|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=7605&page=9
mozna temat zamknac. i oczyscic z niepotrzebnych postów, bo za niektórych to az wstyd |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy temat o wyborach samorządowych powinien znajdować się w Wisła Kraków-piłka nożna?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dałoby sie wprowadzić taki przyciska jak ignoruj tylko coś w stylu raportuj? Ułatwiało by to wam sprawe z kasowaniem idiotycznych postów.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tytułem wyjaśnienia: Ja jeszcze nikomu nie dałem bana za byle literówkę. Nie używam go też jako reperkusję za formułowanie bezmyślnych opinii i osądów, a także pisanie różnych bzdur - inaczej już dawno nie byłoby Cię na forum.
Ostatnio edytowane przez Markus : 19.09.2010 o godz. 14:16.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dzieki, nie podniecaj sie tak ;]
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Taka sugestia odnosnie:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3002 Mozeby tak wygwiazdkowac nazwe 'sopcast', zeby znowu nadawca focha nie walnal jak ktos niewiedzacy napisze ze "mecz jest na sopcascie"? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Byłaby możliwość zamiany "Senior member" pod nickiem na jakiś inny napis?
picasso - chciałeś być śmieszny?
Ostatnio edytowane przez Mistel : 19.09.2010 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
parę postów nie na temat i dostaniesz 'banita"
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
No to fajnie MArkus, widzisz to jest tak, że dla Ciebie ja pisze bzdurne teksty i opinie, dla mnie Ty. Taka zależność, mam prawo tak sądzić, Ty również. Grunt by wzajemnie nie robić sobie chamstwa, gdyż jak sądzę stoimy po tej samej stronie. Ja się nie uważam za alfę i omegę, speca od trenerki, budowlanki, prawa, zarządzania klubem sportowym, taktyki, wytrzymałości itd. i jak widzę, że ktoś niekompetentny wygłasza opinię "ucząc" jak ma wszystko wyglądać to od czasu do czasu wyrażę swój sprzeciw - tyle. Markus - widzisz, że "kot" kiedyś też "jechał równo z koksem" i teraz nagle przystopował, liczę że pójdziesz w jego ślady ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja mysle ze pod kazdym banem powinien podpisac sie moderator, ktory go wystawil!!! Jak widac na tym forum w wiekszosci przypadkow znajduja sie nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich miejscach. Juz pytalem przez brata z ktorego konta goscinnie teraz pisze, od kogo dostalem bana i niekt sie nie przyznal. Ot tak to juz jest ze anonimowo mozna robic rozne rzeczy, ale przyznac sie do nich albo podpisac sie pod nimi jest juz troche ciezko.
Popieram tutaj uzytkownika lucekj'a. Jak mozna rzucic banem w kierunku starego wyjadacza za byle co, a jednoczesnie przymykac oczy na gowniarstwo, ktore podskakuje tutaj coraz bardziej!!! Na koniec jeszce raz prosze i mam nadzieje ze moderator, ktory wystawil bana COREZZOWI przyzna sie otwarcie i poda przyczyny takiej decyzji!!! Chcialbym przypomniec ze ow ban zostal wystawiony za nazwanie obroncow krzyza oszolomami. Karencja 6 MIESIECY!!!!!!!!!! Paranoja, za takie g......o? chcialbym jeszce przypomniec ze na forum jestem zalogowany od 2003 roku!!! Dziekuje bratu za uzyczenie swojego konta.... Z wislackim pozdrowieniem CORTEZZ
Ostatnio edytowane przez Niekonik : 22.09.2010 o godz. 23:08.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Najlepszym rozwiazaniem bylaby widocznosc powodu i autora bana, ale nie przejdzie, wiadomo czemu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Możliwa jest zmiana w logo/herbie na stronie gł. i forum - białej gwiazdy ze ściętymi ramionami na gwiazdę z prostymi ?
Obecna źle mi się kojarzy.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=7616&page=9
Temat o wyborach zmienił sie w temat o religiach. Trzeba by całą ostatnią stronę skasowac albo zamknąć temat |
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Niekonik : 23.09.2010 o godz. 23:18.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Prosiłbym Szanownych Państwa, o zmianę mojego NICKA.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Moderator przed nikim nie bedzie sie spowiadal ze swoich dzialan, co najwyzej przed innym modem lub przed osoba, ktora w realu jest kims znaczacym w swiecie kibicow Wisły. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czyli mod (ew. były mod)=Bóg na forum. I dlatego też poziom tego forum jest jaki jest, choć akurat Ty Orzeu zawsze ten poziom podnosiłeś. Tym bardziej dziwią mnie Twoje słowa.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Ed: "Bo tak" to nie jest cytat, tylko wyrazenie widzimisie moda.
Ostatnio edytowane przez mic : 24.09.2010 o godz. 14:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zawsze podajemy powod bana wiec nie wiem o co chodzi. Wdawalismy sie nie raz w rozmowy dlaczego i nigdy nic dobrego z tego nie wynikalo.
Teraz ktos twierdzi ze pisze z konta brata, ok niech i tak bedzie ale obserwujac jego wpisy widac znowu podobny styl wypowiedzi przez jaki wylecial. W dodatku wyskakuje tutaj z awanturniczym tonem czemu dostal bana. I co z nim zrobic? Jestem ostatnim w kolejce do dawania bany za blahostki, robie to w zasadzie tylko w dwoch przypadkach. Gdy ktos wyzywa innych oraz gdy ktos nie reaguje na moje prosby (prosby!) aby stonowac w danym temacie. Jak przesledzisz moje posty to zobaczysz mnostwo apeli o wstrzemiezliwosc i wzajemny szacunek. Dopiero potem leca bany, a moglbym sobie te prosby z czystym sumieniem odpuscic. I na koniec jest i tak stado niezadowolonych. No coz, mowi sie trudno. Nigdy nie uda sie zadowolic wszystkich ale jakies reguly byc musza.
Upublicznienie tych powodow nie wiem czy jest najlepszym pomyslem bo od razu sie pojawi milion pytan czemu ten dostal dwa tygodnie, a tamten trzy. Ale jak rava przekonasz to niech i tak bedzie, nie mamy nic do ukrycia.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 24.09.2010 o godz. 14:48.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
mozecie zmienić komentarz dnia ,jakos od 3 wrzesnia sie ustał ,już chyba za długo!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Panie "orzeu",
pytanie odnośnie bana nałożonego z komentarzem "szkoda słów". Tu jednak nie ma ani wyjaśnienia, ani wcześniejszych ostrzeżeń, były natomiast wyzwiska od "idiotów", które zapewne przez Ciebie zostały skasowane. Nie szukam afery a wyjaśnienia, bo szczerze do dziś mnie to zastanawia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mic wiem co oznaczalo "bo tak" i na to odowiedzialem
picasso nie moge odpowiadac za wszystkich, staram sie odpowiadac tak zeby wszystko bylo jasne, wydaje mi sie ze inni robia podobnie. MarccinK jesli pamietam to ban ze slowami "szkoda slow" dostal ktos za wpisy w temacie o smierci kibica w wypadku o tym ze pewnie malolat kierowal, dopiero co mial prawko itd. Wyjatkowy brak wyczucia, taka tragedia, czytali to rowniez koledzy zmarlego i komentarz ponizej wszelkiej krytyki. Zwyczajnie szkoda slow. Jesli tym banen dalem odrobibe do myslenia temu kto go otrzymal to dobrze, moze troche otrzezwieje i na przyszlosc zastanowi sie czy jefo przemyslenia warto mowic na glos bo moga kogos urazic lub zwyczajnie w....ic. Jesli nie to forum nic na tym banie nie stracilo.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 24.09.2010 o godz. 19:49.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zamiast tłumaczenia się z bzdur, zacznijcie banować za teksty o zdobyciu majstra. Co to jest majster w naszej piłce? Nigdy przez 104 lata nie graliśmy o takie badziewie, teraz nagle gramy o majstra. U nas zawsze graliśmy o mistrza i niech tak zostanie niby kibice zauroczeni Amiką.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Oj nie, odpowiedziales zupelnie na cos innego, wiec nie klam. Poza tym, bany "bo tak" sa na tym forum faktem, ktorzy wszyscy zauwazaja (moze poza modami)
Ostatnio edytowane przez mic : 24.09.2010 o godz. 22:00.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|