|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wieczorkiem mam nadzieję bramki będą do obejrzenia i skrót spotkania.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Titto jeśli oglądasz mecz, możesz napisać jak oceniasz debiut Boukhariego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie oglądam, wnioskuje po tym co piszą na relacji.
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podoba mi się to, że trener stawia na młodych zawodników.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
przeciez to był mecz pokazowy
Równie dobrze mógł wejsc Ochalik i Wilczek. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie, kolego.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dobre spotkanie jak dla mnie rozegrał Rios
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Chociazby z Kolejarzem Stroze:
Wisła: Pawełek - Singlar, Rajfur, Bunoza, Cygal - Mączyński, Jirsak (55 min - Rado), Elias, Afsarli, Kirm - Żurawski (46 min - Jeleń) Do tego sparingi z KSZO, Tatranem czy Garbarnia, moze nie pol skladu z ME, ale paru wystapilo
Ostatnio edytowane przez mic : 04.09.2010 o godz. 15:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tito a z KSZO kto strzelił na 3:0 bodajże Nalepa z ME Kasperczak brał młodych na sparingi.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jirsak potwierdza, że jest świetnym piłkarzem.. na grę z, no właśnie, z którą ligą gramy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
z nazwy?
druga ![]() chyba że masz na myśli stan faktyczny... to trzecia ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Gratulacje, 2:1 to rewelacyjny wynik. To przecież aż 2. liga!
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
z 2 ligą wschodnia
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zobaczymy,co jutro pokażą z ekipą z jeśli dobrze pisze nową 3 liga czyli starą 4 ligą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ale chodzi mi o Koszarawę Żywiec, w której ona lidze gra? bo na pewno nie w 2-gich
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie wróciłem z meczu ładnie prezentowali się zawodnicy .. Resovii
Niestety nasza gra nie wyglądała najlepiej poza kilkoma przebłyskami. Dobrze prezentował się Nurdin Boukharii ale tylko na rozgrzewce. Jak zawsze solidny był Cleber. co do reszty obrony to ciężko oceniać bo gra toczyła się głównie na połowie resovii a akcje jakie mieli gospodarze to głównie szybkie kontry po naszej prawej tam gdzie grał zawodnik z młodej ekstraklasy i nie najlepiej sobie radził.Ambitnie grał Paljić ale nie zawsze wychodziło to na dobre drużynie bo czasami był za Ambitny i trochę przeszkadzał W sumie przeciętny mecz z (trzeba to zauważyć) II ligową drużyną. Co prawda to tylko sparing. na uwagę zasługuje bramka Riosa zza pola karnego i ładna akcja Pietii przy bramce Jirsaka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
huhu ale mnie rozbawiłeś wszyscy lamentowali na tym forum że Skorża nie daje szans młodym a nawet ich nie próbuje w treningach to samo Kasperczak który powiedział że nie potrzebuje statystów na treningach więc nie pisz głupot. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nawiązaując do braku młodych w 1.składzie.Tak grają MŁODZI MŁODZI poza Polską.
http://www.youtube.com/watch?v=qh_bw...ayer_embedded#! Kto widzial na czym grają młodziki Wisły to będzie wiedziął dlaczego w tym klubie nie dochowamy się szybko żadnego wychowanka. Bez normalnego szkolenia w normalnych warunkach nie ma co liczyc na chłopaków ze szkółki Wisły. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Popatrz kto kiedy gral, a potem zacznij cos pisac, bo sie kompromitujesz PS. Zainwestuj w slownik |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Co do Clebera zgadzam się, jeden z lepszych zawodników. Jeżeli chodzi o nasz najnowszy nabytek to mam odmienne zdanie. Co prawda widać że nie jest za dobrze przygotowany kondycyjnie ale technicznie super gość, oczy dookoła głowy. Ogólnie w pierwszej połowie wyglądało to tak że nie chcemy strzelać bramek. Klepali piłkę nawet w polu karny Resovii i wycofanie. Mecz nudny ale tego można było się spodziewać.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jak kibicowsko prezentowały się obie ekipy? Jak Sovia przyjęła kibiców przyjezdnych?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Co do Koszarawy to gra w okręgówce
Kibicowsko Resovia nawet nawet chociaż zdarzały jej się lepsze mecze, a my solidnie przez pierwsze paręnaście minut a potem do końca fajrant , kibice przeciwnika przyjęli nas myślę bardzo dobrze , nawet zanucili przyśpiewkę na temat Cracovii(anty) , poza tym bardzo przyjemna atmosfera w okół kibiców , można było także zauważyć siedzących blisko siebie fanów obu ekip![]() Jak dla mnie ten pierwszy mecz z udziałem Wisły wypadł świetnie ! Szkoda tylko , że tuż w ostatniej chwili po meczu uciekł mi Piotrek Brożek.. innym razemWarto było być dziś w Rzeszowie , naprawdę bardzo fajne święto piłkarskie. Szkoda tylko , że ta gra jeszcze nie była do końca taka jak powinna być w naszym wykonaniu , ale parę akcji naprawdę mogło się podobać ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|