The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2010, 17:15
fialo napisał(a):Wyświetl post
Chyba oszalałeś, każdy może kupić, pierwszy raz na mecz idziesz
Nie idę pierwszy raz,tylko zawsze brat mi kupował, ale to już nieważne, 9 biletów kupionych !
Zero straconego czasu w kolejce,zostało jeszcze masę biletów więc kupujcie ;]
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.09.2010, 18:30
Ciekaw jestem komunikatu dzisiaj wieczorem lub jutro rano, jak się sprzedaż kształtuje..

P.S. Jeśli ktoś ma wolny bilet na G (dawne E) to niech pisze na priv. Na pewno się dogadamy
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 14.09.2010, 19:39
Dzisiaj byłem przed Reymonta o 9:20 myślałem,że beda pustki, a tu już na wstępie grubo przed otwarciem 40 osobowa kolejka... Ludzie biorą raczej nie jeden, dwa czy nawet trzy bilety... Gość za mną brał 24 bilety
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
Norek28
Member

Od: 11.2008

Stary 14.09.2010, 19:40
A wiecie może czy na F poszły już wszystie wejściówki? Czy jutro zaraz koło godziny 11 jeszcze będzie się w stanie dostać ?
Odpowiedz cytując
lucas1906
Member

Od: 05.2010

Stary 14.09.2010, 19:46
Witam, mam do was panowie takie pytanie. Kolega miał załatwiony bilet z fanclubu. Podał swoje dane i pesel.
Kwestia jest taka, że nie da rady jechać i ja chciałbym odkupić od niego bilet.

Czy mogę mieć jakieś problemy przez to przy wejściu... sprawdzanie danych, ewentualnie czytanie z listy osoby, które były zapisane. Czy raczej nie jest to praktykowane, a podawanie danych jest poprostu pewnym zabezpieczeniem z ich strony.

z góry dzieki za info
Odpowiedz cytując
arytmetyk
Member

Od: 08.2010

Stary 14.09.2010, 20:08
Cytat:
A wiecie może czy na F poszły już wszystie wejściówki? Czy jutro zaraz koło godziny 11 jeszcze będzie się w stanie dostać ?
Powinieneś dostać, nie było jakiegoś wielkiego oblężenia, chociaż F to mały sektor faktycznie. najepiej o 11 zadzwoń do WŚ czy są jeszcze, jak są to jedź.
Cytat:
Czy mogę mieć jakieś problemy przez to przy wejściu... sprawdzanie danych, ewentualnie czytanie z listy osoby, które były zapisane. Czy raczej nie jest to praktykowane, a podawanie danych jest poprostu pewnym zabezpieczeniem z ich strony.
[tu byly bzdury ale juz nie ma]
Ostatnio edytowane przez arytmetyk : 14.09.2010 o godz. 20:28.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 14.09.2010, 20:11
arytmetyk napisał(a):Wyświetl post
Powinieneś dostać, nie było jakiegoś wielkiego oblężenia, chociaż F to mały sektor faktycznie. najepiej o 11 zadzwoń do WŚ czy są jeszcze, jak są to jedź.

NIestety, to jest praktykowane. Bilet jest imienny i kradziony/sprzedany/pozyczony staje sie bezwartosciowy.

I co do biletów to nie wiem jak FC ale tak to danych nie sprawdzaja, wiec nie pisz bzdur
Odpowiedz cytując
Co za typ
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 14.09.2010, 20:13
arytmetyk napisał(a):Wyświetl post

NIestety, to jest praktykowane. Bilet jest imienny i kradziony/sprzedany/pozyczony staje sie bezwartosciowy.

