The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 23:28
Druga Edyta hahahahahahaha
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.09.2010, 23:29
staram sie tylko ustosunkowac do ponoc swiatowego poziomu walk na ksw

P.S

edytka gorniak 2
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 18.09.2010, 23:29
Co on odj*bał z tym hymnem USA?! O_O

Hehe i koniec

PS. Fajna ta blondyna co flagi trzymała
Ostatnio edytowane przez sessegnon : 18.09.2010 o godz. 23:32.
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 18.09.2010, 23:30
padłem i nie wstałem z tego hymnu ... amerykaniec powinien mu najebać za tą profanacje xD
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 18.09.2010, 23:31
A jednak !!! Brawo!! Chociaż to nie jest po raz kolejny dobry przeciwnik w MMA
Odpowiedz cytując
Maciejj
Senior Member

Od: 11.2004

wow i po mordobiciu......... oklep ale w drugą strone

kupa a nie walka
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

O kufa
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Od: 07.2006

hymn Usa-kompromitacja. walka-komedia grunt ze kasa wpadla

edit: Nowohucki,ja zlapalem Pudziana po kursie 1,50 plus Salet(r)a
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 18.09.2010 o godz. 23:34.
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
Nowohucki
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 18.09.2010, 23:32
Od dawna było wiadome że Pudzian nie może przegrać na gali KSW bo to byłby jego koniec, jednak kurs 1,2/1,3 nie zachęcał do dużych sum
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 18.09.2010, 23:33
Walka ustawiona. Kompromitacja. Jak Pudzian bedzie walczyl na nastepnej KSW z takim komediantem, to nie ogladam.

P.S - A ten Hymn, to profanacja.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ale cyrk z tym pucharem. A to wycie hymnu sobie daruje komentowac. Gosc chyba zapomnial slow.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
grunt ze kasa wpadla
przyjęli Ci jakąś większą kasę?, bo jak jestem jak najdalszy do sugerowania ustawek to akurat ta była bardziej niż oczywista.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.09.2010, 23:36
Kompromitacja tego ciecia co śpiewał hymn. Czy on był naćpany ?
A walka oczywiście ustawiona. Grubas przyjechał po check i tyle. Przecież on nawet nie trenuje do walk tylko przyjeżdza jako mięso armatnie.
..
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 18.09.2010, 23:36
W ogóle to jakaś farsa ta gala. Przyjeżdża jakiś niby legendarny grubas, który ledwo chodzi i niby wielka walka.
A ten siurek co śpiewał hymn USA to .....
Saleta kozaczył, ale Najmanowi nawet raz nie grzmotnął, za to sam wyszedł z obitym ryjem.
Ostatnio edytowane przez pchelas : 18.09.2010 o godz. 23:38.
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 18.09.2010, 23:37
Zabawne jest to "coś" (bo sportem tego nazwać nie potrafię).
Wychodzą chłopy, jeden jak jabba hutt, jedna podcinka, a później oklep i po zabawie.

Czego to człowiek nie wymyśli.
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.09.2010, 23:37
1q2 napisał(a):Wyświetl post
przyjęli Ci jakąś większą kasę?, bo jak jestem jak najdalszy do sugerowania ustawek to akurat ta była bardziej niż oczywista.
dzentelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja hehe a co do ustawki... obilo mi sie o uszy ze Pudzian ma walczyc za jakis czas w USA na gali organizowej przez fimre... Butterbeana nie wiem na ile to jest prawda,na ile plotka,ale majac to na uwadze oraz to ze Pudzian jest kurą złoszącą złote jaja bylem pewien wygranej
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 18.09.2010, 23:40
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
dzentelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja hehe a co do ustawki... obilo mi sie o uszy ze Pudzian ma walczyc za jakis czas w USA na gali organizowej przez fimre... Butterbeana nie wiem na ile to jest prawda,na ile plotka,ale majac to na uwadze oraz to ze Pudzian jest kurą złoszącą złote jaja bylem pewien wygranej
hehe - to akurat obiło o uszy nie tylko Tobie - nic dziwnego że tą walkę freaków mało który buk chciał dać a jeśli już to za niewielką kasę.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.09.2010, 23:42
rabi86 napisał(a):Wyświetl post
Zabawne jest to "coś" (bo sportem tego nazwać nie potrafię).
Wychodzą chłopy, jeden jak jabba hutt, jedna podcinka, a później oklep i po zabawie.

