The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2010, 20:03
igortsw napisał(a):Wyświetl post
Ogólnie po bramce na 3:2 nie wierzyłem że Lech jest wstanie jeszcze coś wykombinować, Rudnevs oddał uderzenie życia.
Ja też nie, dlatego że wyszedłem z założenia, że polskie ekipy nie podnoszą się w sytuacji, gdy miały korzystny wynik na wyjezdzie i potem przegrywają. Zazdroszcze euforii Kartoflom na trybunach.

Przypomina mi się Norwegia Polska 2-3 i Portugalia Polska 2-2

Bebeto - mają Bet and Clica, a to zakazane zgodnie z tuskową ustawą hazardową. Ale o ile mnie pamięc nie myli to kiedyś Milan grał z Bayernem bez takiej reklamy, bo w Bawarii jest cos takiego zakazane - coś w ten deseń.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post
A mnie zastanawia co Lech/Amica zrobi z reklamami na koszulkach Juve gdy ci będą grali w Polsce, zaryzykują możliwość grzywny czy dadzą walkowera?
a co to ma do tego ?
Odpowiedz cytując
Nowohucki
Junior Member

Od: 09.2010

For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Brawo! Absolutnie fantastyczny wynik. Ci ktorzy pisza, ze Juve jest slabe...co powiedza o Lechu? Przeciez w ostatnich spotkaniach poznaniacy grali fatalnie.

Kotorowski zawalil napewno 2 bramki, a co do strzalu Del Piero to 50/50...bez bramkarza nie da sie wygrywac na tym poziomie.

Gratulacje.
Moim zdaniem zawalił tylko 2. Pierwsza to ewidentny błąd Arboledy i Kotorowski nie wiedział co się dzieje... Z racji że bramki z dupy to uważam że remis to wynik oddający sytuację. Trzecia bramka to trudno mi ocenić ale klasowy bramkarz by pewnie wyciągnął.
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.09.2010, 20:04
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Gardze nimi, ale są jedyną drużyna, która w ostatnich 2-3 latach pokazuje cokolwiek z druzynami, których nazwy coś mówią. 3-3 na Juve, z hattrickiem napastnika to tytaniczny wynik jak na nasz pesudofutbol.
Bez przesady, Wisła wygrała nie tak znowu dawno z Barceloną drugi mecz. Fakt, że ten wynik nie dawał nam awansu nie przeszkadza stwierdzeniu, że i Wisła pokazała w tym meczu "cokolwiek".
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
zazdroszczę im takeigo gracza jak Rudnevs, a z Węgier przeciez blizej do Krakowa niz Poznania
Ten gosc jest lepszy nie Lewandowski.
Racja, Rudnevs jest świetny jak tak dalej pójdzie to już w zimowym okienku może opuścić poznań i odejść do jakiegoś bardzo silnego klubu. Fajnie jakby udało się nam wytropić kogoś jego pokroju. Z Riosa będziemy mieli duży pożytek powinniśmy go wykupić mimo to nie jest to typowy snajper, a takiego nam potrzeba...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

bebeto napisał(a):Wyświetl post
Możesz przetłumaczyć
rowniez prosze
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 16.09.2010, 20:05
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Bez przesady, Wisła wygrała nie tak znowu dawno z Barceloną drugi mecz. Fakt, że ten wynik nie dawał nam awansu nie przeszkadza stwierdzeniu, że i Wisła pokazała w tym meczu "cokolwiek".
Sranie w banie, tu jest pierwszy mecz, o coś. Tamto było prawie jak u nas Arsenal.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 16.09.2010, 20:07
Sranie w banie, tu jest pierwszy mecz, o coś. Tamto było prawie jak u nas Arsenal.
Prawie robi wielką różnicę. My Barcelony nie zapraszaliśmy.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Możesz przetłumaczyć
A ustawy o zakazie reklamowania stron bukmacherskich już nie ma?
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ja się pytam w ogóle, co na tym forum robi kibic Legii ?
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 16.09.2010, 20:08
Od czasu naszego 3-3 z Lazio pierwszy taki mecz dla Polskiej piłki klubowej :]
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Kotorowski po tym meczu to powinien bronić ale krzyża !
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
Mahazel888
Senior Member

Od: 09.2005

Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post
A mnie zastanawia co Lech/Amica zrobi z reklamami na koszulkach Juve gdy ci będą grali w Polsce, zaryzykują możliwość grzywny czy dadzą walkowera?
Teoretycznie to urzad celny powinien im kare wlepic za reklamowanie bukmacherki.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 16.09.2010, 20:09
Titto napisał(a):Wyświetl post
Mowi prawde ?

szlaQ napisał(a):
Od czasu naszego 3-3 z Lazio pierwszy taki mecz dla Polskiej piłki klubowej :]
W miedzyczasie byl jeszcze Groclin.
Nie robmy z siebie nadetych bufonow. Zagrali bardzo dobry mecz, zasluzyli na ten punkt, na obecna chwile sa o wiele lepsi. Czas dziala na nasza korzysc, trzeba wierzyc w coraz lepsza gre i ze to my za rok bedziemy sie tak cieszyc.
Ostatnio edytowane przez Wasiu : 16.09.2010 o godz. 20:13.
Odpowiedz cytując
Hrluc
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 16.09.2010, 20:11
No,ładnie.Możemy pozazdrościć.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Stary 16.09.2010, 20:11
Titto napisał(a):Wyświetl post
A co to jest zabronione, aby kibic innej drużyny wypowiadał się na forum ?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 16.09.2010, 20:12
Nienawidzę ich, ale to jedyna drużyna, która w ostatnich latach gra regularnie w pucharach przy tym się nie kompromitując. A czasem nawet robiąc wynik ponad standard naszej ligi. I za to brawo. Tyle im trzeba oddać.
..
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.09.2010, 20:12
Poczekam jeszcze z godzine. Bedzie wiecej banow do rozdania dla "fanow polskiej pilki i rankingow".
Bylo proszone tysiac razy. Bylo apelowane dziesiec tysiecy razy. Bylo zakazywane milion razy. Teraz bedzie banowane skoro macie to w dupie, nie czytacie i nie stosujecie sie do ustalen.
Bany beda do czasu odpadniecia Amiki z pucharow wiec modlcie sie ci ktorzy bany dostana zeby z grupy nie wyszli bo inaczej macie odpoczynek od forum do lutego

Za dyskusje i komentarze odnosnie tej decyzji, ktora sami wymusliscie pare tygodni temu i ordynarnie ja teraza ignorujecie bany beda dwa razy dluzsze.
Uznanie dla wyniku owszem, euforia - nie bedzie tutaj tolerowana bo oznacza to ze ktos pomylil strone internetowa.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 16.09.2010 o godz. 20:16.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 16.09.2010, 20:13
No i właśnie to mnie zastanawia czy zaryzykują grzywnę czy odpuszczą ten mecz
Ustawa o grach chazardowych napisał(a):
"Art. 110a. § 1. Kto, wbrew przepisom ustawy, zleca lub prowadzi reklamę lub promocję gier cylindrycznych, gier w karty, gier w kości, zakładów wzajemnych lub gier na automatach, umieszcza reklamę takich gier lub zakładów lub informuje o sponsorowaniu przez podmiot prowadzący działalność w zakresie
takich gier lub zakładów, podlega karze grzywny do 720 stawek dziennych.

§ 2. Tej samej karze podlega kto czerpie korzyści z reklamy lub promocji gier cylindrycznych, gier w karty,
gier w kości, zakładów wzajemnych lub gier na automatach zlecanych lub prowadzonych wbrew
przepisom ustawy, z umieszczania reklamy wbrew przepisom ustawy albo informowania o sponsorowaniu
przez podmiot prowadzący działalność w zakresie takich gier lub zakładów."
Teoretycznie zgodnie z ustawą Lech/Amica może zostać wykreślony z rejestru sądowego. Jak dla mnie bardzo ciekawa sytuacja ;]
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Stary 16.09.2010, 20:13
Donki napisał(a):Wyświetl post
A co to jest zabronione, aby kibic innej drużyny wypowiadał się na forum ?
Kiedy on bzdury pisze.
Nie prawdę.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 16.09.2010, 20:14
Widze ze znowu sie zaczyna...

Juve jest teraz w slabej formie, kazdy kto interesuje sie Serie A wie o co chodzi. Nie zmienia to jednak faktu ze Lech zagral kapitalny mecz, mimo ze w obronie sporo bledow ale Juve nie umialo z tego skorzystac.

Gdyby Lech gral z takim zebem i zaangazowaniem w lidze, to mogliby zdemolowac wiekszosc zespolow.

Meczu z Barcelona nie ma co porownywac bo to totalnie inna sytuacja. Ten wynik ma znaczenie w koncowym rozrachunku , tamten nie mial.

Pytanie sie co robia kibice Legii na forum Wisly nadaje sie do Lapu Capu Nie wszedzie kolego jest kacik wzajemnej adoracji

Brawo dla Lecha za gre do konca i ladny wynik.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.09.2010, 20:15
nie cierpię tych Kartoflarzy, ale kuźwa zazdroszczę im mądrego zarządu, który z głową buduje drużynę. Gdyby mieli solidnego, zagranicznego szkoleniowca, to w ekstraklasie na większość spotkań mogliby wystawiać drugi skład.

0 22 ma rację, tamten mecz z Barcą był już o pietruszkę. Owszem, zagraliśmy tego dnia kapitalnie, ale... no właśnie, ale nie zagraliśmy tak na Camp Nou.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 16.09.2010, 20:17
kreseq, sprawdź za oknem czy nie pada deszcz . . . co do meczu, manuel uwaźaj arboleda powinien dać sobie spokój z piłką.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Stary 16.09.2010, 20:17
Elendil napisał(a):Wyświetl post
nie cierpię tych Kartoflarzy, ale kuźwa zazdroszczę im mądrego zarządu, który z głową buduje drużynę. Gdyby mieli solidnego, zagranicznego szkoleniowca, to w ekstraklasie na większość spotkań mogliby wystawiać drugi skład.

0 22 ma rację, tamten mecz z Barcą był już o pietruszkę. Owszem, zagraliśmy tego dnia kapitalnie, ale... no właśnie, ale nie zagraliśmy tak na Camp Nou.
Tak samo liczył się do rankingu jak ten dzisiejszy Juve-Lech.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 16.09.2010, 20:18
Kiedy on bzdury pisze.
Nie prawdę.
Polemizuj z tą 'nie prawdą' albo zbastuj. Nawet Twoi kumple po szalu się ze mną zgadzają.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 16.09.2010, 20:19
Macie gdzies wszystkie bramki z tego meczu?
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 16.09.2010, 20:22
Rudnevs z całym szacunkiem to do Lewandowskiego trochę mu brakuje. Po prostu mu mecz wyszedł.

Lech niech gra, niech walczy dalej, niech nawet awansuje. Ważne, żeby w lidze był wypruty.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 16.09.2010, 20:22
johny96 napisał(a):Wyświetl post
kreseq, sprawdź za oknem czy nie pada deszcz . . . co do meczu, manuel uwaźaj arboleda powinien dać sobie spokój z piłką.
Nie rozumiesz ze mozna miec swoje zdanie i licza sie fakty?

Ja nie lubie Lecha ale gratuluje im dobrego meczu, walki do konca i wywiezionego punktu.
Nie chce by wygrywali i pieli sie w gore, ale umiem docenic cos czego nie ma ani Wisla ani Legia w tej chwili.
Chcialbym zeby spadli z ligi ale umiem docenic ze jako JEDYNI nie kompromituja sie w pucharach.
Uwazam ze zyja w innym swiecie, media sie spuszczaja nad ich gra a Borek chyba ma kaplicze z koziolkami i herb Lecha wytatuowany na posladku, ale umiem zauwazyc ze kupili sensownego napastnika ktory nie kopie sie po czole.

Moglbym wymieniac tak bez konca tylko po co ?

Tak bardzo niektorzy nienawidza przeciwnika ze obiektywizmu nie ma w nich za grosz a kazda wygrana/sukces/punkt druzyny przeciwnej obsmiewaja jakby to ich druzyna byla lepsza.

Troszke dystansu do swiata/siebie/klubow i wiecej realnej oceny meczu/sytuacji/gry.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Maciejj
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 16.09.2010, 20:23
wynik robi wrażenie
a gra całkiem całkiem i przyjemna dla oka
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Stary 16.09.2010, 20:26
Polemizuj z tą 'nie prawdą' albo zbastuj. Nawet Twoi kumple po szalu się ze mną zgadzają.
Już pisałem,My Barcy nie zapraszaliśmy,więc nie porównuj meczu z Arsenalem.Drugie zdanie mnie zawstydziło.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów