The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2010, 21:10
Pierwsze wnioski:

- Maaskant za długo na boisku trzymał Bukhariego.
- niepotrzebnie do samego końca grał Żurawski.
- dlaczego tak szybko Maaskant zmienił najlepszego w naszej drużynie Riosa?
- dlaczego Małecki wszedł na ostatnie kilka minut?

Obawiam się, żeby nasz nowy trener nie przywiązywał się zbytnio do nazwisk. Możliwości manewru w ofensywie mamy naprawdę sporo (wrócą jeszcze Garguła i Łobodziński) i trzeba ten potencjał odpowiednio wykorzystać.
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 17.09.2010, 21:10
Właśnie głowa do góry panowie będzie dobrze !!!!
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
Odpowiedz cytując
robertos
Member

Od: 01.2009

Stary 17.09.2010, 21:12
Pamiętajmy że zespoł się buduje dużo nowych graczy czas potrzebny na zgranie ta runda bedzie cięzka ,duzo walki i niepewności ,Robert musi wprowadzić swoja teorie w meczu z Jagą duża gra piłką ,w meczu z korona zmiana koncepcji ale jedno jest pewne brak obrony w tym meczu mniej widoczny ,dajmy im czas niech się chłopaki zgrają ,liga będzie ciekawsza przez te wynik ,a więc jazda jazda jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 17.09.2010, 21:17
Nie rozumiem tego...
Małecki najlepszy gracz nasz nagle [przy nowym trenerze] siada na ławkę. Zamiast niego gra Żurawski- ostatni mecz dobry w Wiśle to zagrał chyba przed wyjazdem do Glasgow, albo ulubieniec Boukhari- o ile w pierwszej połowie się pokazywał korzystnie dość, o tyle w drugiej: NIC. A trzymany był niemal do końca... W dodatku na pierwsze zmiany wchodzą: Kirm, który dobrze gra tylko w reprezentacji i Boguski, który nagle "odumiał" się grać w piłkę. Masakra! Ja na to patrzeć nie mogę.
Z Ćwielongiem było kiedyś tak, że [ewentualne] dobre mecze miał tylko wtedy, gdy wchodził z ławki. Gdy grał od początku wychodziło mu słabo. Z Małeckim jest odwrotnie. I może bym to olała, ale wk... mnie to, że może nam się zmarnować niesforny Patryk, a nie stać nas na to zwyczajnie.

Poza tym, to skończcie już z tym jechaniem na Pawełka. Bo:
Pawełek>>>Jovanić. I to nie tylko patrząc na dzisiejszy mecz.

Pochwalić trzeba za to Wilka. Muszę przyznać, że zaskakuje mnie gościu na plus, niewiele obiecywałam sobie po nim, a tu prosze- nie wiem czy to nie jest nasz najlepszy mecz ostatnio. Brawo i oby tak dalej!

Poza tym, to oczywiście kibiców mamy najlepszych (zn. jesteśMY najlepsi) Nieważne, że remis (na R22, z Koroną to jak porażka z resztą tak sie czuję), nieważne, że gra nie zachwyca: jesteśmy z wami i jak chwalili w TV...
Na następny mecz się melduję obowiązkowo. Choćby nie wiem co, nie będę się denerwować przed tv .
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
MarecqiTSW
Member

Od: 03.2008

Stary 17.09.2010, 21:19
czy naprawde nasi grajkowie nie mogli się spiąć i wygrać z ta koroną przeciez to nie barca ani real tylko zwykła korona... mecz otwarcia... tyle kibiców... naprawde przykro...
Odpowiedz cytując
bouli76
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.09.2010, 21:24
Toldo napisał(a):Wyświetl post
Co nasz bramkarz?niby co takiego zrobił przy tych dwóch bramkach, chyba nie myślisz że miał jakieś szanse?
IMO przy pierwszej bramce powinien zachwac sie lepiej. Zobaczymy jutro w Lidze + powtorki to bedziemy madrzejsi.