Czego to człowiek nie wymyśli.

To coś to właśnie to co być powinno. Przerzut chłopem, bum bum bum, klepa i koniec walki = podręcznik MMA ! Jakby w ten sposób każdy z zawodników w poprzednich walkach kończyli swoje walki to wszyscy byliby podjarani umiejętnościami tego typa, Pudzian sporo zrzucił, już nie wariuje z koszulką, nabrał pokory z tego co widać, włącznie w wypowiedziach, dużo lepiej kondycyjnie, spokojny oddech po walce, oby tak dalej, mankament to jego poruszanie, jakieś takie dziwne, może wrodzone, bardziej powinien być taki lekki i powiewać jak piórko, noga do nogi jak kołyska, mniej statyczny

Ten koleś co śpiewał hymn USA , tzn próbował to on występował w tym programie muzycznym coś jak Big Brother, siedzieli w domu, jedli a potem śpiewali na scenie i Tede ich oceniał po znajomości go chyba wzięli bo było to na Polsacie. Niezła wtopa, jakby nie potrafili zjebac hymnu Niemiec czy Rosji, tylko USA
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.09.2010 o godz. 23:56.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 18.09.2010, 23:44
Myślałem że Pudzian vs Najman to była kwintesencja obory .. Jak widać nie jestem nieomylny... Czekam kto będzie następny - hmmm może Muhamand Ali?

ps. Równie dobrze mogli mu martwą krowę wystawić
Ostatnio edytowane przez rafkur : 18.09.2010 o godz. 23:49.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Musieli poprawic wizerunek Pudziana po ostatnim oklepie od Sylvii, to mu sproawdzili 200 kg legendarna kule..I co najsmieszniejsze ta kula z krotkimi rekoma dwa razy trafila naszego fightera..beka..
Skoro nastepna KSW ma byc galą rewanzową to moze Pudzian zawalczy z Najmanem?Obaj sa sie bie warci,a jesli Estrogen sie nie pospina jak ostatnio to ma szanse powalczyc dluzej z Mariuszkiem!

PS.Bez sensu ze sedzia konczy taka walke, skoro Esh nie bastowal, i dziwne ze w momencie gdy widac golym okiem ze Pudzian uderza coraz slabiej..Jakby wrocili do stójki to gruby by go obil(wiem wiem jakby babcia miala...)
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 18.09.2010 o godz. 23:54.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Z silvą też pisaliście że będzie ustawione, nie?

Ogolnie tak:
-Walka Kułaka mega. Bardzo mi się podoba ten koleś, licze, żę będzie osiągał duże sukcesy w MMA.
-O Salecie i Najmanie szkoda klawiatury...
-Pudzian pokazał, że się zmienił i w miare upływu czasu może coraz więcej osiągać w MMA. Pewnie nigdy nie będzie mistrzem, ale paru dobrych gości może pokonać.

Edit/
A i oczywiście najlepsze były ta blondynka i brunetka co trzymały flagi.
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 18.09.2010 o godz. 23:53.
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.09.2010, 23:56
Z ostatniej walki zapamiętam tego śpiewaka operowego co zapomniał sobie tekstu hymnu i te dwie panienki co trzymały flagę USA.
Aha, i ten Butterbean niezłe ciacho
the end
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Stary 18.09.2010, 23:56
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
PS.Bez sensu ze sedzia konczy taka walke, skoro Esh nie bastowal, i dziwne ze w momencie gdy widac golym okiem ze Pudzian uderza coraz slabiej..Jakby wrocili do stójki to gruby by go obil(wiem wiem jakby babcia miala...)
Eeee, a jak gruby by wstał?
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 19.09.2010, 00:00
Sylwek1906 napisał(a):Wyświetl post
Druga Edyta hahahahahahaha
Wy odczepcie się od Edytki, dobrze? Zaśpiewała tak jak poszła aranżacja.
Natomiast ten chłystek nie miał głosu, tak to nawet ja mogę zaśpiewać pod prysznicem. Dodatkowo raził akcentem na poziomie gimnazjalisty, a przede wszystkim pomieszał słowa i zapomniał tekstu! WSTYD.

Co do walk, to oczywiście wielkie nazwiska w showbiznesie jak zawsze zapewniły cyrk. Kasa się zgadza, więc wszyscy zadowoleni. KSW warto oglądać dla tych prawdziwych zawodników MMA.
Odpowiedz cytując
OPTIMUS_(konto_usunięte)
Banita

Od: 09.2007

Stary 19.09.2010, 00:04
Wie ktoś co to za kawałek leciał jak wchodził Daniel Dowda ?
Odpowiedz cytując
matti220
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 19.09.2010, 00:07
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
Musieli poprawic wizerunek Pudziana po ostatnim oklepie od Sylvii, to mu sproawdzili 200 kg legendarna kule..I co najsmieszniejsze ta kula z krotkimi rekoma dwa razy trafila naszego fightera..beka..
Skoro nastepna KSW ma byc galą rewanzową to moze Pudzian zawalczy z Najmanem?Obaj sa sie bie warci,a jesli Estrogen sie nie pospina jak ostatnio to ma szanse powalczyc dluzej z Mariuszkiem!

Sędzia skończył walke jak Esch klepnal mate ... zaraz zapewne jakies filmiki na youtubie beda to sobie zobacz ... a nie takie teorie spiskowe tu podajesz
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 19.09.2010, 00:11
Tra ge dia. Nie wiem, czym ludzie się podniecają, no i Mati Borek do Pudziana, że wspaniała walka. Ja .......ę. To przecież gorsze niż walki pod wiejską remizą śfornych chopoków. Nie zapłaciłbym złamanej złotówki za bilet wstępu na ten syf.

Te dwie walki przed Pudzianem fajne dla oka, ale ta "walka wieczoru" to po prostu że na da. Wy.......ił cielaka, oklepał po mordzie i koniec. Toć to już 50-sekundowe przegrane potyczki Gołoty były ciekawsze...

Co do hymnu, to wykonanie godne walki.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 19.09.2010 o godz. 00:14.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 19.09.2010, 00:12
Ehh az dziw ze ten mr Bean czy jak mu tam wogole chodzil ,wygladał jakbymusial do tego miec co najmniej 2 gosci do podtrzymywania

jak Pudzian ma miec takich rywali to moze nastepny niech bedzie Rysiu z Klanu,ale tu chodzi tylko i wylacznie zeby pokazac ze to "dominator " ")
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Stary 19.09.2010, 00:17
matti220 napisał(a):Wyświetl post
Sędzia skończył walke jak Esch klepnal mate ... zaraz zapewne jakies filmiki na youtubie beda to sobie zobacz ... a nie takie teorie spiskowe tu podajesz
Byc moze klepnal, choc ja tam bardziej widzialem chec przeturlania sie na brzuch (probe odepchniecia sie reka od maty). Co nie zmienia faktu ze jak widac po tym forum ludzie znowu uwierzyli w Pudziana..A on tak naprawde nie bedzie nigdy nawet czołowym zawodnikiem polskiego MMA,a co dopiero europejskiego czy swiatowego formatu..
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 19.09.2010, 00:22
vaazon napisał(a):Wyświetl post
Wy odczepcie się od Edytki, dobrze? Zaśpiewała tak jak poszła aranżacja.
Natomiast ten chłystek nie miał głosu, tak to nawet ja mogę zaśpiewać pod prysznicem. Dodatkowo raził akcentem na poziomie gimnazjalisty, a przede wszystkim pomieszał słowa i zapomniał tekstu! WSTYD.

Co do walk, to oczywiście wielkie nazwiska w showbiznesie jak zawsze zapewniły cyrk. Kasa się zgadza, więc wszyscy zadowoleni. KSW warto oglądać dla tych prawdziwych zawodników MMA.
Górniak to najbardziej przereklamowana polska piosenkarka. Co do KSW, nie zapominajcie, że dla Polsatu liczy się oglądalność, a ją zapewni amator Pudzianowski niż gwiazdy MMA, które są nieznane przeciętnym kibicom.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów