|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ja nie rozumiem. Czemu nie mozna penetrowac zawodnikow, ktorzy graja po reprezentacjach takich jak Chile, Kamerun, Nigeria, Kolumbia,Ghana - tam graja zawodnicy w 1 reprezentacji, ktorzy byliby na nasza kieszen. Graja w rodzimych ligach i z pewnoscia przeniesliby sie do Europy, w ktorej mogliby sie wypromowac wyzej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Za niekonstruktywne narzekanie,w stylu narzekanie dla narzekania,podważanie wartości nowego nabytku bez wcześniejszych obserwacji chłopa będzie ban,godzinny ale będzie. Chłop ma 200 spotkań w lidze holenderskiej a ci ,że do Beto podobny. Ludzie jak ktoś gra 200 spotkań w Holandii to taktycznie i technicznie bije na głowę naszych koślawych ligowców,o Diazie nie wspominając. Więc pomyślcie dwa razy zanim coś napiszecie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jedyny kłopot, że mamy 5 obrońców i Kowalskiego
jak dla mnie ciezka do wyobrażenia sytuacja widzac ile kartek juz zdazyl zlapac Cikos plus za darmo mijesce dla Brożka w skłądzie pewne Ciezka runda moze byc |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Pamiętam jak grywałem kiedyś kiedyś w Football Managera, upatrywałem sobie wielkich zawodników takie typowe gwiazdy za parę milionów i podczas okienka transferowego próbując ich kupic sprzedawałem tych najdroższych ze swojej drużyny. Suma sumarum często okazywało się, że kasy na wzmocnienia starczało jednak zawodnicy nie chcieli podpisywac kontraktów z takim klubem jak mój
Może nasze władze grają za dużo w FM`a ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Jak nic się nie wydarzy, to będziemy płakać... ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jesli naprawdę za Diaza wpadło 1,5 mln euro, to Wisła zrobiła lepszy interes niż Amica na Lewandowskim. Drewniak i tyle. Gdy przeczytałem newsa o pozbyciu się go samo zanuciło mi się w głowie " oto jest dzień który dał nam pan". Wiem ze wielu ma inne zdanie, ja zegnam go bez najmniejszego żalu, ba wrecz z radościa.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Juz niedlugo juz niedlugo nowy zawodnik . Odliczajcie minuty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Patrzac na to, ze Cikos i Kowalski w pilke grac raczej nie potrafia(a napewno nie na tym poziomie), a Bunoza moglby grac co najwyzej w Gorniku Zabrze(chociaz i tutaj mialby klopot z wygryzieniem Jopa), to zostalismy z 2 stoperami - Cleberem, ktory zaraz konczy kariere i z Chavezem, ktory jest jedynie wypozyczony. Mozna miec pewnosc, ze w rundzie jesiennej czekaja nas wieksze jaja, niz pierwsze 45 minut z Azerami, czy spotkanie z Ruchem.
P.S - W profesjonalnym klubie kadra bylaby zamknieta przed pierwszym obozem przygotowawczym. Pozniej sie jedynie zespol uzupelnia. A my bedziemy cos czuje jeszcze we wrzesniu i w pazdzierniku szukac bocznych obroncow na gwalt(z wolnego transferu) edit. Widze, ze na weszlo juz maja niezla polewke . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pytanie czy mu sie będzie chciało umierac za Wisłe skoro jest tylko wypożyczony.Ma już 30 lat i sporo na koncie i nikomu niczego nie musi udowadniac.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 31.08.2010 o godz. 20:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
To okienko nie wygląda zbyt dobrze, ale za rok to dopiero będzie zabawa, gdy tej naszej "ofensywie transferowej" pokończą się wypożyczenia i zostaniemy z..? No właśnie. Z kim?
Bo jest na to paragraf. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
A w temacie, to naprawdę nie wolno deprecjonować osiągnięć naszego nowego nabytku, ale co do tego czy wystarczy mu motywacji do gry to można się zastanawiać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Halo, budzimy się, jutro do szkoły. Kiedyś obrona była najlepszą formacją Wisły. Kokoszka odszedł dlaczego? Bo się nie mieścił. Bo nie miał szans z Głowackim i Cleberem, potem doszedł Marcelo. Na pewno potrzebny jest zawodnik na lewą obronę, ale póki co mamy to co mamy i nie narzekajmy. Szkoda tylko, że miejsce w kadrze zajmuje taki Łobo czy Boguski. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie zdziwie sie jak nowym lewym obrońcą zostanie Tomasz Lisowki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Powiedz mi więc, proszę. Stokes to amatorzy, czy powyższa trójka to uzupełnienie składu? Jedziecie wszyscy po Wiśle jak po łysej kobyle, a nikomu do głowy nie przyszło, że RM ma swoją koncepcję i zgodził się na strarę kogoś z dwójki Diaz/Brożek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Jeśli oceniasz nowych piłkarzy Wisły po kilku meczach, w których żaden z zawodników (pomijając Riosa) nie pokazał na boisku nic kreatywnego (in plus) tylko kopanie się po czole. To GRATULUJĘ (mimo wszystko) głupoty. Bez wspólnego zgrania i zrozumienia się na boisku, niemożliwym jest sprzedanie swoich umiejętnoiści. Mecze piłkarskie (nawet te w naszej kopanej) to nie reklama pepsi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No nie wiem...
Ostro jedziesz ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
P.S - Skad tyle agresji? Rozumiem, ze stwierdzenie pewnych faktow jest niektorym nie na reke. Porozmawiajcie moze z ludzmi siedzacymi w pilce, ktorzy kopali na poziomie ekstraklasy, a nawet wyzej, to moze przejrzycie na oczy(mowie do pseudo-ekspertow, ktorzy twierdza, ze wyprzedaz polowy druzyny w 1 okienku jest ok i ze kompletowanie kadry 31 sierpnia tez jest okej). Bez komentarza, naprawde.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 31.08.2010 o godz. 20:16.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jeszcze tylko niech zrobią Last Minute na księdza Boguskiego, który nigdy nie był dośc dobry na Wisłe i zostanie naprawde niewielu nieudaczników do pozbycia się w zimie. Wiem, zagrał parę meczów niezłych, tylko jakoś nigdy mnie do siebie nie przekonał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Łobo Jirsak Kowalski w pierwszej kolejnosci
dłuuuugo przed Boguskim w kolejce do wylotu Jakoś mu nie moge super meczu z Beitarem zapomnieć westesrsyl --> wytocz proces Basałajowi |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Boże, skąd oni wytrzasnęli tę "marokańską pyzę"?
Doprawdy niezbadane są wyroki naszych skautów![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wyluzujcie już.
Ile razy można czytać to samo? |
|