|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak kupowałem bilet koło 12:30 to tylko godzinę stałem, więc nie jest źle ( w porównaniu tymi 5 godzinami jak ludzie stali)
Ciekawe czy konie będą w sobotę ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No, skoro sprzedane 11 tysięcy (szkoda, że nie uściślone,czy to już z FC), to znaczy, że trochę biletów zostanie na piątek i bardzo dobrze. To pokazuje nam też taką realną siłę na meczach zwykłych, że jak przyjdzie te 20 tysięcy to będzie można być zadowolonym. Na mecze topowe i ewentualne puchary zbierze się komplet, a na codzień 20-23 tysiaki to super frekwencja. Chyba, że ceny biletów będą tak obniżone, że po prostu przyjdzie każdy, kto lubi piłkę nożną.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jesli sprzedano juz ponad 11 tys a dzis mamy dopiero wtorek to w pt przed meczem wg mnie beda ostatki.
niewiemy tez cze te 11 tys to wliczone z FC bo oni tez maja sporą pule dla siebie jedynm slowem widac ze mimo fatalnej postawy kopaczy nowy stadion i chec bycia na Reymonta wciąga ,a to jest najwaznjsze.Jest zapotrzeowanie na Wisle ,i to sie liczy konteksie tego ze sasiadka tez niedlugo stadion otwiera. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Tylko ze jak przejdziesz przez kolowroty i kontrole osobista (macanke) to przy samym wejsciu na sektor z korytarza bedzie stal steward (porzadkowy) patrzac na Twoj przypisany sektor Moze byc problem z fruwaniem miedzy G1 a G5 Chyba ze juz na trybunie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No i tym razem mi się udało. Za drugim podejściem. Od godziny 11 kupiłem po 20 minutach, wszystko ładnie i sprawnie. Wygląda na to, że największe oblężenie miało miejsce ostatnie 2 dni.Nie zmienia to jednak faktu, że bilety nadal idą, jak świeże bułeczki i myślę, że do jutra będzie po wszystkim...
![]() Mam nadzieję również, że przed Legią, klub zdecyduje się na przedsprzedaż dla osób z Kartami Kibica. W przeciwnym razie mogą się dziać dantejskie sceny ![]()
Ostatnio edytowane przez Vinci : 15.09.2010 o godz. 12:30.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jeśli rzeczywiścei idą jak świeże bułeczki to jutro biletów już nie będzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
No i oczywiście o możliwości płacenia kartą w WŚ też warto pamiętać. Skoro nawet w Żabce jest taka możliwość...;-) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Powinno zostać tak jak jest na razie. ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powinni najpierw sprzedawac tym co mieli karnety w Sosnowcu i na SS,a potem posiadaczom Kart Kibica,a potem pozostalym.
Karty Kibica mozan bylo wyrabiac juz od dosc dawna,wiec kto chodzil wczesniej na Wisle powinien miec taka karte. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I to przez ładnych kilka lat. Pamięta ktoś, kiedy je wprowadzili? 4-5 lat temu?
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
w 2006.
ktoś mnie uprzedził. ![]()
Ostatnio edytowane przez puzzy : 15.09.2010 o godz. 14:13.
![]()
Wola Wierna Wiśle!!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jeśli mnie pamięć nie myli to było dawno temu i od tego czasu wiele młodych osób (takich jak ja) zaczęło o wiele aktywniej chodzić na Wisłę (kilka meczów w Sosnowcu, komplet na SS). Próbowałem wyrabiać kartę, ale cały czas mówiono mi, że nie ma sensu bo lada chwila będą nowe. Dopóki nie umożliwią wyrabiania kart, powinno być tak jak teraz.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie .......ić, tylko ruszać po bilety, bo panowie z budki przed WŚ i w WŚ chyba się dzisiaj trochę nudzą. Przejeżdżałem godzinę temu koło Reymonta, los chciał, że miałem kasę, kupiłem bilet bez kolejki, no i teraz wypada czekać na piątek.
Z tego, co zerknąłem na kartkę to stan na 8.00 wskazywał brak biletów na G, górną część F (poza F24), i parę sektorów E. Narożnik zwany D cały dostępny. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jeżeli ktoś z okolic Jordanowa i Spytkowic wybiera się w piątek na mecz to zapraszam na PW. Mamy kilka wolnych miejsc w transporcie. Sry za offtop.
![]()
Rabka-Zdrój.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dostałem odpowiedź na pytanie wysłane do klubu, że wprowadzenie systemu sprzedaży biletów przez internet jest planowane od początku rundy wiosennej, a może nawet wcześniej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A dwie ostatnie trybuny "planują" otworzyć w listopadzie tego roku.
Jak nie zobaczę to nie uwierzę. To miasto i klub nauczyły mnie postępować jak niewierny Tomasz |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
o godzinie 13:00 kupilem bilet bez kolejki. E13,E14,E22,E23,24,E25 juz nie bylo na E12 najwyzszym rzedem do kupienia byl 9 rzad na E14 11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Na godzinę 16.30 kolejka wynosiła raptem kilka osób więc kto jeszcze nie nabył biletu niech spokojnie zawita do WŚ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie drodzy koledze otóż takie czy mój siostrzeniec (14 lat) może kupić bilet sobie i mi ? . Wiem że potrzeba pesel i tylko tyle . Stwarzają jakieś problemy czy raczej nie ? ;]
![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Oczywiście, że może.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cieszy mnie, że klub dokręca śrubę pomimo takich kolejek w pierwsze dwa dni sprzedaży. Nie osiada na laurach. Powstają plakaty, filmiki, newsy zachęcające do przyjścia na mecz. Oby tak dalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że pan u którego kupowałem bilet (pierwsze okienko w dostawionym baraku od strony WŚ) zmyślał trochę, że na jakiś sektor nie ma już biletów... Dlatego kupiłem na sąsiedni. Myślę, że mogą tak robić, żeby zapewnić możliwe regularne "zasiedzenie" stadionu, aczkolwiek nie podoba mi się to
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|