|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
20 września - poniedziałek:
Korona Kielce 0-1 Wisła Kraków Maciej Papież 26 11. miejsce w tabeli |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W końcu zaczęli wygrywać...
Wisła Kraków – GKS Bełchatów 5:1 (2:1) 1:0 Chrapek 4’ 1:1 Bartosiak 19’ 2:1 Papież 26’ 3:1 Paprocki 61’ (sam.) 4:1 Jeleń 64’ 5:1 Łobodziński 67’ 8 miejsce w tabeli Czy ktoś wie gdzie można oglądnąć powtórkę tego meczu ? I od kiedy to Nalepa gra w drugiej linii ?
Ostatnio edytowane przez Titto : 27.09.2010 o godz. 14:50.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Łobo znowu strzela , gwiazda ME, Guła asysta. Cóż za forma naszych asów!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._reymonta/rss/
Osobiście oglądającym ten skrót sugerowałbym zwrócenie uwagi na zagrania chłopaka z nr 40. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wszedłem tutaj tylko po to, aby napisać o chłopaku z 40 (Chrapku) bo od razu rzucił mi się w oczy, ale widzę, że ktoś mnie uprzedził. Gostek ma tylko 18 lat, a po tym co widziałem jest niezły. On gra na skrzydle? Lewym? Trzeba go powoli wprowadzać do drużyny, póki jest młody, a nie czekać aż będzie "młodą" 24 letnią gwiazdą jak Kowalski czy Burliga. Albo zanim zmieni klub, na taki w którym będzie miał szansę grać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
O co chodzi z tym Rado i zmianie w 45 minucie ?
Czy to jakieś firmowe zagranie Kulawika, z którego chce być znany ?![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Michał Chrapek jest środkowym pomocnikiem. W pierwszej połowie rzeczywiście był ustawiony na lewej pomocy, w drugiej grał już w środku, zaliczył zresztą z tej pozycji kluczowe podanie przy trzeciej bramce dla Wisły
![]()
Biuro Prasowe Wisły Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym tam chciał, żebyśmy zaczęli stawiać na wychowanków. W Wiśle mamy utalentowaną młodzież. Można by było już po niektórych wprowadzać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Będzie akademia, z infrastrukturą gdzies pod miastem (zobaczymy) może zaczną decydować umiejętności i predyspozycje a nie hajs i pozycja rodziców. MOŻE ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Dokładnie Martinho, kumoterstwo w strukturach młodzieżowych jest więcej warte niz potencjał odosobnionego anonimowego gracza. A ten Chrapek naprawdę ładnie zagrał, On zawsze tak ? Bo piłka strasznie ładnie go słuchała w tym meczu
przynajmniej na podstawie tego filmiku to wnioskuje. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie Valckx coś mówił o szkoleniu młodzieży w klubie czy ktoś wie może jak to teraz tym wygląda?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cała I drużyna oglądała dzis mecz Młodej Wisły. Ktoś wie czy prowadzili jakiś doping?
![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ciekawe dlaczego grali u nas przecież zawsze jest tak że graja na krzyż jak seniorzy u siebieto ME na wyjeździe.
A na końcu najbardziej podoba się ten wspaniały odgłos szlifierki czy jakiejś innej maszyny. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
bo seniorzy grali w Bełchatowie
? |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Chmy chyba juz powinienem iść spać
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() Tak szlifierki "robiły robote" ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mnie tam rozwalało gdy ktoś krzyczał: Łobo biegnij do tej piłki kur**
.
Ostatnio edytowane przez ziooom : 28.09.2010 o godz. 09:00.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale brame ładną strzelił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie cała. Obcokrajowcy (Cleber, Bunoza, Pajlic, Boukhari, Chavez, Branco) i Mąka + Mały. Chyba że reszta się gdzieś pochowała.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Był jeszcze Jirsak, Brożek Piotr, Burliga i Rios .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale na prawiej obronie,słabsza wersja Cikosza.
nr 40 bardzo dobry ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ale stracona brmka to jego wina niestety....
ale chłop ogrnia i to zdrowo, dopiero wszedł do MESY , wcześniej widziałem go w MLJ i zawsze się wyróżinał i był duchem drużyny, tak jak Arian, ale ten niestetty nie może się przebić... ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
skoro nie stac nas na dobrych polskich pilkarzy bo gdy jakis w miare sie pokaze to zaraz za niego chca zaporowa cene a kupujemy samych z zagranicy ktorzy nie wszyscy sie sprawdzaja to lepiej zainwestowac te pieniadze na mlodziez i wprowadzac wychowankow do druzyny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wisła 3-0 Arka, bramki Łobodzińskiego, Ligienzy i Papieża. Z pierwszego składu grał jeszcze Chavez i Kurto
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ec_na_ich_gre/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Łobo szaleje brama asysta... Pisze że zagrał na własną prośbę, stara się chłop
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Aż miło czytać jak młodzi szaleją. Kolejne zwycięstwo w ładnym stylu jak się okazuje. Nie wiem czy to wszystko jest takie trudne? Żeby dac szansę młodym? Myślę, że taki Papież zrobiłby więcej dla ataku w pierwszej drużynie niż to co obecnie prezentuje Żurawski. Rado, który dostał szansę za Kulawika też powinien byc chocby rezerwowym, bo Sobol to niestety pewniak jeśli chodzi o pierwsza "11". Spokojnie móglby wchodzić w okolocach 60-70 minuty, z pewnością narobiłby troche zamieszania.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja to bym nawet zaryzykował grę całym składem z ME w ekstraklasie 1,2 mecze na próbę, 1 drużyna i tak gra straszny piach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może nie całym składem, ale Czekaja, Chrapka, Jelenia,Papieża, Kurto można byłoby powoli wprowadzać.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|