The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TOMAY1979
Banita

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2010, 11:42
gigant napisał(a):Wyświetl post
Masz bilet na dzisiejszy mecz? Jesli nie, to pędź do WŚ i przestań wypisywać głupoty. Jeśli bilet już masz, wyjdź na spacer i zastanów się czy odpowiedniemu klubowi kibicujesz.

Skąd sie biora tacy ludzie?
Na pewno nie z przed telewizora bo nasza polska lige sledze juz od dawna i nie kazdy sie napina ...jak wiekszosc tutaj kibicow Wisly Krakow jestem bardziej obiektywny moze od innych a nie kazdy mysli tylko na zasadzie wrogosci lecz aspektu bardziej sportowego .
p.s
KIBCUJE LECHOWI ALE SIE NIE NAPINAM
POZDRO DLA TYCH NORMALNYCH KIBICOW
Odpowiedz cytując
TOMAY1979
Banita

Stary 17.09.2010, 11:43
lucekj napisał(a):Wyświetl post
nie ma to jak dobra wymówka,

już to wiedze jak w innych poważnych ligach odwołują mecz bo jakiś koncert będzie
l
Calkiem niedawno przelozyli mecz Legi bo grala mecz towarzyski z Arsenalem i tez bylo ok
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 17.09.2010, 11:49
TOMAY1979 napisał(a):Wyświetl post
Z calym szacunkiem dla Was skad wiecie komu ja kibicuje?
ja pisze ogolnie wiem jakie sa kosy i uklady bo jestem kibicem Lecha teraz to z calym szacunkiem przyznam ale tez bede kiicowal kazdej innej druzynie Polskiej w pucharach moze tez tym sie roznimy od siebie nie kazdy moze strawic to ,ze np.druzyna przeciwna gra w pucharach.
Mogłeś od razu napisać, ze jesteś ulubionym daniem stonki, a nie bredzic o jakichś punktach do rankingu. To forum jest wieeelkie i pomieści także kibiców innych druzyn. Tutaj poklasku dla Amiki wiele nie znajdziesz, wiec nie szukaj na siłę.

Ps. Strasznie ciasno musicie mieć na forum Wary Lecha, skoro tak lgniecie na to forum a nie na parchate.
Odpowiedz cytując
studio2
Banita

Od: 03.2009

Stary 17.09.2010, 11:50
nie ma to jak dobra wymówka,

już to wiedze jak w innych poważnych ligach odwołują mecz bo jakiś koncert będzie
Nie ma to jak glupi komentarz;-) Stadion nie jest Lecha wiec to miasto decyduje co i jak bedzie sie odbywalo na stadionie miejskim, koncert Stinga aby sie mogl odbyc musial miec zbudowana scene + reszta udziwnien. Rozumiem ze miedzy scena mieli grac pilkarze?

Tomay nie pograzaj sie bardziej.
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 17.09.2010, 11:54
Odkupie bilet na G, lub F w odpowiedniej cenie. Priv.
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 17.09.2010, 12:06
gigant napisał(a):Wyświetl post
Mogłeś od razu napisać, ze jesteś ulubionym daniem stonki, a nie bredzic o jakichś punktach do rankingu. To forum jest wieeelkie i pomieści także kibiców innych druzyn. Tutaj poklasku dla Amiki wiele nie znajdziesz, wiec nie szukaj na siłę.

Ps. Strasznie ciasno musicie mieć na forum Wary Lecha, skoro tak lgniecie na to forum a nie na parchate.
Odpowiedz cytując
TOMAY1979
Banita

Stary 17.09.2010, 12:10
studio2 napisał(a):Wyświetl post
Nie ma to jak glupi komentarz;-) Stadion nie jest Lecha wiec to miasto decyduje co i jak bedzie sie odbywalo na stadionie miejskim, koncert Stinga aby sie mogl odbyc musial miec zbudowana scene + reszta udziwnien. Rozumiem ze miedzy scena mieli grac pilkarze?

Zgadza sie ale zapomniales dodac ,ze zarzad Lecha prowadzi juz od jakiegos czasu rozmowy w sprawie najmu stadionu co do kwoty za dzierzawe tyle ze nic nie moze wskurac i musi poczekac do konca roku na operatora stadionu dopiero wtedy bedzie wiadomo za jaka kase beda mogli korzystac z stadionu .
http://wielkopolska.naszemiasto.pl/a...ci-z,id,t.html
Odpowiedz cytując
mt_kielce
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 17.09.2010, 12:16
Śmieszy mnie porównywanie wyniku Amici choćby do naszego wyniku z Lazio, tutaj Amica miała więcej szczęścia niż umiejętności, a my o ile dobrze pamiętam to prowadziliśmy grę, no i gdyby nie nasz wspaniały o zgrozo Andżelo Ig w pakiecie z Jopem , to wynik byłby lepszy

Odpowiedz cytując
cieniek
Member

Stary 17.09.2010, 12:22
Śmieszne to akurat jest to jak niektóre skrzaty starają się deprecjonować wynik Lecha, który ewidentnie ich uwiera. Równie dobrze, można bredzić, że gdyby nie kompletnie beznadziejny wczoraj Arboleda wynik byłby lepszy. Ochłoń.
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.09.2010, 12:30
mt_kielce napisał(a):Wyświetl post
Śmieszy mnie porównywanie wyniku Amici choćby do naszego wyniku z Lazio, tutaj Amica miała więcej szczęścia niż umiejętności, a my o ile dobrze pamiętam to prowadziliśmy grę, no i gdyby nie nasz wspaniały o zgrozo Andżelo Ig w pakiecie z Jopem , to wynik byłby lepszy
Dokadnie my wtedy gralismy o 1/4 Pucharu Uefa.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
cieniek
Member

Stary 17.09.2010, 12:39
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
Dokadnie my wtedy gralismy o 1/4 Pucharu Uefa.
Ło, to już mi lepiej. Możemy sobie nawet dziś z Korona przegrać bo kiedyś zagraliśmy dobry mecz w 1/8 P. Uefa. Wiadomo, że jesteśmy najlepsi na zawsze.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.09.2010, 12:45
Wynik świetny, bez dwóch zdań.
Ale jakoś tak mi się zdaje że po takim wyniku już żaden zespół nie wyjdzie tak zblazowany na Lecha, bo Juve ewidentnie wyszła z myślą że grają z no name'ami nie wiadomo skąd, i mecz sam się wygra. Następni przeciwnicy już sobie na to nie pozwolą, szczególnie Salzburg i Juve w rewanżu, bo jakie jest podejście do PUEFA gwiazdorów z ManCity ciężko powiedzieć, ale angielskie zespoły raczej nie są takimi minimalistami jak Włosi.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 17.09.2010, 13:01
TOMAY1979 napisał(a):Wyświetl post
Na pewno nie z przed telewizora bo nasza polska lige sledze juz od dawna i nie kazdy sie napina ...jak wiekszosc tutaj kibicow Wisly Krakow jestem bardziej obiektywny moze od innych a nie kazdy mysli tylko na zasadzie wrogosci lecz aspektu bardziej sportowego .
p.s
KIBCUJE LECHOWI ALE SIE NIE NAPINAM
POZDRO DLA TYCH NORMALNYCH KIBICOW
O kolega sie ujawnił
Idź na forum Lecha i ogłoś tą radosną nowinę.
A jak by Cie bili to też powiesz że jesteś tym "normalnym" kibicem co kibicuje wszystkim polskim drużynom w pucharach ?
To jest życie, trzeba sie odnaleść w tych realiach i znać swoje miejsce w szeregu. Albo jesteś biały albo czarny, nie można być szarym. Trzeba sie opowiedzieć po której sie jest stronie, jedynie przed TV można sobie być "za wszystkimi". W takim razie nie jesteś nawet kibicem tylko typowym małoszowcem, tylko obecnie pewnie już zmieniłeś na Kubice, bo Małysz słabo skaka. A jak Kubica nie jest na podium to akurat może Lech wygra mecz to jemu wtedy trzeba kibicować przez pare dni. No ale jak mu w lidze nie pójdzie to może coś Wisła wygra i na ten tydzień to trzeba być kibicem Wisły i zarejestrować się na ich forum. Nie no masakra, fajny koleś jesteś.

KONIEC TEMATU. KONIEC OT.
Powód: ortografia
Ostatnio edytowane przez julo : 17.09.2010 o godz. 13:17.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.09.2010, 13:09
mt_kielce napisał(a):Wyświetl post
Rownie dobrze poznaniacy moga powiedziec, ze gdyby nie Kotorowski i Arboleda to wynik bylby lepszy
Skonczcie ta zalosna dyskuje i bezsensowne licytacje bo sie tylko kompromitujecie.
Wynik Lech poszedl w swiat i robi wrazenie czy sie komus gra podobala czy nie (bo nikt na to nie patrzy),
a Juve mimo, ze w kryzysie to uznana firma.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.09.2010, 13:19
Gratulacje dla Lecha. Czekam na to co pokażą dalej. W lidze racze nic nie zwojują przy takiej ławce i natężeniu meczy o stawkę.
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.09.2010, 13:28
Raphael napisał(a):Wyświetl post
Ten sam Debreczyn co kilka godzin temu przegrał 0:5 u siebie z Metalistem Charków w LE?
Tak, dokładnie ten sam. Teoretycznie to my jestesmy 10-15 liga Europy. Ale w praktyce mamy Iwańskiego, Łobodzińskiego i innych ....usiów.

Raphael napisał(a):Wyświetl post
ale wg mnie bezwzględnie najlepszym meczem polskiej drużyny w pucharach w ostatnich 15 latach jest wygrana na dawnym Arena auf Schalke 4:1.
Cóż, ja wyżej cenię wyeliminowanie mistrza Anglii i półfinalisty LM z poprzedniego sezonu. Ale nie dogadamy się, bo jesteśmy z innych kościołów.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 17.09.2010 o godz. 13:32.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 17.09.2010, 13:33
studio2 napisał(a):Wyświetl post

nie, mogą grać na jakims innym stadionie, nie wiem czy Warta spelnia wymogi, ale mozna tam

co to kogo obchodzi koncert?

rw88 napisał(a):Wyświetl post
Warta tak spełnia wymogi, że sama gra na Miejskim...

to prze kozaki są jak grają przez cały weekend :]
Ostatnio edytowane przez lucekj : 17.09.2010 o godz. 13:50.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 17.09.2010, 13:40
nie, mogą grać na jakims innym stadionie, nie wiem czy Warta spelnia wymogi, ale mozna tam

Warta tak spełnia wymogi, że sama gra na Miejskim...
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.09.2010, 13:43
Lech wczoraj mnie zaskoczył, a już najbardziej ta ostatnia bramka Rudnevsa Całkiem spoko się oglądało, chociaż Kolejorz grał raczej z kontry, a wszelkie ciekawsze akcje przeprowadzało Juve. Mimo wszystko chyba powinniśmy się cieszyć z takiego wyniku, bo to zawsze jeden punkcik z takim klasowym zespołem na wyjeździe. W Poznaniu Lechici mają szansę pokonać Juventus, ale zobaczymy jak będzie.
Powód: literówka ;d
Ostatnio edytowane przez gypsy : 17.09.2010 o godz. 13:43.
Odpowiedz cytując
darekolsztyn
Banita

Od: 01.2007

Stary 17.09.2010, 15:17
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Wynik Lech poszedl w swiat i robi wrazenie czy sie komus gra podobala czy nie (bo nikt na to nie patrzy),
a Juve mimo, ze w kryzysie to uznana firma.
Zgadzam się w 100 %, Lechowi gratuluję wyniku. Wynik idzie w świat i robi wrażenie
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.09.2010, 15:40

to prze kozaki są jak grają przez cały weekend :]
Chyba nie zrozumiałeś. Miejski Lecha = Miejski Warty. Obydwie drużyny grają na tym samym stadionie
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 18.09.2010, 00:34
Czy ktoś może zauważył w piątek około 11:20-11:30 na ulicy Czarnowiejskiej autokar Borussii Dortmund?
Odpowiedz cytując
Raphael
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.09.2010, 14:45
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Cóż, ja wyżej cenię wyeliminowanie mistrza Anglii i półfinalisty LM z poprzedniego sezonu. Ale nie dogadamy się, bo jesteśmy z innych kościołów.
Ja tylko oceniałem pojedyncze mecze polskich drużyn w Europie. Legia wygrała 1:0 z Balckburn u siebie. Zresztą Wisła też nie dawno wygrała z późniejszym zdobywcą LM (tak, wiem wynik dwumeczu był już rozstrzygnięty - jednak Barca wystawiła najsilniejszy w miarę skład).

Z Schalke, czołową niemiecką drużyną, to był POGROM i to na ich stadionie. Żadna polska drużyna nie upokorzyła innej ekipy z absolutnie czołowej ligi europejskiej tak jak wtedy. Dlatego wyżej cenię to zwycięstwo niż 1:0 Legii z Balckburn czy Wisły z Barcą.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.09.2010, 17:39
Ceny biletów na spotkanie Lech Poznań - Red Bull Salzburg
Kategoria A 90 / 75*
Kategoria B 70 / 60*
Kategoria C 55 / 45*
Kategoria D 45 / 38*

*Cena biletu dla posiadaczy karnetu Jesień 2010 I Tura

http://www.lechpoznan.pl/art,65,ceny.htm

więc tak źle nie jest (nie są po 150zł)
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.09.2010, 17:54
sq napisał(a):Wyświetl post
więc tak źle nie jest (nie są po 150zł)
No dobra, ale też jednak klasa przeciwnika nie jest aż taka wysoka. Na Juve czy City na pewno będzie drożej
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.09.2010, 18:02
Myślę że kompletu nie będzie.
Jednomeczowcy nie zapełnią trybun kategorii A. Więc może łącznie będzie na stadionie ze 30-35tys. I żeby zapełnić na Man City i Juve - utrzymają ceny z RB
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.09.2010, 18:18
Dla porównania w podobnych cenach są bilety na Legia-Lech
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 20.09.2010, 18:19
Ceny na Juve i MC będą x2!
Zobaczycie
Odpowiedz cytując
Nowohucki
Junior Member

Stary 20.09.2010, 18:47
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Ceny na Juve i MC będą x2!
Zobaczycie
To wszystko zależy o tego meczu Lechowi bardziej się opłaca nie zapełnić to utrzymają ceny.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 20.09.2010, 19:47
Liczyłem wcześniej, że na mecze z Juve i MC ceny będą w granicach 120-180, a na RBS 1/3 tej ceny
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów