The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2010, 17:29
Tłumów w Łodzi na meczu, to raczej nie ma. Przy takiej grze, to pewnie i w Krakowie znajdą się wolne krzesełka...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 04.09.2010, 17:38
Szkoda mi tego komentatora. Ciagle musi mówić: gdyBY X trafil do bramki to byłBY gol. GdyBY doszedł do piłki to byłBY gol. Itd...Żenada. 2 piłkarzy na boisku: Jeleń i Błąszczykowski.Ale to ogólnie dramat na jakim my poziomie kopiemy.Oglądam ich raz na pół roku, ale to i tak za dużo o2 razy w roku. Jezeli nie nastąpi cud to będziemy PIERWSZYM W HISTORII gospodarzem MŚ lub ME , który przegra wszystkie 3 mecze w grupie.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 04.09.2010, 17:39
Titto napisał(a):Wyświetl post
Jestem ciekawy, ilu piłkarzy Wisły grać będzie na Euro2012 w polskiej reprezentacji.

Jeśli o mnie chodzi to może żadnego nie być, jakoś nie widziałem w ostatnich latach pozytywnego przełożenia gry w reprze na występy w naszym klubie.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 04.09.2010, 17:50
Ja uważam, że Smuda za szybko skreślił Małeckiego wydaje mi się, że w kadrze gorszy od Rybusa nie będzie.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 04.09.2010, 17:56
GdyBY Ukrainiec się potknął i zabił to nie byłoBY gola dla Ukrainy
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 04.09.2010, 17:59
Teraz trzeba sobie powiedzieć, że Jeleń nie jest Diego Forlanem.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 04.09.2010, 18:16
A Majdan wygadywal takie glupoty...po kiego zapraszac kogos, kto piastuje wazne stanowisko w jednym z klubow ekstraklasy? Juz mialem dosc zachwalania Mierzejewskiego, czy tez mowieniu o slusznosci powolania SMolarka(ktory jest rezerwowym w Polonii i ktory nie jest jeszcze fizycznie gotowy na ekstraklase, a co dopiero reprezentacje), czy o wzmocnieniu kadry po wyleczeniu sie Jodlowca. ZENADA.

Boruc, Blaszczykowski, Jelen - to inna polka, ale o tym wiedzielismy przed tym spotkaniem. Trzeba sie jeszcze przeprosic z Mariuszem Lewnadowskim i Kamilem Kosowskim, i moze to bedzie jakos wygladalo.

Jasina probowal dorownac Majdanowi mowiac np. o Borucu i pozostalych polskich bramkarzach. Panie Tomku, prosze nie porownywac pilkarza, ktory regularnie gral w swoich klubach do takiego Kuszczaka, ktory w calej karierze(a ma juz 28 lat) rozegral moze 50 spotkan(tyle Artur rozgrywal w jednym sezonie w Celticu)...
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.09.2010, 18:16
Titto napisał(a):Wyświetl post
Teraz trzeba sobie powiedzieć, że Jeleń nie jest Diego Forlanem.
No nie jest, nie jest

Grunt, że ma równo pod kopułą i nie przerosła go ambicja. Auxerre - ekipa mocno średnia, ale Irek jest tam gwiazdą, ma luz psychiczny. To nie Marsylia czy Lyon, które zna cały świat, gdzie od napastnika wymaga się w strzelaniu bramek regularności szwajcarskiego zegarka, bo inaczej czeka go odstawka. A wielkiej regularności on nie gwarantuje - to zawodnik szybki, dobrze odnajdujący się w ekipach grających z kontry. "Instynktu killera" w nim zero (zresztą poza Frankiem takiego instynktu z polskich kopaczy nie ma nikt...).

