The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
witeq
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2010, 10:21
BronekTS napisał(a):Wyświetl post

Może być różnie. Może być kicha i padaka, a może być 1 miejsce i parę punktów przewagi na jesień.
ale na czym opierasz twierdzenie, że Ci piłkarze mogą tą ligę wygrać a równocześnie może być kicha i padaka czyli rozumiem poniżej 6 miejsca? Nie rozumiem argumentacji, skoro będzie kicha i padaka to znaczy że mamy słabych piłkarzy, jak pierwsze miejsce to znaczy że mamy najlepszy zespól w lidze, ale jakoś nie ogarniam obu warunków na raz. To znaczy co, od czego to zależy czy będzie kicha czy 1 miejsce? Chyba ze zakładasz, że tak słabi piłkarze Wisły, pozbawieni kolegów o jakichkolwiek umiejętnościach, są w stanie wygrać tę ligę, mimo że rok temu z lepszym składem nie potrafili? Ze zgrywające się od zeszłego roku i budujące z głową swoje drużyny zespoły Jagiellonii i Polonii "spuchną" jak to życzeniowo widzi część tego forum? Na obecną chwile nie da się oglądać futbolu w wykonaniu Wisły Kraków, a mamy tą ligę wygrać?

Mogę wygrać dziś w totka, ale mogę kurcze nie trafić żadnej cyfry. Rachunek prawdopodobieństwa jest nieubłagany, podobnie jak realna ocena umiejętności wiślaków.

BronekTS napisał(a):Wyświetl post
- Cikos i Bunoza okazali się talentami na miarę Marcelo?
- Chavez był tak solidny jak Cleber i był zaporą nie do przejścia, a do tego chciałby u nas zostać ?
- Brożek Piotruś, wkurzony i zdegustowany ostatnią sytuacją, chcąc udowodnić że nie jest gorszy od swojego brata zacznie grać na poziomie choćby meczu Wisła - Barcelona 1 : 0 ?
- Mały stanie się drugim Kubą Błaszczykowskim bo papiery na to jakby nie patrzeć ma
- Sobolewski złapie drugi oddech bo przestraszy się Wilka ?
- Garguła w końcu złapię formę choćby z Bełchatowa, będzie chciał wrócić do kadry na Euro
- Wilkowi nie spodoba się to że przegrywa rywalizację z Sobolem i zacznie ostro zapieprzać ?
- Tomek Jirsak wkurzy się że Garguła go całkowicie zdominował i będzie się starał to zmienić ?
- Kirm stanie się prawdziwym Kirmem, choćby tym z meczu Polska - Słowenia
- Rios okaże się talentem pierwszej klasy, takim jak wyjeżdżają do Europy z Argentyny inni piłkarze do mocnych europejskich klubów ?
- Brożek pyknie te 20 bramek w sezonie, jak za dawnych lat
- Boguski złapię formę sprzed kontuzji
- a Żuraw w końcu w wywiadzie pomeczowym powie że jest bardzo fajnie i dobrze i jest zadowolony bo znów strzelił bramkę
nie będę specjalnie złośliwy, podam tylko aktualną sytuację
- Cikos i Bunoza okazali się talentami na miarę polskiej ligi - nic ponadto
- Chavez jest podpisany na rok, i ma problemy z aklimatyzacja w Polsce i z polskim futbolem
- Brożek Piotruś, wystarczy że będzie grał na swoim poziomie prezentowanym od lat, a różnicy nie zrobi
- Mały wciąż jest jezdcem bez głowy, który najwięcej pretensji ma do kolegów
- Sobolewski juz w zasadzie kończy karierę
- Garguła po takiej kontuzji juz nigdy nie będzie grał na poziomie zbliżonym do tego sprzed urazu
- Wilk okaże się Jirsakiem
- Tomek Jirsak zostanie Jirsakiem
- Kirm stanie się prawdziwym Łobem, nawet tym z meczu Czechy - Polska, asysta była nie jego a tą bramkę strzeliłby nawet Kowalczyk z brzuchem po flaszce na głowę
- Rios okaże się talentem pierwszej klasy (to co tu robi?), i za rok już go nie uświadczysz w Polsce
- Brożek pyknie kilka bramek, jak w poprzedniej rundzie, dokładając nogę do zagrań kolegów
- Boguski złapię formę sprzed kontuzji - przecież on w formie czy nie gra prawie tak samo
- a Żuraw w końcu nie wytrzyma, bo pamięta co Wisła kiedyś prezentowała a widzi co jest dziś, i powiesi buty na kołku aby nie rozmieniać się na drobne

Ja wiem że kibic wierzy, ale, na rany Chrystusa, przybędzie wróżka i zmieni tych wszystkich piłkarzy jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki?

A, i jeszcze jedno, w Wojtka Łobodzińskiego już nie wierzysz? Jego jakos ominąłeś w swojej wyliczance
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.09.2010, 10:32
witeq napisał(a):Wyświetl post
A, i jeszcze jedno, w Wojtka Łobodzińskiego już nie wierzysz? Jego jakos ominąłeś w swojej wyliczance
Valckx szuka obrońcy, pamiętam że Łobo zagrał kiedyś na prawej obronie przeciwko Levadii.Wiem że nie był to zbyt udany wystep ale może go spróbowac przekwalifikowac na defensora skoro atakowanie bramki rywala mu nie wychodzi ? Łobo co miesiąc połyka 100 tyś zł wiec coś trzeba z tym fantem zrobic.
Odpowiedz cytując
witeq
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 04.09.2010, 10:40
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Valckx szuka obrońcy, pamiętam że Łobo zagrał kiedyś na prawej obronie przeciwko Levadii.Wiem że nie był to zbyt udany wystep ale może go spróbowac przekwalifikowac na defensora skoro atakowanie bramki rywala mu nie wychodzi ? Łobo co miesiąc połyka 100 tyś zł wiec coś trzeba z tym fantem zrobic.
Przyznam że też o tym myślałem, ale boczny obrońca musi dużo biegać, a Wojtek po 10 minutach jest już w.jebany

Jeszcze gorsze mogłoby się okazać próba trzymania linii spalonego, czy blokowanie dośrodkowań, choć akurat w tym aspekcie nie byłoby dużej różnicy z Cikosem.

Nie my go widzimy na treningach, ale pomysł godny rozważenia, rzeczywiście coś z tym fantem trzeba zrobić.
Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.09.2010, 10:52
Lobo i obronca to brzmi prawie tak samo kiepsko jak Lobo i krol strzelcow. Jak pamietam kiedy Lobo byl testowany na boku obrony to wszyscy robili go jednym prostym zwodem, on jest tak samo kiepski w obronie jak i w ataku.
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 04.09.2010, 11:08
witeq napisał(a):Wyświetl post
ale na czym opierasz twierdzenie, że Ci piłkarze mogą tą ligę wygrać a równocześnie może być kicha i padaka czyli rozumiem poniżej 6 miejsca? Nie rozumiem argumentacji, skoro będzie kicha i padaka to znaczy że mamy słabych piłkarzy, jak pierwsze miejsce to znaczy że mamy najlepszy zespól w lidze, ale jakoś nie ogarniam obu warunków na raz. To znaczy co, od czego to zależy czy będzie kicha czy 1 miejsce? Chyba ze zakładasz, że tak słabi piłkarze Wisły, pozbawieni kolegów o jakichkolwiek umiejętnościach, są w stanie wygrać tę ligę, mimo że rok temu z lepszym składem nie potrafili? Ze zgrywające się od zeszłego roku i budujące z głową swoje drużyny zespoły Jagiellonii i Polonii "spuchną" jak to życzeniowo widzi część tego forum? Na obecną chwile nie da się oglądać futbolu w wykonaniu Wisły Kraków, a mamy tą ligę wygrać?

