|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
, ustawa przegłosowana z Peło. Kaczyński i Kamiński ziomale.. TVP to kabaret, przewijają sie Wildsteiny, Krukowa z torebka z PIsu , nie trudno prosić kamere , na 15 minut pod dom Blidów..przecież nikt nie sądził ,nawet opalony Ziobro ,że Blida mogąc mieć depresje , wjymie o 6 rano w domu z szafki w łazience... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jaja tygodnia to oskarzenie Radziszewskiej o wlasciwie niewiadomoco za nazwanie homoseksualistę homoseksualistą. Innymi slowy, gosc walczacy o to aby za normalnosc zostala uznana orientacja homoseksualna obraza sie gdy ktos przyzna mu racje i nazwie go homoseksualista ![]() Skandal tygodnia, kosci w Smolensku. To sie ....a w pale nie miesci. Biernosc polskich wladz przy tym to juz nie jest skandal ale ponura kpina z lekcji historii. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Chłopie coraz ciężej się Ciebie czyta. Ochłoń, przewietrz się lub zrób kupę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
AS82, to że ktoś pokazuje się w telewizji ogłaszając jakiś sukces - jego prawo. Lepsze to niż pokazywanie się w TV i robienie z siebie idioty vide Komorowski, czy zapierdzielanie po wałach w lakierkach vide Tusk. Generalnie, twoje wypowiedzi są gówno warte i nijak się do rzeczywistości mają. Największe aresztowania w Krakowie za czasów Ziobry odbyły się po cichu.Reszta niedobitków wyjechała za granicę, wracając do kraju zaraz po tym jak ministrem został Ćwiąkalski. O tym też było cicho, ale już z innego powodu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
A tak odnośnie cytowanych powyżej wydatków kancelarii to mi osobiście najbardziej żal spadku nakładów na zabytki Krakowa. Jak na polskie realia, biorąc pod uwagę jakimi środkami na zabytki dysponuje ministerstwo kultury to te 40 mln było wręcz zbawienne. Nie chcę tutaj skłamać, ale wydaje mi się, że zeszłoroczny budżet ministerstwa na renowację zabytków w całym kraju wynosił dokładnie 40 mln złotych, z czego zaledwie niewielki procent szedł do Krakowa, dlatego spadek nakładów ze strony kancelarii uważam za bardzo smutną wiadomość... Mam jedynie nadzieję, że będzie to zmiana jednoroczna. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Masz racje nie wypominaj, tylko wariat mógłby chcieć odnawiać krakowskie kościoły. O zmarłych tylko dobrze.
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głownie na kościoły?
Proporcja kościołów do reszty nie jest nawet 50:50... Zresztą wszystko jest tutaj http://www.skozk.krakow.pl/new/index...d=56&Itemid=39 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Argumentacja godna małego dziecka...
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 24.09.2010 o godz. 18:16.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wszechobecna tolerancja wobec wszystkiego co się rusza i oddycha to też jest skrzywienie psychiczne, ale leczyć tego zabraniają bo tolerancja
![]() Mając swoją firmę też bym pedała nie zatrudnił bo mam do tego prawo czy np. żyda tylko murzyna albo Eskimosa ot co to ja jestem panem i władcą mojej firmy. Za niedługo jak ktoś pedałka zatrudni to dostanie bezzwrotną pożyczkę z UE. Co do finansów państwa i gospodarki to już się nie wypowiadam. Te przekręty, prywatyzacje za marne grosze aby załatać na chwilę budżet. Zero perspektywy na nadchodzące lata. Za niedługo to będzie trzeba płacić podatek od normalności ![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.09.2010 o godz. 01:58.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jeszcze a'propos Węgier i "kryzysu" według wyborczej:
Cytat:
U nas ministerstwo nie wie, bo to pewnie inne ministerstwo, tamten minister też nie wie bo to może ten poprzedni minister ma informacje dlaczego każdy ma nas w dupie a świat się kręci wesoło ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Partia ziobrzystów tym bardziej nie zyska mojej sympatii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Z 18 inna sprawa że według sondaży miał na dzień przed wyborami nieco ponad 28 ;]
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Online |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Slucham audycji w Trojce , Karnowski rozmawia z Korwinem-Mikke , wolałbym jego jako opozycjoniste w Sejmie z Uprem powiedzmy na poziomie 6% ,niz Kaczyńskiego czy PSL
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Jak można popierać takiego człowieka? Ten polityk kompletnie utracił wiarygodność. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
. btw Na onecie pojawiła się wczoraj informacja, że dług publiczny Polski rośnie z szybkością 300 mln pln dziennie. Ciekawe czy ktoś kiedyś za to odpowie, ale pewnie nikt nie odpowie, bo przecież najważniejszą sprawą w Polsce nie jest jakiś tam dług publiczny, z resztą skoro obecny prezio nie wie co to jest to na pewno to nie jest problem, tylko Krzyż przed pałacem namiestnikowskim. Tymczasem zabawa trwa, politycy udają, że są fachowcami, dziennikarze, że są niezależni, a socjologowie i politolodzy niemal doktoryzują się u Moniki Olejnik analizując sytuacje doktora Migalskiego w partii Jarka. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mój sondaż do wyborów za rok parlamentarnych:
PO - 43 % Pis - 30% SLD - 12% UPR - 6% PSL - 5% |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Bez jaj UPR? Zdziwię się jak wejdzie ktoś do sejmu poza PO, PiS i SLD. Jak dla mnie 2011 to ostatni rok bytu PSL na scenie politycznej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Utracił wairygodność, czy może twarz, a może jedno i drugie. Jak widać można popierać takiego człowieka. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
) Jest dokładnie tyle wart ile inne sondaże. Powiedz kto nie z PiS głosował w ostatnich wyborach na Jarka? Bo gdzieś Ci wsysło 17 % )). A 43 % popierających złodziei i oszustów? Coś Polaków słabo oceniasz. 43 % popiera zadłużanie Polski na 300 000 000 dziennie? Gdzie tylu kretynów znajdziesz?![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tak samo jak można popierać człowieka, który przyznał się, że zupełnie nie kontrolował swojej kampanii wyborczej bo był pod wpływem silnych leków...
Zdecydowanie słabo ich ocenia... Przy takiej opozycji to pewnie będzie ponad 50 procent ![]() ![]()
the end
|
|
|