The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2010, 10:44
W tym momencie widzisz w kadrze Maleckiego a nie widzisz Rybusa? Ciekawe Watpie by Smuda zmienil Rybusa na Grosickiego, ewentualnie wstawi go jesli ten naprawde dobrze zacznie grac. Ja nie mowie ze Grosik jest slabszy od Rybusa, bo nie jest, chodzi o to ze nie pokazal w tym sezonie jeszcze nic. Ciekawi mnie jak zagra Smolarek....oby jak najlepiej
Ostatnio edytowane przez kreseq : 23.08.2010 o godz. 10:48.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.08.2010, 11:02
Rybus, Małecki, Grosicki są z grubsza siebie warci (dośrodkować w biegu to dla każdego z nich za wysokie progi), każdy z nich to co najwyżej joker Błaszczykowskiego, Peszki, Obraniaka czy Smolarka. Legionista natomiast podpadł mi słitaśnymi fotkami, i dlatego go skreśliłem
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.08.2010, 11:25
felipe napisał(a):Wyświetl post
Rybus, Małecki, Grosicki są z grubsza siebie warci (dośrodkować w biegu to dla każdego z nich za wysokie progi), każdy z nich to co najwyżej joker Błaszczykowskiego, Peszki, Obraniaka czy Smolarka. Legionista natomiast podpadł mi słitaśnymi fotkami, i dlatego go skreśliłem
Chyba raczej Walet jak już jesteśmy przy "karcianej" terminologii...

Dla mnie dość zadziwiające jest powołanie Smolarka, pomimo faktu, że zdobył on dwa gole. Nie dziwi zaś brak powołań dla naszych gwiazdorów, którzy po prostu na nie w żaden sposób nie zasługują. I Małecki też na ten moment nie jest lepszy ani od Rybusa, ani tym bardziej od Grosickiego.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.08.2010, 12:20
Kabaretu Smudy ciag dalszy. Sandomierski, Rybus, Wojtkowiak, Sadlok ;o

Gdzie w takim razie: Szczesny, Kupisz czy Grosicki?

Na + powołanie Ebiego.
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.08.2010, 12:35
Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
Kabaretu Smudy ciag dalszy. Sandomierski, Rybus, Wojtkowiak, Sadlok ;o

Gdzie w takim razie: Szczesny, Kupisz czy Grosicki?

Na + powołanie Ebiego.
Kupisz? 5 meczów i już do kadry? Co prawda wyróżniał się, ale to chyba za mało na reprezentacje.Niech zagra dobrą runde i dopiero wysyłać powołanie.I później się dziwimy, że pół Ekstraklasy ma występ w kadrze...
Szczęsny? Talent ma, ale czy gra w klubie? Już bardziej z Arsenalu pasowałby Fabiański.
A swoją drogą, Tytoń mimo, że gra to dla mnie nieporozumienie.Mając tylu dobrych bramkarzy, raczej nigdy nie będzie podstawowym zawodnikiem kadry.Poza tym jest Załuska z Celticu.
Z Grosickim jak najbardziej się zgadzam.Jakieś zdarzenia poza boiskowe nie mogą go dyskwalifikować z reprezentacji.To samo Mały.
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Stary 23.08.2010, 12:46
Czeka nas zapewne kolejna kompromitacja i bdb - nie jestem już zwolennikiem Smudy.
Moim zdaniem w reprezentacji zawsze powinni być najlepsi, ja rozumiem selekcja bla bla bla, ale jako kraj, jako reprezentacja jak będziemy cały czas tak dawać... czadu to aż przykro się robi. Ci zawodnicy powinni tworzyć jakiś zespół, kolektyw, walczyć. Denerwuje już mnie ten Smuda, ma super układ, bo pracuje spokojnie do EURO, ale jak przynajmniej z grupy nie wyjdziemy to niech kończy "przygodę" z piłką - żadnego wytłumaczenia nie będzie.

Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.08.2010, 12:48
A niby dlaczego nie? Po tych pieciu meczach widac, ze takiego skrzydlowego w naszej lidze nie bylo do czasu Kosy (chociaz sa zupelnie rozni stylem od siebie) w dodatku jest mlody i gra w kadrach mlodziezowych.

