|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak widać na stadionie w Poznaniu też jest ciekawie
http://demotywatory.pl/2075026/Miejs...zeka-na-ciebie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Specjalnie w innym poście info od radnego Olszówki :
"na wniosek prezydenta rada zabrala z hali 1,5 mln (druk nr 1725) dla powodzian... a wczoraj dala 7,4 mln cracovii na stadion zabierajac z centrum kongresowego (druk nr 1799) ! a na telebimy i polnocna nie ma kasy..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Oto jest i rozwiązanie problemu wolnej przestrzeni za linią gry i przy okazji innego problemu
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Hmm... w Holandii taka toaleta byłaby chyba normalnie przyjęta.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No to kolejny problemik z laniem ... ;] To jest niestety błąd projektanta i inwestora że nie rozwiązali tego problemu inaczej i teraz już wydaje mi się, że nie da się z tym już nic innego zrobić ;/ Tak samo z tą elewacją i innymi rzeczami, bo jeżeli ktoś zrobiłby prawdziwy kosztorys rzeczy potrzebnych do wykonania to w sumie wyszłoby że nasz stadion kosztować miał ok. miliarda złotych! Elewacja, drogi dojazdowe, parkingi ... miliard by się spokojnie uzbierał jeszcze jakbyśmy chcieli coś takiego, żeby zasłaniało widok na toalety z ulicy
![]() ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Звезда изнад свега
Offline |
|
|
No i o to w tym wszystkim chodzi. Jeśli pójdziemy za głosem tych, którzy twierdzą że już nic nie można zrobić więc po co drążyć, to obudzimy się z ręką w nocniku. Mamy niewykończoną trybunę, kilka koniecznych poprawek na stadionie, nie ma parkingu, nie ma hali. Wierzycie że obecna ekipa (która nie traci dobrego samopoczucia) coś z tym zrobi? Skoro pani Niedziałkowska wykazała się niebywałym wręcz chamstwem i bezczelnością kłamiąc w żywe oczy, że ze skyboksów widać murawę, to nie widzę żadnego powodu aby liczyć na ich dobrą wolę i profesjonalizm. Dlatego im głośniej tym lepiej.
![]()
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
http://demotywatory.pl/2076351/Stadion-w-Krakowie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
tego już nie ma u nas
![]()
pbciderek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
||
a te cale graficzne przerobki z biezniami i autostradami sa zalosne, mialo wyjsc smiesznie, wyszlo ch.. , takie przerobki mozna zrobic rownie dobrze na stadionie Amiki, gdzie odleglosc jest kilkumetrowa.. zrobione na sile, czyli zle..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 09.09.2010 o godz. 22:37.
![]() ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najwazniejszy problem to rozdysponowanie kasy na stadion (przeplacenie), elewacja, parking i pare niedorobek na trybunach w tym VIP i telebim... i na tym najlepiej sie skupic, szkoda miejsa na zarty typu "jak wykorzystac miejsce na 17 metrow" - ta sprawa jest juz dosc stara, i zeby bylo ok, wymagaloby wyburzenia calego stadionu, co juz teraz nie ma sensu.
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Drodzy kibice Wisły Kraków. Należą się ode mnie słowa wyjaśnienia. Jestem autorem felietonu o sławnych 17,5 metrach. Sam jestem kibicem Wisły, a pisząc artykuł opierałem się na informacjach i spostrzeżeniach z kilku lat realizacji inwestycji, której z nadzieją wyglądałem. Jedyną ideą pracy było unaocznienie skandalicznych błędów w prowadzeniu inwestycji, fatalnej postawy władz miasta, spółki nadzorującej budowę i autora projektu. Bardzo mi przykro, że temat o architekturze i błędach inwestycyjnych wykorzystano do klubowych przepychanek, czy wyśmiewania barw Wisły Kraków. Zająłem już oficjalne stanowisko w tej sprawie i dążę do radykalnego sprostowania sprawy na łamach portalu Interia.pl i do zamknięcia artykułu, który stał się narzędziem bezczelnych gier. Dziwne nagłówki, prześmiewcze komentarze i kolejne artykuły to zupełnie nie moje dzieło, ale formułowane jest tak, jakby wyszło spod mojego pióra. Jeszcze raz podkreślam. Jako sympatyk Wisły Kraków napisałem jedynie pierwszy felieton skupiający się na błędach w prowadzeniu inwestycji. Pozdrawiam
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wbiłeś kibicom Wisły nóż w plecy, swoim prześmiewczym artykułem dałeś innym jasny sygnal do wyśmiewania i szydzenia zarówno z samej Wisły Kraków jak i jej kibiców. Przeciętny człowiek czytając twój artykuł nie śmieje się z Majchrowskiego czy Obtułowicza tylko z samej Wisły. Niestety, taka jest prawda. Jak dla mnie od dzisiaj powinieneś być persona non grata na nowym stadionie.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie do końca, nie wierzę, że czytając faktycznie mój felieton ktoś to może tak odebrać. Ani raz nie piszę o klubie , ani kibicach, natomiast o władzy, ZIKiT, czy architekcie co drugie zdanie. Chyba, że mówisz o drugim artykule, który jest teraz na Interii, a który nie jest mojego autorstwa i naciskam, aby zamknęli zmanipulowany już temat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Już jest 3. "artykuł" na interi. Muszę przestac czytac ten koszerny portal
A wracając do stadionu to ile razy można pisać że wycięcie betonu w skyboxach i zastąpienie go stalową barierką nic nie zmieni gdyż transmisyjność fal o dł 400-800 nm wynosi okrągłe 0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Pisać o Wiśle warto, artykuł NIE jest o kibicach Wisły, ale o stadionie jaki dla nich powstał, jak dla mnie przeciągacie go do do niepotrzebnej napinki na niewinnego gościa. Czy chciał zaistnieć czy nie to jego sprawa, jak jest dobry czemu nie, mi się artykuł za formę i pomysł podobał. Jest to artykuł o 17,5m Obtułowicza i to on powinien się wstydzić, nie my !!! Zwrócił uwagę mediów i bardzo dobrze. Śmieją się z Ciebie, może masz kompleksy...spokojnie . Nie miejmy kompleksów, bo nie my go zaprojektowaliśmy, nie zatwierdzaliśmy tej odległości, niech się wstydzą inni. Jeżeli Legia, Lech się śmieje...to przestanie jak zobaczy od środka nas skończony stadion. doszliśmy w miarę wspólna opinią, że nie ma problemu odległości do płyty TERAZ ELEWACJA I TRYBUNA PÓŁNOCA ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Mnie osobiście nie pasuje że robią z nas wała od kilku lat i jeszcze bedziemy razem z klubem ponosic odpowiedzialnośc a może i koszty tego fajansu który teraz wciskają jako szczyt nowoczesności , wiec daj sobie siana z tym odsyłaniem na drugą strone błoń bo czas przeżutów już minął . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jesli przeciętny człowiek czytając ten artykuł nie śmieje się z Majchrowskiego czy Obtułowicza tylko z samej Wisły to ten przeciętny człowiek jest niesprawny umysłowo. A opinie niesprawnych umysłowo nas nie interesują |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Też nie jestem szczęsliwy że barney22 podjął akurat te problemy które podjął ale dzięki niemu jest głośno o stadionie i Maichrowski musi się do tego publicznie ustosunkować albo poprzez wypowiedzi - kolejne zresztą- albo poprzez działania poprawiajace choć częśc błędów .Inaczej sam się jeszcze bardziej pogrąży. Więc spokojnie. Owszem przy okazji tego artykułu Wisła jest wyśmiewana ale czy nie słusznie? Co robił klub od października 2009 do czerwca 2010r w sprawie stadionu? NIC NIE ROBIŁ. Co prawda nie jest to ich formalnym obowiazkiem ale nie interesować się co i gdzie będzie na stadionie, jak będzie wyglądać i czy im będzie pasować jest kretynizmem,debilizmem (wybrac lepsze) a tak właśnie było. Klub nie wykazał się niczym więc mała część tego skandalu spada na nich.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czemu nie, można by zrobić bieżnię po jednej stronie. Mieliby piłkarze gdzie biegać nie wydeptując trawy. A przy tym miękko by mieli co chroni przed kontuzjami stawów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
radosna tworczosc - ludzie do pracy idzcie bo wam sie w d.. porzewracalo z nudow sory ale jestem tak wku.... na ten artykul ze ....
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 10.09.2010 o godz. 08:50.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|