The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy jesteś za zmianą formy konkursu o Wiśle
Tak 98 62,42%
Nie 11 7,01%
Nie mam zdania 12 7,64%
Muszę dokładniej zapoznać się z pomysłem 26 16,56%
Pomysł jest nie trafiony. 2 1,27%
Ciekawe, ale niech zostanie tak jak jest. 8 5,10%
Głosujących: 157. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2010, 10:09
Wg mnie pomysł ciekawy i sensowny, przede wszystkim dlatego, że ułatwi on pracę organizatorom konkursu, oraz zmniejszy możliwość zwykłych, ludzkich pomyłek, przy czasochłonnym i mozolnym podliczaniu punktów . Ewentualnie zgłaszam chęć wzięcia udziału w testowaniu "wersji beta"
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 10.08.2010, 21:22
Cieszy mnie, że są chętne osoby do wzięcia udziału w wersji testowej, jak wszystko będziemy wiedzieć tzn. kiedy ukaże się stronka, ja lub Ofsajd wrzucimy odpowiednie informacje.

Pozdrawiam i śledzić temat
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.08.2010, 20:52
Ja powiem tyle: przed nami jeszcze sporo pracy
Odpowiedz cytując
MaThEuS
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 20.08.2010, 06:26
Minął tydzień i cisza w odnosnie tej nowej stronki do typowania..
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 20.08.2010, 09:37
MaThEuS napisał(a):Wyświetl post
Minął tydzień i cisza w odnosnie tej nowej stronki do typowania..
Daj sobie na wstrzymanie. Chłopy nie siedzą nad stroną 24h/7dni w tygodniu. Było powiedziane, że kiedy się ukaże wtedy będzie info. Nie był podany żaden konkretny termin. Może być od następnego meczu, ale równie dobrze i za 4 kolejki.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.08.2010, 09:44
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Daj sobie na wstrzymanie. Chłopy nie siedzą nad stroną 24h/7dni w tygodniu. Było powiedziane, że kiedy się ukaże wtedy będzie info. Nie był podany żaden konkretny termin. Może być od następnego meczu, ale równie dobrze i za 4 kolejki.
Jest w tym sporo racji, trochę się przeliczyłem z ilością wolnego czasu jaki mogę poświęcić na pracę nad projektem, jednak wszystko cały czas idzie pomału do przodu, jak tylko będzie coś wiadome ktoś z osób zajmujących się tym przekaże stosowną informację. Stay tuned!
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Stary 20.08.2010, 13:00
Mam takie spostrzeżenie dotyczące nowej formy zabawy chodzi mi o to czy będzie się dało wprowadzić funkcje automatycznego blokowania możliwości dodania typu po upływie terminu. Np: Czas jest do piątku do 23:59, a w sobotę o 00:00 system typowania już by nie przyjął. Nie wiem czy nie byłoby to zbyt czasochłonne
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 20.08.2010, 14:00
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Mam takie spostrzeżenie dotyczące nowej formy zabawy chodzi mi o to czy będzie się dało wprowadzić funkcje automatycznego blokowania możliwości dodania typu po upływie terminu. Np: Czas jest do piątku do 23:59, a w sobotę o 00:00 system typowania już by nie przyjął. Nie wiem czy nie byłoby to zbyt czasochłonne
takie coś już jest gotowe
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 03.09.2010, 15:53
Pozwolę sobie wrzucić małą informację mam nadzieję, że Ofsajd się nie pogniewa

Już nie długo możliwa mała niespodzianka
A jak wszystko pójdzie po myśli projektanta to będą dwie inaugurację w jednym dniu nowy stadion i oficjalnie nowa strona.

Jeszcze trochę cierpliwości.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 03.09.2010 o godz. 15:55.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 23.09.2010, 18:42
Witam po dość długiej przerwie.
Panowie i Panie, chciałbym uspokoić wszystkich, którzy czekają na nową stronę do typowania. Prace trwają, główny pomysłodawca posuwa się do przodu ale jak wiadomo oprócz forum istnieje też życie prywatne, które zajmuje pierwsze miejsce- wiadomo

Bardzo proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.09.2010, 19:08
To może jakieś screeny, tak aby narobić smaczku
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 23.09.2010, 19:47
Jak się uda to będą screeny nic nie obiecuje, bo wiadomo jak jest z czasem

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Stary 24.09.2010, 13:25
Nic na siłę. Nie będzie w tej edycji to w przyszłej. 4 lata dało się bawić tak jak jest obecnie więc 3 miesiące wielkiej różnicy by nie zrobiły. Niech wszystko będzie zapięte na ostatni guzik i pokazana finalna wersja. Czy to będzie wrzesień czy grudzień dla mnie to bez różnicy.
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.11.2010, 21:24
I jak panowie, projekt upadł, czy działacie?
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 07.11.2010, 12:37
działam, ale idzie mi to jak krew z nosa.
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Stary 07.11.2010, 13:03
Nie no spoko, nie pospieszam tylko pytam z czystej ciekawości.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 08.11.2010, 12:46
Panowie i Panie oczywiście
jestem w trakcie robienia tabeli wszech czasów z poprzednich edycji póki co uwzględniłem edycję 6 i 7, które prowadziłem, bez edycji 8 która dołączona zostanie po ostatnim meczu.
W sumie w poprzednich edycjach udział wzięło 195 uczestników do tego dodać trzeba jeszcze nowych z tej edycji więc myślę, że około 250 osób będzie uwzględnionych w tej tabeli, może będzie więcej nie liczyłem jeszcze.

Pierwsza trójka ( edycja 6 i 7 bez 8), oraz trójka zawodników która teraz w 8 edycji prowadzi zajmuje odpowiednio takie miejsca w tabeli wszech czasów:

1. wislakdaniel 546 pkt ( 11 miejsce)*
2. piter116 545 pkt (3 miejsce)
3. Ala1955 541 pkt (30 miejsce)

* w nawiasie miejsce z obecnej edycji 8.

-----------

1. pablo92TSW 277 pkt (47 miejsce)**
2. DarekK-11 197 pkt (60 miejsce)
3. piter116 545 pkt (2 miejsce)

** w nawiasie miejsce zajmowane w tabeli wszech czasów.

To tak w ramach ciekawostki.
Jak chcecie to mogę wrzucić całość z 2 edycji
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 08.11.2010 o godz. 12:49.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Stary 08.11.2010, 13:22
Ciekawa inicjatywa z twojej strony gdybyś potrzebował pomocy to chętnie służę.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 08.11.2010, 19:08
W tabeli wszech czasów posuwamy się do przodu, dzięki pomocy PhantomRanger'a dołożyłem kolejne poprzednie edycje 4 i 5 więc tabela ulegnie za pewne zmianie.

Doliczyłem na razie użytkowników z 8 edycji konkursu i przekroczyliśmy liczbę 300 !! dokładnie 325 teraz jak doliczę pozostałych uczestników z poprzednich edycji to pęknie 400 pewnie a może i 500.

Cała tabela dostępna będzie po zakończeniu 8 edycji konkursu o Wiśle.
Dodatkowo będą jeszcze statystyki konkursowe ale to wszystko w swoim czasie.

Pozdrawiam.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
mobik88
Member

Od: 07.2010

Stary 08.11.2010, 20:24
Fajny pomysł z tym konkursem o Wiśle na osobnej stronie. Jeśli ktoś się będzie umiał tym zająć. Przypadkowe pomyłki będą minimalizowane.

A czy mecz Wisła - Legia typujemy jeszcze na forum tak?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 08.11.2010, 20:27
mobik88 napisał(a):Wyświetl post
Fajny pomysł z tym konkursem o Wiśle na osobnej stronie. Jeśli ktoś się będzie umiał tym zająć. Przypadkowe pomyłki będą minimalizowane.

A czy mecz Wisła - Legia typujemy jeszcze na forum tak?

Pewnie, że tak typujemy na forum do czasu oddania do użytku nowej strony, kiedy strona będzie gotowa na pewno pojawi się odpowiednia informacja.

Póki co wszystko zostaje po staremu

Tabela wygląda naprawdę imponująco:
417 uczestników konkursu.

Pierwsza 5 póki co tak na smak

1. gregor07 1111 pkt
2. arti 1105 pkt
3. AYALA 1095 pkt
4. WISŁA 1906 NH 1064 pkt
5. KOMINEK 1023 pkt

Oczywiście po 8 edycji będzie całość 417 pozycji( chyba że dojdą nowi konkursowicze) + statystyki, kto najczęściej wygrywał, kto najlepiej typował, kto najczęściej zajmował miejsca na podium itp, więc jeszcze jest trochę pracy

Mam nadzieję, że uda się wykonać zamierzony cel i w grudniu opublikuje takie małe co nie co.

Z Wiślackim Pozdrowieniem !!

Bardzo ciekawa propozycja (...) ale to może jak Ofsajd ukończy stronę.

Póki co zostaje tak jak jest.

---------------------------

Swego czasu podczas rozmowy z administratorem strony (Rav'em ) była mowa, że jak co to nowa strona zostałaby rozreklamowana na głównej TWSD, do tego dochodzi niezniszczalny FB, konto wisłakrakow.com + moje .

Poprawa.
Nie dyskutujemy na temat marketingu, póki co.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 10.11.2010 o godz. 20:39.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 10.11.2010, 20:49
Witam!
W tabeli wszech czasów mały skok do przodu, no niestety tabela będzie od 4 edycji ponieważ pierwszych 3 edycji nie jesteśmy w stanie odtworzyć, jedyna nadzieja w grzegorze, że ma gdzieś u siebie tabele z poprzednich edycji.

Statystyki będą dość obszerne i w miarę możliwości dokładne
Postaram się aby utworzyć nowy temat po zakończeniu obecnej edycji i tam umieścimy ''Wielką Tabelę Wszech Czasów'' być może uda się temat przykleić żeby nie zginął gdzieś na entej stronie forum

O wszystkim będę informował w swoim czasie.

Duży wkład w tworzenie tabeli ma także użytkownik - PhantomRanger, wielkie dzięki

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Stary 13.11.2010, 21:19
W sumie wcześniej nie zajarzyłem, bo też bym postaral sie pomóc, bo mam ostatnio za duzo czasu, ale juz nie chce sie mieszac
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 24.11.2010, 16:58
Witajcie z racji tego, że 8 edycja konkursu zbliża się powoli ku końcowi, to parę słów ode mnie:
Już nie długo pojawi się ''Wielka Tabela Wszech Czasów'' znajdziecie w niej m.in:

* Całą tabele, wszystkich konkursowiczów, którzy choć raz wzięli udział w którejkolwiek edycji począwszy od 4 niestety bo wcześniejszych nie mamy, ich sumę wszystkich punktów zdobytych w edycjach (4-8)

* Każda edycja w pigułce ( ale o tym przekonacie się niebawem)

* Do tego parę mini tabel obrazujących kto najlepiej typował na przestrzeni wszystkich edycji w różnych rozgrywkach i także gratka dla wszystkich Wiślaków ale i nie tylko.

Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to na Mikołaja taki prezent będzie, ale nic nie obiecuje na 100% bo nie wiadomo jak będzie z czasem moim czy PhanotmRanger'a.

Na bieżąco będę informował

Z Wiślackim Pozdrowieniem.

------------------------------------------------------------------------------------------

Do obecnej edycji 8 wkraczamy tu w decydującą fazę, zostały nam 2 spotkania do typowania- niedzielne(28.11.2010 ) z Polonią Warszawa oraz sobotnie ( 4.12.2010) z Arką Gdynia, jak widać po tabeli walka o zwycięstwo będzie zacięta na pewno do końca, przynajmniej obecna sytuacja tak się przedstawia.
EMOCJE GWARANTOWANE - więc oddawać typy bo jedna zmiana, strzelec bramki może zadecydować o końcowym zwycięstwie

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 28.11.2010, 20:18
Witam

Temat konkursowy jeszcze zamknięty, czekam aż otworzą aby wrzucić tabelę po meczu z Polonią i od razu generalną, a tym czasem mam do uczestników takie pytanie:

Co Wy na to aby ostatni mecz z Arką Gdynia typować do CZWARTKU do godziny 23:59 a nie do piątku
Zaostrzyło by to rywalizację o czołowe pozycję i dodało by trochę emocji na sam koniec

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Stary 28.11.2010, 20:25
Ja jestem za. Może i zajmuje odległą pozycję, ale jeśli chodzi o walkę o 1 lokatę byłoby ciekawiej. Gramy w sobotę, a w piątek jeszcze trening. Nigdy nic nie wiadomo co się na nim może stać.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.11.2010, 21:15
Pomnóżmy jeszcze wyniki razy 2 by były większe emocje
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.11.2010, 21:18
Jestem na za,ale jeżeli by ktoś zapomniał to może w Piątek?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 28.11.2010, 21:34
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Pomnóżmy jeszcze wyniki razy 2 by były większe emocje
No też ciekawa propozycja

brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Jestem na za,ale jeżeli by ktoś zapomniał to może w Piątek?
No właśnie jakby ktoś zapomniał to ma pozamiatane przed ostatnią kolejką bo różnice między nie którymi pozycjami są minimalne 1-2 punkty
Rywalizacja musi być.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 28.11.2010, 22:13
Co do terminu może być. Ale to podwajanie mi się nie podoba, bo mam wysoką pozycję
Ale ok, liczy się zabawa i emocje. Niech i tak będzie
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów