|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Titto : 31.08.2010 o godz. 12:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jens Janse? ;>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie panowie, ja coś czuje że możemy być jeszcze dziś zadowoleni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Przypomne tylko ze Piotrek ma praktycznie juniorska pensje.. gdyby zarabial po 30-40 czy 60 tys , ok , mozna byloby pomyslec.. a tak.. duzo nie tracimy, a mozemy wiele zyskac
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie wierze ze zostanie jeden prawy obronca
Nie rozwiazano by kontraktu z Singlarem jakby ktoś nie mial przyjsc no chyba ze Burliga A Pi.Brozek jak bedzie chciał zostac to zawsze moze zrobic jak Łobo miał iśc na wypożyczenie to zgłosił kontuzje najlepiej przywodziciela bo tego to praktycznie nie da sprawdzic |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
No to zobaczymy co sie dzisiaj bedzie dzialo. Mozemy miec jakas namiastke tego, jak bedzie wygladalo zimowe okienko. Bo jesli za Singlara przyjdzie jakis obronca to znaczy, ze Holendrzy tutaj nie sa pionkami i dostali obietnice wzmacniania skladu. A jesli nie, to coz, nic nowego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Szkoda Singlara, według mnie był bardzo solidnym obrońcą, nie pamiętam zbyt wielu jego poważnych błędów. Pod koniec zeszłego sezonu zagrał po długiej kontuzji pierwszy mecz w sezonie i spisał się bardzo dobrze. Niestety trenerzy nie dawali mu ostatnio pograć, a szkoda bo uważam, że z niego byłby większy pożytek niż z Alvareza czy Cikosa. Jeśli jeszcze dziś sprzedamy Brożka, a nikogo nie kupimy, to będzie oznaczało, że w tym klubie pracują skońćzeni idioci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Łobo na prawą obronę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...hodzi_z_wisly/
Peter Singlar opuścił Wisłe |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szkoda Singlara? A kiedy on ostatnio zagrał mecz w podstawowej 11?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To raczej oznacza że dziśdołączy do nas conajmniej 1 zawodnik . Bo niewierze żeby klub walczą cy o MP został z 1 prawym obronca i ( byc moze ) 1 lewym .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ku*** M** !
To przechodzi ludzkie pojęcie, pozbywamy się za pięc dwunasta jednego z najbardziej doświadczonych naszych obrońców. Ja rozumiem, że dręczyły go kontuzje, ale tutaj chodzi o inny problem, przeciez my teraz mamy tylko JEDNEGO prawego obrońce. Nie, nie chcę mi się w to wierzyć... ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Spokojnie panowie . Poczekajmy z narzekaniem do jutra . Jestem optymista i mysle ze powodow do narzekan nie bedzie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z drugiej strony jak dzisiaj rozwiazl kontrakt
to moze sobie spokojnie szukac klubu jakby to zrobil jutro(po zakmnieciu okienka) To mógłby grać w nowym klubie dopiero od rundy wiosennej Może to pojscie na reke zawodnikowi a nie znak ze jest ktos przygotowany do podpisania Peter powodzenia i dzieki za bramke z Lechem w szczególności!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Wątpie, że Peter przyszedl do Basałaja i powiedzial, ze nie chce tutaj wiecej grac i prosi o rozwiazanie kontraktu. Inicjatywa na pewno wyszla od klubu. Bridge Runner- Singlar ma całe 11 godzin na znalezienie klubu, rzeczywiscie bardzo wygodna sytuacja. Jakby chcieli mu pójść na ręke, to by mu podziękowano kilka tygodni temu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Powiedzmy sobie szczerze. Singlar ostatnio więcej czasu spędzał w gabinetach lekarskich niż na boisku. Jest już po 30 i widocznie przegrał rywalizacje z Cikosem. Dla mnie dobra decyzja. Jeżeli nie przyszedłby nikt w jego miejsce to powinien dołączyć Nalepa z ME.
Szkoda, że nikt nie ma jaj, żeby podziękować Łobo...
Ostatnio edytowane przez Jagul : 31.08.2010 o godz. 12:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Hehhehee...Jak śmiałem się z rana że odchodzi Brozek to było małe piwo w porównaniu z tym co jest teraz. Broziu out, Singlrf out, Diaz do grudnia, Cleber do grudnia. I niby mamy grac o co
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Singlar jest wolnym zawodnikiem i może podpisać kontrakt kiedy zechce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że pozyskamy kogoś, bo chociażby taki Paweł Golański jest wolny, miał być Jens Janse więc coś może się wydarzy. Nie po to ściągamy trenera i dyrektora z zagranicy, żeby się cofać, bo to tego wystarcza Łobo, Kapka itp.
![]() ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hahaha Jakby u nas w składzie każdy miał tyle ambicji co Cikos i woli walki, czy też chęci pokazania się to mielibyśmy teraz 12pkt i pewnie z Karabachem byśmy nie odpadli. Wolą walki można bardzo dużo nadrobić. Wszyscy zresztą to samo piszą o Małeckim, też nim kręcą w obronie, taktycznie się też źle ustawia, beznadziejnie bile rożne i wolne, nie umie dośrodkować a jednak robi różnicę. I z Cikosem by było tak samo tylko że problem jest taki że przy całej reszcie naszej beznadziei on biega za dwóch. Zawsze stara się brać udział w akcji ofensywnej a w meczu z totalnie przeciętną drużyną jaką jest Polonia B. nikt nie umiał mu zagrać 1 (słownie jednej!!) piłki w tempo, tylko zawsze za plecy i albo się musiał cofnąć albo ratować się przyjęciem do tyłu i też powrotem po piłkę. Ciekawe co takiego Pi. Brożek w tym sezonie pokazał żeby oceniać go za lepszego od Erika.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak stał sie wolnym zawodnikiem w trakcie trwania okienka to moze w kazdej chwili z kims podpisac kontrakt na przyklad za tydzien i od razu dla tego klubu zagrac takie sa przepisy |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Heh moze by tak z Łobo rozwiazac kontrakt lub chociaz wystawic na liste transferowa . Moze jakis 1 lub 2 ligowy klub by sie zglosil
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jeżeli wg. Was to Piotrek rozwala atmosferę to nie mam pytań! Przecież to nasza Gwiazda niejaki Brożek P. pseudonim Paweł wyma..... non stop przeszczepami jak mu ktoś zagra o 1mm za daleko bo przecież on ku*** nie będzie biegał! A niech się ktoś spróbuje postawić Panu Pawłowi to zobaczy!
Sprawą drugą to jest wyje***** Łobodzińskiego, przecież na ten jego zwód nie dał by się nabraś A-klasowy zawodnik, a zarabia 100tys./mies. To jest dopiero patologia! ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie pojmuję tego, pozbywamy się naszego najlepszego (i jak dla mnie) jedynego prawego obrońcy...
Nie wpadnę w szał tylko pod warunkiem, że na jego miejsce przyjdzie dzisiaj ktoś znaczne lepszy. Inaczej dojdę do wniosku, że IQ naszych działaczy oscyluje wokół co najwyżej temperatury pokojowej... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|