Mogę wygrać dziś w totka, ale mogę kurcze nie trafić żadnej cyfry. Rachunek prawdopodobieństwa jest nieubłagany, podobnie jak realna ocena umiejętności wiślaków.

nie będę specjalnie złośliwy, podam tylko aktualną sytuację
- Cikos i Bunoza okazali się talentami na miarę polskiej ligi - nic ponadto
- Chavez jest podpisany na rok, i ma problemy z aklimatyzacja w Polsce i z polskim futbolem
- Brożek Piotruś, wystarczy że będzie grał na swoim poziomie prezentowanym od lat, a różnicy nie zrobi
- Mały wciąż jest jezdcem bez głowy, który najwięcej pretensji ma do kolegów
- Sobolewski juz w zasadzie kończy karierę
- Garguła po takiej kontuzji juz nigdy nie będzie grał na poziomie zbliżonym do tego sprzed urazu
- Wilk okaże się Jirsakiem
- Tomek Jirsak zostanie Jirsakiem
- Kirm stanie się prawdziwym Łobem, nawet tym z meczu Czechy - Polska, asysta była nie jego a tą bramkę strzeliłby nawet Kowalczyk z brzuchem po flaszce na głowę
- Rios okaże się talentem pierwszej klasy (to co tu robi?), i za rok już go nie uświadczysz w Polsce
- Brożek pyknie kilka bramek, jak w poprzedniej rundzie, dokładając nogę do zagrań kolegów
- Boguski złapię formę sprzed kontuzji - przecież on w formie czy nie gra prawie tak samo
- a Żuraw w końcu nie wytrzyma, bo pamięta co Wisła kiedyś prezentowała a widzi co jest dziś, i powiesi buty na kołku aby nie rozmieniać się na drobne

Ja wiem że kibic wierzy, ale, na rany Chrystusa, przybędzie wróżka i zmieni tych wszystkich piłkarzy jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki?

Jeżeli pozwolisz na całego Twojego posta i wszystkie zarzuty odpowiem jutro z rana, bo wybieram się teraz na wesele i nie mam za bardzo czasu, wybacz. Nie zapomnę i wrócę do Twoich rozważań.

Teraz odpowiem Ci jedynie na Twoje ostatnie pytanie. Łobodziński to reprezentant Polski jakby nie patrzeć, piłkarz który przyszedł do Wisły jako wzmocnienie. Jest jak jest. Jak widzisz, w mojej wyliczance pominąłem też wielu innych piłkarzy z naszej kadry. Powód ? To proste - Ci, którzy są w niej wymienieni + do tego bramkarz Jovanić do którego póki co nic nie mam, to jak dla mnie obecnie najlepsi ( najlepsi tutaj nie oznacza że są akutalnie w super formie - najlepsi jakich mamy obecnie ) piłkarze jakich posiadamy i w nich wierze. Reszta jest dla mnie statystami.

Jeszcze jedno - żebym jutro mógł podjąć dłuższą dyskusję. Co masz na myśli mówiąc "realna ocena umiejętności wiślaków" ? Masz na myśli ocenę na podstawie wysoko wygranego dwumeczu z kelnerami z Szawle, żenady w postaci Karabachu i czterech meczów ligowych ? Do tego dorzuć 3 różnych trenerów. Kasperczaka który chyba sam nie wiedział co ma zrobić z aktualną Wisłą a przepracował z nimi okres przygotowawczy więc za pewne do dziś to pamiętają, Kulawika który z tego co mi się wydaje to traktował ich raczej jak kolegów i dopiero teraz trenera Maaskanta który jest w swoim drugim tygodniu pracy ?

Chyba nie ma co oceniać. Prawdziwej Wisły z tą kadrą, z tym składem, z trenerem jeszcze nie widzieliśmy.Chwała Bogu, że teraz mamy 2 tygodnie wolnego. Nikt na kadre nie pojechał, oni wszyscy powinni zapieprzać i jeszcze raz zapieprzać, to powinien być dla nich obóz przygotowawczy. Mam zamiar przejechać się w tym tygodniu na trening i chce zobaczyć jak to wygląda, mam nadzieje że się nie zawiodę. Nie wiem czy zobaczymy ją w meczu z Jagiellonią. Chociaż głęboko wierze że już po tym meczu będzie widać rękę zagranicznego trenera i wtedy może przyznasz mi z paroma rzeczami rację Myśle, że oboje sobie tego życzymy, w końcu mamy wspólny cel dla Wisły, prawda ?
Ostatnio edytowane przez BronekTS : 04.09.2010 o godz. 11:16.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 04.09.2010, 19:04
Owszem. Trzeba...wypier%$ dyscyplinarnie
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 04.09.2010, 20:44
Ten Chavez chyba nie gra za dobrze głowa skoro w reprezentacji Hondurasu grał 31 razy a strzelil 0 goli.
Odpowiedz cytując
zloto
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 04.09.2010, 21:20
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Ten Chavez chyba nie gra za dobrze głowa skoro w reprezentacji Hondurasu grał 31 razy a strzelil 0 goli.

Nom to mnie rozwaliłeś, Honduras to nie potentat, który strzela średnio 4 gole na mecz. Pamiętaj, że główne zadanie obrońcy to obrona
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.09.2010, 21:24
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Arkadiusz Głowacki - występy w reprezentacji: 21, w tym jeden gol... samobójczy - a wszyscy wiemy jakiej klasy to był obrońca!

Chavez potwierdza niestety smutne relacje z treningów w których podobno nie prezentował się najlepiej. No cóż trzeba się modlić by to była tylko chwilowa zniżka formy ;-)
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 04.09.2010, 21:31
Wyobrażam sobie, że gra na obronie w lidze Hondurasu, a gra na obronie w Polsce, to jednak dwa światy.Może dwa sporty nawet Chyba będzie mu potrzeba z pół roku na przestawienie się.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 04.09.2010, 21:34
tofik napisał(a):Wyświetl post
Wyobrażam sobie, że gra na obronie w lidze Hondurasu, a gra na obronie w Polsce, to jednak dwa światy.Może dwa sporty nawet Chyba będzie mu potrzeba z pół roku na przestawienie się.
Pamiętacie jak zaczynał Marcelo(pierwsze pół roku)? No właśnie.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.09.2010, 21:42
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Pamiętacie jak zaczynał Marcelo(pierwsze pół roku)? No właśnie.
Tyle że jak Marcelo przyszedł, mieliśmy Clebera i Głowę - nie było żadnego pośpiechu.Chavez jak rozumiem miał/ma być zawodnikiem który od razu wchodzi i gra na wysokim poziomie.Do tego jak wiadomo najpewniej będzie z nami tylko do końca sezonu więc wypadało by żeby się szybko aklimatyzował bo może nie zdążyć.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.09.2010, 00:11
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Tyle że jak Marcelo przyszedł, mieliśmy Clebera i Głowę - nie było żadnego pośpiechu.Chavez jak rozumiem miał/ma być zawodnikiem który od razu wchodzi i gra na wysokim poziomie.Do tego jak wiadomo najpewniej będzie z nami tylko do końca sezonu więc wypadało by żeby się szybko aklimatyzował bo może nie zdążyć.

No wlasnie Chavez mial przyjsc do nas jako lek na fatala obrone i wszytsko naprawic

Co do Marcelo to pamietacie jak z duzym zalem zegnalismy Clebera ktory jakos tak nagle podpisal z Terekiem?wtedy mimo wszytsko te balismy sie o defensywae mmo ze Marcelo byl juz z nami,Dopiero potem u nas sie "wyrobil"
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.09.2010, 00:25
Boukhari troche z sylwetki i ze sposobu poruszania się przypomina Bruno z Polonii. Jak za darmo to chyba sie przyda...
Rios ma fajny strzal, ciekawe czy go wykupimy mielibysmy drugiego Franka chyba...
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 05.09.2010, 00:55
jakiego Franka? Frankowski w zyciu nie cofał sie po piłke zeby rozegrac ..
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 05.09.2010, 01:06
Najsmieszniejsze jest to, ze dostalo mi sie tutaj, kiedy podkreslilem, ze Chavez cala kariere spedzil w Hondurasie(jaki poziom moze miec tamtejsza liga ? Pewnie zblizona do II lub III naszej).
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 05.09.2010, 02:06
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
No wlasnie Chavez mial przyjsc do nas jako lek na fatala obrone i wszytsko naprawic

Co do Marcelo to pamietacie jak z duzym zalem zegnalismy Clebera ktory jakos tak nagle podpisal z Terekiem?wtedy mimo wszytsko te balismy sie o defensywae mmo ze Marcelo byl juz z nami,Dopiero potem u nas sie "wyrobil"
Chłopaki. Wyluzujcie. Marcelo przychodził jako wielki talent i od nas (o wielkie zaje... dziwo) jako wielki talent odszedł. Chavez przyszedł do nas jako obrońca klasy występu na mundialu i mamy rok, żeby zweryfikować jego umiejętności.

Obrona to nie jest układanka, tu musi być wszystko posklejane we właściwy sposób i wtedy można powiedzieć, że jeden obrońca gra tak, a tak. Na razie martwmy się o to - czy bośniacki talent ma miarę brazylijskiego, bo jeśli tak, to obronę nie musimy wcale tak bardzo się obawiać... Gorzej jest z przodem. Nawet z takim rywalem jak Resovia, powinny być na tym etapie ze cztery brameczki...
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 05.09.2010, 08:06
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Najsmieszniejsze jest to, ze dostalo mi sie tutaj, kiedy podkreslilem, ze Chavez cala kariere spedzil w Hondurasie(jaki poziom moze miec tamtejsza liga ? Pewnie zblizona do II lub III naszej).
Napewno nie jest slabsza niz nasza bo ciezko zeby jakas liga byla gorsza od naszej...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 05.09.2010, 08:54
For-Fun - rozumiem, że po skrócie meczu z Resovią i kilku treningach gdzie wg subiektywnych opinii kilku uczestników tego forum Chavez spisuje się słabo masz już o nim wyrobioną opinię? Przecież nawet w meczu o stawkę go nie widziałeś...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 05.09.2010, 08:58
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
For-Fun - rozumiem, że po skrócie meczu z Resovią i kilku treningach gdzie wg subiektywnych opinii kilku uczestników tego forum Chavez spisuje się słabo masz już o nim wyrobioną opinię? Przecież nawet w meczu o stawkę go nie widziałeś...
Nikt nie ma wyrobionej opinii - natomiast ten skrót meczu Resovia- Wisła pokazał że straciliśmy 1 bramkę po błędzie Chaveza a mogliśmy stracić jeszcze jedną po jego jeszcze większym błędzie. (Oczywiście rozumiem ten kilku minutowy skrót meczu widziałeś). Chavez gra bardzo niepewnie, wg mnie tak jak Junior Diaz kiedy przyszedł do nas z Kostaryki. Potrzebował kilku miesięcy żeby zaskoczyć. I niestety pewnie podobnie będzie z Chavezem.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.09.2010, 09:01
Mam wrażenie, że powstała kolejna plota, tym razem, że Chavez słabo sobie radzi na treningach. Może wszyscy wstrzymajmy się z ocenianiem tego zawodnika aż rozegra przynajmniej jeden mecz ligowy.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 05.09.2010, 09:04
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Nikt nie ma wyrobionej opinii - natomiast ten skrót meczu Resovia- Wisła pokazał że straciliśmy 1 bramkę po błędzie Chaveza a mogliśmy stracić jeszcze jedną po jego jeszcze większym błędzie. (Oczywiście rozumiem ten kilku minutowy skrót meczu widziałeś). Chavez gra bardzo niepewnie, wg mnie tak jak Junior Diaz kiedy przyszedł do nas z Kostaryki. Potrzebował kilku miesięcy żeby zaskoczyć. I niestety pewnie podobnie będzie z Chavezem.
i oczywiście z Twoim zdaniem się zgadzam, jednak For Fun ujął to nieco inaczej, tak jakby z góry zakładał, że to cienki bolek. A wg mnie i jak widzę także wg Ciebie najprawdopodobniej zaskoczy w dłuższej lub krótszej perspektywie. Nie będzie to drugi Marcelo, jednak taki to nam się już pewnie nigdy nie trafi.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 05.09.2010, 09:38
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Mam wrażenie, że powstała kolejna plota, tym razem, że Chavez słabo sobie radzi na treningach. Może wszyscy wstrzymajmy się z ocenianiem tego zawodnika aż rozegra przynajmniej jeden mecz ligowy.
Na sparingach wygląda biednie. Osobiście jak ponownie obejrzałem mecz Hondarusu na MŚ nie było dla mnie wątpliwości że Chavez to najsłabsze ogniwo defensywy. On jest po prostu zbyt wolny i za mało zwrotny.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 05.09.2010 o godz. 10:05.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.09.2010, 09:47
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Na sparingach wygląda biednie. Osobiście jak ponownie obejrzałem mecz Hondarusu na MŚ nie było dla mnie wątpliwości że Chavez to najsłabsze ogniwo defensywy Honduarsu. On jest po prostu zbyt wolny i za mało zwrotny.
z Twojego opisu wynika jak by to był drugi Jop.
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Stary 05.09.2010, 10:38
z Twojego opisu wynika jak by to był drugi Jop.
Jego ocenami nie ma się co przejmować ;p
On to by nawet Ronaldinho potrafił opisać jak Łobodzińskiego...

Według mnie Chavez ma umiejętności niemniejsze niż taki Astiz z Legii tyle, że potrzebuje czasu jak każdy zawodnik, który przyjeżdża do Europy z innego kontynentu. Rios również za pół roku powinien być dwa razy lepszy niż dziś, kwestia przyzwyczajenia się do innego stylu gry, co u Riosa już zaczyna powoli następować.

tofik napisał(a):Wyświetl post
Albo dwa razy gorszy. Nasza piłka działa jak kryptonit na supermana. Odbiera umiejętności, Im dłużej tu siedzisz tym gorzej
Co racja to racja
Ostatnio edytowane przez Reiro : 05.09.2010 o godz. 10:46.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 05.09.2010, 10:41
Albo dwa razy gorszy. Nasza piłka działa jak kryptonit na supermana. Odbiera umiejętności, Im dłużej tu siedzisz tym gorzej
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 05.09.2010, 11:53
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Masz chyba klopoty z czytaniem tekstu...uspokoj sie i przeczytaj jeszcze raz, co napisalem. Gral tylko w lidze swojego kraju? Tak. I to ty wyciagasz odrazu wnioski, ze jest slaby. Ja tylko to dostrzegam i widac wyraznie, ze musi sie zaadoptowac do ekstraklasy. Nie widzialem, zeby ktos napisal, ze jest cienki.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.09.2010, 12:01
Masz chyba klopoty z czytaniem tekstu...uspokoj sie i przeczytaj jeszcze raz, co napisalem. Gral tylko w lidze swojego kraju? Tak. I to ty wyciagasz odrazu wnioski, ze jest slaby. Ja tylko to dostrzegam i widac wyraznie, ze musi sie zaadoptowac do ekstraklasy. Nie widzialem, zeby ktos napisal, ze jest cienki.
to ja to napisze.

Wygląda na cienkiego.

naprawde chciałbym by był mega kotem, ale skoro nie grał w poprzednich meczach w naszej przemega super obronie, to chyba to jest sytuacja a`la Georgi Hristow.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 05.09.2010, 12:16
For fun - ależ ja jestem niesamowicie spokojny Wniosków w mioch postach odnośnie umiejętności piłkarskich Chaveza nie znajdziesz ponieważ nie oglądałem jego gry wystarczająco długo by takowe wyciągnąć.

Twój post brzmiał dla mnie mniej więcej tak: A nie mówiłem? - grał w cienkiej lidze, musi być cienki. Tylko na jakiej podstawie uważasz ligę Hondurasu za słabą tego nie wiem. Jeśli oglądasz mecze tej ligi to z chęcią przyznam Ci rację, jeśli nie to Twoje zdanie jest nieuzasadnione.

ps. tak - na skrócie w meczu z Resovią wypadł słabo.
Odpowiedz cytując
TS Girl
Member

Od: 07.2009

Stary 05.09.2010, 12:27
Ich reprezentacja chociaż wystąpiła na Mundialu.

Nie ma co wydziwiać, dopóki Chavez nie rozegrał chociaż jednego meczu ligowego, który byście WIDZIELI. Widzę, że sytuacja z Bunozą, który został żywcem spalony po pierwszym meczu z Karabachem, a teraz jako tako sobie poczyna, nikogo niczego nie nauczyła. Smutne.

PS. Przed chwilą na dole strony pojawiła mi się reklama kuchenek Amica
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów