|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ta FIFA to kicha straszna. Jak dla mnie to po prostu FIFA2010 przerobiona na wersje PC. Jezeli tak ma wygladac wersja XBOX/PS3 to ja dziekuje. Nastepny odgrzewany kotlet
Po demach to narazie PES bije FIFE na glowe
Ostatnio edytowane przez mic : 15.09.2010 o godz. 21:10.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nie jest to wersja przerobiona na PC. Jest to Mix WC z F10 i F11. Nie ma tylko PP i CCC ale to sa detale.
Mam F10 na PS3 i zamowilem juz F11. Chodzi tutaj o podejscie do graczy PC. Jest to rewolucja i rewelacja. Nowy pes ma tylko lepsza mechanike podan i graficznie prezentuje sie tu i tam lepiej. Gra jest jednak nadal sztucznie zwalniana, bramkarze nadal wypluwaja bezsensownie pilki a szczytem jest cos w tym stylu : http://www.youtube.com/watch?v=dLuoEh3OPrc Jest lepiej niz rok temu, ale na konsolach PES nie ma startu, a na PC gdy porowna sie demo rowniez w tym roku przegrywa. To pozytywne, bo Konami wreszcie musi ruszyc dupsko zeby i tej platformy nie stracic. Jednak Fifa na najwyzszych detalach tez wyglada miodnie : http://img202.imageshack.us/img202/2...a11screen3.jpg http://www.pctunerup.com/up/image.ph..._27_34_885.jpg http://www.pctunerup.com/up/results/..._29_53_959.jpg Arena ( super zabawa ) Multum zwodow, nowe mozliwosci ustawienia i wdrazania taktyk podczas meczu itp itd. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
PES11 na prawdę świetne wrażenie na mnie wywarł. Podoba mi się zmiana systemu podań ogólnie gra jest mniej schematyczna.
Zaraz zobaczę jak Fifa. Właśnie instaluję demko. PC. e: no Fifa wymiata. lepsza od PESa, mniej sztuczna. nareszcie EA dopracowało grę, a nie tylko zmieniło numerek w nazwie (oczywiście mówię o PC)
Ostatnio edytowane przez DarekK_11 : 17.09.2010 o godz. 11:22.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Fifa jest wg mnie swietna. Orientuje sie ktos czy bedzie 'Wiślacka wersja' tej gry? Wiem, ze w ubieglym roku byla, wiec moze i teraz? chetnie zakupie
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Myslalem, ze cena jest porownywalna i dlatego wolalbym zakupic z 'naszym' pudelkiem, ale jezeli faktycznie roznica bedzie tak duzo to podziekuje
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Kolejny dowód na to jak EA sępi kasę od zwykłych zjadaczy chleba
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie wiem w czym ta FIFA 11 jest lepsza od pesa ? Co do odgrzewanego kotleta to racja bo to jest to samo co 10 na next geny +- jakieś lekkie poprawki.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ok. Ale chyba przyznacie, że Fifa 10 na next geny była fajna? Tak? Więc cieszy mnie to, jako osoby, która konsoli nie ma, że wyszła na PC.
Linkiem do dema PESa, ktoś poratuje? Jak znam życie, to zostanę przy PESie, ale zainstaluję obie i porównam. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
http://www.konami-pes2011.com/ ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja gram tylko w Fifę 08 na PS3, w 10 grałem na PS2 ale podziękować idzie jak gra cięła ^ ^ Co do Pesa to grałem tylko w 5 na PSP, a Fifa 08 jest naprawdę trudna. szkoda że nikt nie siedzi na online.
PS: Może to dzial dla graczy PC, ale nie wyobrażam sobie na PC grać w cokolwiek innego jak strzelanki lub MMO RPG. ![]() Dwie naradowosci,dwa kluby, JEDNA MILOSC!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
W tym roku wybieram Fifę. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Na oficjalnej stronie jest za 190zł na konsolę, za taką cenę to podziękować można. Gdyby tam chociaż jakiś plakat dorzucili.....
![]() Dwie naradowosci,dwa kluby, JEDNA MILOSC!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ktoś ma linka do rapida, albo do innej strony skad moge w jednym - max 3 plikach ściągnąć:
MAFIA 2 Ojca Chrzestnego albo jakąś grę wojenną ? Na peb.pl czy elitewarez jest sporo, ale to są party po 50 plików i więcej...a nie widzi mi się wydawać na konto premium w rapidshare. Więc jakby ktoś miał takie linki to poproszę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na ps3 jak dla mnie Fifa 11 to fifa 10 po tuningu (w f11 coraz wiekszy zakres ruchu piłkarza)
a pes 11 to fifa 10 przerobiona na pesa do tego oprawa graficzna pesa prze beznadziejna. zawsze zawsze grałem w pro, dla mnie wersja 2006 byla kocurem na długie lata, a teraz fifa 10 , i pewno fifa 11 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm no więc, jestem po seansie z demami PESa i FIFY i... na ten moment przesiadam sie na FIFE 11. (PC).