Szczesny ma talent i trzeba go powoli ogrywac, Sandomierski to nie ta liga.

Fabianski? To najwieksza ciota jaka grala w Arsenalu w ostatnich kilkunastu latach. Rog na piaty metr i na 99% gol :E

Tyton to w ogole jakas kpina jest. Ktos Smudzie naopowiadal, ze on tam jest gwiazdą, a tak naprawde wpuszcza szmaty.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 23.08.2010, 13:10
Panowie Wisła Kraków sięgnęła dna - chyba od 12 lat się nie zdarzyło żeby nie było ANI JEDNEGO piłkarza Białej Gwiazdy w reprezentacji...
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Stary 23.08.2010, 13:17
Reprezentacja Polski już dawno przestała być jakimkolwiek wykładnikiem a na pewno brak powołań do niej nie może świadczyć o stoczeniu na dno.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 23.08.2010, 13:24
A ja akurat powołaniem Sandomierskiego nie jestem tak zaskoczony. Owszem, to młody chłopak, ale na razie się wyróżnia w naszej buraczanej lidze. Zeszły sezon też był w jego wykonaniu przyzwoity.

Zresztą w ogóle chłopaki z Jagi prezentują się znacznie ciekawiej, niż np. kiedyś wielbieni przez Beenhakkera - Zahorski czy Pazdan.
Odpowiedz cytując
MiszczMan
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 23.08.2010, 15:34
Smolarek? CO ten pan tam robi? Peszko? Co ten pan tam robi? Sandomierski? Co ten pan tam robi? Sadlok? CO ten pan tam robi? A jelen pewne znowu sie wymiga od reprezentacji, bo w meczu ligowym dosta"ø ürazu"podobno ...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 23.08.2010, 17:14
Dzięki Bogu Smuda zlitował się nad Wisłą i nie powołał żadnego naszego kopacza co da szansę nowemu trenerowi przez te 2 tygodnie potrenować z naszymi piłkarzami. Zresztą My idziemy w cudzoziemszczyznę i trzeba się przyzwyczajać że będziemy mieć z 5 reprezentantów różnych Kostaryk czy Hondurasów ale nie Polski. Taki czas nastał więc cóż robić?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 24.08.2010, 12:43
http://www.sport.pl/celebrities/1,96...Sport_pl_.html

Nie wiem,czy ktoś już to zamieszczał.Całkiem obszerny i ciekawy wywiad z selekcjonerem naszej kadry Frankiem Smuda.
Odpowiedz cytując
Krolik
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.08.2010, 14:25
))))

Jak długo na Wawelu .............

Od: 05.2003

Stary 25.08.2010, 13:17
UWAGA!
Stefan Majewski ma nową pracę

oprócz U-23 także U-20
(dodam ze pomiędzy nimi jest jeszcze kadra Zamilskiego U-21)

do U-23 powołał sobie piłkarzy ktorzych mogl powloac do U-20(janote czy Stulina, a których nie powołał Zamilski)

zróbmy kadry na każde roczniki, albo jeszcze lepiej do U24 i co pół roku

U23 kontra Uzbekistan i Iran
http://www.90minut.pl/news/132/news1...-i-Iranem.html
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Stary 25.08.2010, 14:13
Lato: mam plan B, a nawet plan C
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/rep...wiadomosc.html

Wywiad z prezesem PZPN o selekcjonerze polskiej kadry Franciszku Smudzie

Tomaszewski: Smuda nie trenuje "pipidówki"

Janek jak zwykle w formie

Plaga kontuzji w kadrze Smudy

Głowacki prawdopodobnie nie zagra,niepewny wystep Mierzejewskiego.Czyżby szykowały się jakieś dodatkowe dwa powołania na najbliższe mecze
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Stary 25.08.2010, 18:59
Cytat:
- Zagramy z mistrzami świata i brązowymi medalistami mundialu, więc to są rywale z najwyższej półki - mówił w Radiu TOK FM Adam Olkowicz, który nie chciał jednak zdradzić dokładnej daty i miejsca ponownego spotkania drużyny Franciszka Smudy z Ikerem Casillasem, Davidem Villą i resztą gwiazd najlepszej drużyny na świecie.

- Tak się z Hiszpanami umówiliśmy, że najpierw zagramy z nimi 8 czerwca, a za rok przyjadą do nas. Tak z przymrużeniem oka, to po tym 0:6 nasza ekipa zyskała tytuł przyjaciela narodu hiszpańskiego, za życzliwość - zakończył wiceprezes PZPNu.

W radiowej Trójce Lato powiedział, że Polska zagra towarzysko w przyszłym roku także z Włochami, Wybrzeżem Kości Słoniowej i Rosją. Terminy meczów nie zostały jeszcze ustalone.
Źródło: sport.pl

A więc w przyszłym roku bierzemy rewanż na Hiszpanach
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 25.08.2010, 19:12
I to prawdopodobnie w Gdańsku ;]
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Stary 25.08.2010, 22:41
dzisiaj w Uwadze na TVNie był program o PZPNie

okazuje się że działacze wiedzą jak rozwiązać problem polskiej piłki

otóż:

jak paru z nich stwierdziło...

trzeba czekać aż lepsi piłkarze się urodzą

geniusze!
tylko za co oni mają płacone skoro wystarczy tylko ... czekać

ONI SĄ NIEREFORMOWALNI!
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Stary 30.08.2010, 11:42
Cytat:
Kamil Grosicki, Jacek Kiełb i Dariusz Pietrasiak zostali powołani przez selekcjonera piłkarskiej reprezentacji Polski Franciszka Smudę na towarzyskie mecze z Ukrainą i Australią - poinformowała rzeczniczka prasowa PZPN Agnieszka Olejkowska.

22-letni Grosicki na powołanie zasłużył dobrymi występami w barwach Jagiellonii Białystok (m.in. gol w niedzielnym meczu ligowym z Lechem Poznań). Wcześniej rozegrał w narodowych barwach trzy spotkania (ostatni w el. MŚ z Czechami w Pradze w październiku 2009 roku), ale Smuda powołał go po raz pierwszy.

Jego rówieśnik Kiełb z dobrej strony pokazał się w meczach Lecha Poznań z Dnipro Dniepropietrowsk w Lidze Europejskiej. W reprezentacji zadebiutował w styczniu tego roku, występując w dwóch spotkaniach turnieju o Puchar Król Tajlandii.

Obaj ofensywni piłkarze zastąpili w kadrze na najbliższe spotkania Adriana Mierzejewskiego (Polonia Warszawa) i Ludovica Obraniak (OSC Lille), którym występ uniemożliwiły kontuzje.

"Mierzejewski stawił się na zgrupowaniu w Grodzisku Wlkp., ale sztab medyczny uznał, że rehabilitację będzie przechodził w klubie. Obraniak z kolei nie przyjedzie do Polski" - wyjaśniła Olejkowska.

Trzecim z powołanych jest Dariusz Pietrasiak. Obrońca warszawskiej Polonii w kadrze zastąpił Arkadiusza Głowackiego (Trabzonspor), który także jest kontuzjowany.

Piłkarze powołani przez Smudę w poniedziałek rozpoczną zgrupowanie w Grodzisku Wlkp. Będą tam trenować do czwartku. W piątek udadzą się do Łodzi, gdzie w sobotę 4 września zagrają towarzyski mecz z Ukrainą. Kolejnym rywalem - 7 września w Krakowie - będzie reprezentacja Australii.

Cała kadra na mecze z Ukrainą i Australią:

bramkarze: Artur Boruc (Fiorentina), Przemysław Tytoń (Roda Kerkrade), Grzegorz Sandomierski (Jagiellonia Białystok).

obrońcy: Sebastian Boenisch (Werder Brema), Kamil Glik (US Palermo), Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Michał Żewłakow (Ankaragucu), Maciej Sadlok (Ruch Chorzów), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań), Dariusz Pietrasiak (Polonia Warszawa);

pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Adam Matuszczyk (FC Koeln), Rafał Murawski (Rubin Kazań), Tomasz Bandrowski, Sławomir Peszko, Jacek Kiełb (wszyscy Lech Poznań), Maciej Iwański, Maciej Rybus (Legia Warszawa), Kamil Grosicki (Jagiellonia Białystok);

napastnicy: Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Euzebiusz Smolarek, Artur Sobiech (obaj Polonia Warszawa).
Cytat:
Selekcjoner oraz jego współpracownicy ostatnią kolejkę ligową ekstraklasy poświęcili na poszukiwania obrońcy, który miałby zastąpić występującego w Trabzonsporze Głowackiego.

- I nikogo nie udało się znaleźć - bezradnie rozkłada ręce selekcjoner. - Razem z asystentami obejrzeliśmy w tej serii na żywo aż 12 drużyn. I żaden z obrońców nie rzucił nas na kolana. Ja byłem na Wiśle. Nie dość, że w defensywie tego zespołu byli sami obcokrajowcy, to jeszcze poziom spotkania był żenujący. Dlatego będziemy sobie radzić z tymi defensorami, których wcześniej nominowałem - tłumaczy Smuda.
Franz ma racje.W drużynie mamy większość obcokrajowców i grają kiche.Trzeba to powoli zmieniać i dawać szansę Polakom.
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 30.08.2010, 21:25
Tutaj:
Cytat:
"- Tak ma być, jestem gotowy na kilka kolejnych gorzkich piguł. Nic tak nie uczy jak porażki z silnymi rywalami - mówił wczoraj w Grodzisku Smuda, wspominając 0:6 z Hiszpanią i 0:3 z Kamerunem. - Kadra przypomina jeden wielki bałagan, ale ja to wszystko poukładam."
Zapewne wielu z was zginie, ale jest to poświęcenie, na które jestem gotów. (by Lord Farquad)
Odpowiedz cytując
Macius_Z
Member

Od: 11.2002

Stary 02.09.2010, 07:58
Czy ktoś wie w jaki sposób można kupić bilety na mecz Polska-Australia? Sprzedaż na kupbilet.pl została zakończona. czy to znaczy, że sprzedano wszystkie bilety?
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 02.09.2010, 10:08
Niech nie będzie taki mądry z tymi pigułami, bo na euro dostanie w grupie trzy piguły po 5:0 i mit wielkiego trenera pęknie jak bańka mydlana i kunszt polskiej szkoły szkoleniowej.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 03.09.2010, 16:31
Skład reprezentacji U-21 na dzisiejszy mecz z Finami:

Gliwa - Socha, Steinke, Siebert, Marciniak - Makuszewski, Pietrowski, Wilczek, Kupisz - Grzelczak, Chałas.

A jak powinna ta jedenastka wyglądać?

Szczęsny - Augustyn, Glik, Sadlok, Stulin - Grosicki, Matuszczyk, Cywka, Janota - Sobiech, Małecki.

...albo...

Sandomierski - Socha, Siebert, Wełnicki, Płotka - Kiełb, Borysiuk, Cetnarski, Rybus - Tyrała, Korzym.

...a potem się dziwimy, że młodzieżówka łupnia dostaje, kiedy w żadnym meczu nie gra składem chociaż zbliżonym do optymalnego, tym razem nawet nie zbliżonym do tego drugiego najsilniejszego. No ale rozumiem, że na starcie zdecydowano, że mając w grupie Hiszpanię i Holandię, igrzyska w Londynie odpuszczamy, bo nie mamy szans.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 03.09.2010, 16:51
Chciałbym powiedzieć że wyjątkowo mecz z Ukrainą obstawię 2x Boruc wraca na bramkę i będzie chciał się pokazać, a cholera wie w jakiej jest dyspozycji i może zremisować ten mecz.

Co do kadry U21 to ja sądzę że ten kto wybierał zawodników uznał że Finlandię tak czy inaczej pykniemy, czy słusznie to się okaże.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Stary 03.09.2010, 18:03
U-20 zremisowała po bramce w 95 min z Uzbekistanem, trener: Majewski S.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.09.2010, 18:03
Własnie ich pykamy. Do przerwy plecy Wg mnie będzie co raz gorzej bo szkolenie w klubach jest mega chujowe, a samorodków z pod bloków już nie ma bo młodzi nie kopią w piłe. Boiska stoją puste.
Ostatnio edytowane przez tofik : 03.09.2010 o godz. 18:06.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 04.09.2010, 10:04
Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post
Co do kadry U21 to ja sądzę że ten kto wybierał zawodników uznał że Finlandię tak czy inaczej pykniemy, czy słusznie to się okaże.
Jak widać 0:1 z Luksemburgiem nikogo nic nie nauczyło...Aż strach się bać tego, co pokażą z Hiszpanami.

tofik napisał(a):Wyświetl post
Własnie ich pykamy. Do przerwy plecy Wg mnie będzie co raz gorzej bo szkolenie w klubach jest mega chujowe, a samorodków z pod bloków już nie ma bo młodzi nie kopią w piłe. Boiska stoją puste.
Ale z drugiej strony czego od tych chłopaków można wymagać? Wystawić swój czwarty czy piąty sort zawodników na mecze eliminacyjne rozgrywek młodzieżowych nie może nawet Francja, Hiszpania czy Włochy, a co dopiero Polska...Co mecz, to gra całkiem inna drużyna i to się tyczy wszystkich reprezentacji, czy to U-16, czy U-18, czy U-21. Nie da się osiągać cokolwiek z takim burdelem organizacyjnym w kadrach młodzieżowych, już na starcie, przed meczem oczywiste dla mnie było, że ten mecz przegramy.

A co do dzisiejszego meczu. W końcu w miarę solidnie wygląda defensywa - jest nasz najlepszy bramkarz jakiego mamy, czyli Boruc, w końcu nieźle prezentują się obie flanki w obronie, Piszczek i Boenisch powinni zapewnić przynajmniej przyzwoity poziom gry w defensywie, chociaż prawdę mówiąc obaj zwykle lepiej prezentują się w grze ofensywnej niż w defensywie. Para Wojtkowiak-Żewłakow na środku też wydaje się być optymalnym ustawieniem pod nieobecność Głowackiego. Do tego w końcu Smuda przejrzał na oczy i zabezpiecza środek pola dwoma defensywnymi pomocnikami, w tym jednym pivotem (Murawski) i jednym zawodnikiem zdecydowanie odpowiadającym za rozbijanie ataków rywali (Bandrowski), obaj znają się dodatkowo z gry dla Lecha, gdzie taki podział sprawdzał się rewelacyjnie. Ofensywę tworzy trzech szybkich zawodników (Jeleń, Błaszczykowski, Peszko) i typowy rozgrywający Iwański, który będzie pewnie również odpowiadał za wykonywanie stałych fragmentów gry. Jestem ciekaw jak to wszystko będzie dziś funkcjonować, na papierze nie wygląda to źle. W sumie brakuje mi tylko Głowackiego na środku defensywy i Mierzejewskiego w miejsce Iwańskiego, Obraniak jakoś mnie na razie nie przekonuje, mało jego gra daje tak naprawdę zespołowi.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 04.09.2010 o godz. 10:17.
Odpowiedz cytując
kozuba92
Banita

Od: 06.2010

Stary 04.09.2010, 10:20
http://www.youtube.com/watch?v=Ylw7Z...layer_embedded

Jeśli było to sorry.
Nie wiem czy widzieliście, ale dzięki naszej cudownej reprezentacji padł gol, który jest w top 5 najładniejszych bramek sezonu 09/10. Nie wiedziałem gdzie to dać, to pomyślałem, że ten temat będzie pasował.

A w bramkach wybranych przez kibiców, znalazła się bramka Marka Gancarczyka ;]
Ostatnio edytowane przez kozuba92 : 04.09.2010 o godz. 10:24.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 04.09.2010, 12:29
Hmm, to jaki wynik dzisiaj? Stawiam na na 0 : 2 lub 0 : 3, jesli Ukraincy przyjechali w swoim optymalnym skladzie, bo nie widzialem kto tam zostal powolany. Nasz sklad pozostawie bez komentarza, bo co w kadrze robia pilkarze pokroju Wojtkowiaka(za caloksztalt, ten kopacz pewnego poziomu nie przeskoczy, a dodajac do tego wystepy w tym sezonie...), Bandrowski(calkowity paralityk w porownaniu do Sobolewskiego czy Mariusza Lewandowskiego). Granie 1 napastnikiem odbija nam sie od kilku lat czkawka...mamy grac 4-4-2 i tyle, bo wtedy najlepiej wygladamy. Mam nadzieje, ze Smuda nie wytrwa do EURO...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów