|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Awe, wszystko co musisz zrobić to ustawić w opcjach jakość obrazków na niską, wtedy jedna strona będzie Ci zjadac około 40-60 kb. Ja tak mam i wcale nie narzekam, bo mimo wszystko mogę sobie spokojnie przeglądnąć informacje.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tak, ale jeśli ktoś ma telefon z Androidem to najlepiej sie przegląda przez Tapatalk...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie brałem takiej możliwości pod uwagę, ale to rozważę.
Jak możesz, prześlij kilka linków z opiniami na temat plugina tapatalk, w szczególności jego stabilności i bezpieczeństwa. Na priva albo na mojego maila (rav, potem małpa i dalej wislakrakow.com) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jakis świezak w transferowym wieszczy z powietrza transfer Janse
w przypadku gdy okaże sie, że to nieprawdziwa informacja prosze o stosowna nagrode dla niejakiego marcel1986 |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pleaseeeeeeee, niech ktoś wyczyści ten temat:
HISTORIA PROWADZACYCH DOPING NA SEKTORZE X Bardzo ciekawe rzeczy można było poczytać a teraz to jest rozmowa kto komu ścianę popisał kredkami :/ ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Panowie zajrzyjcie do tematu infonet bo się burdel zrobił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pysio znów zbanowany ? Mozna wiedzieć za co ?
Podobno miał półrocznego bana...i ile wytrzymał po powrocie ? Dwa dni ? |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Naprawdę musi być user o nicku "gigants"? Wiem, że program przyjął ale błagam Was...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
. Ciągle mnie zmyla. Zbyt charakterystyczny nick.![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A ja sie chcialem zapytać, ktory z moderatorów tego forum jest takim maniakiem jednej z parti ii takim społeczniakiem ze nałozył na mojego braciaka półrocznego bana za załozenie tematu o obrońcach krzyża i nazwanie ich oszołomami
No prosze, gdzie ta odwaga?
Ostatnio edytowane przez Niekonik : 14.09.2010 o godz. 22:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Zbanujcie kolesia bo zakłdy nowy temat aby dowiedzieć się gdzie będzie mlyn jakby to nie było oczywiste po cenach
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7600 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
mozna prosić o zmianę nicka na "Buczer"?
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 16.09.2010 o godz. 19:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...280#post978280
kilka postów ostatnich to koncert życzeń i cały czas się dopisują. Drodzy (wazelina musi być ) admini zerknijcie na to ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Może pasowało by zajrzeć do tematu o WIELKIEJ ZBIÓRCE NA GRAFFITI I OPRAWY http://wislakrakow.com/forum/showthr...570#post980570
Czy to tylko moje zdanie ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Drodzy moderatorzy.
Ubolewam nad faktem, iż w naszych wiślackich szeregach jest pełno zawiści, wrogości i negatywnej polskości. Chcę się odnieść do mojego posta (który został zresztą wykasowany) po przegranym meczu z Ruchem Chorzów. Dostałem bana za zrobienie LITERÓWKI (które zdarzają mi się bardzo często). Wystarczy zjeść jedną literkę aby dać pretekst (Markusowi?) na wlepienie bana. Czy tak trudno zrozumieć, że niekoniecznie celowo można napisać SRAKA jedząc T (pierwotnie STRAKA) Wiele obraźliwych tekstów można przeczytać na tym forum od modów, byłych modów czy zwykłych użytkowników. Dla mnie hipokryzją jest pisanie o eliminacji KOLESIOSTWA Skorży, a jednocześnie wpierając wulgaryzmy (które podobno są wbrew regulaminowi) użytkowników, zaprzyjaźnionych z modami, czy to jest ok Przecież, niektórzy po naszych zawodnikach rzucają .urwami i dostają bany krótsze niż ja. Jaką wagę ma epitet rzucony w kierunku Wiślaka, a jaką zjedzenie litery Szanujmy się wzajemnie, to że ktoś ma inne poglądy na pewne sprawy nie oznacza, że trzeba mu zatykać usta KASUJĄC posty (bojąc się o swoją reputację vide Markus w naszej rozmowie na temat finansów Wisły). Nie jestem leszczem, pokemonem i gościem, który nie zna panujących tu zasad i zalogował się miesiąc temu. Co da Wam ban, jak mogę utworzyć w ciągu jednego dnia 10 kont z 10 różnych IP Po co bawić się w chowanego? Możecie zbanować konta, maile, IP, ale i tak jak będę chciał zabrać głos to to zrobię. Czekałem jednak ten ponad miesiąc, bo szanuję pewne zasady. Kilka razy chciałem zabrać głos jak mnie MArkus przywoływał do tablicy (może robił podpuchę Tak więc chciałbym zapytać czy ktoś z władzy ma jaja aby przyznać się do zbanowania? Bo powód "SRAKA" jak dobrze wiedzie był TYLKO pretekstem, regulamin jest nagminnie łamany przez wszystkich, wiadomo, że na niektóre sprawy przymyka się oko, na inne nie można, ale żeby za coś takiego Moim typem jest MArkus oczywiście (choć mogę się mylić), z innymi nie miałem zatargów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Niby nie moja broszka, bo już się nie muszę z dzieciarnią użerać, ale łatwo chyba zauważyć pewien wzorzec. Nie wiesz od kogo dostałeś bana, to nie rzucaj oskarżeń na ślepo. Z doświadczenia wiem, że nie dałem nawet 50% przypisywanych mi banów. Miałeś pecha, bo Twoja literówka mogła zostać odczytana dwuznacznie - a moderatorzy mają zwykle za mało czasu, żeby nad każdą sprawą się pochylać. Jak ja moderowałem - popełnialiśmy błędy, teraz pewnie jest podobnie. Naucz się z tym żyć. Jeżeli uważasz, że ktoś tutaj czyha na Ciebie - cóż, ociera się to o paranoję. Uwierz, że z drugiej strony barykady to wygląda zupełnie inaczej - sam często nie pamiętałem po kilku dniach komu dałem bana. Tak zwyczajnie - moderowanie to tylko niewielki, bardzo mało istotny wycinek życia każdego z nas, więc lepiej tego nie demonizuj. Naprawdę myślisz, że dorośli ludzie podniecają się gnębieniem jakiegoś lucka z forum TWSD? Ale tak na serio? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Mi to nie przeszkadza, wręcz śmieszy, wiesz, ze masz ciętą ripostę i lubisz od czasu do czasu rzucić .urwami na lewo i prawo :]i tak sobie gadasz z Markusem (tylko on akurat uważa na słownictwo), on Ci odpowiada, Ty komuś pociśniesz, no i to nazywam kolesiostwem, które mieliśmy w druzynie na linii skorża-zawodnicy. Albo Markus traktuje wszystkich jednakowo, albo... no własnie albo co? Nic , PRL najprościej nazywajac. Jak można kasować posty od tak? Markus wie o czym pisze, mam je zapisane. Jeden z gości też zauważył, że Markus robi samo-zaprzeczenia ( chodziło o chwalenie polityki transferowej legii) i jego posty tez poleciały, to ja się pytam gdzie my zyjemy Można się ostro wkurzać jak jakiś pokemon cisnie i pisze bzdury, dostaje bana w tym samym czasie co ja, patrze na dwa tygodnie, a ten sam użytkownik ciśnie znowu, a ja dalej za STRAKĘ mam bana. Wiem, że mody rzucają bana na lewo i prawo, ale czasem można sekundę pomyśleć i odróżnić pokemona od starego wyjadacza. Nie rzucam oskarżeń na ślepo gdyż mają bardzo solidne fundamenty, pisałem, że mogę się mylić. Może Markus się wypowie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Napisałem "wielu" nie "wszyscy".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielu to wiecej niz 50%, nie spokalem sie z banowaniem po to zeby sobie humor poprawic ale skoro tak twierdzisz to pewnie potrafisz to udowodnic.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ban dla jakiegoś dziecka z Poznania:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=6071 ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Tak czy siak wracajac do sedna to za pokemona jest ban. A i jeszcze jak mod daje bana to moze napisac "od pokemonow to mozesz sobie w domu wyzywac"- no bo mi tak napisal. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Aha do wolfego: wolfy ja z tym zyję :] dostałem zakaz ponad miesięczny i siedziałem cicho, jaki widzisz problem w tym aby zrobic sobie 3 4 7 i 10 konto? Ja nie widzę żadnego, ale mnie nie bawi zabawa w chowanego jak już wcześniej pisałem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jakby banowali za "pokemonów" to pewien użytkownik miałby chyba bana do końca życia, więc Jaroo1 u Ciebie musiał być inny powód.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=7605&page=7
Post 209... Rozumiem że podniecony.. ale bez przesady z autobusem.. ![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|