PES 2011 ma dalej te same sztuczne animacje, dalej widać 'przeskoki' pomiędzy animacjami ruchów piłkarza. Dalej ma ....... bramkarzy i dalej piłka odbija się gdzie chce. Piłkarze w PESie są jacyś... niezdarni. Leci taki Messi do piłki i nagle zamiast ją przyjąc nogą to robi to kolanem>ręką>głową i ostatecznie ta się gdzieś odbija pod nogi przeciwnika. AI komputera zdecydownie lepsze w ofensywie, w def. ssie. Rzucam centrę, która leci 3 lata w pole karne, a obrońca komp. nawet nie probuje wyjść przed mojego, dzięki czemu strzelam w bramkę obok bezradnego bramkarza. Na plus na pewno, wreszcie! siła podań i ich kierunek. Licencje na Puchary i Master League Online (zapowiada się ciekawie). Na minus, oprawa graficzna (grając na Nou Camp czułem się jakbym grał na stadionie w Wodzisławiu). Co do FIFY, jestem pozytywnie zaskoczony. Zwłascza grafika, wychodzenie na pozycje przez zawodników, płynność animacji, fajne, niespodziewane reakcje komputera i bramkarzy. Jedyne co mi nie pasuje, to trochę za łatwo - ale chyba w demo jest poziom amator ustawiony. Jako fan PESa mam nadzieję, że Konami jak zwykle w wersji finalnej pozbędzie się powyższych bugów. Jak nie, to z przyjemnością pogram w FIFĘ. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
dj_ibutti - Zmien sobie poziom.
Kod:
// Extra RNA settings.. //Skip intro movies 0 = off , 1 = on SKIP_BOOTFLOW=1 //Old FIFA //========== // Amateur // Semi-Pro // Pro // World-Class // Uber // DIFFICULTY LEVEL // 0 = AMATEUR // 1 = SEMI-PRO // 2 = PRO // 3 = WORLDCLASS //MM_DEFAULT_DIFFICULTY_LEVEL = 0 DIFFICULTY=1 //even number HALF_LENGTH=30 [] // Rendering (Obviously this slows down everything // ------------------------------------------------------------ // remove the "//" to activate the options //DISABLE_VSYNC=0 // speeds up the frame rate //DISABLE_MOTION_TRAIL=0 //DISABLE_FLAGS=0 //DISABLE_FLASHES = 0 //DISABLE_FLOORREFLECTIONS=0 //DISABLE_PARTICLES = 0 //DISABLE_VOLUME_LIGHTS = 0 [] //windowed = 0, fullscreen = 1 FULLSCREEN=1 //1 = on, 0 = off. Extra speed boost ENABLE_REFEREE=1 ENABLE_LINESMAN=1 ENABLE_LINESMAN_FLAGS=1 //DISABLE_NIS_PLAYBACK=1 // speed boost //ENABLE_EMOTIONAL_ENGINE=1 //PRE_MATCH_ATMOSPHERE=0 // speed boost //ENABLE_CHOREOGRAPHIES_CAMERA=0 //celebrations?? [] //louder crowds CROWD_TUNE_SECTIONS_HOME_THRESHOLD = 0.15 CROWD_TUNE_SECTIONS_HOME_MIX_THRESHOLD = 0.60 CROWD_TUNE_SECTIONS_AWAY_THRESHOLD = 0.05 CROWD_TUNE_SECTIONS_AWAY_MIX_THRESHOLD = 0.40 CROWD_TUNE_BEHAVIOR_HOME_IN_NEUTRAL = 0.50 CROWD_TUNE_BEHAVIOR_NEUTRAL_IN_HOME = 0.164 Zwieksza czas no i poziom mozna sobie wybrac. Jest tez plik exe co ma te same mozliwosci, ale po co zasmiecac sobie katalog. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
LeQ - nie... spróbuj przepisać i wwalić w google.
Kreseq - dzięki! ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Właśnie dostępne jest już w sieci F12010. Właśnie zasysam żeby sprawdzić czy będzie działać ok, a potem do sklepu po oryginał
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
z innej beczki - jak uruchomić GTA IV? spiracone oczywiście.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gucio25 poszukaj w necie pliku xlive.dll umożliwia on grę bez logowania na Social Club i tym drugim Windows Live coś takiego
od kogo masz RePack,Skidrow,Razor
Ostatnio edytowane przez LeQ : 22.09.2010 o godz. 15:32.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Nie pamietacie czasem, ile dni przed oficjalna premiera mozna bylo kupic rok temu FIFE/PESa w MediaMarkt ?
BTW, podobno 'wyciekla' juz FIFA11 na xboxa" Cytat:
Ostatnio edytowane przez mic : 22.09.2010 o godz. 15:34.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
scagnalem to F12010 i wszystko fajnie, ale czy w tej grze nie ma uszkodzeń?!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
sa uszkodzenia, i gra calkiem ciekawie smiga online (hamachi)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
sprzedam ORGINALNE ggry MAFIA2 i LEFT4DEAD 2 urzywane moze 3 razy, w bardzo dobrym stanie TANIO, oferty na priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jak w fifie 10 zrobic aby nie byly dostepne wszytski ligi w trybie menadżerski ? zeby bylo jak na poczatku gry ,dostepne te slabsze ligi
![]()
.....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|