Niestety ma problemy z gra na przedpolu - w dzisiejszym meczu o malo co nie stracilismy bramki przez jego dziwna interwencje. Ja wiem ze kazdemu sie moze zdarzyc babol ale niestety nasza Wiselka nie ma szczescia do bramkarzy :(

--edit--

MCX napisał(a):Wyświetl post
Pierwsze wnioski:

- Maaskant za długo na boisku trzymał Bukhariego.
- niepotrzebnie do samego końca grał Żurawski.
- dlaczego tak szybko Maaskant zmienił najlepszego w naszej drużynie Riosa?
- dlaczego Małecki wszedł na ostatnie kilka minut?
Kazdy trener podejmuje dziwne decyzje , kazdy ma swoich ulubiencow i dlatego tak sie stalo a nie inaczej.
Ja bym Riosa nie zmienial a zmienil Zurawskiego ktory od powrotu do Wisly jest bez formy - stara sie ale to za malo.
Bukhari powinien byc zmieniony wczesniej ale fakt ze na 2:1 to dzieki niemu strzelilismy.
No i Maly ktory jest chyba najwiekszym walczakiem w druzynie wchodzi tylko na 2 minuty (plus doliczony czas) -troche za pozno.
Ostatnio edytowane przez bouli76 : 17.09.2010 o godz. 21:29.
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."
Odpowiedz cytując
ksych
Member

Od: 04.2006

Stary 17.09.2010, 21:24
Ekstraklasa - Kolejka 6.
17/09/2010 | Obiekt: Stadion Wisły | Sędzia D. Piasecki

Wisła Kraków vs Korona Kielce - 17.09.2010
XviD | 720x416 | 2200kbps | Canal+ Sport

1:0 Paweł Brożek
POBIERZ!

1:1 Vuković
POBIERZ!

2:1 Wilk
POBIERZ!

2:2 Niedzielan
POBIERZ!

Jutro zarzuce linki do całego meczu.
Odpowiedz cytując
penetracja
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 17.09.2010, 21:26
Ja bym proponował, żeby Maskantowi dać czas on na pewno zrobi z naszych kopaczy piłkarzy. I to dużo czasu tak co najmniej 2-3 sezony. To jest zachodni trener i on daję nam gwarancję, że będziemy w Polsce panować. Dziś całkiem fajnie się oglądało naszą Wisełkę, a za rok albo dwa przed nami będzie drżeć Europa.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.09.2010, 21:30
Nie zrzucam winy na sędziów, ale to co wyprawiał głównie boczny przechodzi pojęcie. Na 6 spalonych odgwizdanych był może jeden.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 17.09.2010, 21:32
penetracja napisał(a):Wyświetl post
Ja bym proponował, żeby Maskantowi dać czas on na pewno zrobi z naszych kopaczy piłkarzy. I to dużo czasu tak co najmniej 2-3 sezony. To jest zachodni trener i on daję nam gwarancję, że będziemy w Polsce panować. Dziś całkiem fajnie się oglądało naszą Wisełkę, a za rok albo dwa przed nami będzie drżeć Europa.
Taak najlepiej czasu 10 lat mu dać

Wiadomo, że jak traci się 2 bramki to ciężko wygrać i niestety ale nasza "moc" ofensywna nie jest w stanie zrównoważyć "słabość" w obronie. No i niestety ten Jovanić - widać że poziom Pawełka (jeśli nie gorzej) i do tego mizeria na przedpolu.

Jedna rzecz mi się nie podoba - gramy na jedno kopyto - atak pozycyjny , a bramkę strzeliliśmy po jedynej kontrze w pierwszej połowie. Wiem że trzeba grać swoje ale czasem trzeba być trochę bardziej elastycznym (Maaskant). No i te zmiany - biegający chaotycznie Kirm czy jak zwykle marnujący wszsytko Boguski.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

1) Brak AGRESJI i PRESSINGU.
2) Forma fizyczna siada koło 55tej minuty
3) Boukhari powinien być zmieniony właśnie koło 60tej minuty
4) Żurawski nie powinien grać od początku - a Małecki.
5) Rios mógł zostać, a cały atak i pomoc niech idzie na trening strzelecki, natomiast Jovanić na trening celnych wykopów i wyrzutów, podobnie jak Boukhari na trening dośrodkowań.
6) K U R T O do bramki, dać chłopakowi szanse, Jovanić bramek nie zawalił, ale taniec z piłką i Niedzielanem zaleciał Pawełkiem.
7) Mamy złą taktykę jeśli chodzi o skrzydła, choć gra kombinacyjna środkiem momentami piękna.

Oby to 7 poprawiono i było szczęśliwe na następny mecz z PGE..BOT..GKS../coś jeszcze?/ Bełchatów
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ja rozumiem, że trzeba dać czas nowemu trenerowi. A bez obrony nie można zdobyć Mistrzostwa Polski.

Chciałbym tylko zauważyć, że po 6 meczach mamy średnią 1,7 punkta na mecz, 1,16 gola strzelonego i 1,16 gola straconego. Jeśli zachowamy tą regularność do końca sezonu, czeka nas wynik w granicy Legia-Bełchatów-Korona z zeszłego sezonu.

Czyli miejsca 4-6. Pytanie, czy Zarząd jest gotowy na taki wynik. Bo bez radykalnego wzmocnienia drużyny w zimie to nas właśnie czeka. Szanse na MP już zaprzepaszczono, ale podium można jeszcze uratować.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Mamba
Senior Member

Od: 02.2008

Zaraz się zlecą forumowi trenerzy i się zacznie, czemu tak późno wchodzi Małecki czemu to czemu tamto blablabla... Dać czas trenerowi i będzie w porządku.

Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 17.09.2010, 21:33
Szczerze to zawiódł mnie Maskant, nie tylko tym, że zmiany przeprowadzane za późno, ale też tym że Bukhari to trochę po koleżensku tyle minut grał. Jakoś tak nie czytał zupełnie gry. Bramki typowe jak dla mnie po indywidualnych błyskach.

Prawda takaże Korona była bliżej dziś trzech punktów niż my. Po pierwszym golu Korony, to jakieś 20 minut byliśmy totalnie bezzębni, wogóle miałem wrażenie że nie potrafimu wrzucić wyższego biegu. Cały mecz jednym tempem. Strasznie dużo strat w środku z których szły bardzo gorżne kontry. Druga bramka jak dla mnie Cikosa, który zrobił przy wyskoku Niedzielana idiotyczny krok w tył. Mam wrażenie że jakby doskoczył i zwyczajnie się w powietrzu z nim zderzył to gola by nie był.

Na plus zdecydowanie Brożek i Wilk. Ciesze się ze Brożek odrzył przy Maskancie. Dobrze równierz Rios, ale tylko pierwszą połowę. reszta bardzo przeciętnie na czele z Bukharim. Obrona wiadomo jaka jest więc nie będę się rozpisywał. Najsłabszy na boisku Sobolewski, no niestety ale to była tragedia, zwyczajnie wiek go dopadł i już będzie pikować w dół.

Z Korony świetny Jovanovic, gracz meczu dla mnie, przypominał mi Sobola z jego najlepszych lat.
Odpowiedz cytując
krowczax
Senior Member

Stary 17.09.2010, 21:36
a przyjdzie nastepny mecz ktory zawali Pawełek i wszyscy sie beda domagac Jovanica

Boukhari nie dawal nic ? To nic i tak było większe niż 'coś' Boguskiego.

Najbardziej śmieszy i żenuje mnie najeżdżanie na piłkarzy "bo tak powiedzieli w TV"
Ostatnio edytowane przez krowczax : 17.09.2010 o godz. 21:41.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.09.2010, 21:42
Z Jagą 1-2
Z Koroną 2-2
Z Bełchatowem 3-2 (?)

Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 17.09.2010, 21:48
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Ja rozumiem, że trzeba dać czas nowemu trenerowi. A bez obrony nie można zdobyć Mistrzostwa Polski.

Chciałbym tylko zauważyć, że po 6 meczach mamy średnią 1,7 punkta na mecz, 1,16 gola strzelonego i 1,16 gola straconego. Jeśli zachowamy tą regularność do końca sezonu, czeka nas wynik w granicy Legia-Bełchatów-Korona z zeszłego sezonu.

Czyli miejsca 4-6. Pytanie, czy Zarząd jest gotowy na taki wynik. Bo bez radykalnego wzmocnienia drużyny w zimie to nas właśnie czeka. Szanse na MP już zaprzepaszczono, ale podium można jeszcze uratować.
Z tego co mowil Basalaj to letnie transfery byly troche na chaosie robione a dopiero w zimie beda poprawiac. Zobaczymy, w klubie tez pracuja ludzie i widza co sie dzieje.
Odpowiedz cytując
rozan
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 17.09.2010, 21:49
NIE KARMIĆ TROLLI!!!

p.s.
Mecz całkiem niezły, trener na konferencji jasno określił co mu nie odpowiadało i ja się z tym zdaniem zgadzam. Jedna uwaga, następnym razem zmiany szybciej. Nie wiem czemu forumowicze tak jadą po Kirmie, facet dał niezłą zmianę, widać, że mu się chce. Liczę na więcej w kolejnych meczach...
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 17.09.2010, 21:51
Widze ze zawsze sie znajda jakies "placzki" ktorym wiecznie cos nie pasuje... oco wy macie pretencje? Przeciez bylismy LEPSI od Korony... moze ktos mi policzyc strzaly Korony? ile ich bylo 2? 3? hmm 4? My caly czas stwarzalismy sytuacje... to ze zremisowalismy to poprostu PECH i tyle!

Oprawa meczu, doping byly z....e! KTO NIE BYL NIECH ZALUJE!
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 17.09.2010, 21:51
Kilka słów na gorąco po powrocie z meczu.
Otóż uważam, że totalne najeżdżanie na trenera czy zawodników nie ma sensu. Musimy się oswoić z myślą, że tym składem lepiej grać nie będziemy. Jesteśmy typową drużyną środka tabeli. Tylko realne wzmocnienia w przerwie zimowej dadzą nadzieję na odzyskanie tytułu. Nasi piłkarze nie różnią się umiejętnościami od innych zawodników Korony, Jagi, Bełchatowa czy Polonii, a niektórzy są nawet słabsi.
Nie ma co rozdzierać szat tylko żyć wiarą, że Basałaj wespół z Cupiałem dokonają dobrych transferów, a Maaskant poskłada to wszystko do kupy. W przeciwnym razie nawet o pucharach możemy zapomnieć.

W dzisiejszym meczu najbardziej podobał mi się Rios i Wilk. Przebłyski miał Boukhari, ale widać, że sił starczyło mu na I połowę. Pozostali nie zagrali praktycznie nic. Najgorzej ma się sprawa z obroną.

Przyznam, że nie rozumiem również zmian Maaskanta. Dlaczego wcześniej nie wszedł Mały, pozostanie to dla mnie tajemnicą, podobnie jak zbyt długie przebywanie na boisku Żurawia czy Boukhariego. No, ale ja nie jestem trenerem i zawiłości tego fachu są mi obce.

Brawa za doping. Szkoda, że wynik remisowy, ale musimy nauczyć się niestety pokory. Na więcej nas tym składem nie stać.

Cytat:
Widze ze zawsze sie znajda jakies "placzki" ktorym wiecznie cos nie pasuje... oco wy macie pretencje? Przeciez bylismy LEPSI od Korony... moze ktos mi policzyc strzaly Korony? ile ich bylo 2? 3? hmm 4? My caly czas stwarzalismy sytuacje... to ze zremisowalismy to poprostu PECH i tyle!

Oprawa meczu, doping byly z....e! KTO NIE BYL NIECH ZALUJE!
Ty chyba jesteś chory. Korona miała raptem dwa strzały mniej od Wisły, ale za to więcej celnych. Ochłoń chłopie.
Ostatnio edytowane przez willow : 17.09.2010 o godz. 21:54.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 17.09.2010, 21:55
Ja tylko chcialem pozdrowic tych, ktorzy uwazaja Jovanic'a za "bramkarskie odkrycie".
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.09.2010, 21:58
Mam nadzieję, że od przyszłej rundy o takich piłkarzach jak Kirm, Boguski, Sobolewski, Jovanic będziemy pisali już w temacie "Byli piłkarze...".

Pierwszy delikatniś. Co dotknięcie rywala to utrata równowagi i strata (czyli zupełne przeciwieństwo Riosa).
O zerowej grze 1na1 nie ma co nawet wspominać. Drużynie gość jest zupełnie nie potrzebny,
bo dobrą piłkę od czasu do czasu to nawet Łobodziński Wojtek potrafi zagrać.

Drugi nie potrafi piłki ani przyjąć, ani podać, nie potrafi się ustawić i na boisku zupełnie nie myśli.
Jest za słaby technicznie na szybką grę i zbyt słaby fizycznie w starciach z przeciwnikiem.
Te jego "pchnięcie" piłki w końcówce, kiedy miał przed sobą tylko bramkarza to scena zupełnie jak z Mistrzostw Świata w piłce kobiet do lat 17.

Sobol zawsze był słaby piłkarsko, ale nadrabiał to innymi cechami. Teraz wygląda na totalnie wypalonego.
Przy przeciętnym Wilku wygląda jak amator. Nie ma sensu go trzymać, bo tylko osłabia drużyną.
Dziś Wilk odebrał więcej piłek, miał mniej głupich fauli i więcej dobrych zagrań do przodu, a i tak na tle swoich odpowiedników w Koronie wyglądał tak sobie.

Jovanic... Przypominam sobie te teksty co poniektórych mówiące, żę Milan jest da best, że musi grać, bo Pawełek to, tamto...
Chyba tylko dlatego niektórzy sobie to wmawiali, bo właśnie jest Pawełek...
Tymczasem gość wygląda jak klon Mariusza, a jak wiadomo w filmach s-f klony zazwyczaj mają pewne wady w stosunku do pierwowzoru.
Tutaj klon jest jeszcze bardziej Pawełkowaty niż sam Pawełek.
Ja pierdziele... Kupić bramkarza z Serbii... To trzeba mieć dopiero we łbie...

Z pozytywów to napewno gra Riosa, nowego Kosowskiego i Brożka. Reszta tak sobie.

Nie rozumiem tylko zmian trenera. Zmienia Riosa, na piłkarza totalnie różnego. Nie wiem po co.
Byłem pewien, że Argentyńczyk zagra całe spotkanie, bo poprostu jest tej drużynie niezbędny. Niewielu przecież potrafi grać w piłkę w tej drużynie.
No i aż, się prosiło o wpuszczenie Małeckiego za Żurawia, który grał dziś słabo.

Remis raczej zasłużony, bo Korona w drugiej połowie znacznie lepiej wyglądało piłkarsko i bramka Wilka była z "przysłowiowej" dupy.
Przy większym farcie 2-1 można było dociągnąć, ale farta nie mamy od jakiegoś czasu już, a tego z kolei ma ostatnio Niedzielan
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 17.09.2010, 21:58
mic pozdrawiaj..... łatwo jest kpić gorzej powiedzieć coś konstruktywnego. Jedynym wyjściem z tej paranoicznej sytuacji jest bezwzględne postawienie na Filipa
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 17.09.2010, 22:00
raindog napisał(a):Wyświetl post
Mały pewnie nie wszedł, bo musi uczyć się pokory. Podejrzewam, że to taki element wychowawczy.
może poprostu opierda*** się na treningach?
Ja czekam na tą zimową ofensywe transferową
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 17.09.2010, 22:02
Nie wiem dlaczego najeżdzacie na Maaskanta za to, że ze długo trzymał Boukhariego. Fakt, że w drugiej połowie zgasł ale to on rozpoczął akcję bramkową także nie widzę powodu aby krytykować tą decyzję.
Dzisiaj stoperzy dosyć poprawnie ale co z tego skoro sprzedano nam Diaza i skoniecznosci musi tam grac pomocnik... nie mam nic do Palic bo naprawdę zważając na to że są to jego pierwsze występy na lewej obronie to spisuje się dobrze.
Cikosz z całym szacunkiem ale ten chłopak nie dość, że ma spore braki technicznie i ustawianiu się to dodatkowo kompletnie nie myśli. Ile razy można się pchac na "żywioł" na kilku piłkarzy Korony ?
Jedyny pozytyw że uratował nam raz skórę wybijając piłkę przewrotką.

