The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2010, 19:46
a wiocha to kto ? ten co na wsi mieszka czy ten któremu słoma z ust wystaje ?
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 13.09.2010, 19:47
Niepokoi mnie ze od kilku miesiecy prowadzimy na forum akcje zapelnienie stadionu ,a jest to mozliwe tylko jak to nazywamy piknikami,a tu nagonka na nowych kibicow ,dajcie se siana juz. A do przedmowcy ,mnie nie cieszy dwa tysiace ,za to ciesza mnie te tysiace sprzedanych biletow ,a do nas nalezy juz nauczenie ich zasad i dopingu.
Odpowiedz cytując
konrad
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.09.2010, 19:52
Kubi napisał(a):Wyświetl post
Śmieszą mnie ludzie, którzy do swoich wyczynów kibicowskich zaliczają ..uwaga -> 'podróżowanie na SS'. No ja .......e faktycznie poświęciliście się jadąc na mecz swojej drużyny w inną część miasta. W takim razie jestem prze kotem, mam tysiąc wyjazdów bo PODRÓŻUJE z Nowej Huty na Reymonta.
Pozdro i wszyscy na mecz!
Nikt nie szczyci się tym, że był na SS. Chodzi o to, że czasami zostawało masę biletów mimo, że mecz był Krakowie.
Kto daje więcej Wiśle - ten który wydaje >100zł na mecz z Lazio, Realem, przychodząc na dobry mecz, czy ten, który swoim zapalczywym dopingiem dodaje skrzydeł drużynie, kiedy jest 50~60% frekwencji nie ważne gdzie?
Wg marketingowców wszystko jedno.
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.09.2010, 19:54
Donson napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie i tak kompletu nie będzie.
idziesz o zakład?
Odpowiedz cytując
SuperDragon
Member

Od: 07.2010

Stary 13.09.2010, 19:57
Mój kolega czekał 3,5 godz. na bilety.
Tylko Wisła TS !!!!
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 13.09.2010, 19:59
SuperDragon napisał(a):Wyświetl post
No i...
Większosc tyle czekała.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.09.2010, 19:59
Jest szansa,że kupie jutro na E 25 ?
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.09.2010, 20:00
SuperDragon napisał(a):Wyświetl post
Szacun.

xvz
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 13.09.2010, 20:06
Puki co , naprawde trzeba zrozumieć nasz zarząd . Ciągle walczy z Majchrowskim o rozsądny wynajem stadionu , w którym na dodatek ciągle trwa budowa . Na dodatek jeszcze pod koniec tygodnia chodziły głosy że mecz z Koroną może odbyć się na SS ... W normalnych warunkach można miec jakieś pretensje , ale na dzień dzisiejszy potrzeba troche zrozumienia .

Klub w swoim czasie na pewno doceni osoby które jeździły do Sosnowca czy na SS , przypuszczam że przy karnetach na runde wiosenna gdy wszystko będzie dograne w 100 % i będzie wiadomo na czym siedzimy . Fajnie by było gdyby na wiosne ruszyła sprzedaż internetowa , ale to narazie tylko marzenia .

PS. Po wpisy na studiach stawało się czesem 3-4 godziny , więc po bilety też można postać ;] i do tego z większą przyjemnością .
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 13.09.2010, 20:07
Blisko połowa E25 bliżej środka była sprzedana o 13 druga połowa jeszcze pusta, zależy ile chcesz biletów obok siebie. Jakieś puste 2 miejsca to tu to tam były, pewnie takich rozstrzelonych jest sporo
Ostatnio edytowane przez MatMario : 13.09.2010 o godz. 20:09.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 13.09.2010, 20:08
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
Niepokoi mnie ze od kilku miesiecy prowadzimy na forum akcje zapelnienie stadionu ,a jest to mozliwe tylko jak to nazywamy piknikami,a tu nagonka na nowych kibicow ,dajcie se siana juz. A do przedmowcy ,mnie nie cieszy dwa tysiace ,za to ciesza mnie te tysiace sprzedanych biletow ,a do nas nalezy juz nauczenie ich zasad i dopingu.

W końcu napisał ktoś coś sensownie, sam wyciągałem jedną osobę i mi się to udało i już przez chwile zastanawiałem się czy ja przypadkiem nie zrobiłem źle.
A jednak nie
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 13.09.2010, 20:22
Jedno zdanie do tych co twierdzą, że za to dla nas co chodziliśmy na SS i jeździliśmy do Sosnowca powinny być jakieś ulgi czy coś że możemy łatwiej bilet kupić:

Fanatykiem jest się bezinteresownie.

Zmieniając temat to nie mogę się doczekać wprowadzenia karnetów, bo tak to przy każdej sprzedaży będzie nerwówka "czy uda mi się kupić bilet tam gdzie chcę".
Ciekawe co się będzie działo przy sprzedaży biletów na Legie...
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
Tomy
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2003

Stary 13.09.2010, 20:26
Cytat:
Jedna trzecia biletów sprzedana, zostało mniej niż 500 wejściówka na sektor G - to informacje po zakończeniu poniedziałkowej sprzedaży
za oficjalną.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 13.09.2010, 20:26
O sposobie dystrybucji biletów litościwie nie będę się wypowiadać. Blisko 4 godziny stania w kolejce, plus dojazd na stadion i z powrotem... generalnie dzisiaj w pracy pożytku ze mnie nie było. Tylko ile osób może sobie pozwolić na takie wałki co 2 tygodnie?
A z serii mam pytanie:
Po powrocie do firmy Niemiec, który od kilkunastu dni z nami pracuje zakomunikował mi, że jest futbolowym kibicem, z polskich drużyn zna tylko Wisłę i chętnie zobaczyłby mecz.....
Czy jest możliwość kupna biletu dla niego? Gość przecież nie ma numeru PESEL a karty kibica obecnie się nie wyrabia....
I tylko niech go nikt na drugą stronę Błoń nie wysyła. Tam już jest N. Kennedy.....
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 13.09.2010, 20:30
Poza tą parodią i kolejką najbardziej wkur*** mnie pan z WŚ.

Podszedł pod drzwi i mówi:
Jeżeli dalej tak będzie to oni zamkną drzwi otworzą tylko jedną kase i bedą wpuszczać pojedynczo.

I jak ty pracowniku WŚ czytasz to co teraz pisze to miej na uwadze że ludzie którzy stoją w kolejce po 4 godziny i pchają sie żeby tylko dostać bilet na mecz ukochanej drużyny, to ty jak pojdziesz na ten mecz to bilet sobie wydrukujesz kiedy tylko chcesz. Wcale nie zaistniałeś swoją groźbą, i dobrze to ktoś skwitował: " ....a normalnie jak w PRL-u"
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 13.09.2010, 20:34
spartan napisał(a):Wyświetl post
O sposobie dystrybucji biletów litościwie nie będę się wypowiadać. Blisko 4 godziny stania w kolejce, plus dojazd na stadion i z powrotem... generalnie dzisiaj w pracy pożytku ze mnie nie było. Tylko ile osób może sobie pozwolić na takie wałki co 2 tygodnie?
A z serii mam pytanie:
Po powrocie do firmy Niemiec, który od kilkunastu dni z nami pracuje zakomunikował mi, że jest futbolowym kibicem, z polskich drużyn zna tylko Wisłę i chętnie zobaczyłby mecz.....
Czy jest możliwość kupna biletu dla niego? Gość przecież nie ma numeru PESEL a karty kibica obecnie się nie wyrabia....
I tylko niech go nikt na drugą stronę Błoń nie wysyła. Tam już jest N. Kennedy.....
wymyśl mu PESEL - data urodzenia, cztery cyfry i na koniec 1, 3, 5, 7 lub 9. I tak nikt tego nie sprawdza.

Odpowiedz cytując
ero.
Member

Od: 05.2010

Stary 13.09.2010, 20:34
Bilety na D jak będzie dostępne po 30zł ... pozdrawiam osoby nie pracujące !
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 13.09.2010, 20:47
Mam nieodparte wrażenie że otwarcie stadionu we wrześniu i wizja częstych i długich kolejek zaskoczyła naszych "profesjonalnych" marketingowców jak ...zima drogowców.
Dużo gadania -mało konkretów. Ciekawe czy prezes to czyta i czy ma ktokolwiek zamiar w miarę szybko to zmienić ?

Chyba że nie zależy klubowi na zbyt licznej frekwencji. Ale to byłoy i mi trudno pojąć.
Jest w hali sklepik klubowy , jest internet etc. Wyznaczcie kilka punktów w mieście ,połączcie systemem komputerowym i temat ruszy bo dzisiejsze kolejki to żenada.
Bardzo podobnie było przed meczem kadry.

Ps. Fajnie było by wiedzieć które miejsca mam do wyboru przy zakupie. wystarczy monitor za plecami sprzedawcy...
Odpowiedz cytując
ZoneNh
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.09.2010, 20:52
Komplecik murowany

darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Ps. Fajnie było by wiedzieć które miejsca mam do wyboru przy zakupie. wystarczy monitor za plecami sprzedawcy...
To zapraszam do multikina, może jeszcze miejsce na cole przy siedzisku...
Odpowiedz cytując
arytmetyk
Member

Od: 08.2010

Stary 13.09.2010, 20:53
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
wymyśl mu PESEL - data urodzenia, cztery cyfry i na koniec 1, 3, 5, 7 lub 9. I tak nikt tego nie sprawdza.
Dobrze powiedziane. Te pesele nawet nie są algorytmem lahna sprawdzane przy wpisywaniu(od razu wyswietla jak ktos sie w peselu pomylil). Tylko pamietaj data urodzenia ma sie zgadzac i przedostatnia(dziesiata) cyfra ma byc nieparzysta(to oznacza plec meska). I kaz mu wziac paszport.
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.09.2010, 20:55
jest prosty sposób na skrócenie czasu stania w kolejce wg mnie spokojnie o połowe.

wystarczy zeby kazdy kto ma KK, miał ja przy sobie. ci którzy kupują na pesel mieli je spisane na 1 kartce, a nie na 3 róznych + w sms + jeszcze stoi i dzwoni do kolegi oraz wyliczoną kase w kieszeni a nie szukanie po kieszeniach i wołanie kolegi co juz wyszedł ze sklepu bo brakuje 5zł. oraz oczywiście wiedziec na który sektor chce sie bilet a nie podejmowac decyzje stojąc i blokując okienko.
Odpowiedz cytując
seta
Socios Wisła Kraków

Stary 13.09.2010, 21:00
Wcisa Nh napisał(a):Wyświetl post
Komplecik murowany

Eeeeeeee no nie żartujcie że nie ma miejsca na cole przy siedzisku
Lepiej siedizeć cicho i wyglądać na idiotę, niż powiedzieć jedno słowo i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 13.09.2010, 21:14
Sylwek1906 napisał(a):Wyświetl post
Poza tą parodią i kolejką najbardziej wkur*** mnie pan z WŚ.

Podszedł pod drzwi i mówi:
Jeżeli dalej tak będzie to oni zamkną drzwi otworzą tylko jedną kase i bedą wpuszczać pojedynczo.

I jak ty pracowniku WŚ czytasz to co teraz pisze to miej na uwadze że ludzie którzy stoją w kolejce po 4 godziny i pchają sie żeby tylko dostać bilet na mecz ukochanej drużyny, to ty jak pojdziesz na ten mecz to bilet sobie wydrukujesz kiedy tylko chcesz. Wcale nie zaistniałeś swoją groźbą, i dobrze to ktoś skwitował: " ....a normalnie jak w PRL-u"
no i potem wszyscy podchwytują taki wpis i cisną w kogo popadnie choć tak do końca ta historia nie wyglądała.

Otóż tak się złożyło że byłem wtedy w WŚ i tak krytykowany przez ciebie pracownik WŚ podszedł pod drzwi widząc co przy nich wyprawiają kibice Wisły, gdzie niemal wszyscy sobie na głowę wchodzili, przepychali itp a dwa metry za tym ściskiem inni stali normalnie w kolejce.

Pracownik WŚ najpierw powiedział "Proszę się nie pchać. By potem zadać pytanie "Czy to, że tak się wszyscy pchacie zmieni coś?, czy coś przyspieszy? Otóż nie. I dlaczego 1-2 metry dalej inni stoją normalnie w kolejce a tutaj ścisk i przepychanki"

Na tą całą farsę jaką odstawiano przy samych drzwiach padło stwierdzenie "że chyba lepiej będzie zamknąć drzwi i wpuszczać pojedynczo" co wg mnie samego nie było głupim pomysłem widząc tą nienormalną sytuację. Ale jak widać dostosować się do poleceń by szło wszystko sprawnie, sprawia niektórym trudność.

a wzmianka o PRLu dotyczyła nie tej jego "groźby" jak chcesz tu usilnie przedstawić, a właśnie tego ścisku i przepychanek przy samych drzwiach.
Ostatnio edytowane przez PvD : 13.09.2010 o godz. 21:30.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.09.2010, 21:38
Potem przy drzwiach stanął ochroniarz i wpuszczał po 3 osoby do WŚ. Jak dla mnie wszystko ok. Stałem w kolejce od godziny 17:45 do 18:20. Nie narzekam. Ludzie stojący w kolejce do czynnych 4 kas stali po dużo dużo więcej godzin a przecież mogli szybciej dostać te bilety, widząc że szybciej idzie sprzedaż w WŚ, wystarczyło przejść do kolejki do WŚ. Wyrównałoby się spokojnie, mniej nerwów, czekania itd.
Odpowiedz cytując
Norek28
Member

Od: 11.2008

Stary 13.09.2010, 21:46
Czy mogę jeszcze jutro liczyć ewentualnie na narożnik F? Jeżeli tak, jakie jest prawdopodobnieństwo ze i tam ludzie będą się włączać w doping, ktoś się może orientuje : >
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 13.09.2010, 21:46
Wcisa NH
..aleś mi pojechał , dowcipas i bystrzak z Ciebie , rozumiem że bywasz w multikinie na meczach Wisełki , gratuluję.

Mnie interesuje które miejsca kupuję ponieważ woże na R22 dwóch małych Wiślaków.. ,nadążasz
Pewnie są niewiele młodsi od Ciebie
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.09.2010, 21:47
Wcisa Nh napisał(a):Wyświetl post
A co w tym złego? Profesjonalna sieć punktów dystrybucji czy sprzedaż przez internet to podstawa, nawet już w Polsce. Ale lepiej kisić się w peerelowskich w kolejkach...
the end
Odpowiedz cytując
-chris-
Junior Member

Od: 03.2007

Stary 13.09.2010, 21:48
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Potem przy drzwiach stanął ochroniarz i wpuszczał po 3 osoby do WŚ. Jak dla mnie wszystko ok. Stałem w kolejce od godziny 17:45 do 18:20. Nie narzekam. Ludzie stojący w kolejce do czynnych 4 kas stali po dużo dużo więcej godzin a przecież mogli szybciej dostać te bilety, widząc że szybciej idzie sprzedaż w WŚ, wystarczyło przejść do kolejki do WŚ. Wyrównałoby się spokojnie, mniej nerwów, czekania itd.
tylko, że ktoś sprzedał info, że w WŚ są tylko bilety na G, i się rozniosło w kolejce. chodzi o ludzi, którzy przyszli kolo 17
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.09.2010, 22:00
Też ten farmazon słyszałem. Kupiłem bilety na sektory F i E. Bezproblemowo. Ludzie stojący w tej dłuższej kolejce mogli po prostu spytać kogokolwiek wychodzącego z WŚ jakie bilety kupił... .

PS

Nie rozumiem, gadek niektóych o ludziach w WŚ. Przynajmniej gdy ja kupowałem bilet wszystko przebiegało sprawnie i z kulturą. Nie było żadnego problemu. Facet, obsługujący mnie cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania zadawane przez ludzi.
Ostatnio edytowane przez tomo : 13.09.2010 o godz. 22:34.
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 13.09.2010, 22:42
Tak na prawdę najgorsze w tym wszystkim jest to, że nikt nie pomyślał w klubie o tym, żeby na mecze tej rundy, rozgrywane już na R 22, zrobić karnety. Nie wprowadzono ich wcześniej, bo było zamieszanie z tym gdzie mamy grać (wiadomo, sprawa czytników, ewidencji, kart itp. - nikt by w klubie nie ogarnął tego z tą organizacją). Rozumiem też że nie było niemalże do ostatnich chwil pewności z tym gdzie rozegramy mecz z Koroną. Ale pamiętajmy że wiosną ubiegłego roku karnety też zaczęto sprzedawać w ostatniej chwili, gdy runda trwała już w najlepsze. W Poznaniu w tej rundzie sprzedają karnety dwukrotnie, najpierw na pierwsze mecze przy dwóch trybunach za bramkami, później na gotowy stadion.

Być może istnieje jakaś przeszkoda o której mi nie wiadomo, ale czy nie można było sprzedawać tzw. papierowych karnetów, jakie były u nas przed wprowadzeniem kart kibica, czy ostatnio na mecze rozgrywane przez nas w Sosnowcu? Fakt, że na jesień tego sezonu nie będzie u nas karnetów przeszedł jakby bez echa i cienia krytyki, tymczasem to na prawdę chora sytuacja, niekomfortowa zwłaszcza dla osób chodzących na wszystkie mecze. Biorąc pod uwagę jeszcze sytuacje jak tragicznie wygląda teraz ta dystrybucja biletów to mamy obraz totalnej olewki kibica przez klub...

Trzeba zrozumieć że na razie nie dało się przez te wszystkie okoliczności wprowadzić sprzedaży biletów przez internet, bo zorganizowanie takiego systemu dystrybucji, który działałby sprawnie i z głową to kwestia dłuższego czasu i przydałby się też do tego pewnie gotowy stadion w całości, a przynajmniej w większości oddany do użytku. Natomiast to, że nikomu w klubie nie przyszło do głowy zorganizowania jakiejś formy sprzedaży karnetów na tą rundę to policzek w twarz dla kibiców i szczyt olewki. Całodniowe eskapady po bilet, wielogodzinne stanie w kolejce i niepewność co mecz czy dostanie się bilet jeśli przyjdzie się ciut później to na pewno nie jest szanowanie kibiców, a zwłaszcza tych regularnie chodzących na mecze.

Tylko w zasadzie po co ja to piszę skoro nasz klub niestety w wielu aspektach jest prowadzony gorzej niż po amatorsku?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów