|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wywiad z Fryzjerem.Podobało mi sie jak nazywano jego dom- "biuro spadków i awansów "
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Od teraz w Polsce nie istnieje już klub piłkarski Lech Poznań i we wszystkich oficjalnych statystykach ligowych powinien figurować klub piłkarski Amica Wronki a stary Lech Poznań zwany potocznie " Kolejorzem " powinien przejść do historii, jako klub już nieistniejący. Nie wyobrażam sobie bynajmniej, aby po tym rozstrzygnięciu PZPN, jakikolwiek kibic, jakiegokolwiek klubu polskiego, nie nazywał obecnego klubu z Poznania inaczej niż Amica Wronki, zwanego potocznie " Kuchenkorzem ". W przypadku dalszego nieprawnego posługiwania się nazwą i tradycjami dawnego " Kolejorza " przez obecny klub z Poznania oraz PZPN i Ekstraklasę SA, w celu prawnego potwierdzenia tego faktu, wystarczy aby ktokolwiek z kibiców lub osób publicznych, wystąpił w tej sprawie do sądu powszechnego o wprowadzenie tych potwiedzonych przez PZPN, formalnych zmian klubu z Poznania, do wszelkich oficjalnych statystyk sportowych. Takiego bezprawia nie wolno tolerować w żadnym przypadku. Nie da się zjeść ciastka i mieć to samo ciastko.
Ostatnio edytowane przez kot : 14.02.2010 o godz. 14:38.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
paradoksalnie nie jestem za tym żeby Kolejorza skazali... bo skoro oni sami nie chcą, to niech smród się za nimi ciągnie latami ;P ;-)
Amicą też ich nie nazywałem, ale skoro oni sami odcinają się od dawnego Lecha... to cóż innego mi pozostaje jak powiedzieć Amica Poznań... a może Lechica Wroznań ;-) Ps. poza tym nie oszukujmy się przez ostatnie dziesięciolecia, masa meczy była kupowana, i kupowała większość jak nie wszyscy od B do E-klasy ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wdowczyk będzie mógł trenowac zespoły od kwietnia 2015 roku
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,75...Wdowczyka.html ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ale to przecież było wiadome od dawna. Podobnie jak amnestia dla Pasiastej Wiecznie-Dziewicy, która najwyżej może dostać ujemne punkty (choć i w to nie wierzę).
Było trochę smrodu, ale szybko leśne dziadki zamiotły g.wno pod dywan. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://goool.pl/ekstraklasa/1574-pik...atrzymany.html
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
O Czesiu '711' Michniewiczu i jego intensywnych kontaktach z Fryzjerem.
http://www.sport.pl/pilka/1,95642,82...as=1&startsz=x ![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
odpowiedź Michniewicza
http://www.weszlo.com/news/5424 |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie lubię Czesia, ale przeczytałem to co wyskrobał i brzmi to sensownie.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Kurde, wiedziałem że Hubercik nie jest za pewny Nigdy nie lubiłem jak nam sędziował. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Swego czasu był pomysł w PZPN-ie, nie wiem czy jeszcze aktualny, że każdy sędzia chcący sędziowac w ekstraklasie musi złożyć oświadczenie, iż nigdy nie dopuścił się czynu korupcyjnego i podpisać weksel na kilkaset tysięcy złotych. Z tego co pamiętam to nikt nie chciał na to się zgodzić, bo dzisiaj oprócz zarzutów prokuratorskich mieliby konta pomniejszone o spore sumki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wiedziałem, że Siejewicz to kolejna czarna owca już po meczu Legia - Zagłębie w 2007 roku. Cały mecz gwizdał równo pod zamówienie z góry, a niekórzy piłkarze, tfu ludzie niegodni noszenia koszulki Legii pomagali mu w tym.
http://www.youtube.com/watch?v=tPh_TIrICrA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Albo Wisła - Zagłębie z tego samego roku. Cuda na kiju się odbywały wtedy. I też chyba Siejewicz sędziował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ten mecz z Zagłębiem to Małek sędziował. Pamiętam że ze trzy karne wtedy nam się należały, a on żadnego nie odgwizdał.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
CO to ....a znaczy jest " pod lupą" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wiesz, one są takie niezawisłe ale tylko z nazwy. Wtedy kiedy trzeba dowalić zwykłemu szaraczkowi to daja pełna pulę, a jak ktos "znaczniejszy" to wtedy jest ..."pomroczność jasna".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Od jakiegos czasu zbieraly sie czarne chmury nad Siejewiczem, a nastepny w kolejce jest Malek. Niczego nie przesadzam, bo od tego sa sady, ale w "srodowisku" mowilo sie o tych 2 panach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Małek kiedy sedziował mecze Wisły to zazwyczaj nie widział: ewidentnego karnego na Boguskim w Bełchatowie stojąc od zajścia kilka metrów (w Canal + nie wiedzieli jak wytłumaczyć tą decyzję sędziego), w Meczu PP Wisła - Amika (0:1) Lewandowskiego, który przytrzymał sobie piłkę ręką po dośrodkowaniu a potem strzelił gola, itp. Zawsze nas krzywdził. Nigdy nie pomylił sie na naszą korzyść zawsze "mylił" się na korzyść drużyn grających przeciwko Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małek to policjant, nie będzie miał łatwo jak go zamkną w areszcie
ale pewnie skończy sie tylko na kaucji niestety
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.08.2010 o godz. 13:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Małka to ja pamiętam z meczy z Wodzisławiem, zawsze jak sędziował to miałem złe przeczucia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
do tego jeszcze Janusz Wojcik i kilku innych by sie znalazło.
Jakim cudem? Era Takie rzeczy, tylko w erze. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Lepiej późno niż wcale. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|