Dzięki temu mamy choć jednego (sic!) napastnika ogranego w dobrej lidze europejskiej. Bo Lewandowski się przeliczył, wszak rywalizacje z Barriosem czy Zidanem wygrać mogą naprawdę dobre kozaki, a nie strzelec kilkunastu goli w (Ekstra)klasie I to martwi - bo kibicować Polakom za granicą trzeba dla dobra kadry, a tu widać, że Robert na dortmundzkich wojażach może stracić.
Odpowiedz cytując
Snoop1906
Banita

Od: 06.2009

Stary 04.09.2010, 18:21
http://egoals.pl/videos/polska-1:1-ukraina bramki
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 04.09.2010, 18:29
Nie należy popadać w optymizm,bo drużyna z wyższej półki pokazałaby nam miejsce w szeregu.Na pewno jednak cieszy walka i determinacja wszystkich zawodników.Obrona oprócz straconej bramki w końcówce zaprezentowała się o niebo korzystniej niż w poprzednich meczach.Póki co nasza reprezentacja jest europejskim średniakiem pokroju Serbii czy Ukrainy właśnie.Czy będzie lepiej czy gorzej to wyjdzie wszystko w praniu..
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 04.09.2010, 18:43
Mecz z kategorii nudnawych. Aktualnie reprezentacja Polski nie ma żadnego stylu i pomysłu na rozgrywanie ataków. Skrzydła w ogóle nie funkcjonują, obrona jakaś taka "dziurawa" i do tego bardzo nieskuteczny na szpicy Jeleń. W mojej ocenie, Ukraina po prostu nie chciała nas skrzywdzić na naszym terenie i tyle.

ps. Przeczekałem okres 6 miesięcy przymusowej banicji i znowu zaczynam z czystym kontem
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 04.09.2010, 19:05
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
A Majdan wygadywal takie glupoty...po kiego zapraszac kogos, kto piastuje wazne stanowisko w jednym z klubow ekstraklasy? Juz mialem dosc zachwalania Mierzejewskiego, czy tez mowieniu o slusznosci powolania SMolarka(ktory jest rezerwowym w Polonii i ktory nie jest jeszcze fizycznie gotowy na ekstraklase, a co dopiero reprezentacje), czy o wzmocnieniu kadry po wyleczeniu sie Jodlowca. ZENADA.

Boruc, Blaszczykowski, Jelen - to inna polka, ale o tym wiedzielismy przed tym spotkaniem. Trzeba sie jeszcze przeprosic z Mariuszem Lewnadowskim i Kamilem Kosowskim, i moze to bedzie jakos wygladalo.

Jasina probowal dorownac Majdanowi mowiac np. o Borucu i pozostalych polskich bramkarzach. Panie Tomku, prosze nie porownywac pilkarza, ktory regularnie gral w swoich klubach do takiego Kuszczaka, ktory w calej karierze(a ma juz 28 lat) rozegral moze 50 spotkan(tyle Artur rozgrywal w jednym sezonie w Celticu)...
hmm obronie tu Kuszczaka, Boruc nie gral nigdy w zespole klasy Man-u ani nie mial takiej konkurencji jak ma Kuszczak w postaci Van der Sara który pobil rekord świata czy europe ilości meczuy z rzedu bez wpuszczonej bramki, widziałem jak Kuszczak grał w WBA i powiem że zasłużył sobie na angaż w Manchesterze tyle że choćby niewiem jak bronil, dopoki jest tam Van der Sar dopóty będzie grzał ławe.
Obaj z Borucem są wspaniałymi bramkarzami, i uważam że powinien grać ten który jest w lepszej formie, tyle że teraz obaj grzeją ławy...;/
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.09.2010, 19:11
Nie porównywałbym jednak Kuszczaka i jego jednego, autentycznie bardzo dobrego sezonu w WBA do gry Boruca na światowym poziomie w LM z Milanem czy United albo w Reprze z Niemcami czy Austrią (pomijając mnóstwo świetnych wstępów, a w zasadzie wręcz sezonów w lidze szkockiej).
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 04.09.2010, 19:16
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Nie porównywałbym jednak Kuszczaka i jego jednego, autentycznie bardzo dobrego sezonu w WBA do gry Boruca na światowym poziomie w LM z Milanem czy United albo w Reprze z Niemcami czy Austrią (pomijając mnóstwo świetnych wstępów, a w zasadzie wręcz sezonów w lidze szkockiej).
A ja nie porównywałbym całego równego sezonu z kilkoma świetnymi meczami. Wolę bramkarza nieco mniej efektownego, ale w miarę równego. A błędów Arturka mi już w kadrze wystarczy. Zresztą w Celticu też mu się co kilka meczy szmaty zdarzały.

Tylko nie pisz mi o Kuszczak- puszczak z Kolumbią, bo to był gol szczególny. Każdy bramkarz świata tak wysoko wychodzi gdy piłka jest na połowie przeciwnika.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.09.2010, 19:23
Proud napisał(a):Wyświetl post
A ja nie porównywałbym całego równego sezonu z kilkoma świetnymi meczami.
O świetnych sezonach w lidze szkockiej wspomniałem tylko delikatnie, bo to standardzik przy meczach z Milanem czy United. (tutaj mamy kilka kozackich sezonów w Szkocji i mecze na światowym poziomie w pucharach - jeszcze np. Spartak vs jeden sezon w dużo lepszej lidze w WBA plus epizody w United, które oczywiście same w sobie są sukcesem, ale pech chciał że trafił w kadrze na Boruca)

Sytuacja się wyrównała dopiero w dwóch ostatnich latach, gdy Boruc zwariował, przestał trenować, a zajął się jedzeniem, paleniem, piciem i ruchaniem. Nieszczęście są widoki na poprawę tych spraw vide aktualna sylwetka.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 04.09.2010 o godz. 19:26.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.09.2010, 19:41
Mnie Kuszczak nie przekonuje kompletnie w kadrze, nie rozumie się z obrońcami i wprowadza chaos w całą linię defensywną. Nie pamiętam ani jednego meczu, gdzie jego interwencje dałyby coś drużynie. Zwyczajny średniak.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 04.09.2010, 20:10
Jeszcze raz powtorze...Kuszczak 28 lat i moze 60 wystepow(liczac z pucharami) we wszystkich swoich dotychczasowych klubach w sumie. Jakim prawem ktos taki byl powolywany? Nie popelnial bledow w swoich klubach, bo poprostu w nich nie gral...wiec nie mial okazji sie "wykazac" z tej strony(chociaz w Man Utd kilka razy zdazyl zablysnac). W dodatku pozbawiony ambicji, bo inaczej poszukalby sobie klubu, w ktorym by gral, ale jak widac kasa najwazniejsza. Ktos kto pisze, ze kiedy Van Der Saar zakonczy kariere, to Tomek bedzie gral, mija sie z prawda...na miejsce Holendra przyjdzie golkiper swiatowej klasy, ktos z nazwiskiem, a nie Kuszczak ktory w 1 sezonie w karierze gral regularnie.

Boruc natomiast ma 30 lat, wielkie(wrecz ogromne) doswiadczenie miedzynarodowe i w dodatku czeka go jeszcze przynajmniej 6-10 lat gry na wysokim poziomie. Jestem pewny, ze jesli w Fiorentinie nie wygryzie ze skladu Freya, to najpozniej w lecie zmieni klub(chetnych pewnie nie bedzie brakowalo) i to jest podstawowa roznica miedzy tymi bramkarzami, ludzmi.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 04.09.2010, 20:19
Nie przyrownojcie Kuszczakow i Fabianskich do Borubara. Legionista nie jestem wiec sie obiektywnie wypowiadam. Boruc to jest (była ;/) klasa swiatowa albo i galaktyczna). To co on ratowal przez te szmaciarskie defensywy Celticu czy naszej repry to jest po prostu kosmos. Te jego wyjscia 1 vs 1, czy parady (ale szczegolnie efektowne wyjscia) to jest po prostu poezja. Przeciez my bysmy na zadne MS czy ME sie nie zakwalifikowali gdyby nie Boruc. Bronil nam cale mecze, wyjmowal 1,2,3 setki w meczu i dzieki temu jakos to szlo. Pozniej chlopaka dopadl kryzys, problemy z dziewczyna no i sie stoczyl. Jak sie stoczyl i zaczal bronic na normalnym a nie swiatowym poziomie to od razu sie w naszej kadrze wszystko posypalo a i nawet jak pomyslec co Celtic chyba tez jakos super sie nie spisywal. Naprawde Boruc to jest taki czlowiek co Ci wyjmie 2 setki w meczu i zamiast przegrywac 2:0 to wystarczy ze strzelisz jedna bramke i przegrany mecz masz do przodu. A z calym szacunkiem Kuszczak czy Fabian tylko sobie marnuja kariery. Kuszczak jeden dobry sezon w WBA i lawa w ManU. Zupelnie niepotrzebnie, w ManU wiadomo ciezko sie przebic i w ogole czy on byl/jest gotowy zeby bronic w jednym z lepszyhc klubow swiata? Chyba za duzo przeskok. Bylo sobie pobronic w jakims sredniaku typu Tottenham, Everton i dopiero moc walczyc o miejsce w 1 jedenastce w tych najlepszych klubach. A tak to wiadomo lawa, marnowanie sie. Pozniej jak wychodzi na mecz i zawali ta jedna szanse na milion to nie jest wesolo. Fabianski to samo. Co wchodizlw tamtym sezonie w LM czy lidze to zbieral przypal. Az szkoda chlopaka bo niby walczy o nr 1 ale jak juz broni to widac ze mu sporo brakuje i tylko sie wstydu najada ;/ Boruc wiadomo mial swoje slabsze chwile ale to raczej kwestia tego ze byl rozsypany psychicznie i raczej trudno sobie lapac pileczke jak sie cale zycie wokol Ciebie wali.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
adam24
Junior Member

Stary 04.09.2010, 20:29
Witam, mam do Was ważne pytanie i proszę o szybką odpowiedź: kiedy do Krakowa przylecą piłkarze Australii i Polski? I w którym hotelu zostaną zameldowani? Proszę o odpowiedź, będę wdzięczny!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 04.09.2010, 20:34
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post

w lecie zmieni klub(chetnych pewnie nie bedzie brakowalo)
Przypomnij mi, ile Viola dała za Boruca?

Sprzedaż Boruca przypominała mi sprzedaż Rogera po Mistrzostwach...kto to go nie chce, a jak przyszło co do czego to 1mln E nikt nie chciał wyłożyć.

Nie mówię że Boruc to słaby bramkarz...może rzeczywiście najlepszy jakiego teraz mamy. Ale to nadal bramkarz, któremu wiele brakuje do czołówki europejskiej.

Tak samo sprawa ma się z naszym najlepszym napastnikiem obecnie - Jeleniem.
felipe świetnie Go opisał. Jak na polskie warunki świetny piłkarz...ale w europie jeden z wielu. Za to w naszej prasie już go do Juve, OM transferowano. Kosztuje 3 mln Euro, niewiele. A jakoś nikt się nie skusił.

U nas bardzo lubi się gloryfikować zawodników po kilku świetnych meczach. Jakoś na zachodzie potrafią trzeźwo gościa ocenić...

Ale niestety, u nas jest taka posucha, że musimy każdego zawodnika, który GRA na zachodzie cenić. Taki okres w polskiej piłce.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 04.09.2010, 20:41
Przeciez Boruc przebieral w ofertach, co ma kwota transferu do zainteresowania? O Jeleniu nie mowie, bo sami francuscy eksperci wyceniaja go na 7-10 mln euro , a oni chyba znaja swoj wlasny rynek .
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 04.09.2010, 20:42
Wilk jest chyba na razie naszą największą nadzieją Wisły jeśli chodzi o euro 2012. Już za niedługo pewnie zostanie podstawowym zawodnikiem Wisły i może to zaowocuje w powołanie do kadry gość ma naprawdę spory talent i wiąże z nim spore nadzieje. Fajnie by było, gdyby Małecki pojechał na euro, ale ma na to małe szanse bo wcześniej Smuda powiedział, że go nie potrzebuje.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Stary 04.09.2010, 20:44
Cytat:
Przeciez my bysmy na zadne MS czy ME sie nie zakwalifikowali gdyby nie Boruc.
Nie no, tu to się zagalopowałeś. W eliminacjach do MŚ 2002, 2006 czy EURO 2008 bronili raczej inni.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
adam24
Junior Member

Stary 04.09.2010, 20:46
Proszę, odpowiedzcie mi!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 04.09.2010, 20:47
Kwota jest wyznacznikiem wartości zawodnika. Bo co innego obiektywnie nam Go oceni? ilość goli? asyst? sytuacji obronionych?
Jesteś tyle wart, ile za Ciebie ktoś chce dać.

Jacy eksperci? Dziennikarze? Skoro nikt nie dał 3mln, a podobno Go chcieli, znaczy że uznali że nie jest wart tych pieniędzy. (tu oczywiście wszystko wchodzi w grę. Wiek, kontuzje również)

A Boruc nie wiem za ile poszedł do Fiorentiny. Ale chyba więcej jak 2mln za Niego nie dali. A mówiło się o 5-7 mln. Nawet w funtach
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.09.2010, 20:54
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Nie no, tu to się zagalopowałeś. W eliminacjach do MŚ 2002, 2006 czy EURO 2008 bronili raczej inni.
Inni czyli kto?
Boruc bronił od meczu Polska - Austria w el. do MŚ 2006. Wcześniej przez kilka lat w bramce stał Dudek.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 04.09.2010, 21:02
Proud napisał(a):Wyświetl post
Kwota jest wyznacznikiem wartości zawodnika. Bo co innego obiektywnie nam Go oceni? ilość goli? asyst? sytuacji obronionych?
Jesteś tyle wart, ile za Ciebie ktoś chce dać.

Jacy eksperci? Dziennikarze? Skoro nikt nie dał 3mln, a podobno Go chcieli, znaczy że uznali że nie jest wart tych pieniędzy. (tu oczywiście wszystko wchodzi w grę. Wiek, kontuzje również)

A Boruc nie wiem za ile poszedł do Fiorentiny. Ale chyba więcej jak 2mln za Niego nie dali. A mówiło się o 5-7 mln. Nawet w funtach
Włosi zapłacili za Boruca 3,6 mln euro.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 04.09.2010, 21:05
Skąd info?

Ja słyszałem o marnych groszach. Ale może masz rację.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 04.09.2010, 21:10
Za Boruca nikt raczej duzo nie da bo rzadkoscia jest (tzn ekspertem nie jestem, statystyk nie znam) zeby za bramkarza placono wielkie sumy- raczej sobie nie przypominam takiego czegos.
Z Jeleniem z kolei to jest inna bajka. Moim zdaniem to z niego lepszy sprinter jak pilkarz. Po prostu ma facet szybkosc i to wykorzystuje w takim klubie jak Auxerre, wczesniej w Wisle Plock. Wiekszosc bramek to wyjscie z kontry gdzie wyglada to tak jakby on biegl do pilki a obroncy zamiast go gonic to za nim szli. Dobiega do pilek i wykorzystuje sytuacje. Oczywiscie tez napewno jakies umiejetnosci posiada zeby wykanczac te akcje 1 na 1 ale jak pokazal chociazby dzisiejszy mecz to wlasnie to jest taki napastnik ktory pasuje do stylu gry zkontry. Jak trzeba pilke rozgrywac, kombinowac, szukac sytuacji, samemu je tworzyc, strzelac z dystansu to juz sie nie sprawdza. Mysle ze ciezko by mu sie bylo spisac w jakims mocnym klubie ktory wiadomo nie gra z kontr i tak samo w kadrze. Rzadko gramy z kontry ale jak ktos juz mu zarzuci jakas pilke tak jak ostatnio Mierzejewski to Jelen sie pkazuje. Do tego dochodzi jego problem z kontuzjami. Los go nie oszczedza. Ostatnio ogladalem wywiad z Jeleniem i mowil ze juz byl ugadany z jakims klubem lepszym (pewnie chodzi o OM?) ale doznal kontuzji, mial operacje i klub sie wostatniej chwili rozmyslil. Wiec pewnie te 3 mln by spokojnie ktos wylozyl ale jak go obserwuja powiedzmy sezon a on ma przez 1/5 sezonu kontuzje powazne to im szkoda kasy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 04.09.2010, 21:13
Przepraszam że post pod postem ale coś mam z edycją postow. Nie mogę edytować ;( pogrubiać tekstu też nie...

wracając do wątku
http://www.legia.net/wiadomosci,3771...orentinie.html - 1,2 mln E

http://www.igol.pl/article,23258.html - 2mln E

http://www.footballblog.pl/blog-artu...-ac-fiorentina - 2mln E

http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...74/story.shtml 3 mln funtów

http://www.90minut.pl/news/128/news1...iorentina.html - <3 mln E

różnie podają. Ale to nie ma znaczenia. Nie chcę się sprzeczać o cenę. Ale chodzi mi o sam fakt, że nie jest to bramkarz o którego biją się zachodnie kluby.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów