|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Bunoza - jaki spokój przy wyprowadzaniu piłki
Rios - kosmos! Maskaant nauczył nas konstruowania ataków, utrzymywania przy piłce. Naprawdę super to wygląda! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wow, podobie mnie sie.
Jestem pozytywnie zaskoczony naszą grą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wstrzymajcie się z pochwałami, bo póki co klepią bez efektu, a ja wciąż drżę o obronę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Bardzo ładnie chłopaki grają, przyjemnie dla oka. Za grę brawo dla was Wiślacy
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Podniecacie się a obrona dziurawa jak szwajcarski ser co chwilę Jaga wchodzi w strefę przed polem karnym i krycie szwankuje !!!
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
O kurrr Polski Messi jakie triki
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak jak Żuraw miałbym lepszą lewą to pewnie w tym Celticu dużej by pograł i gole nawet w lidze mistrzów strzelił
![]()
Borinho
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Widzieliście to co ja - skutecznie dryblujący Boguski O.O WOW!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zauważyliście, że Boguski sobie przypomniał, że jest piłkarzem
p.s. ale obrony dzisiaj nie mamy :( |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale fart.... po akcji grosickiego
![]()
Borinho
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Powie mi ktoś co się stało z Rafałem Boguskim ? ;] i piłeczka nie odskakuje sztuczki robi
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
jak widzę Wisłę grającą z pierwszej piłki to wcale się nie dziwię, że Małecki siedzi na ławie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Śmiesznie to wyglądało jak Wilk i Sobol na glebę obok siebie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli jednak da sie zagrać z klepki, fajnie przyjąć piłkę, wymienić kilkanaście podań pod rząd?
Wniosek po tym meczu jest jeden - nigdy więcej polskiej myśli szkoleniowej... Podrędny trener holenderski w 3 tygodnie uczy więcej niż Kasperczaki i inne złotouste Skorże miesiącami... A przy okazji nie pier**li trzy po trzy. Dla mnie nie ważne w tym momencie nawet jakim wynikiem skończy się to spotkanie. Jedziemy 3 "obrońcami" na teren najlepiej grającej aktualnie ekipy w Polsce. Porażke kalkulowałem. Grunt, że Maaskat coś im wpoił. Nawiązując do słów Reymana - każdemu Wiślakowi dziś podałbym rękę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ludzie bo wreszcie grają na porządnej murawie a nie na kartoflisku ;/
jak widać duuża różnica jest.. ps Mario poraz 2 ... ps2 A Sobol ładnie teraz Grosika odpuścił ;/
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 10.09.2010 o godz. 19:47.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zauważcie różnice, Polski trener nie potrafi nauczyć polskich piłkarzy trzymania się przy piłce i panowania nad nią.A zagraniczny z doświadczeniem potrafi.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Grosicki pokazał jaka jest nasza obrona.
Boje się, że będzie tak, że my atakujemy a Jaga nam z kontry strzeli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Borinho tak podniecamy się bo nareszcie widać jakąś myśl w tej grze. Widać zwyczajnie ręke trenera.
Może się zdarzyć że dziś przegramy, ale widać że nareszcie ta drużyna trenuje i coś na tych treningach ćwiczy. Dziś może się nie udać, jutro też ale jak wszyscy będą tak pracować to przyniesie to efekty wcześniej lub pózniej. Dziś atakujemy całym zespołem, bronimy całym zespołem i wszystkim się chce. Jak by nasi wyszli z takim nastawieniem jak mieli jeszcze nie dawno to Jaga już by prowadziła 2-0. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
No fakt, koleś jest w formie, ale nie może się dwóch naszych kłaść w "16". Rafał Dębiński powiedział, że braku Małeckiego na razie nie widać i trudno się z nim nie zgodzić. Ja myślę, że wejście Małego na podmęczonych zawodników Jagi może być bardzo znaczące. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce...
A propos obrony... Świetnie nas Bunoza uratował...Oj Mariusz Mariusz
Ostatnio edytowane przez Joshua TS : 10.09.2010 o godz. 19:45.
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jestem mile zaskoczony pierwszymi minutami meczu. Piękna akcja i gol. Szkoda straconego, ale niestety nasza obrona pozostawia wiele do życzenia. Rios jest wyśmienitym technikiem. Podoba mi się jeszcze Wilk. Niezły z niego walczak. Mam nadzieję, że jeszcze coś ustrzelimy.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pawełek w bramce - ciśnienie mi skacze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
posiadanie pilki; Wisła 64% - Jaga 36%
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mówcie co chcecie, ale dwaj krytykowani przez was - Bunoza i Cikos uchronili nas dzisiaj przed stratą 2 kolejnych bramek.
Bunoza gra dzisiaj bardzo dobrze. Zachował się jak profesor w ostatniej sytuacji. Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez hawkins : 10.09.2010 o godz. 19:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale za to Paljic w obronie zupełnie odstaje - widać, że to ofensywny gracz ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ale obrony nie ma w ogóle kompletnie... o ile ofensywa jest nawet niezła to defensywy brak!
Jaga miesza obrońcami jak chce, oby strzelili coś bo ciężko z tą obroną. Nie wiecie czemu Chavez nie gra ? ![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Mi się mecz podoba. Nie ma kalkulowania, obrony. Oba zespoły myślą tylko o ataku. Grożne akcje mamy my, grożne akcje ma Jaga, fajny mecz. A należy pamiętać że na łace siedzi jeszcze Małecki który na pewno wejdzie w 2 połowie. Oj będzie jeszcze ciekawie w tym meczu.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Aha, jeszcze jedno, zauważcie, że w porównaniu z poprzednimi meczami jest ruch ( nie Chorzów i Radzionków
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cleber do zmiany....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
....a mać zajebisty ten sędzia!!! ;/
ale Mario sie zbłaźnił przy karnym ;] i co nam po "pięknej" grze jak w dupe dostajemy ;/;/ ![]() ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|