The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2010, 09:13
przykład Riosa pokazuje że warto szukac wzmocnień w Argentynie.Do 500 tyś € możha sprowadzic ciekawego zawodnika
Odpowiedz cytując
Zlatan93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.08.2010, 09:21
Brożek nie może odejść, chyba że faktycznie nie chce mu się już trenować w Wiśle. Ale zostaniemy bez lewej strony. Diaz ma odejść(?), jeśli nie teraz to za pół roku, rok.
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 31.08.2010, 11:42
A nie kończy mu się czasem kontrakt za rok? To w sumie ostatnia szansa żeby mieć z niego jakąś kasę (mówię o Diazie oczywiście)
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 31.08.2010, 12:15
rafil napisał(a):Wyświetl post
A nie kończy mu się czasem kontrakt za rok? To w sumie ostatnia szansa żeby mieć z niego jakąś kasę (mówię o Diazie oczywiście)
Piotrek też ma chyba kontrakt do 2011
Odpowiedz cytując
michal
Senior Member

Stary 31.08.2010, 13:46
Nourdin Boukhari prawdopodobnie zostanie zawodnikiem Wisły. jest on w Krakowie i przeszedł testy medyczne. od nich zależy czy podpiszemy z nim kontrakt
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 31.08.2010, 13:54
po co napastnik
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.08.2010, 13:56
To jest lewy pomocnik. Czyli Diaz albo Brożek jednak odchodzą.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 31.08.2010, 13:56
wislakrakow124 napisał(a):Wyświetl post
po co napastnik
heh i to jeszcze słaby i stary ;D po jakiego nam taki napastnik
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 31.08.2010, 13:57
michal napisał(a):Wyświetl post
Nourdin Boukhari prawdopodobnie zostanie zawodnikiem Wisły. jest on w Krakowie i przeszedł testy medyczne. od nich zależy czy podpiszemy z nim kontrakt
Skąd info?
Odpowiedz cytując
Massi91
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 31.08.2010, 13:59
To jest raczej skrzydłowy, idealnie pasuje do systemu 4-3-3, a takim nasz trener lubi grac najbardziej.

skąd info o tym ze ma przyjsc ?
Odpowiedz cytując
michal
Senior Member

Stary 31.08.2010, 14:07
z wislaportal.pl od lolka to jest jego info. podobno jest to człowiek którego informacjom można zaufać
http://wislaportal.pl/news.php?id=18427
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Stary 31.08.2010, 14:12
mając Kirma,Paliijca,Małego mogącego tam grac, troche dziwny transfer....ani goś za młody ani tez za dobry, no ale pewnie Maaskanat go chce, i zapewne odejdzie tez Brożek w takim wypadku.

Dan Petrescu - Szacunek
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 31.08.2010, 14:17
mateusz212 napisał(a):Wyświetl post
mając Kirma,Paliijca,Małego mogącego tam grac, troche dziwny transfer....ani goś za młody ani tez za dobry, no ale pewnie Maaskanat go chce, i zapewne odejdzie tez Brożek w takim wypadku.

Sparta Rotterdam; 108 meczow - 21 bramek
NAC Breda; 45 meczow - 10 bramek
Ajax Amsterdam; 69 meczow - 14 bramek
+ wystepy w FC Nantes, AZ Alkmaar, Kasimpas SK, kilkanascie wystepow w druzynie narodowej i kilka bramek..
a to nie jest napastnik, tylko pomocnik..

Slyszales o nim? ogladales mecze z jego udzialem? bo ja nie.. ale patrzac na powyzsze statystyki smiem watpic ze to leszcz.. moze swoje lata ma.. ale powyzszy poziom jest nieosiagalny dla polskiego grajka, i jest bardzo doswiadczony.. z tymi swoje lata ma tez przesadzilem.. chlopak ma 30 lat.. Polscy pilkarze ze swoim wyszkoleniem i kondycja w tym wieku daja rade, majac na przeciwko druzyny pokroju Odry czy Piasta..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 31.08.2010 o godz. 14:23.
Odpowiedz cytując
Massi91
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 31.08.2010, 14:19
dla mnie jedynym pewnym źródłem jest ta strona http://www.wisla.krakow.pl/pl/ puki nie zobacze informacji na tej stronie nie uwierzę.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 31.08.2010, 14:22
A moim zdaniem jest zawodnik bardzo dobry na pewno przydałby się nam ze swoim doświadczeniem. No, a jakby miał odejść Brożek to trzeba by było jeszcze wzmacniać lewą stronę obrony bo zostałby nam tylko jeden zawodnik na tą pozycje.
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 31.08.2010, 14:26
michal napisał(a):Wyświetl post
z wislaportal.pl od lolka to jest jego info. podobno jest to człowiek którego informacjom można zaufać
http://wislaportal.pl/news.php?id=18427
Wiadomo że lolkowi można ufać ... dobry lolek nei jest zły
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.08.2010, 14:27

Sam sobie odpowiedziałeś. Mamy braki kadrowe na tej pozycji.
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Stary 31.08.2010, 14:32
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
+ wystepy w FC Nantes, AZ Alkmaar, Kasimpas SK, kilkanascie wystepow w druzynie narodowej i kilka bramek..

Slyszales o nim? ogladales mecze z jego udzialem? bo ja nie.. ale patrzac na powyzsze statystyki smiem watpic ze to leszcz.. moze swoje lata ma.. ale powyzszy poziom jest nieosiagalny dla polskiego grajka, i jest bardzo doswiadczony.. z tymi swoje lata ma tez przesadzilem.. chlopak ma 30 lat.. Polscy pilkarze ze swoim wyszkoleniem i kondycja w tym wieku daja rade, majac na przeciwko druzyny pokroju Odry czy Piasta..
akurat slyszałem, i jego statystyki ktore przytaczasz są super, tylko to było 3,4 lata temu. Wtedy to był naprawdę dobry zawodnik, dziś to jest gośc ktory od dwoch lat co kilka miesiecy zmienia kluby na coraz przecietniejsze. Poza tym pytam sie co z Kirmem i Pajicem( zakldam ze Brożka sprzedadzą)? na trybuny? i znów placenie zawodnikom, ktorzy nic nie grają ja sie pytam gdze tu sens wczesniejszego zatrudnieniea Pajica i brania teraz kolejnego "na 2 lata" świetnego zawodnika? kiedy będzie normalnie w tym klubie to ja nie wiem...
P.S jeszcze Brożek zostaje,więc....lewych pomocników mamy aż nadto. ( choc ilośc nie siwadczy niestety o jakosci)
Ostatnio edytowane przez mateusz212 : 31.08.2010 o godz. 14:41.
Dan Petrescu - Szacunek
Per aspera ad astra
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 31.08.2010, 14:36
Stawiac Paljica na rowni z Boukhari'm, to dosc odwazne posuniecie ...bo klasa pilkarska tego drugiego jednak z innej polki. Ale to pewnie kolejna plota transferowa.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 31.08.2010, 14:47
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post

To już emeryt według większości, ale gdyby to Kosowski wracał mógłbym sobie wyobrazić radość tutaj panującą mimo, że jest 3 lata starszy. Pożyjemy zobaczymy, ale jak na mój gust to plotka. mam jednak nadzieje, że prawdziwe wzmocnia z i do Wisły zaczną się w grudniu.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.08.2010, 15:00
akurat slyszałem, i jego statystyki ktore przytaczasz są super, tylko to było 3,4 lata temu. Wtedy to był naprawdę dobry zawodnik, dziś to jest gośc ktory od dwoch lat co kilka miesiecy zmienia kluby na coraz przecietniejsze. Poza tym pytam sie co z Kirmem i Pajicem( zakldam ze Brożka sprzedadzą)? na trybuny? i znów placenie zawodnikom, ktorzy nic nie grają ja sie pytam gdze tu sens wczesniejszego zatrudnieniea Pajica i brania teraz kolejnego "na 2 lata" świetnego zawodnika? kiedy będzie normalnie w tym klubie to ja nie wiem...
P.S jeszcze Brożek zostaje,więc....lewych pomocników mamy aż nadto. ( choc ilośc nie siwadczy niestety o jakosci)
Kirm i Dragan Paljić z powodzeniem grali na prawym skrzydle! Więc o czym my piszemy? Normalnie to będzie jak Wisła sprowadzi zawodnika pokroju Kosowskiego czy Patera i w końcu zaczniemy strzelać bramki po dośrodkowaniach ze skrzydeł.

Na dzień dzisiejszy nie mamy żadnego wartościowego skrzydłowego, a naszych skrzydłowych możemy podzielić an tych: bez dryblingu i szybkości: Kirm, Paljić
bez dobrego kończącego podania: Małecki specjalna trzecia kategoria dla Wojciecha Łobodzińskińskiego "bez niczego"
Ja się nie dziwię Maaskantowi , że chce wzmocnić te pozycje - musiał przeżyć szok, przyglądając się umiejętnościom naszych "mega" ofensywnych pomocników.
Ostatnio edytowane przez Lysy : 31.08.2010 o godz. 15:04.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 31.08.2010, 15:05
Kirm jest szybki, Paljić jest szybki również. Poczekaj niech ktoś powazny się wezmie za przygotowanie kondycyjne...
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Stary 31.08.2010, 15:19
gdybyśmy przeczesali rynek Białoruski czuję że moglibyśmy mieć kilku dobrych gości... np Olega Veretilo z Dynama Mińsk lewy i prawy obrońca... młody ok. 400 - 500 tys. euro wg transfermarkt
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez szczepek19 : 31.08.2010 o godz. 16:44.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 31.08.2010, 16:03
panowie
wy nie wiecie jakie "egzotyki" grają w naszej lidze

19 lat
3. miejsce mistrzostwa Azji U-17 2006
Buzurgmechr Jusupow
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=16821

;-)
Odpowiedz cytując
damians
Member

Od: 05.2010

Stary 31.08.2010, 16:03
szczepek19 napisał(a):Wyświetl post
gdybyśmy przeczesali rynek Białoruski czuję że moglibyśmy mieć kilku dobrych gości... np Olega Veretilo z Dynama Mińsk lewy i prawy obrońca... młody ok. 400 - 500 euro wg transfermarkt
to ja go kupię i wypożyczę do Wisły, tylko chcę darmowy karnet na 30 lat w zamian
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.08.2010, 16:04
Z Białorusi już zaciąg w lidze polsiej był i jakoś szału nie ma. Wszędzie można znaleźć dobrego grajka,tylko potrzeba szukać a nie zamykać się na jeden rynek. Tylko dlatego,że kiedyś coś tam komuś się udało kupić.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
KMZ
Senior Member

Stary 31.08.2010, 16:31
panowie a mi wydaje się, że podpisze kontrakt Golański nie wiem czy to głupie przeczucie ale coś tak czuje : Diaz odszedł , kontrakt z Singlarem rozwiązany , robią miejsce dla Golańskiego przypominam, że może on grać na dwóch stronach obrony na prawej i lewej ;> czy ktoś też tak myśli ?
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez KMZ : 31.08.2010 o godz. 16:36.
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 31.08.2010, 16:33
Jak już coś to Golański
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 31.08.2010, 16:35
KMZ napisał(a):Wyświetl post
panowie a mi wydaje się, że podpisze kontrakt Goliński
moim zdaniem Golański byłby lepszy
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=2748
Odpowiedz cytując
KMZ
Senior Member

Stary 31.08.2010, 16:37
dzięki koper ;] , no moim zdaniem to było by wzmocnienie , mógłbym nawet powiedzieć, że byłby to zastępca Baszczyńskiego z prawdziwego zdarzenia ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów