudowa tego stadionu to jedno z większych wyzwań jakie stanęły przed Gminą Kraków, Wisłą SSA, jej działaczami i przede wszystkim kibicami w ciągu ostatnich 20 lat......... tutaj calosc obszernebo artykulu: http://majchrowski.blogspot.com/2010...e-o-wisle.html
Dziwiłem sie dlaczego nie ma zadnych kometarzy pod tym artykulem ale juz wiem :
Twój komentarz będzie widoczny po zatwierdzeniu.

Tzn zaden z naszych komentarzy do tego GOWNA nie bedzie zatwierdzony
Dla przypomnienia pan M 8 wrzesnia...
Niecierpliwie czekam też na to, by klub zagospodarował przestrzenie, które będzie miał do dyspozycji. No i oczywiście na listopad, kiedy to kibice zasiądą na wszystkich czterech trybunach.
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 27.09.2010, 18:00
Sądziłeś, że przepuszczą komentarze krytykujące w jakikolwiek sposób prezydenta i inwestycję? Jakby ich nie kontrolowali, to obraz Majchrowskiego mógłby ucierpieć, a to oficjalny blog.

Co do tej wypowiedzi - po raz setny powtarzana bzdura, jak to oni nie są winni burdelu przy inwestycji. Owinięta w bawełnę prawda, że nie podołano tej inwestycji, poprzez głupie decyzje prezydenta, ZIKITu, projektanta i brak kompetencji wszystkich 3 wymienionych organów. Ładnie też uciekł od tematu telebimów. Wrzucił je do wora z cateringiem, a chwilę później pisał tylko o cateringu. Żaden inwestor ponoć nie wyposaża kiosków gastronomicznych (co jest bzdurą, jestem pewny w wypadku 3 stadionów, że to inwestorzy je wyposażają), a zapomniał, że tych kiosków nawet nie wybudowano - lady, rolety, płytki. Miejsce na nie zabito płytą gipsową. Może zamiast telebimów zamontować w ich miejsce płytę gipsową i też być radosnym, bo przecież to nie nasza działka?
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 27.09.2010 o godz. 18:04.
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 27.09.2010, 18:33
Nie wiem czy bylo juz wraucane ale aż rece bola jak to czytam
http://stadiony.net/aktualnosci/2010...an_bylby_dumny
a tu dobra odpowiedz na to http://stadiony.net/aktualnosci/2010...ie_nie_wyciera
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.09.2010, 19:31
Damian1241 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy bylo juz wraucane ale aż rece bola jak to czytam
http://stadiony.net/aktualnosci/2010...an_bylby_dumny
a tu dobra odpowiedz na to http://stadiony.net/aktualnosci/2010...ie_nie_wyciera
pAN Ryszard Niemiec powinien być przez nas pozdrowiony na meczu ze Śląskiem.
Jakąś rymowanką :/ Ale szczyt bezczelności!
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 27.09.2010, 19:40
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
Szczególnie ze musimy rozgraniczyc pewne rzeczy. To ze za te pieniadze mozna bylo miec fajniejszy stadion nie oznacza ze tego ktory mamy musimy sie wstydzic. Nie odbiega on standardami od wiekszej czesci stadionow na zachodzie ( chociaz niektore maja juz po kilkanascie dobrych lat), wiec nikt kto tu przyjedzie nie bedzie sie z tego stadionu smial. Wole te 34 tysiace w takiej postaci plus atmosfere jakich malo, niz kameralna ''perelke''.
Pozwolę sobie zacytować kolegę, bo to chyba najmądrzejszy post od jakiegoś czasu.
Po za tym to czekam z niecierpliwością na tą niespodziankę naszego wodza Jacka M.
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
Odpowiedz cytując
ksero87
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 27.09.2010, 19:44
miała być konferencja wspólnie z władzami Wisły - konferencji nie ma. Kolejne kłamstwo Pana:
"Nie jestem zwolennikiem składania obietnic bez pokrycia"
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 27.09.2010, 21:48
Czy trawa na polu bramkowym powinna być już tak zjechana
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów