|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
A nie ma możliwości żeby je teraz zalać betonem skoro nie są konieczne do licencji ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
, a powaznie przy dobrym doswietleniu te zdjecia mogly wygladac efektownie a tak... Kazdy ma swoj gust... Na pierwszym zdjeciu mozna sobie zobaczyc flagi, jak prezentuja sie te na dole trybuny doswietlone odbitym z murawy swiatlem i te w ciemnosciach na samej gorze.![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() I jeszcze to: http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...twarcie/40244/ http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...cilismy/40350/
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 20.09.2010 o godz. 18:05.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a w czym Ci przeszkadzają ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_mecze_wisly/
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wisła przyjmuje w tej rundzie gości?
jeśli tak to będzie ciekawie w meczu z Zegłębiem czy Legią. młyn koło sektora gości ? |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
To oznacza brak całego stadionu w tym roku.
Skandal. I oczywiście brak kibiców gości, ale w sumie to teraz najmniejszy problem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Legia i tak nie przyjedzie bo do Krakowa nie jeżdżą, chyba że coś w tym względzie się zmieniło. Ale fakt ciekawe jak to będzie wyglądało z tym sektorem gości.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W sumie nie oglądałem meczu z Reymonta w TV; ale widziałem gdzie była ulokowana główna kamera w czasie meczu kadry (na wysokości loży) oraz kamery C+ już troszkę wyżej. Ale dalej z tego co widziałem w jakiś skrótach jest to ciut za nisko, chciało by się żeby obraz był z takiej perspektywy -> http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...9869488962.jpg Tylko szkoda ze to żelastwo na telebimu będzie pewnie kilka lat zanim Wisła sama dorobi się telebimów
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie i panie, prawda jest taka, że całego stadionu nie będzie ani w listopadzie ani w czerwcu. Majcher miasto zadłużył po uszy, sprytnie przerzucając długi na spółki miejskie i nie ma za co budować niczego nie tylko naszego stadionu.
Szczerze wątpię by ktoś się zainteresował budową i lodami, które były przy niej kręcone (nie mogę znaleźć teraz wpisu, ale bodajże PiotrG kiedyś pięknie pokazał jak wsysło 80mln złotych). Trzeba przyzwyczaić się, że Białą Gwiazdę na D/C będziemy oglądać co mecz bo jeszcze długo nikt tam nie usiądzie. Pozostaje mieć nadzieję, że chociaż oddadzą A/B do czerwca i bryła stadionu będzie zamknięta... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
chcecie pomęczyć Majchrowskiego? to jutro po Dolcanie zapraszam na czat z prof. Majchrowskim
![]() http://www.krakow.pl/odwiedz_krakow_...munikat,odbier |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
A według mnie to pogorszy widok bo główna kamera teraz może pokazać tego olbrzyma na przeciw w całej rozdzielczości, a jak podniosą kamerę to telebim będzie zasłaniał i będzie widać co najwyżej połowę piętra trybuny pogorszy nie w sensie że murawy nie będzie widać, tylko teraz trybuna E (wraz z oświetleniem) robi niesamowite wrażenie w telewizji, patrząc na nią można dojść do wniosku że stadion mieści 50-60 tyś widzów, fantastycznie to wygląda
Ostatnio edytowane przez aNouc : 20.09.2010 o godz. 21:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
aNouc,
Tak jak pisałem nie oglądałem całego meczu w TV; to co napisałem opieram o jakieś kilkuminutowe skróty. Chodziło mi tylko o umiejscowienie głównej kamery która pokazuje z 60% meczu z jednej pozycji. Po prostu jakoś tak chyba fajniej w TV ogłada się tak z wyższej perspektywy ![]() A co do oświetlenia trybuny, z tego co zauważyłem to na razie szału w TV nie ma, live dużo lepiej wygląda to, może jeszcze nie w pełni działa oświetlenie czy coś. ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_mecze_wisly/ - pod linkiem cennik karnetów. I po kolejkach. Czyli ktoś myśli jednak w klubie.
Cytat:
Powód: i
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 20.09.2010 o godz. 22:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Abstrahując od tego, czy powinno zostać status quo czy światło powinno mieć większy "power" uważam, że Kibica niezależnie od tego czy jest "piknikiem" czy stoi i śpiewa, interesuje to co dzieje się wokół boiska i pilkarzy. Całość [efekt] ma znaczenie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ta ciemność na zdjęciach i z perspektywy tv to jest kolejny oczywisty mankament.Tak to już jest jak za stadion biorą się ludzie nie mający o tym pojęcia - tyle że na dziś to jest najmniejszy z najmniejszych problemów.Ma ktoś fotki pokazujące ludzi w tzw lożach, bo tak jak jakieś powtórki w tv oglądałem to na pierwszy rzut oka większość ściśnięta w drugim rzędzie
![]() Z tego co wiem to Legia jedynie nie chciała przyjąć zaproszenia na nasze sektory, natomiast jak sektor gości będzie to będą jeździć ale to w następnym sezonie bo wiadomo że dawne D najwcześniej na wiosnę.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 20.09.2010 o godz. 23:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
I tak, ten news to potwierdzenie, że trybuna zachodnia nie będzie oddana wcześniej niż na rundę wiosenną. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wiesz jak jest - mają jakiś pomysł i coś tam napisali ,natomiast jak to będzie i kiedy to tego nie wie nikt.Nawet nie wiadomo kto zostanie operatorem stadionu i kiedy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Coś mi się kojarzy, że wymiana kart kibica jest związana z jakąś tam uchwałą PZPNu o tym, że muszą być chipowe czy tam ze zdjęciem... ale mogę sie mylić.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|