|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mecz z Jagiellonią za nami. Wynik nas co prawda nie zadowala, ale do 60 minuty gra naprawdę mogła się podobać. Przed nami kolejny mecz z Koroną Kielce. Warto zaznaczyć, że po blisko 14 miesiącach gry na wyjazdach w końcu wracamy do domu. Czy dane nam będzie zobaczyć 18 latka w bramce? Ja osobiście mam nadzieję, że Jovanić się wyleczy. Może czas, aby Clebera zastąpił Chavez, bo u niego z szybkością już nie najlepiej. Mam nadzieje, że powrót na Reymonta uczcimy wysokim zwycięstwem. Zapraszam do dyskuscji nad naszym nowym rywalem.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Z Jagą faktycznie nie zagraliśmy źle...Ale cóż z tego skoro nie przywieźliśmy do Krakowa choćby punktu.Na szczęście możemy z optymizmem patrzeć na przyszłość.Gra wygląda dużo lepiej a najważniejsza sprawa że za tydzień wracamy do siebie!Wierzę w zupełnie nową jakość Wisły!O ile w ataku i pomocy nie jest źle to nasza obrona co mecz musi popełnić jakiś błąd.Wierzę jednak że po powrocie Piotra Brożka będzie to lepiej funkcjonowało.Czekam w końcu na występ Chaveza i na 3 punkty z Kilecami!O porażce czas zapomnieć teraz może być już tylko lepiej! Oby!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na ktorej trybunie bedzie ,, młyn ,,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Młyn zawsze tam gdzie najtańsze bilety
![]() ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Podejrzewam, że nawet jakby były droższe te bilety, to tak czy siak poszlibyśmy na E, za względu na to, iż jest to trybuna jednopoziomowa (na dwupoziomowej ciężko się prowadzi doping)
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ceny biletów będą identyczne dla posiadaczy Kart Kibica i osób, które ich nie mają. Koszt wejściówek na sektor G (trybuna południowa) to 20 zł, na D i F (narożniki) to 30 zł, a sektor E (trybuna wschodnia) 40 i 50 zł. Dokładny podział miejsc w zależności od miejsca można znaleźć na mapce poniżej.
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?p=977795 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jestem optymistą pod 1 względem:
Teraz u siebie mamy łatwe mecze i wszystkie trzeba wygrać. Na wyjeździe gramy z Lechem Polonią i gralismy z Jagą...- będzie szansa na udany rewanż u siebie przy 30 tysiącach gardeł. To co ugryziemy na tych stadionach będzie nasze, a jak przegramy to zimą jest szansa się poważnie wzmocnić w obronie... Teraz koniecznie trzeba wygrywać wszystkie mecze u siebie i będzie dobrze. Na Legię 30tys rozwścieczonych kibiców i mam nadzieję że wygramy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
na trybunę południową da się przejeść ulicą Reymana czy trzeba dojść/dojechać od strony Błoń ?
![]()
...::: WIERNOŚĆ :::...
![]() ![]() " Kibice Cracovii nienawidzą mnie za to, że oddaję serce Wiśle, na każdym kroku podkreślam, że mam ją w sercu. Nie boję się tego. Zawdzięczam bardzo, bardzo dużo temu klubowi. Jeśli ktoś mnie kiedykolwiek zapyta: Wisła czy Cracovia?, zawsze odpowiem: Wisła! " - Patryk Małecki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
czy jutro bedzie prowadzona sprzedaz biletow?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
^^ nie 4321
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pykniemy ich, inaczej byc nie moze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Da się przejść.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wszyscy na mecz!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Oby był komplet ! Sądzę,że będziemy grać za wszelką cenę piłką, Scyzory nie powąchają futbolówki ;D
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Bilety na mecz
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/wr22acamy/ Mlyn na sektorach G, nie ma numeracji, nie porzadkowych, nie ma jeczenia ze ktos komus cos zaslania.. jest za to na sektorach E i F , tam mozna w spokoju obejrzec mecz, ale nikt sie nie obrazi jak te sektory dolacza do dopingu ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wracamy do domu !!! Bilety kupione
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Co do kwestii piłkarskiej: Jeśli zagramy tak jak z Jagillonią, to jestem spokojny, myślę, że Korona nie ma tyle atutów ile mieli Białostoczanie. Chodź z ocenami lepiej poczekać, zobaczymy co pokażą w tej kolejce.
Co do reszty: Już się nie mogę doczekać powrotu na stare śmieci ![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Licze na komplet punktów, widzów i dobra grę. Mam nadzieje że nowy stadion będzie momentem od którego bedziemy pewnie szli na mistrza.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
to widzimy się na r22;p Ciekaw jestem czy będzie komplet ale wszystko na to wskazuje;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
pierwszy dzień sprzedaży biletów i poszło ich 1500...nono
![]() mam nadzieje że jak pojadę w Poniedziałek po bilet to na sektor G jeszcze będą ![]() żeby tak przed każdym meczem bilety się sprzedawały ! ![]()
...::: WIERNOŚĆ :::...
![]() ![]() " Kibice Cracovii nienawidzą mnie za to, że oddaję serce Wiśle, na każdym kroku podkreślam, że mam ją w sercu. Nie boję się tego. Zawdzięczam bardzo, bardzo dużo temu klubowi. Jeśli ktoś mnie kiedykolwiek zapyta: Wisła czy Cracovia?, zawsze odpowiem: Wisła! " - Patryk Małecki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Będzie jakaś oprawa? Wie ktoś coś? W końcu to pierwszy mecz na R22
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Zbiorka kasy na hutniku byla na oprawy no i w Wislackim Swiecie jest zbierana kasa.
Bilecik kupiony na G!Wszyscy na Korone! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy jest szansa w tym sezonie na kupno biletu przez internet? Widzę że na Koronę w dniu meczu bez szans na kupienie biletu :/
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Będą kibice gości
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
jak maja byc skoro na sektor gosci mozesz ty jako kibic Wisly kupic bilet ' Licze ze ten mecz zmobilizuje wszytskich ,bo pilkarze tez juz chyba mieli najglebiej jak sie da mecze na Sosnowcach i Hutnikach zobaczycie ze u siebie i przy 18 tys ludzi oni odzyja i beda dawali x2 tego co wczesniej mozna mowic ale jednak wg mnie oni na tym 1,5 rocznym maratonie wyjazodwym nie grali na 100%,nie bylo wiekszej motywacjii a teraz musimy na Koronie zrobic piekło,a oni juz swoje zagraja ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wojtas, masz w 100% rację, ale piekło Koronie
Może ktoś wie coś, co z oprawą? 2 raz brzęczę. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ciekawe kto strzeli pierwszego gola dla Wisły na R22 ,może Sobol ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Po tym zaangażowaniu które ostatnio pokazał ja na pewno bym nie wpuścił go na boisko. Co z tego, że kapitan skoro nie wykazuje zaangażowania w grze. Posiedzi na trybunach kilka spotkań to może mu się zachce.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jestem daleki od posądzania Sobolewskiego o to, że mu się nie chce. Po prostu Sobol nie jest już w stanie ciągnąć tego wózka z taką samą mocą jak dawniej. Niestety - Sobol będzie już tylko słabszy.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
Poza tym było chyba mowione, że oprawy beda na sektorze D ( dawnym D oczywiscie ) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|