Brakuje nam też kogoś kto uporządkowałby grę w środku pola.
Po tym co wyprawia Jovanic jestem zaszokowany. Naprawdę ciężko było ściągnąć bramkarza słabszego od Pawełka... jednak nam się to udało.

Tak jak po meczu z Jagiellonią pozostaję ogromny niedosyt, że nie udało się zdobyć 3 pkt.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.09.2010 o godz. 22:05.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 17.09.2010, 22:03
krzywy napisał(a):Wyświetl post
mic pozdrawiaj..... łatwo jest kpić gorzej powiedzieć coś konstruktywnego. Jedynym wyjściem z tej paranoicznej sytuacji jest bezwzględne postawienie na Filipa
Dobrze powiedziane. Musze sobie zapamietac i kiedys identycznie napisac tym antyPawelkom.

Po tym co Jovanic pokazuje w meczach to nie dziwie sie ze jednak broni Pawelek. I zgadzam sie ze moze czas na Kurto
Odpowiedz cytując
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 17.09.2010, 22:03
generalnie mecz slabiutki Wisła nic nie grała no moze troche pochodziła po boisku, zreszta co to za abstrakt żeby dawać dwóch defensywnych pomocników u siebie - mysmy mieli atakowac czy sie bronic ? nasza taktyka byla w mysl zasady "masz pilke to masz problem , my sobie postoimy i poczekamy co z tego wyniknie" - o bramkarzu mozna powiedziec ze trzyma krakowski poziom, Maciek to jest dramat przyjecia nie ma wogle, podobnie z podaniami, gdybym nie widzial Macka na żywo za starych czasów to pomyslałbym że gość reprezentuje poziom Koniarka z czasów gry w Wisle, zreszta gra Wisły wyglądała tak jak wejście na sektor czyli tłum, zepsute kołowrotki + gość targajacy bilety - słowem epoka z przed Cupiała nastala
Po tym jak Wisełka ligi nie wygrała, tak ją to wkurzyło że Polskę zalała
Odtąd cała Polska będzie się modliła, by Wisełka zawsze Mistrzem Polski była
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 17.09.2010, 22:05
Alov napisał(a):Wyświetl post
, zreszta co to za abstrakt żeby dawać dwóch defensywnych pomocników u siebie
Jak się nie ma obrony to taki abstrakt jest konieczny.
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 17.09.2010, 22:06
Marnie to wyglądało. Jak ktoś się łudził, że powrót na R22 cudownie nas odmieni pewnie się zdziwił. Na naszą obronę patrzeć się nie da, a co do bramkarzy to mam wrażenie że jedna cholera czy będzie bronił Jovanic czy Pawełek.

Korona na pewno nie była od nas gorsza. Długimi momentami to oni dominowali, jednak ich pozycja w tabeli to nie przypadek. Pozdrowienia dla superkołcza Macieja Skorży. Wypieprzamy Niedzielana, ściągamy Beto. O żesz ....a ...

Chyba długa droga przed nami.

Aha. Jednak fajny ten stadion.
:/
Odpowiedz cytując
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 17.09.2010, 22:10
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jak się nie ma obrony to taki abstrakt jest konieczny.

jasne to następnym razem zagrajmy jeszcze z Kowlaskim jako libero może on wygra główke z napastnikiem pokroju Niedzielana
Nasz trener powiedział że jak się nie ma obrony to się atakuje a my nie mamy obrony więc się bronimy logiczne przecież
Po tym jak Wisełka ligi nie wygrała, tak ją to wkurzyło że Polskę zalała
Odtąd cała Polska będzie się modliła, by Wisełka zawsze Mistrzem Polski była
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów