|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ktos tu wykrakał
Macie rankingowcy 0.250 do rankingu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Leszek wymieniajac Lewandowskiego na Rudnevsa wyszedl sporo do przodu, nie tylko finansowo...
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
wystarczy ze nastukają punkcików dla Wisły za rok
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
! nie sądziłem że to się stanie. pokazali charakter, trzeba im oddac co ich. gratulacje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Powiem tak Rudnevs to jest chyba zawodnik z innej galaktyki. Ciekawe czy do końca sezonu wytrwa w Amice. Bo strzeli jeszcze 2-3 bramki i spokojnie skasują go za 4mln ojro.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
a Wronki jak to Wronki zawsze w ostatnich sekundach muszą strzelić, ale cóż, liczymy na baty w następnych meczach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Brawo! Absolutnie fantastyczny wynik. Ci ktorzy pisza, ze Juve jest slabe...co powiedza o Lechu? Przeciez w ostatnich spotkaniach poznaniacy grali fatalnie.
Kotorowski zawalil napewno 2 bramki, a co do strzalu Del Piero to 50/50...bez bramkarza nie da sie wygrywac na tym poziomie. Gratulacje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
w 88 min. wyłaczyłem, heh
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
No coz, dobry mecz zagrali. Maja teraz swoje 5 minut.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czemu te nasze tępe ch*** nie są w stanie choć pomyśleć o możliwości sprowadzenia takiego zawodnika jak Rudnevs? Ta Amica to jakiś dramat, jest jak wyrzut sumienia dla naszego zarządu ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Prawda?
![]() Gardze nimi, ale są jedyną drużyna, która w ostatnich 2-3 latach pokazuje cokolwiek z druzynami, których nazwy coś mówią. 3-3 na Juve, z hattrickiem napastnika to tytaniczny wynik jak na nasz pesudofutbol. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
poszli jak przecinaki, nie spodziewałem się tego po Polskiej ekipie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Gratulacje dla Lecha. Szacunek im się należy.
![]()
Henryk Reyman - Szacunek na wieki, wzór do naśladowania.
O moja Wisełko nie zdradzę Cię O moja Wisełko nie zdradzę Cię Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS! |
|
|
|
Banita
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bramki ze spotkania: http://egoals.pl/videos/juventus---lech-poznan
PS. daje link do meczu PSV jakby ktos chcial zobaczyc Marcelo: http://egoals.pl/videos/na-zywo sv-vs-sampdoria |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Juventus slaby ale czy to sie komus podoba czy nie ten wynik przejdzie do historii polskiej pilki.
Szacunek. Dobrze w kontekscie prestizu naszej ligi - zresztą nasze zwyciestow na Bułgarskiej będzie lepiej smakować ![]() Nie zazdroszczę Lechitom tego 3:3 i chwil radości jakie teraz mają (przypomina sie nasz remis w Rzymie) ale zazdroszczę im takeigo gracza jak Rudnevs, a z Węgier przeciez blizej do Krakowa niz Poznania ![]() Ten gosc jest lepszy nie Lewandowski. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
gratulacje dla Lecha
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
odszczekuję tamten post, i nawet cieszę się że mam do tego okazję. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc jestem zaskoczony...słabą formą Juventusu. Jednak coś mi się wydaje, że Makaroniarze zlekceważyli trochę Lecha...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jaki mam stosunek do Poznaniaków taki mam, ale z wynikiem 3-3 z Juventusem robi wrażenie i naprawdę, robią to , czego Wisła w niedalkiej przeszłosci w swych najlepszych latach nie potrafiła wykonać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A mnie zastanawia co Lech/Amica zrobi z reklamami na koszulkach Juve gdy ci będą grali w Polsce, zaryzykują możliwość grzywny czy dadzą walkowera?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tottenham też był słaby jak nigdy.
Skoro po wpadkach wiele rozpisujemy się o tym, że polska liga to dno... Polska liga wcale nie jest taka słaba ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Brawo Lech! Dobry mecz i kolejne pkt. do rankingu krajowego.
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ogólnie po bramce na 3:2 nie wierzyłem że Lech jest wstanie jeszcze coś wykombinować, Rudnevs oddał uderzenie życia.
Juve może nie w pełni formy, ale zaimponowali mi stałymi fragmentami gry. Dokładność Del Piero + wysocy skoczni zawodnicy i na tym dzisiaj opierała się gra Juventusu. My mieliśmy swoje 5 minut po 1:0 z Barceloną, Lech ma swoje, po remisie z Juve.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 16.09.2010 o godz. 20:03.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Szacun .Gdyby nie Kotor i Maniek mogliby wygrać ale i tak jestem zaskoczony. Myślałem że Amica dostanie kilka brameczek do koła i pozamiatane a jednak ten sport jest nieprzewidywalny .
Punkcików na fazę grupową LM jeszcze długo Polskie drużyny nie nastukają (obym się mylił) a za rok to Wisła może mieć problemu z rozstawieniem we wcześniejszych fazach i może być ciężej niż w poprzednich dwóch sezonach.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 16.09.2010 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
My za to mamy Żurawskiego i Riosa i żyjmy dalej, że Rios zrobił dobry drybling.....za to inni robią to co do napastnika należy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|