|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli się nie mylę to jest teren należący do zakonu, który ten skrawek ziemi wycenił na 1 mln polskich złotówek.....
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
czy zaczeto ukladałac juz krzeselka na zachdniej?ma ktos jakies informacje?pytam bo na ostatniej konferencji mówiono ze zaczna ukladac od polowy wrzesnia
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Artykuł pisał dziennikarz z POZnan*a, nie siedzi on w temacie stadionu Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Widzę, że używanie sarkazmu na forum jest ryzykowne bo od razu Cię o coś posądzą
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Oprawa, teraz można sobie tylko wyobrazić ile to jest roboty przy niej, oby tylko nie padało. I niech Ci, którzy przez cały mecz zamierzają siedzieć cicho niech chociaż na czas oprawy wstaną, podniosą kartonik, czy tam flagę, to potrwa minutę, nie umrzecie od tego,a efekt wizualny będzie dużo lepszy, wystarczy że parę osób zle uniesie kartonik czy coś innego i oprawa dużo traci na wartości, to jest praca wielu osób od rana do wieczora i uszanujmy, uszanujmy to, a efekt na pewno będzie bardzo dobry
Ostatnio edytowane przez aNouc : 17.09.2010 o godz. 11:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Podbijam pytanie, czy wie ktoś kiedy jest najbardziej realny termin rozpoczęcia układania krzesełek?
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.krakow.pl/aktualnosci/231...rezydenta.html można sobie będzie poużywać.... Do zobaczenia
E15 16 182 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
patrząc na trzecią kamerkę widać wyraźnie, że rozkładają elektroniczne bandy reklamowe. Chyba jednak ktoś zadbał o tę kwestię
![]() ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ja już uczestniczyłem w 3 takich chatach - nigdy nie przepuszczono niewygodnego pytania.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
wyglądają tak samo jak te, co był na reprezentacji podczas meczu. Poza tym, gdyby to były zwykłe bandy, to chyba jakieś reklamy by były na nich przyklejone
![]() Jak sobie tak przypominam, to przed meczem reprezentacji te bandy też układali w dniu meczu. Na treningi były rozłożone zwykłe bandy oranża. ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapewne Wisła wypożyczyła. Dobrze, że się pojawią, na takie zwykłe trochę głupio patrzeć teraz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A tak swoją drogą czy nikt w klubie czy wśród SKWK nie może podać informacji co i kiedy ruszy z D, czemu nic tam nie robią?Ja juz nie wymagam jak na stronach legii informacji z budowy codziennie ale czy to taki problem dla klubu żeby sie dowiedzieć co jest grane? to samo jakieś kilku zdaniowe wzmianki podczas fotorelacji które zwykle wprowadzają zamieszanie (vide daszki na pawilonem itp).Niby jest od 2 miesięcy nowy dyr ds.marketingu i nie mógł jednego człowieka przeznaczyć do komunikacji kibice-polimex,zikit.?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Stosunki Wisły z inwestorem najlepsze nie są, skoro nic nie piszą o terminach czy jakichkolwiek brakujących rzeczach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sam sobie odpowiedziałeś - po co mają informować, skoro nikt nic z północną nie robi, nic się nie zmienia, a temat jest de facto martwy po odwołaniu ostatniego przetargu?
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wejście na E22 to koszmar. Na reprze byłem na E11, wchodziłem godzinę przed meczem ok. Ale dzis co się wyprawiało przed E22 to żenada. Ludzie oburzeni, w końcu otworzyli dodatkowe drzwi i Ci co stali osttani nagle wbili się do nich, bez kołowrotków bez niczego. Dużo pracy przed nami żeby to wszystko wyglądało jak na zachodzie, niestety...... i skąd tyle ludzi na schodach, a na D prześwity....
Ostatnio edytowane przez Enrico2000 : 17.09.2010 o godz. 22:06.
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Najlepsze kołowrotki na tym stadionie to ochroniarze przerywający bilet zajebista przepustowość około 300osób w 5 minut(lepszych nie ma na całym świecie,brawo dla magistratu)
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja byłem na E21 i wchodziłem całe 5 minut około godziny 19:20 podobnie z wyjściem nie było żadnego problemu natomiast co do stadionu to wrażenia bardzo pozytywne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
O tej porze może nie ale już o 19:45 lekki sie zaczoł...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Bo ludzie mysleli ze jak przyjdą 15 min przed meczem to wszyscy wejdą na raz. O 1930 nawet połowa trybuny nie była zajęta gdy cała D już była stłoczona. Żenada to jest postępowanie ludzi którzy myślą że jak przyjdą na chwilę przed meczem to wejdą bez problemow
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Generalnie oprócz tego że tak duży sektor jak E23 dzieli wejście jeszcze z innym (na dokładkę otwarta była tylko połowa kołowrotu) to można określić tylko jako efekt pracy pijanego architekta. Każdy z dolnych sektorów, sporo mniejszych od tych górnych, ma osobne wejście z pełnym podwójnym kołowrotem. W efekcie przez cały czas oczekiwania do bramki na E13 nie widziałem kolejki dłuższej niż kilkuosobowa. Byłeś pod E, widziałeś jak się tam wchodziło? Jak nie, to nie pisz bzdur. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ale sie zaraz na mnie w....icie. Ale co tam.
Uważam że stadion powinien być cały otwarty a na trybunę zachodnią należało wpuścić ludzi. Dlaczego? Bowiem ludzie nie potrzebują krzesełek, stoją mecz cały. Po co więc mają być krzesełka, lepiej bez nich i taniej i więcej ludzi wejdzie. A tak całkiem poważnie, przez kilkanaście lat chodzenia, zaczynam mieć ochotę siąść na meczu. Mam nadzieję, że jak się wszystko otworzy to spokojnie kupię takie miejsce. Cena nie gra roli. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja wchodziłam lekko ponad godzine przed meczem na E25 i rewelacja szybko bez kłopotów,
Stadion robi wrazenie, nie widać odległości tych sławetnych 17 metrów, na pewno kłuje w oczu brak telebimów, |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|