Chyba koledze sie cos pomylilo wejdzie bez problemu
...WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE...
Odpowiedz cytując
lucas1906
Member

Od: 05.2010

Stary 14.09.2010, 20:25
Wiecie panownie, pytam bo nie chce przykrej sytuacji przy wejściu.
Jakby ktoś wiedział coś więcej to piszcie.
Odpowiedz cytując
arytmetyk
Member

Stary 14.09.2010, 20:26
Dobra, macie racje, pomyliło mi się z reprezentacją, nie sprawdzają, ale nie wiem jak jest z FAN CLUBAMI, Twój bilet ma kod kreskowy?
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 14.09.2010, 20:45
No to najlepsze miejsca sprzedane. Będzie komplet jeśli wszystko tak będzie przepływało jak teraz. Drugi dzień, niektórzy się jeszcze dobrze nie skonsultowali w rodzinie a tu już 60% wykupione A teraz mam pytanie, czy było na jakimś meczu w Ekstraklasie więcej niż 18 tys. ? Chodzi mi o Legie, Lecha ? Chyba raczej nie ...
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
ichigo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 14.09.2010, 20:49
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
No to najlepsze miejsca sprzedane. Będzie komplet jeśli wszystko tak będzie przepływało jak teraz. Drugi dzień, niektórzy się jeszcze dobrze nie skonsultowali w rodzinie a tu już 60% wykupione A teraz mam pytanie, czy było na jakimś meczu w Ekstraklasie więcej niż 18 tys. ? Chodzi mi o Legie, Lecha ? Chyba raczej nie ...
Na Derbach Śląska jakieś 2 czy 3 sezony temu było ok 30 tysięcy. Na Lechu chyba też było kilka razy ponad 20 tys. ale nie chce mi się szukać potwierdzenia.
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 14.09.2010, 20:50
Raczej nie bo nikt nie miał stadionu na więcej niz 15 tyś miejsc.

Jeden wyjatek to mecz Ruch - Górnik na Śląskim 44 tys widzów bodajże 2 lata temu.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.09.2010, 20:51
lucas1906 napisał(a):Wyświetl post
Wiecie panownie, pytam bo nie chce przykrej sytuacji przy wejściu.
Jakby ktoś wiedział coś więcej to piszcie.
Jeszcze NIGDY w życiu nie sprawdzili mi dokumentów, biletu na Wiśle, a trochę już uczęszczam. Zresztą sam praktykowałem takie rzeczy z kumplem, który KK nie miał. Więc ja mu kupowałem bilety na kartę innych moich znajomych.
Odpowiedz cytując
JohnyTS
Member

Od: 09.2009

Stary 14.09.2010, 20:53

To nie jest temat na takie rozmowy. Ale jeśli chcesz wiedzieć.to chyba w sezonie 2007/2008 na meczu z Amicą Poznań było chyba 18 albo 20tys. , nie pamiętam dokładnie. Wygraliśmy wtedy 4:2.
06.07.1987
Ś.P KOMPOT [*]
† 26.03.2010 †

Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.09.2010, 20:53
Były.. Szczególnie lata 60' do poczatku 80'. Z najnowszej historii mecz z Lechem przy 4 trybunach chyba 3 lata temu widzow 22 tysiace. Na Wisle bylo sporo meczow na starym stadionie z frekwencja 40-45 tys ludzi.
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 14.09.2010 o godz. 21:26.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
dragon
Senior Member

Stary 14.09.2010, 20:55
Psychologia tłumu to jednak fascynujące zjawisko

Przyjechałem rano przed 11 i widzę kolejkę pod bramę. Postałem kilka minut sprawdizć jak to się ruszy ale jako, że szedłem do pracy a sprzedaż szła wolno to zrezygnowałem decydując się na zakup później.

Nauczony doświadczeniem z poprzednich "hitowych" sprzedaży podejrzewałem, że kolejka się rozładuje i będzie można kupić bilet w cywilizowany sposób. Podjechałem więc po 19 i kupiłem bilet będąc drugi przy okienku. Oczywiście na ten sektor co chciałem (F)

Ciekawe były komentarze w kolejce rano. "Znowu pewnie 3 stanowiska otworzyli" (o godz. 10.55 gdy kasy jeszcze zamknięte ).

Generalnie szacuję że tym razem kompletu raczej nie będzie , może 15-16 tys przyjdzie. Choć chciałbym więcej. Ale myślę że brak kompletu będzie dla zarządu bardziej pedagogiczny.
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 14.09.2010, 21:01
Cytat:
W ciągu trzech dni na piątkowy mecz Wisła Kraków – Korona Kielce sprzedano ponad 11 tysięcy wejściówek.

Jak już wcześniej informowaliśmy, nie ma już biletów na trybunę G. Oprócz tego wyprzedano wejściówki na sektory: E22, E23, E24 i E25, a także na F21 i F23

Bilety na pierwszy mecz Białej Gwiazdy przy Reymonta 22 można nabywać w sklepie Wiślacki Świat w godz. 11:00-20:00. Sprzedaż wejściówek potrwa do piątku do rozpoczęcia spotkania, o ile wcześniej nie zostaną wykupione wszystkie bilety.

Więcej przydatnych informacji dotyczących pierwszego meczu przy Reymonta 22 można znaleźć na http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/wr22acamy/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_sprzedanych/
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 14.09.2010, 21:01
Przecież jak było stare C to u nas też bywało ponad 20 tysięcy
Odpowiedz cytując
<wislak88>
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.09.2010, 21:04
My z 3 lata temu graliśmy z Lechem przy ponad 20 tyś osób jak było otwarcie sektora D. Ten mecz co Dolha wysiadł psychicznie.
Odpowiedz cytując
wanol
Junior Member

Stary 14.09.2010, 21:08
Zajebiście. Jutro mam egzamin na AGHu na magisterkę i nie dałem rady stać w kolejce bo cały czas zakuwałem. Wszedłem na forum, zobaczyłem że wszyscy mówią, że już nie trzeba czekać, była godzina 19.30 no to stwierdziłem że wyrwę się sprzed książek na chwile i podjadę po bilet. Byłem już przy okienku (godzina gdzieś 19.45) i zawiesił im się system. Stałem tam jeszcze z 15 min. nikt nie raczył naprawić usterki. Z taką organizacją to Wisła zasługuje na stadion wielkości SS. Jak to jest, że Legła wprowadziła sprzedaż internetową a my nie? Mało czasu było?

Oczywiście biletu nie kupiłem.
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 14.09.2010, 21:16
Tobi1906 napisał(a):Wyświetl post
Raczej nie bo nikt nie miał stadionu na więcej niz 15 tyś miejsc.

Jeden wyjatek to mecz Ruch - Górnik na Śląskim 44 tys widzów bodajże 2 lata temu.
Legia ma pojemnosc 22 836 i wątpie żeby nie mieli juz meczu z 20 tys na trybunach.
A jak juz wyjezdzacie tak w przeszlosc, to my milismy 21 tysiecy na meczu z Lechem w 2007 roku (4:2 , Dolha bronil w Lechu)
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.09.2010, 21:18
wanol napisał(a):Wyświetl post
Z taką organizacją to Wisła zasługuje na stadion wielkości SS. Jak to jest, że Legła wprowadziła sprzedaż internetową a my nie? Mało czasu było?

Tak to jest, ze Legia do meczu otwarcia stadionu miałą masę czasu na sprzedaż karnetów i biletów, a Wisła dopiero kilka dni temu dowiedziała się łaskawie z UM, że będzie można zagrać przy R22.
Jest różnica ?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.09.2010, 21:23
Martinho napisał(a):Wyświetl post
Legia ma pojemnosc 22 836 i wątpie żeby nie mieli juz meczu z 20 tys na trybunach.
Narazie frekwencja na Legii na nowym stadionie grubo poniżej 20 tys.

Cytat:
A jak juz wyjezdzacie tak w przeszlosc, to my milismy 21 tysiecy na meczu z Lechem w 2007 roku (4:2 , Dolha bronil w Lechu
Mecz z Legią 1:0 (bramka Zieniu) też 21 tys. (wyprzedane wszystkie bilety) i to samych naszych, bez przyjezdnych.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 14.09.2010, 21:26
Zajebiście. Jutro mam egzamin na AGHu na magisterkę i nie dałem rady stać w kolejce bo cały czas zakuwałem. Wszedłem na forum, zobaczyłem że wszyscy mówią, że już nie trzeba czekać, była godzina 19.30 no to stwierdziłem że wyrwę się sprzed książek na chwile i podjadę po bilet. Byłem już przy okienku (godzina gdzieś 19.45) i zawiesił im się system. Stałem tam jeszcze z 15 min. nikt nie raczył naprawić usterki. Z taką organizacją to Wisła zasługuje na stadion wielkości SS. Jak to jest, że Legła wprowadziła sprzedaż internetową a my nie? Mało czasu było?

Kto ci kazał dzisiaj iść po bilet? Jutro po egzaminie na spokojnie byś sobie kupił. A kolejka jeśli jest to widać ją na kamerce i można było spokojnie o dowlonej godzinie popołudniu kupić bilet bez dłuższego czekania
Odpowiedz cytując
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Stary 14.09.2010, 21:31

Spokojnie bez nerwow jutro zdasz zamin na 5 a po egzaminie kupisz bilet. Magisterka to taki pic na wode jak zrobiles prace to ja obronisz .
Powodzenia i nie denerwoj sie za bardzo!
Odpowiedz cytując
Makabi
Banita

Od: 07.2008

Stary 14.09.2010, 21:37
ponad 11 tysięcy biletów sprzedanych! CI CO JESZCZE NIE KUPILI - WIELKA MOBILIZACJA! musi być komplet.
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 14.09.2010, 21:38
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Tak to jest, ze Legia do meczu otwarcia stadionu miałą masę czasu na sprzedaż karnetów i biletów, a Wisła dopiero kilka dni temu dowiedziała się łaskawie z UM, że będzie można zagrać przy R22.
Jest różnica ?
Wisła o nowym stadionie wie od dawna. Był czas od maja zeszłego roku na przygotowanie systemu.
Tak, system powinien być juz dawno gotowy i teraz wystarczyłoby zablokować dostępność biletów na niedostępne trybuny. Wsjo.
Ale w tym klubie nic nie jest tak jak powinno być i wiemy o tym wszyscy. Szkoda, że najmniej tym faktem wydają się być zainteresowane władze klubu.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 14.09.2010, 21:42
jak Lech robil awans do Ekstyraklasy to przychodzilo ponad 20 tys na druga lige i wydaje mi sie ze na poczatki Ekstraklasy tez tylko potem zaczeli go remontowac i juz nie bylo tyle miejsc.
napewno na meczu z Legia na lechu bylo ok 25 tys
Ostatnio edytowane przez Damian1241 : 14.09.2010 o godz. 21:45.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 14.09.2010, 21:43
Wisła wiedziała o nowym stadionie od dawna, Legia wiedziała kiedy stadion zostanie oddany do użytku W PEŁNI FUNKCJONALNY, a Wisła nie.
Widzisz różnicę? Dlatego Wisła nie miała żadnego czasu na przygotowanie systemu, karnetów, nie wspominając o sprzedaży przez internet, reklama też była zbędna bo gdyby nie mecz Polska-Australia równie dobrze poczekalibyśmy następne 2 miesiące na przystosowanie trybuny C do użytku. A że było blisko mega kompromitacji to Majchrowski osobiście poleciał na stadion i zaczął napierdalać łopatą. Wisła niestety jest w czarnej dupie przez miasto i co gorsza gdybyśmy mieli taką pewność jak Legia czy Cracovia dotyczącej dokładnego terminu oddania stadionu do użytku (a chociaż dwóch trybun) to moglibyśmy się przygotować na karnety i dzięki chwilowemu "BUM" sprzedać ich jak najwięcej. Jest nowy stadion, jest ciśnienie i ludzie w amoku lecą po karnety - to zysk dla klubu i większa frekwencja na meczach. Bilet jak to bilet, raz kupię, a raz nie, patrząc oczami typowego Kowalskiego.

W maju zeszłego roku Majchrowski zapewniał że stadion zostanie oddany do użytku w czerwcu tego roku. Mamy sierpień i ledwo dwie trybuny łączą koniec z końcem. Więc o czym my będziemy dyskutować z typem? Przetarg na D też miał być, na drugi dzień okazało się że jest unieważniony, mam wymieniać dalej? tym kur.wom wierzyć na słowo nie można i władze klubu tak jak i my jesteśmy w tym bezradni, od ich widzimisię zależy kiedy coś skończą i na jaki czas.

Ale kij z miastem, mamy dwie trybuny i wykorzystajmy ich potencjał. Full na stadionie obowiązkowy!
Ostatnio edytowane przez element : 14.09.2010 o godz. 22:00.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów