|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
oh my god !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
skeba, strzelał Brożek chyba
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie żyj przeszłością bo takie myślenie ma Cupiał, co nam dadzą te mistrzostwa teraz? Nic! On się zatrzymał i to jest jego wina...myśli że bez inwestycji uda się ale chłop jest w błędzie...teraz umyślił sobie przebudowę której nie umie przeprowadzić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
ehhhh powinien być remis....
|
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Powtarzam jeszcze raz. Widać postęp! Więcej optymizmu, poczekajmy pół roku i będzie dobrze!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wiem o co chodzi ale jak dostajemy to jacyś bez wiary jesteśmy... i potem dziwić się że są słupki.. poprzeczki..
można rzec "miłe złego początki" ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
2 połowa - przypomniała się stara gra Wisły, zamazali dobre wrażenie po pierwszych 15minutach
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
no i w końcu mecz po którym mimo wielu mankamentów można zobaczyć światełko w tunelu. Teraz czas na działania zarządu, trener, jak widać, zna robotę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Małecki miał kluczową sytuacje. W ogóle nie pomyślał i trafił w bramkarza. Ale i tak jestem optymistą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jagiellonia zasłużenie wygrywa ten mecz... nam nie pozostaje nic innego jak jechanie z dopingiem i czekanie na efekty pracy Trenera.
![]()
BSNT ! ŚWL NA WIEKI !!
KUPIĘ !! Koszulkę: Pies który jeździ koleją. Kapelusz: WSP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mecz mi się bardzo podobał. Wole nawet takie porażki niż bezbarwne remisy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gdyby nie obrona to byśmy ich powieźli 3-0, nie taka jaga straszna, na mistrza to oni nie mają szans.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cholera, szkoda tego słupka Pawła Brożka, remis byłby jak najbardziej dobrym wynikiem a tak to szkoda.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakieś pozytywy? hmmm na pewno jeden! Pawełek nie zagra w następnym meczu!
![]() ale tak na serio to widać już powoli rękę Holendra, tylko szkoda, że zawodnikom starczyło pary na jakieś 20 minut gry, a potem już dawny marazm. Trzeba dać popracować Maaskantowi, a na pewno będzie dobrze! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
I co z tego że się zatrzymał wiele zrobił dla Wisły !!!... Nie ma kasy (KRYZYS) to nie da więcej znajdźcie inwestora który da tyle na Wisłę ... Było nie było kto miał najwięcej tytułów mistrzowskich od 1998 roku do dziś no kto Wisła Kraków !!!! ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Uważam że jest dobrze - nie mieliśmy defensywy (z wyjątkiem Bunozy), zgaśliśmy w 70 minucie ale graliśmy do końca, no i graliśmy prawdopodobnie z czarnym koniem tegorocznych rozgrywek, na ich terenie; szkoda że nie było remisu, byłby chyba sprawiedliwszy. Szkoda 3 punktów ale jestem optymistą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Bardzo fajny mecz i wreszcie chłopaki pokazały ze im sie chciało! Mimo przegranej widać wielką zmianę!
Małecki i Boguski ... nosz KU@#!@A Rafał to powinien do ME do końca sezonu grać za tą beznadzieję. Małecki - jak wiatrak - póki ma baterie to się obraca jak wiatrak... samolubnie i tyle. Bunoza = ch...za to jak dzisiaj grał to padaczka... No i NAJWIĘKSZE zgorszenie: CLEBER - po prostu dzisiaj zagrał tragicznie - obie bramki to jego zasługa. Brawo Rios !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pomimo porażki coś graliśmy.Bardzo mnie cieszy że Pawełek dostał czerwień gdyż jestem pewien że go w przyszłym meczu nie zobaczę w bramce bo można dostać zawału jak się patrzy na jego grę.Będzie dobrze trzeba czasu.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja też zachęcam do optymizmu. Widać, że dwóch tygodni nie zmarnowali. Na razie tyle musi wystarczyć. Do Mariusza się przy tym wyjściu nie mogę przyczepić 9/10 bramkarzy by zrobiło tak samo.
![]()
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
o matko, 95 min. i słupek... Gdyby to byli nasi rywale, to daję sobie rękę uciąć, żeby strzelili.
Wisła miała dziś dużo pecha + słabą obronę. Za to jeśli chodzi o ofensywę, zdecydowanie widać progres, więc jestem dobrej myśli. Do następnego meczu. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Zaraz się zacznnie krytyka ale mimo wszystko widać progres i gra jest lepsza niż była w jakimkolwiek spotkaniu tego sezonu. No i do tego z Jagą, która jak na razie chyba prezentuje sie najlepiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pomimo wszystko gra duża lepsza, sprawiedliwszy byłby remis. Za duze braki w obronie. Okienko zimowe da nam odpowiedź o co gramy.
Wszyscy na Koronę ! Musi być komplet. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
troche jak Polska-Australia ten mecz - mozna bylo zremisowac
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Trafilem idealnie z wynikiem. Niestety bedziemy tracic brameczki w tym sezonie w raczej duzej ilosci, bo dopiero powazne sprawdziany przed nami. Szkoda, ze zatrudniono takich "pilkarzy" na obrone, ale w koncu wprowadzamy w zycie wariant oszczedniosciowy.
P.S - Jaga nie wykorzystala kilku setek, wiec to my mozemy mowic o szczesciu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ale ten Grosicki jest brzydki.
Dziękuje dobranoc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
No trudno. Mecz przegrany, ale co najistotniejsze na przyszłość są widoki na lepszą grę. Co oczywiste - koniecznie trzeba wzmocnić obronę. Szkoda tego rozluźnienia po strzeleniu bramki i 2 fatalnych kiksów Clebera.
Spodziewałem się dużego wp***olu, była minimalna przegrana, z dużymi szansami na remis. |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Który tu tak jest za Probierzem i Grosickim? Masz swoje 5 minut. Gra, szczególnie w pierwszej połowie, wyglądała nieźle, jednak potem Wiślacy siadli. Zawiódł mnie dziadek Cleber, sporo błędów popełnił dzisiaj. No i Pawełek, ten to zawsze coś wymłodzi. Teraz trzeba kuć żelazo póki gorące, bo idzie to w nie najgorszym kierunku. Wreszcie sporo zagrań z pierwszej piłki było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Na razie powiezli mistrza i wicemistrza. Poczekajmy z przyznawaniem i odbieraniem korony.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No niestety w piłce nożnej nie jest tak jak w biznesie bo w biznesie czasami nie wielkimi nakładami można mieć ładny zysk, a w piłce jest inaczej, a kto jak kto Pan Cupiał powinien coś wiedzieć o inwestycji.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|