|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Golański przeszedł już badania medyczne w Krakowie i prawdopodobnie w najbliższych dniach zostanie zawodnikiem Wisły.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jakieś źródło mógłbys podać - choćby najmniejsze
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wygląda na to, że Basałaj napisał w komentarzu na twsd ku uciesze gawiedzi.
Abstrahując od wiarygodności tego , to krótkie pytanie: którą nogą ten cały Golański potrafi w miarę prosto kopnąć piłkę ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
To samo żródło co ostatnio.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
jak dla mnie Golański na tą chwilę jest ok, natomiast martwi mnie to że do Wisły ściągamy coraz więcej zawodników którzy nie grają/grali w swoich klubach i są bez formy, nawet tej fizycznej i mają ok. 30 lat: Boukhari, Żurawski, Golański(?), wygląda to jak szycie garnituru, ale tylko w niektórych miejscach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ta szczegolnie ze Golanski ma 28lat wiec 3 lata spokojnie moze pograc i byl podstawowym obronca Steauy więc napewno zle nie gra
![]() Boukhari napewno sie przyda- a jak przychodzil Kosa w tym wieku? Zurawski i owsze wypalil sie... Bardziej mnie martwia te inne kandydatury niz golanski- tamci zapewne sa po 30 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
dlatego napisałem , że mają ok. 30 lat (czyli 28
)ale powiedz mi kiedy Golański był podstawowym graczem Steauy? 1,5 sezonu temu? 1 sezon temu? bo chyba nie ostatnio, nam potrzeba graczy którzy wejdą i zaczną grać a nie dochodzić do formy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że te sensacyjne informacje Juniora Membera się nie potwierdzą
![]() Po co nam zblazowany Golański? Mam przeczucie, że zarząd zrobi tak jak to zrobił w przypadku Garguły - czyli żeby udobruchać kibiców da spory kontrakt piłkarzowi, który na to nie zasługuje, tylko po to, żeby przykryć kilka kiepskich transferów i pozbycie się całej obrony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie marudziłbym jeśli chodzi o Golańskiego (oczywiście jeśli to prawda) - bo jakiś poziom jest w stanie osiągnąć (w końcu grał w Rumunii, lidze jednak wyraźnie lepszej od naszej) a po drugie grał w Polsce i nie będzie z nim takich problemów jak z Chavezem teraz czy Juniorem kilka lat temu, kiedy uczył się od nowa podstaw taktyki i gry w Europie. Oczywiście, będzie potrzebował kilka tygodni na dojście do pełni formy ale nie panikujcie
![]() Pomijam fakt (o którym pisałem) że gdyby profesjonalnie przygotowano transfer Diaza, to następnego dnia byłby już następca, a tak trzeba było wybierać wśród piłkarzy bez kontraktu, a nie oszukujmy się lepsi już dawno podpisali umowy z nowymi klubami i zostali albo marni albo tacy którzy bardzo grymaszą (pewnie Golański to ta grupa). ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mnie już nic nie zdziwi... jakiś tydzień temu przeczytałem na wislaportal, że nowym zawodnikiem Wisły będzie Boukhari... teraz czytam, że Golański przeszedł testy medyczne... hmm interesujące
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To, że jakiś zawodnik przeszedł testy medyczne jeszcze nic nie znaczy. Przypomnę wam drodzy napaleni koledzy, że największa gwiazda tego okienka transferowego, niejaki Marko Milinkovic też był u nas na testach. Jak to się skonczyło wie każdy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tym Milinkoviciem to na prawdę wszystko toczyło się w wielkiej tajemnicy... nie zdziwiłbym się gdyby ostatecznie do nas trafił...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
prawda.
Skad wiekszość z Was wie jaki dostanie kontrakt?A może Korona chce mu dać 5 tys, a my damy 10 tys? Nie wiecie co chłop gra a krytykujecie. Po Chaveza, to większość z Was by poleciała do Hondurasu, magia uczestnictwa w MŚ czy co? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obecnie uważam optymalnie by było tak grać:
Jovanic Golanski Cleber Bunoza BrozekMalecki Wilk/Sobol Kirm/Garguła Rios/Boguski Boukhari/Palic Brozek/Zurawski |
|
|
|
Guest
|
|
|
Tak... w naprawdę w wielkiej tajemnicy... całe forum zachwycało się zagraniami Milinkovicia. Wiekszosc wislackich portali trąbiło o jego testach medycznych. Padały nawet kwoty jakie chce zarabiac, długosc jego kontraktu, wilekosci prowizji dla menagera, cena jaką mamy za niego zapłacić. Wszystko to było owiane tak ogromną tajemnicą że każdy użytkownik tego forum miał dostęp do tych informacji.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
Acapelo,może być problem...wymieniłeś tylko 16 zawodników.Przypominam że gramy po 11
Ostatnio edytowane przez palladynTS : 05.09.2010 o godz. 17:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie gdyby Garguła Boukhari i Brozek odzyskali pełnię formy to mielibyśmy naprawdę silną jedenastkę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No Soriano ma formę, 2 mecze 2 bramki w Segunda Div. A podobno menedżerowie wciskają nam sam szrot. A może to my wybieramy z tej listy tylko szrot ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jako że pysio ma znowu bana na forum napiszę tego posta za niego.
Wczoraj pysio dokonał małej prowokacji w serwisie wislaportal.pl, jak widać niżej nie wysilając się nawet za bardzo, a już dziś jedna z gazet podchwyciła temat. Czy będą kolejne "ośmieszające się za sprawą pysia gazety/portale"? dowody: Data publikacji artykułu 7.09.2010, 2:02 ![]() Data wpisu na wislaporatal.pl 6.09.2010, 10:12 ![]() WNIOSEK: Nie warto wierzyć polskiej prasie, ten post to chyba wystarczający dowód. Przeszukuję Internet i już napotkałem informację o rzekomych dwóch transferach autorstwa WP.PL powołujących się na SE: ![]()
Ostatnio edytowane przez Genio : 07.09.2010 o godz. 11:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Darvydas Sernas
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gdybym był bogaty kupiłbym go do Wisły
jak w temacie!![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez filemon : 09.09.2010 o godz. 23:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
On znacząco wzmocniłby skład. Jeśli chodzi o kontrakt krótkoterminowy to byłby najlepszym wyjściem tylko że on chyba już zakończył karierę ;/
Ostatnio edytowane przez fanfan : 10.09.2010 o godz. 11:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Chodzę do szkoły z bratem Jacka Pawłowskiego, i ten powiedział mi, że Wisła negocjuje z nim kontrakt i niedługo powinien zostać podpisany
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Unirea zbankrutowała ... 5 grajków już poszło do Steauy , ale zostało im jeszcze kilku przyzwoitych których moglibyśmy ogarnąć .
taka luźna myśl |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Chlopak z Garbarni Bartek Praciak trafil juz 6 razy
|
|